miranda2811
1,000+ Views

G-Dragon pernah belajar BALLET??!!

Di shooting acara SBS’s “Thank you,” yang akan ditayangkan tanggal 15 Maret mendatang G-dragon menunjukan respeknya ke ballerina Kang Soo Jin dan menceritakan masa kecilnya ketika disuruh latihan balet. "Aku dulu pernah mengambil kursus balet waktu masih kecil" Ia melanjutkan " Ibuku menyeretku ke sekolah balet walaupun aku menolak. Disana aku terpaksa memakai pakaian balet yang biasa gadis-gadis pakai; sepasang stoking pink dan rok tutu (rok untuk balerina). Aku sangat malu sampai menangis dan menolak untuk melanjutkan". OMG apa jadinya kalo dulu GD ngelanjutin kursus baletnya ya?hihihihi sumber:soompi.com
2 Comments
Suggested
Recent
ya ampun yang bener aja oppa ini belajar balet O_O??
Hahahaha, ga kebayang GD belajar balet @_@
Cards you may also be interested in
Big Bang Enlistment Announcement 💥
An announcement has been spread about Big Bang's enlisments. Seems like G-Dragon, Taeyang, Daesung and Seungri are enlisted to go to the military together in Spring 2018!!!!!! Enlistment Announcement Click the article above to know more. Its breaking my heart about this... but i think its better for them to go all together and vome back together sooner. As we wait patiently for TOP, we VIPs , we will also wait for the rest of the kings. What are your thoughts about this? Big Bang Squad: @lovetop @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ● • Wincircle Squad • ● @WinKonVIP @VeronicaArtino @MelissaGarza @Bangtanss @xoxorittie @LtheKid8 @BBXGD ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @Yugykookie97 @DefSoul1994 BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl @AlenaSegura @Vkookie47 @StefaniTre @Sammie99522 @PrettieeEmm @VIPFreak2NE1 @Ttwolf74 @drummergirl691 @CrystalGuerra @Starbell808 @resavalencia @swarrier16 @ciabri22 @Chayai @Zyxzj @mrsyookihyun @yaya12 @TerraToyaSi @MelissaGarza @MonAnnahiX @BrandyBell16 @JaxomB @ElenaP16 @twistedPuppy @ortizwendy17 @nnatalieg @IsoldaPazo @Punckpandabear @Ercurrent @TiffanyBibian @BEAUTY1MONBEBE2 @Kayto4 @NathashaXavier @otakukpoper @Kyokeo @JohnEvans @MissyKim @Starbell808 @HerosBells @StefaniTre @ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo @JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997 @Kayto4 @KierstinAndrea @CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16 @Insfired @NekoYoongi @michievip @TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear @PrettieeEmm @MryMrgn4578 @kpowell @ZionPerezFowler @CrystalBlunt @IsoldaPazo @LysetteMartinez @MsLoyalHeart @NathashaXavier @xxchicharitoxx @ArmyofKookie @heidichiesa @tiffany1922 @xsandos17 @bubblekookie @KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski @kelseymcneel42 @SugaOnTop @LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14 @Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1 @QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2 @GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover @HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassiehttps @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish ..
Inilah 6 Gedung Agensi Idola K-Pop Termewah di Korea Selatan
1.(YG ENT : PICT 1) Ini dia agensi tempat sang rapper fenomenal, Psy bernaung. Semua fasilitas dan peralatan dalam kantor ini super duper canggih, mulai dari ruangan latihan para idola hingga toiletnya. Saking canggihnya, Psy saja sampai kebingungan bagaimana cara untuk menyiram toilet. Selain Psy, idola K-pop lain yang bernaung di sini ada Big Bang, 2NE1, Lee Hi, dan lainnya. Kantor YG terletak di Mapo-gu, Hapjeong-dong, 397-5, Seoul, Korea Selatan. 2. (SM ENT :PICT 2) Yap, kita semua pasti sudah tau siapa aja idola k-pop yang bernaung di dalam gedung ini? Yap! Super Junior, TVXQ, SNSD, dan lainnya adalah beberapa idola K-pop yang ber-‘markas’ di gedung ini. Kantor SM Entertainment berdiri seperti gedung perkantoran dengan lambang bintang besar dan tulisan SM Town. Tempat yang beralamat di Gangnam-gu, Apgujeong-2dong, 521, Seoul,Korea Selatan ini sering dijadikan objek berfoto untuk para wisatawan. Saat ini, SM sudah punya gedung baru yang di dalamnya terdapat fasilitas modern yang tidak kalah dengan YG Entertainment. 3. (JYP ENT: PICT 3) Selanjutnya, adalah tempat bernaung para idola K-pop, seperti 2PM, 2AM, Wonder Girls, miss A dan lainnya. Gedung ini agak sedikit berbeda karena di depannya banyak poster-poster sang artis yang menempel di kaca gedung seperti bisokop. Poster-poster di kaca gedung inilah yang sering dijadikan objek betfoto oleh para wisatawan. Kantor JYP terletak di Gangnam-gu, Cheongdam-dong, 123-50, Seoul, Korea Selatan. 4.(CUBE ENT: PICT 4) Agensi yang menaungi BEAST, 4Minute, G.Na dan BtoB ini punya sebuah studio yang diberi nama Cube Studio. Tempat ini dibangun sebagai tempat berinteraksi antara artis dan fans. Oleh karena itu, banyak sekali para penggemar BEAST dan lainnya dari seluruh dunia yang mengunjungi tempat ini. Di dalam kantor ini juga dilengkapi dengan café di lantai 1. Sementara di lantai dua merupakan tempat untuk latihan menari dan kegiatan lainnya. 5. (LOEN ENT: PICT 5) Melihat gedung kantor agensi yang menaungi IU ini memang mirip seperti sebuah bank. Gedung agensi yang terletak di kawasan Samseong-dong, Gangnam ini begitu kaku namun berkelas. Tak banyak kesan futuristik seperti gedung agensi entertainment lainnya, LOEN Entertainment membangun gedung perusahaan seperti sebuah bank yang bukannya menyimpan uang, tapi memang ‘mencetak’ uang dari para artisnya. 6. (DREAM TEA ENT : PICT 6) Gedung yang terlihat seperti bangunan apartemen mewah ini merupakan gedung agensi Dream Tea Entertainment yang terletak di Yeoksam-dong, Gangnam, Korea Selatan. Meski artis dari agensi ini yang cukup dikenal baru Girls’ Day saja, tapi siapa yang tahu jika suatu saat nanti gedung ini akan ‘mencetak’ idola K-pop baru selain Girls’ Day.
~IU Collaborate with GD~
I listen to some IU's song and I love them... But noww... she is collaborating with G-Dragon for the first time... I cant wait for this ∩˙▿˙∩ Big Bang Squad: @lovetop @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @amberg171997 @ShailaZaman BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl, @AlenaSegura, @Vkookie47, @StefaniTre, @Sammie99522, @PrettieeEmm, @VIPFreak2NE1, @Ttwolf74, @drummergirl691, @CrystalGuerra, @Starbell808, @resavalencia, @swarrier16, @ciabri22, @Chayai, @Zyxzj, @mrsyookihyun, @yaya12, @TerraToyaSi, @MelissaGarza, @MonAnnahiX, @BrandyBell16, @JaxomB, @ElenaP16, @twistedPuppy, @ortizwendy17, @nnatalieg, @IsoldaPazo, @Punckpandabear, @Ercurrent, @TiffanyBibian, @BEAUTY1MONBEBE2, @Kayto4, @NathashaXavier, @otakukpoper, @Kyokeo@JohnEvans@MissyKim @Starbell808@HerosBells@StefaniTre@ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo@JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997@Kayto4 @KierstinAndrea@CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16@Insfired@NekoYoongi @michievip@TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear@PrettieeEmm @MryMrgn4578@kpowell @ZionPerezFowler@CrystalBlunt @IsoldaPazo@LysetteMartinez @MsLoyalHeart@NathashaXavier @xxchicharitoxx@ArmyofKookie @heidichiesa@tiffany1922@xsandos17@bubblekookie@KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski@kelseymcneel42 @SugaOnTop@LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14@Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1@QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2@GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover@HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @turbidmocha @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassie @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish
G-Dragon's World Tour!!??? 😱😱😱😍😍
OMG!!!!!.. Yes...... It is the moment of truth!!!!! I wasnt expecting this.. due to his military enlisment coming up.... but.... A 2017 World Tour = ̄ω ̄= I cant wait ::>_<:: More Confirmation will happen soon... and also more cities might be added. link is on the comments . Thanks to a special vingler who helped me out ∩˙▿˙∩ Big Bang Squad: @lovetop @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ● • Wincircle Squad • ● @WinKonVIP @VeronicaArtino @MelissaGarza @Bangtanss @xoxorittie @LtheKid8 @BBXGD ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @amberg171997 @ShailaZaman BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl, @AlenaSegura, @Vkookie47, @StefaniTre, @Sammie99522, @PrettieeEmm, @VIPFreak2NE1, @Ttwolf74, @drummergirl691, @CrystalGuerra, @Starbell808, @resavalencia, @swarrier16, @ciabri22, @Chayai, @Zyxzj, @mrsyookihyun, @yaya12, @TerraToyaSi, @MelissaGarza, @MonAnnahiX, @BrandyBell16, @JaxomB, @ElenaP16, @twistedPuppy, @ortizwendy17, @nnatalieg, @IsoldaPazo, @Punckpandabear, @Ercurrent, @TiffanyBibian, @BEAUTY1MONBEBE2, @Kayto4, @NathashaXavier, @otakukpoper, @Kyokeo@JohnEvans@MissyKim @Starbell808@HerosBells@StefaniTre@ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo@JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997@Kayto4 @KierstinAndrea@CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16@Insfired@NekoYoongi @michievip@TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear@PrettieeEmm @MryMrgn4578@kpowell @ZionPerezFowler@CrystalBlunt @IsoldaPazo@LysetteMartinez @MsLoyalHeart@NathashaXavier @xxchicharitoxx@ArmyofKookie @heidichiesa@tiffany1922@xsandos17@bubblekookie@KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski@kelseymcneel42 @SugaOnTop@LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14@Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1@QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2@GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover@HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @turbidmocha @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassie @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish
Savage Mood 😂
When GD is on savage mood... poor Seungri xD Big Bang Squad: @lovetop @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ● • Wincircle Squad • ● @WinKonVIP @VeronicaArtino @MelissaGarza @Bangtanss @xoxorittie @LtheKid8 @BBXGD ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @Yugykookie97 @DefSoul1994 BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl @AlenaSegura @Vkookie47 @StefaniTre @Sammie99522 @PrettieeEmm @VIPFreak2NE1 @Ttwolf74 @drummergirl691 @CrystalGuerra @Starbell808 @resavalencia @swarrier16 @ciabri22 @Chayai @Zyxzj @mrsyookihyun @yaya12 @TerraToyaSi @MelissaGarza @MonAnnahiX @BrandyBell16 @JaxomB @ElenaP16 @twistedPuppy @ortizwendy17 @nnatalieg @IsoldaPazo @Punckpandabear @Ercurrent @TiffanyBibian @BEAUTY1MONBEBE2 @Kayto4 @NathashaXavier @otakukpoper @Kyokeo @JohnEvans @MissyKim @Starbell808 @HerosBells @StefaniTre @ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo @JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997 @Kayto4 @KierstinAndrea @CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16 @Insfired @NekoYoongi @michievip @TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear @PrettieeEmm @MryMrgn4578 @kpowell @ZionPerezFowler @CrystalBlunt @IsoldaPazo @LysetteMartinez @MsLoyalHeart @NathashaXavier @xxchicharitoxx @ArmyofKookie @heidichiesa @tiffany1922 @xsandos17 @bubblekookie @KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski @kelseymcneel42 @SugaOnTop @LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14 @Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1 @QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2 @GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover @HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassiehttps @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish ..
✨BEST NEWS OF 2018✨
Hey fam! Before i go to any news. I want to thank everyone here. Everyone has supported me and held on to me when I had my moments and being M.I.A. You all became my rock. Your love and support has held me high to keep fighting and fighting. I also wamt to thank the Vingle team for the support also. love you all ♡ Been three years that Ive been fighting with cancer. I had my moments from almost to dying to being seriously sick. This cancer has given me broken dreams and hope. Having the support team from medical to friends and social media. It gave me strength to keep going on and on. During this journey, many vinglers have placed time to send me gifts and warming letters to me. which i still have. When im down, i read them one by one to smile like an idiot lol. The vingle team blessed me by reaching out to Taeyang from Big Bang. Telling him my story. Taeyang gave me more strength to keep going by sending me one of his CD all signed and with a small message. A message which helped my journey. Ofcourse, my beautiful husband Kwon Jiyong. The man who kept my heart alive and my life going. He is not just an idol, but my hero. His music and going to his concert gave me more life to keep going each day. Now here is the biggest news of 2018!!!!!!!! Today January 27th 2018, is the day that i was declared clear. I AM CLEAR FROM CANCER EVERYONE!!!!!!!! The battle was hard and crazy but Ive made it. I may have fallen manny timeesss. but im still standing and with my head up high. It feels good to be free and feel the life in my toes. lol I thank god, and my family. I also thank my doctors for putting up with me lol. Thank you to all my friends here in the vingle community and the vingle team. my friends and love ones. I AM FREE!!!!!! Big Bang Squad @ @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ● • Wincircle Squad • ● @WinKonVIP @VeronicaArtino @MelissaGarza @Bangtanss @xoxorittie @LtheKid8 @BBXGD ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @Yugykookie97 @DefSoul1994 BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl @AlenaSegura @Vkookie47 @StefaniTre @Sammie99522 @PrettieeEmm @VIPFreak2NE1 @Ttwolf74 @drummergirl691 @CrystalGuerra @Starbell808 @resavalencia @swarrier16 @ciabri22 @Chayai @Zyxzj @mrsyookihyun @yaya12 @TerraToyaSi @MelissaGarza @MonAnnahiX @BrandyBell16 @JaxomB @ElenaP16 @twistedPuppy @ortizwendy17 @nnatalieg @IsoldaPazo @Punckpandabear @Ercurrent @TiffanyBibian @BEAUTY1MONBEBE2 @Kayto4 @NathashaXavier @otakukpoper @Kyokeo @JohnEvans @MissyKim @Starbell808 @HerosBells @StefaniTre @ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo @JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997 @Kayto4 @KierstinAndrea @CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16 @Insfired @NekoYoongi @michievip @TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear @PrettieeEmm @MryMrgn4578 @kpowell @ZionPerezFowler @CrystalBlunt @IsoldaPazo @LysetteMartinez @MsLoyalHeart @NathashaXavier @xxchicharitoxx @ArmyofKookie @heidichiesa @tiffany1922 @xsandos17 @bubblekookie @KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski @kelseymcneel42 @SugaOnTop @LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14 @Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1 @QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2 @GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover @HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassiehttps @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish ..
Nyongtory Shopping 😂😂
#DONE (´ヮ`) Big Bang Squad: @lovetop @catchyacrayon @Helixx @BBxGD @WendyNegrete @phxcur93 The Dragons Squad: @BBxGD @NuXX @Awkwardjazzy @WinKonVIP ToToTOP Squad: @lovetop @KwonOfAKind @BBxGD @TwistedPuppy @Starbell808 @AsianLover707 @SatinSkies @VeronicaArtino BO$$E$ Squad: @MarrickeJ33 @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @FromBlue2U @royalpandajedi @Babydollbre ● • Wincircle Squad • ● @WinKonVIP @VeronicaArtino @MelissaGarza @Bangtanss @xoxorittie @LtheKid8 @BBXGD ₩on & Only Squad: @DayDaySMDC @BBxGD @PrettieeEmm @MaelstromVIP @MarrickeJ33 @starbell808 @MelissaGarza @Namjoonsbutt @SashaKmseoul K-Monsta Squad: @BBxGD @KpopGaby @MYAlpha @lilbr0wneyes @amberg171997 @ShailaZaman BBMG Squad @LocoForJiyong @pandaqueenbee @DayDaySMDC @MarrickeJ33 @BBxGD BBxGD Tag List @SabrinaSakura @amberg171997 @BrittanyBell @VeronicaArtino @UnnieCakesAli @AmberRelynn @lilbr0wneyes @btsgotshinee @JuanitaBooRiv @Maddie27 @MzDawson31508 @AkashBhojraj @ClaudiaCastro @CarenBoyKins @felicityautum @BekiKunstman @BTSxEXO @FaithMorrison @chenisbaekasy @EniorehFrancois @OliviaEdwards @DeniseiaGardner @SamariaAllen @NickySerban @iraVVIP @Junhwaebae92 @SaraHanna @KpopGaby @ShailaZaman @Byeoli @SimplyAwkward @MYAlpha @jessicaacosta90 @amullins2007 @karinamiranda81 @JohannaTlatench @MissT615 @KarenGuerra93 @Kira9404 @KaylaStokes @JayDay @JennyKool @lovelyashley91 @laylabehnia @KpopQueenaBee @summerblack2 @SugaMint @tiffany1922 @ParkHwaYoung @TaliaMay14 @Kieuseru @anarose @Shellyfuentes70 @krystalrikpop @RebeccaLondon @resavalencia @ErenYaeger1 @RedChord @MaritessSison @lopleaf19 @SarahIvester @resavalencia @CreeTheOtaku @Winx9119 @selfishmachines @RochelleRose @stevieq @AlexisCortes @cardboardart @StefaniTre @TheEnlightment @destiny1419 @DominiqueThomas @kpopandkimchi @ToppDogg @Lizzeh @StefaniTre @Stefany17 @Badtz @AbbyRamey @TaehyungV @twistedpuppy @nekoheart @SugaOnTop @amobigbang @marisamusic @CallMeMsDragon @TeaeraHarrell @DekaraMiller @ladygdragon @JackieG1617 @thatkdramalover @AristaJ  @B1A4BTS5ever @GDsGF @palaguachie21 @saraortiz2002 @Adetoro @SarahVanDorn @ItatiSanchez @loftonc16 @DominiqueThomas @megancurrent9 @KarolinaTrevino @camrynchemy @DeniseiaGardner @Defy24601 @MyalsNotSexy @nightshade18 @NasihaOcasio @brirodriguez412 @Ticasensei @ArielaPicazo @thePinkPrincess @QueenPandaBunny @SamariaAllen  @BrandyJones @QueenLele @BekiKunstman @VIPforever123 @JasmineWilliams @CarenBoyKins @3SecondsOfHope @woahdersierra @SaiT @Ercurrent @thePinkPrincess @drummergirl691 @MorleeCorielus @NickySerban @MarrickeJ33 @katyng52 @Kpopmom@JadeOwens @obiterdictum @kpopbunny9 @VatcheeAfandi99 @MsLoyalHeart @JinsPrincess86 @maatiCasanova @amullins2007 @BTS282236 @Craze4Haylu @jjrockstar @maddiedo @obiterdictum @ravenblackwell @aliahwhbmida @MomoChamie @narutobandgeek @justcallmekyki @cthulu @ZwankimaWalker @hmelodie @Lilith24 @SydneyLstrange @MelissaGarza @bettytolliver @SandaraGrimaldo @mellyortiz @Lizzeh @ChavaBerry @Bangtanss @Junhwanbae92 @SugaKookieV @VixenViVi @SindyHernandez @ @NicoleJolly @SusiBosshammer @AdiaJasinski @alecram27 @JessicaEvaristo @LaurenDimalanta @YunBao @reyestiny93 @LizaNightshade @screamoparadise @CrystalGuerra @KoreanDramaMaMa @ShellyVargas @harukachihan @bubblekookie @falme2 @Jinnyrod3 @zzzdonk @KristinaCaron @kaylie1597 @jemitza @Annaharris1989  @delnygro @mexicanchika45 @TerraToyaSi @QueenLele  @dancingdazzler @DenieceSuit @Starbell808 @jjrockstar @baileykayleen  @celeste2655 @JustinaNguyen @Princess2328 @jupiterchan @jespinosa1546  @AimeeH @NatashaRoot @KaylaStokes  @Craze4Halyu @sarahdarwish @jessicaacosta90 @RebeccaLondon @RaquelArredondo @HawaouDiallo  @VeronicaOrtiz @JadeOwens @JennyKool @GamerKyumin @sukkyongwanser @SamanthaRae19 @AlyssaGelet818 @petname83 @summerblack2 @Swhitta  @LenaBlackRose @SatinSkies @kandle779 @Rebecca22 @BekiKunstman @edwey66 @MeghanJorgina @vlargo  @SHINee808 @KhrystinaLee @LaurenDimalanta @Ligaya @CrystalAlamillo @FruityPoptart @punkpandabear @LinnyOk @JamiMilsap @JasminMartinez @AlexAckerman @michellefuentes @PamelaPenaloza @desesoray @CheyanneLindsey @achlyschaos143 @ZwankimaWalker @MissT615 @KaoriHikaru5 @Bubblebella @LateashaChantae @bettytolliver @raenel @MikaLewis @BrianaSmalls @YunBao @megancurrent9 @AraceliJimenez @YviLole15  @MelissaGarza @edwey66  @nmeza29 @hmelodie @LeighHolgate @BluBear07 @TesneemElAlami @elizabeth1234 @angelicpsyche @Lizanightshade @LinnyOk @karinamiranda81 @MorleeCorielus @emilygardner @pharmgirlerin @PatriciaS   @jennimolina976  @Chocolat09  @sherrysahar  @MaritsaGil  @Otakunidog  @ashxloren  @taylorthetwist  @toitlepark  @LysetteMartinez @ViStorm  @JustBrittany @ManiGray  @LysetteMartinez  @Chrissy2009  @AyePena @JackieMurrayCab @LindaHart @YumiMiranda  @GDkpoplover @EmilyGardner @thedopeshow1994 @PatimaCorona  @BelencitaGarcia @krin @Ligaya @LizaNightshade @mirandazamira @MaritsaGil @winxclusive @CrookedShadow @LinnyOk @tiffany1922  @amandamuska @cardboardart @Anna5221 @kchavens09 @EliseB @dallasyamane @BangsterLife @KristinaCaron @ShinoYuki @WendyNegrete @resavalencia @MichelleRosa @CCHI0692 @MonkeyLee08 @KristinaCaron @CheyenneJessee @yaya12 @serbshavemofun @BrennaHarding @Izab3lla @faith92 @Sammie99522 @Spark2015 @ashxloren @nakebakonado @MeghanJorgina @Kandle779 @Kinnlyr @MaritessSison @kpopaddict1988 @kolai4 @sukkyongwanser @shellyfuentes70 @Starbell808 @JinsPrincess86 @goinnutz22 @Izzy987 @leab259 @RKA916 @CrookedShadow @KeKers96 @unnieARMkeY @XionHeart Jay Park Community @BBxGD @Nikkitty @tiffany1922 @EvilGenius @marsamusic @PrettieeEmm @victoria97 @Ercurrent @MelissaGarza @flxvour @Annaharris1989 @DestinaByrd @pharmgirlerin @yaya12 @faith92 @MsLoyalHeart @pharmgirlerin @KristinaCaron @MarrickeJ33 @KaeliShearer @CrystalBlunt @lilbr0wneyes @Jaysbae13 @CallMeMsDragon @dallasyamane @nmeza29 @SimplyAwkward @Annaharris1989 @yaya12 @sherrysahar @MandyNoona @KwonOfAKind @drummergirl691 @raenel @NiahriTaylor @amberg171997 @VatcheeAfandi99 @serbshavemofun @MaritessSison @firstladyofaomg @salo @twistedPuppy @nmeza29 @mrsyookiyun @IsoldaPazo @EvilGenius @Bwolfgirl, @AlenaSegura, @Vkookie47, @StefaniTre, @Sammie99522, @PrettieeEmm, @VIPFreak2NE1, @Ttwolf74, @drummergirl691, @CrystalGuerra, @Starbell808, @resavalencia, @swarrier16, @ciabri22, @Chayai, @Zyxzj, @mrsyookihyun, @yaya12, @TerraToyaSi, @MelissaGarza, @MonAnnahiX, @BrandyBell16, @JaxomB, @ElenaP16, @twistedPuppy, @ortizwendy17, @nnatalieg, @IsoldaPazo, @Punckpandabear, @Ercurrent, @TiffanyBibian, @BEAUTY1MONBEBE2, @Kayto4, @NathashaXavier, @otakukpoper, @Kyokeo@JohnEvans@MissyKim @Starbell808@HerosBells@StefaniTre@ortizwendy17 @ekahjw @MelissaGarza @Kyokeo@JessicaEvaristo @LizaNightshade @ciabri22 @amberg171997@Kayto4 @KierstinAndrea@CrystalGuerra @Bwolfgirl @swarrier16@Insfired@NekoYoongi @michievip@TerraToyaSi @JaxomB @punkpandabear@PrettieeEmm @MryMrgn4578@kpowell @ZionPerezFowler@CrystalBlunt @IsoldaPazo@LysetteMartinez @MsLoyalHeart@NathashaXavier @xxchicharitoxx@ArmyofKookie @heidichiesa@tiffany1922@xsandos17@bubblekookie@KhouYang @YongRaviZiMon @emptieski@kelseymcneel42 @SugaOnTop@LysetteMartinez @ElenaP16 @Winx9119 @KaiJae @Kdragons137 @LinnyOk @sarahdarwish @RosaAldaz @CristinReynolds @ChelseaJay @elainarenea ~T.O.P COMMUNITY MASTER TAG LIST~ @bettytolliver @CheyanneLindsey @ChristineO84 @cardboardart @ChandraTorres @cheersmacky @DalyRomero @desesoray @DenieceSuit @dreemer13 @EvilGenius @GamerKyumin @IsoldaPazo @JamiMilsap @jjrockstar @jemitza @JewelsLouise1 @Justis @KristinaCaron @KpopQueenaBee @krin @lovelikematoi @lilbr0wneyes @lovelyashley91 @LateashaChantae @MichelleIbarra @matty0203 @MeghanJorgina @nmeza29 @NadiaDarlington @pandaqueenbee @petname83 @punkpandabear @pharmgirlerin @resavalencia @raenel @Sailynn @sukkyongwanser @StefaniTre @SatinSkies @SandraaGrimaldo @Swhitta @toitlepark @TerraToyaSi @VeronicaArtino @YumiMiranda @YviLole15 •••G-Dragon COMMUNITY MASTER TAG LIST••• @amobts  @AraceliJimenez  @AneebaNasi @Abigailh758 @CheyanneLindsey  @CynthiaForeman  @CallMeMsDragon  @camwheel  @DarciAragon  @desesoray  @DenieceSuit @EvilGenius  @ErinMccarey @giselacampos14@Izzy987 @ibMIMI @JamiMilsap  @jemitza  @JackieG1617  @Jessicalista  @JewelsLouise1@QueenPandaBunny @KpopQueenaBee  @krin @lilbr0wneyes @luvella18 @MarrickeJ33  @MelissaGarza  @ManduBum @megancurrent9 @nmeza29 @NicoleForeRose @royalpandajedi @petname83  @punkpandabear @QueenLele @resavalencia  @raenel @sukkyongwanser  @sherrysahar  @sweetnothing34  @StefaniTre  @Starbell808  @Swhitta  @SusiBosshammer  @shellyfuentes70 @TerraToyaSi  @TaliaMay14 @YviLole15 @ZylerOkumura Big Bang Community @Annaharris1989 @AimeeH @amobts @angelicpsyche @AraceliJimenez @AlexAckerman @AlyssaGelet818 @achlyschaos143 @ashxloren @AyePena @amandamuska @Anna5221 @aliahwhbmida @baileykayleen @BekiKunstman @Bubblebella @bettytolliver @BrianaSmalls @BluBear07 @BelencitaGarcia @BangsterLife @Chocolat09@celeste2655 @CreeTheOtaku @Craze4Halyu @CheyanneLindsey @CrystalAlamillo @CarenBoykins @Chrissy2009 @CrookedShadow @CallMeMsDragon @cardboardart @CCHI0692 @CheyenneJessee @cheersmacky @delnygro @dancingdazzler @DenieceSuit @desesoray @DominiqueThomas @dallasyamane @Ercurrent @edwey66 @elizabeth1234 @emilygardner @EmilyGardner @EvilGenius @FruityPoptart @falme2@GamerKyumin @GDsGF @GDkpoplover@HawaouDiallo @hmelodie @Izzy987 @jemitza @JinsPrincess86 @jjrockstar @JustBrittany @jupiterchan @jespinosa1546 @JustinaNguyen @jessicaacosta90 @JadeOwens @JennyKool @justcallmekyki @JamiMilsap @JasminMartinez @JackieMurrayCab @kaylie1597 @Kpossible4250 @KpopQueenaBee @ArmyVIPKayla @kandle779 @KpopMom @katyng52 @KhrystinaLee @katyng52 @karinamiranda81 @krin @KDSnKJH @kchavens09 @KristinaCaron @kpoplover492 @LenaBlackRose @lilbr0wneyes @Ligaya @LysetteMartinez @LeighHolgate @LateashaChantae @LinnyOk @LaurenDimalanta @Lizanightshade @LindaHart @MaritsaGil @mexicanchika45 @Maddie27 @MeghanJorgina @michellefuentes @MissT615 @MikaLewis @MelissaGarza @megancurrent9 @MorleeCorielus @ManiGray @MarrickeJ33 @MichelleRosa @mirandazamira @MaritsaGil @MonkeyLee08 @TracyLynn @OppasManBun @NatashaRoot @nmeza29 @narutobandgeek @NicoleFireRose @Otakunidog @Princess2328 @petname83 @punkpandabear @PamelaPenaloza @pharmgirlerin @PatriciaS @PatimaCorona @QueenLele @RebeccaLondon @RaquelArredondo @Rebecca22 @raenel @resavalencia @SugaKookieV @sherrysahar @SaraHanna @Starbell808 @sarahdarwish @sukkyongwanser @Sailynn @SamanthaRae19 @StefaniTre @summerblack2 @Swhitta @SatinSkies @SHINee808 @ShinoYuki @SugaKookies @shellyfuentes70 @TerraToyaSi @TesneemElAlami @taylorthetwist @toitlepark @thedopeshow1994 @tiffany1922 @VeronicaOrtiz @vlargo @VatcheeAfandi99 @ViStorm @Vixxstarlight1 @winxclusive @YunBao @YviLoleThunder Squad!: @twistedPuppy @ElleHolley @JessWang90 @ashleyemmert @KhrystinaLee @EliseB @lexxcisco @Dianabell @sarabear1021 @ScarletMermaid @narutobandgeek @nadinerzz @NasiaWright @Helixx @Isolate @kpoplifeu @BBxGDHouse of Exctessy Taglist House of Exctessy Taglist @JasminMartinez @LeviLasvegas @170cme @divanicola05 @Lilura @KoreanDramaMaMa @SunnaWalo @Foxxyjinxx @DamarisCisneros @dchapple45 @TingTingShi @turbidmocha @TiffanyDixon @miruchii @EvodiaEbraheem @Airess95 @MelissaGarza @AbbyRoscoe @kaylie1597 @KenyaMendoza @QueenPandaBunny @JessicaEvaristo @hopesforsuga711 @KeraDelatorre @sung1rl199674 @hedgesloth @Znae @jademarie4567 @MaggieHolm @RKA916 @LemonLassie @SimplyAwkward @KenyaMendoza @SarahHibbs @EmilyCayetano @twistedPuppy @sarahdarwish