MuhammadDavid
10,000+ Views

Soft Color T-Shirt

Untuk mengimbangi karakternya saat bermain di City Hunter, detail pemilihan warna-warna T-Shirt yang sering dipakai Lee Min Ho bisa dibilang brilian. Kenapa? Karena untuk karakter yang sangat keras, bagian wardrobenya memilihkan warna-warna soft untuk dipakai. Hasilnya oke kan?
6 Comments
Suggested
Recent
@mihihi703 setuju sama yang ini, ini yang bikin aku suka dengan gayanya dia, selalu simple tapi oke..
@shaniimut naaaaah itu dia poinnya dek shani hehehehe
@sehashahab tapi sebenernya rada aneh sih karena selalu pake kaos ke kantor hehehe, ga dimaragin bossnya apaa?
ada minhooooo!!!!! kalo aku sih senengnya karena apapun bajunya dia selalu simple & neat!
mungkin maksudnya biarpun garang tapi hatinya lembut kak? *plak*
Cards you may also be interested in
You Won't Do That Pt. 1
Summary: If Hoseok had the right to keep you a secret from her, than you had the right to keep him a secret from Hoseok. Pt. 2 http://www.vingle.net/posts/1321894?shsrc=v Pt. 3 http://www.vingle.net/posts/1324077?shsrc=v Pt. 4 http://www.vingle.net/posts/1325302?shsrc=v Pt. 5 http://www.vingle.net/posts/1326154?shsrc=v Pt. 6 http://www.vingle.net/posts/1329062?shsrc=v Pt. 7 http://www.vingle.net/posts/1334897?shsrc=v Pt. 7 http://www.vingle.net/posts/1334897?shsrc=v Finale: https://www.vingle.net/posts/1338453-You-Won-t-Do-That-Finale Epilogue http://www.vingle.net/posts/1340679?shsrc=v “So what’s his name?” Yureon pressed. She leaned forward eagerly in her wire seat as you hesitantly looked away from her the other tables lined up neatly outside the cafe. A cool breeze pushed your hair into your eyes and you took the moment to delay answering the question, hoping she’d move on. Since the appearance of the bruise like marks all over your neck and collarbones had surfaced three months ago, Yureon had been on the hunt to find out as much about them as possible. It had taken her a surprising three minutes to deduce that they were from a man. As your self appointed best friend, she insisted that best friends shared stories of their lovemaking with their significant other. In her earnestness to get you to open up about the mystery man, she reveal more information than you’d like to know about her time with her partner. You’d only smile at her tales, growing more uncomfortable by the minute with them. Usually, if you stayed silent long enough, she’d grow weary of waiting and change the subject. Today was no different. “Nice try, Y/N.” She chuckled, playfully flicking your arm,”I still want to know who this mystery man is.” Yureon pressed the pad of her index finger firmly on purple mark on your collarbone,”From his evidence, he seems nice….At least give me the first part of his given name! I’ve been dying with curiosity for the past three months.” You wriggled your fingers, nervously tugging up the collar of your shirt to cover the mark,” It’s ‘Ho’..” Her eyes lit up,”Finally a hint! Hm…’Ho”…that’s funny, just like Hoseok.” She murmured,”Speaking of Hoseok, he should be here soon, but you know him…always late.” Yureon glanced at her watch,”He better not be late to our wedding next month, can you imagine..?” The waiter passed by the small table, asking if the two of you needed anything. As per usual Yureon sent a suspicious look between you and him. Somewhere along the way, she had conjured up the absurd notion that every male she came across while with you was your ‘mystery man’. At your unimpressed look and the waiter’s utter confusion (and possible the fact that his nametag said Jaechul), she backed off. Yureon waved him off and focused back on you,” So ‘Ho’ something..why won’t you tell me his full name or let me meet him? Is he secretly married? Y/N, are you being naughty?” You furiously shook your head,”No!” Delicately, your eyes lowered to the shiny diamond ring on Yureon’s left hand,”He’s not married.” You spoke truthfully. It was the truth. He wasn’t married. Yet. You still had a month. Credit goes to suga of dague!! tagging those i think would be interested. if you're not let me know! if you want to be tagged for future parts just comment below :) @11erinmims @thePinkPrincess @dchapple45 @vlargo @mylifeisnow @lunastormnoona @StaceyNguyen @yaya12 @karlythepanda66 @AshleyAndino @Tracylinn @KaylinJones @KaeliShearer @VeronicaArtino @kaikaikpop @addri @Helixx @Kpossible4250 @HaleyLamoureux @roseeoh @sarahdarwish @alltimerejectx @DeyaniraEstrada @bambamisbae @sugalessjams
Boys Over Flowers Challenge: Create Your Own F4
Here's the deal: You're running the remake of Boys Over Flowers and you get to choose who plays in your F4. There are no boundaries! Singers, actors, models, from any country - Just build the most awesome F4 you can! Character Refresher - 1. Geum Jan-Di: The main girl! Probably you, unless you want someone else acting in your place. 2. Ga-eul: Jan-di's BFF! 3. Yi-Jung: The playboy of the group that gets all the girls 4. Woo-bin: The protector of the group. Super sweet but definitely in a gang. 5. Ji-Hoo: The sweetest kindest supporting lead. One of Jan-di's romantic interests. 6. Jun-Pyo: The lead. Jan-di's romantic interest and pretty much a bully (but he's got a sweet side) HERE WE GO! Geum Jan-Di Me obviously! This is my story, so I'm going to be the star *hair flip* So Yi-jung Casanova playboy? Is mysterious and does weird artsy things while wooing every girl that walks by him? Hello Seo In Guk! I would definitely want him in my F4 but would never, ever want to be romantically involved with him. There's already enough heart break in my future. Song Woo-bin When I think of a lovable reliable gangster who brings positive energy to the group, I have to think of BTS's J-Hope. He's sweet as can be but definitely has some kind of connection to the mafia. Ga Eul Who do I want as a best friend through this whole ordeal? Eunji of course!!! And because I want to see her and Seo In Guk have another romantic pairing :3 Yoon Ji-hoo The adorable, kind, talented, and sweet Jihoo could only be played by one man...Kim Soohyun. I'm breaking my heart here since obviously I know how this drama ends but he's WAY too nice to play Jun-pyo, right!? Gu Jun-pyo Who can go from angry to sweet in a millisecond? Who has the face of an angel but a short temper? Who do I want as Gu Jun-Pyo? EXO's Kyungsoo, that's who. I can see him playing the role of the seemingly heartless Jun-pyo perfectly and obviously if this is my story I get to choose who I end up with (hehehehehehe) WHAT DO YOU THINK? WHO WOULD YOU CHOOSE INSTEAD? Make your own list and taaaaag me~
Inilah 6 Gedung Agensi Idola K-Pop Termewah di Korea Selatan
1.(YG ENT : PICT 1) Ini dia agensi tempat sang rapper fenomenal, Psy bernaung. Semua fasilitas dan peralatan dalam kantor ini super duper canggih, mulai dari ruangan latihan para idola hingga toiletnya. Saking canggihnya, Psy saja sampai kebingungan bagaimana cara untuk menyiram toilet. Selain Psy, idola K-pop lain yang bernaung di sini ada Big Bang, 2NE1, Lee Hi, dan lainnya. Kantor YG terletak di Mapo-gu, Hapjeong-dong, 397-5, Seoul, Korea Selatan. 2. (SM ENT :PICT 2) Yap, kita semua pasti sudah tau siapa aja idola k-pop yang bernaung di dalam gedung ini? Yap! Super Junior, TVXQ, SNSD, dan lainnya adalah beberapa idola K-pop yang ber-‘markas’ di gedung ini. Kantor SM Entertainment berdiri seperti gedung perkantoran dengan lambang bintang besar dan tulisan SM Town. Tempat yang beralamat di Gangnam-gu, Apgujeong-2dong, 521, Seoul,Korea Selatan ini sering dijadikan objek berfoto untuk para wisatawan. Saat ini, SM sudah punya gedung baru yang di dalamnya terdapat fasilitas modern yang tidak kalah dengan YG Entertainment. 3. (JYP ENT: PICT 3) Selanjutnya, adalah tempat bernaung para idola K-pop, seperti 2PM, 2AM, Wonder Girls, miss A dan lainnya. Gedung ini agak sedikit berbeda karena di depannya banyak poster-poster sang artis yang menempel di kaca gedung seperti bisokop. Poster-poster di kaca gedung inilah yang sering dijadikan objek betfoto oleh para wisatawan. Kantor JYP terletak di Gangnam-gu, Cheongdam-dong, 123-50, Seoul, Korea Selatan. 4.(CUBE ENT: PICT 4) Agensi yang menaungi BEAST, 4Minute, G.Na dan BtoB ini punya sebuah studio yang diberi nama Cube Studio. Tempat ini dibangun sebagai tempat berinteraksi antara artis dan fans. Oleh karena itu, banyak sekali para penggemar BEAST dan lainnya dari seluruh dunia yang mengunjungi tempat ini. Di dalam kantor ini juga dilengkapi dengan café di lantai 1. Sementara di lantai dua merupakan tempat untuk latihan menari dan kegiatan lainnya. 5. (LOEN ENT: PICT 5) Melihat gedung kantor agensi yang menaungi IU ini memang mirip seperti sebuah bank. Gedung agensi yang terletak di kawasan Samseong-dong, Gangnam ini begitu kaku namun berkelas. Tak banyak kesan futuristik seperti gedung agensi entertainment lainnya, LOEN Entertainment membangun gedung perusahaan seperti sebuah bank yang bukannya menyimpan uang, tapi memang ‘mencetak’ uang dari para artisnya. 6. (DREAM TEA ENT : PICT 6) Gedung yang terlihat seperti bangunan apartemen mewah ini merupakan gedung agensi Dream Tea Entertainment yang terletak di Yeoksam-dong, Gangnam, Korea Selatan. Meski artis dari agensi ini yang cukup dikenal baru Girls’ Day saja, tapi siapa yang tahu jika suatu saat nanti gedung ini akan ‘mencetak’ idola K-pop baru selain Girls’ Day.
Well this list broke my heart
so if ypu weren't sad enough about losing TOP to the military this year wait till you see the rest of the list seriously shed a tear and many loud screams in pain after watching it @AimeeH @creetheotaku @amortiz0101 @thepinkprincess @justinamclean @veronicaartino @luna1171 @punkpandabear @thearmycreater @kaijae @elizabethT @jiyongixoxo @aracelijimenez @josecullen  @pinkpears405 @kpopfangirl15 @electica @nikkitty @saeda320 @oliviajoseph @nysa @kaylastokes @btsarmygirl @falselove @bekahvires @blancadanica98 @jasminewilliams @shequillearmsby @mahrielle @beniecesuit @crystalblunt @rainac3 @kpopforever @kpopgaby @destiny1419 @anarose @moonchild03 @emelia @kmeier230 @mkbmccann @terratoyasi @staceyholley  @lizzeh @jiyongixoxo @carolinacastrane @dianacastaneda @nenegrint14 @stefanitre @kellyoconnor @ercument @glo86 @amandamuska @saravandorn @kpopandkdrama @xtinahsing @jkookie97 @dominiquewhitak @bizzycx @almarangel @kwonofakind @szewwy @kaikaipop @kuri10 @jupiterchen @taehyungkey @yessicacardenas @kookie49044 @cassidyrush @elenap16 @daljiyong @innocentiakishi @thatoneoutcast @elinwyatt @briannaeugene @destiny1419 @staceyholley @ligaya @taehyungkey @luna1171 @maddie27 @ninjamidori @creetheotaku @emilypeacock @kellyoconnor @aimeeh @veronicaartino @queenlee @jiyongixoxo @armystarlight @thepinkprincess @unniecakesali @khouyoung @alexisrivers @amandamuska @tashiannabostic @jazgaara33 @nikkitty @externallyeli @innocenttiakishi @xxxtina @crystalguerra @sarsoosoo99 Let me know if you would like to be added or removed from future cards