fanboy
1,000+ Views

Jajoong Sukses Menggelar Konser di Nanjing. Cina

Kayaknya lagi musim konser banget nih buat para Korean Idol, salah satuny adalah Jaejoong. Setelah selesai dengan penampilan di Tokyo Dome, Jepang, Jaejoong langsung memulai tur Asianmya yang diberi nama "Your, My and Mine" di Nanjing, Cina. 4.000 fans Jaejoong datang di acara kali ini dan dapat berinteraksi langsung dengan sang idola. Stop selanjutnya untuk tur ini bakal digelar di Taiwan tanggal13 April nanti.
6 Comments
Suggested
Recent
oooh...gt ya...
dulu sempet ada kasus gitu kak... Jadi dia keluar dari SM Entertainment
ooooh......dy pindah management jd ganti??
dia dulunya di TVXQ kak @sehashahab.. Sekarang sih di JYJ
i'll waiit for your concert at indonesia oppa ^^
Cards you may also be interested in
Inilah 6 Gedung Agensi Idola K-Pop Termewah di Korea Selatan
1.(YG ENT : PICT 1) Ini dia agensi tempat sang rapper fenomenal, Psy bernaung. Semua fasilitas dan peralatan dalam kantor ini super duper canggih, mulai dari ruangan latihan para idola hingga toiletnya. Saking canggihnya, Psy saja sampai kebingungan bagaimana cara untuk menyiram toilet. Selain Psy, idola K-pop lain yang bernaung di sini ada Big Bang, 2NE1, Lee Hi, dan lainnya. Kantor YG terletak di Mapo-gu, Hapjeong-dong, 397-5, Seoul, Korea Selatan. 2. (SM ENT :PICT 2) Yap, kita semua pasti sudah tau siapa aja idola k-pop yang bernaung di dalam gedung ini? Yap! Super Junior, TVXQ, SNSD, dan lainnya adalah beberapa idola K-pop yang ber-‘markas’ di gedung ini. Kantor SM Entertainment berdiri seperti gedung perkantoran dengan lambang bintang besar dan tulisan SM Town. Tempat yang beralamat di Gangnam-gu, Apgujeong-2dong, 521, Seoul,Korea Selatan ini sering dijadikan objek berfoto untuk para wisatawan. Saat ini, SM sudah punya gedung baru yang di dalamnya terdapat fasilitas modern yang tidak kalah dengan YG Entertainment. 3. (JYP ENT: PICT 3) Selanjutnya, adalah tempat bernaung para idola K-pop, seperti 2PM, 2AM, Wonder Girls, miss A dan lainnya. Gedung ini agak sedikit berbeda karena di depannya banyak poster-poster sang artis yang menempel di kaca gedung seperti bisokop. Poster-poster di kaca gedung inilah yang sering dijadikan objek betfoto oleh para wisatawan. Kantor JYP terletak di Gangnam-gu, Cheongdam-dong, 123-50, Seoul, Korea Selatan. 4.(CUBE ENT: PICT 4) Agensi yang menaungi BEAST, 4Minute, G.Na dan BtoB ini punya sebuah studio yang diberi nama Cube Studio. Tempat ini dibangun sebagai tempat berinteraksi antara artis dan fans. Oleh karena itu, banyak sekali para penggemar BEAST dan lainnya dari seluruh dunia yang mengunjungi tempat ini. Di dalam kantor ini juga dilengkapi dengan café di lantai 1. Sementara di lantai dua merupakan tempat untuk latihan menari dan kegiatan lainnya. 5. (LOEN ENT: PICT 5) Melihat gedung kantor agensi yang menaungi IU ini memang mirip seperti sebuah bank. Gedung agensi yang terletak di kawasan Samseong-dong, Gangnam ini begitu kaku namun berkelas. Tak banyak kesan futuristik seperti gedung agensi entertainment lainnya, LOEN Entertainment membangun gedung perusahaan seperti sebuah bank yang bukannya menyimpan uang, tapi memang ‘mencetak’ uang dari para artisnya. 6. (DREAM TEA ENT : PICT 6) Gedung yang terlihat seperti bangunan apartemen mewah ini merupakan gedung agensi Dream Tea Entertainment yang terletak di Yeoksam-dong, Gangnam, Korea Selatan. Meski artis dari agensi ini yang cukup dikenal baru Girls’ Day saja, tapi siapa yang tahu jika suatu saat nanti gedung ini akan ‘mencetak’ idola K-pop baru selain Girls’ Day.
BTS March Challenge D-28!!!💚☘️🍀
Hello ARMY!!!🤗I am still trying to catch up with the ones I missed! So here is day 28!🙌🏻 💚 ☘️ 💚 🍀 D-28: J-Hope smiling!😁 J-Hope’s smile is so bright and beautiful!🥺🥰 *credit to the owner’s of the gifs & pics* ❤BANGTAN ARMY TEAM❤: @Yugykookie97 @Mochiroon @QueenPandaBunny @MelissaGarza @kpopfan88 ❤ARMY TAGLIST❤: @amandamuska  @blessowmwago @BoyGroupKpop @Bxbybri @CleafeMaeObina @coolwolf13 @dalenalw @echoxsoul  @gabstar143  @Gracebug @HannahC19 @herreraletecia  @HomegirlG  @ifitnessvn @Ilovephases @izzybell1202 @jennyfer1111r1 @JJiBin @jiminiebae @jkenshayla @jungkookieeeee @Just2BLoved @kaylawalker929  @kaylenne956 @krissynormam @kpopfan88 @Kyla05 @MelissaGarza @Mochiroon @Nyxxonn @PANDABTS @QueenPandaBunny @rebeccariley52 @rodrickagardne @Rose2demhaters @samcorsam @simpsonsamantha @Shelbeigh19 @shellyfuentes70 @soobak @Starbell808 @szewwy @Taekookimonster  @Tiffiedannie @wolfyplayzyv @yukigintokie    *let me know if you want to be apart of the ARMY taglist* K-Monsta Squad: @Yugykookie97 @BBxGD @lilbr0wneyes @DefSoul1994 @KpopGaby @MYAlpha @BangtanGirlOT12 Tag List: @cagonzales9696 @MonieManhiM @cherriblossom17 @SimplyAwkward @Btsislife @jaselgalindo @emealia @saraortiz2002 @xsandos17 @VictoriaBossier @TaehyungKey @Sarahdarwish @kpopandkimchi @Emealia @terenailyn @MonAnnahiX @4dalientae @PrettieeEmm @kyokeo @KwonOfAkind @AnimeKpopLover @SugaOnTop  @QueenyCrossGene @MadAndrea @B1A4BTS5ever @zyxzj @Taehyungie @VKookie47 @NuXX @Baekyeol27 @DOislifeExoL @kpopbeat @BulletproofV @PrincessUnicorn @luna1171 @LisetteZapata @herreravanessa9 @MadAndrea @AnimeKpopFreak @amandamuska @RandomName @aliendestina @mrsyookihyun @MaelstromVIP @Foxxyjinxx @Bangtanss @YessicaCardenas @JadeOwens @cns1391 @JJiBin @TheEnlightment @BlueMoon201 @QueenPandaBunny @emberreynemoll @LacyTanner @nyxxonn @SweetDuella @MmIlk @KihyunA @ARMY4Life @SerenaArthurs @Additional18 @jessicaclove  @olive07354  @YungStatin  @nickij @Mochiroon @LiyahBoon @BoyGroupKpop @blessowmwago @Lesha @jkenshayla @Kpoplover2016 *Let me know if you want to be tagged or untagged from the tag list*
Super Junior 30 Day Challenge
Hello Elf’s! I bring you day 2, Heechul selca. Have a great day!! 💙ELF Reps: @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny💙 ELF Tag List💙 This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CouchPotato @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @dalenalw @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: @QueenyCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @samcorsam @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Why I am so obsessed with Koreans..?
I fell in love with Lee MinHo and that started everything.. watching his stuff I met Kim Woo Bin. after that I watched so many dramas and I fell for each one of them. Yoo Seung Ho..he is gorgeous I saw him in Missing You and Worrior Bek Dong Soo with Ji Jang Wook. Ji Sung was great in Kill Me Heal me.. I also saw some Historical with him. I fell for Seo In Guk on The King's Face.. He look stunning with the costume. and Hyun Bin.. well we all fell for him in The Secret Garden.. So Ji Sub, Kim Jae Joon, and Song Seung Heon. I saw their drama too.. Triangle. The Master's Sun and my Princess.. and more... Kim Soo Hyun.. caught my heart in My love from Another Star. even my mom like it . lol. I watch Jumong because I like historical. There I fell for Song Il Guk. I liked it so much I continue watching The Kingdom of the Winds which is like part 2 of Jumong. That cutie Kim Hyung Joong was my second lead sindrome whe I watched BOF. Song Joon Ki I saw him on that school scandal Drama hahaa is to hard to spell for me. then I watch the Good Guy and Wolf Boy..Lee Joon ki. he has such a beautiful face I saw all of his stuff the same goes for Jang Geun Suk.. I also watch his music Videos I love his voice.. Song Jae Rim and Lee Min Ki.. I just like them. I saw them together in a music video I forgot ..I think is called the Day After or before.. something like that.. plus I seen Jaerim dramas and We Got married. Rain.. I fell for him in Full house then I watch few more dramas with him the last one was My Loveble Girl.. love the music in this drama. And everyone loves Lee Jong Suk haha he is adorable. I watched Pinocchio twice. Lee Soo Hyuk.. he is astonishingly handsome.. And he was Deabak on The Scholar Who Walks the Night...Lee Dong Wook the first time I saw him was in Scent of a Woman and then the rest. Kim Nam Gil, I watched him first in Bad Guy and look for one with a happy ending rarely he dies in most of the dramas.. Kang Ji Hwan.. I fell for him in Lie To Me.. it was romantic and funny and Hong Gin Don too I think that's how is called lol. and Yoo Ah In omg.. this boy is gorgeous, I saw all his dramas and now i am watching Six Flying Dragons..that's how everything started. .Now I am crazy about the KPOP groups too..oh well..there is no cure for this unless to move to South Korea . haha
Let's Not Forget The Second Leads!
If you watch K-dramas, you've probably experienced the dreaded second lead syndrome at one point or another. Here are 5 second leads I'll never forget. Still not over it, Choi Young Do! 1. Yoon Ji Hoo (Boys Over Flowers) - Let's be real, when has the chivalrous and supportive guy ever gotten the girl in a K-drama? Ji Hoo was there for Jan Di right from the start, but she chose bad boy Jun Pyo instead. Your loss, Jan Di! 2. Eun Gyol (To The Beautiful You) - He's probably the most loyal guy you'll meet. He fell for Jae Hee despite her being a "guy" (that's a whole another K-drama story). Poor Eun Gyol, forever stuck in the friend zone. 3. Choi Young Do (The Heirs) - I don't even know where to begin for this one! He started out as the spoiled rich guy that constantly bothered the girl. Turns out he was just expressing affection in his own weird ways. He eventually turned into a nice guy, but unfortunately, a bit too late! 4. Choi Kang Hyuk (Flower Boy Ramen Shop) - This one made no sense. Kang Hyuk was a light-hearted and caring character that cooked for the girl...who would pass on this guy? Clearly, Eun Bi made the wrong decision by picking the stubborn Chi Soo. 5. Cha Moo Won (Protect the Boss) - Many of you might disagree with me on this one, but I felt Moo Won was a much better choice for Eun Seol than useless and immature Ji Heon. And let's be honest, who'd ever reject Jaejoong? Here's to hoping a second lead gets the girl someday!
Makna Sindiran di Balik Lagu Gangnam Style
KOMPAS.com - Mungkin Anda tak kenal nama Park Jae-sang. Namun, kalau disebut ”Gangnam Style” yang dinyanyikan oleh PSY kemungkinan besar Anda tahu apa yang dimaksud. Video penyanyi rap Korea Selatan itu telah ditonton lebih dari 229 juta kali di YouTube sejak diunggah pertengahan Juli, dan angka itu terus naik. Tak perlu kemampuan berbahasa Korea untuk menikmati tarian gaya naik kuda PSY dengan bagian refrain lagu yang mudah diingat, bahkan cenderung terus terngiang-ngiang itu. Namun, di balik lagu yang terdengar lucu dan konyol itu ada narasi mengenai orang kaya baru di Korsel dan Gangnam, nama distrik makmur tempat sebagian besar dari mereka tinggal. Gangnam mungkin hanya sepotong kecil Seoul, tetapi kawasan itu menimbulkan campuran hasrat, iri hati dan kepahitan. Gangnam saat ini adalah alamat paling didambakan di Korea. Namun, kurang dari dua generasi lalu kawasan itu hanya berisi rumah-rumah telantar yang dikelilingi tanah pertanian datar dan parit-parit drainase. Distrik Gangnam, yang artinya ”sebelah selatan sungai”, hanya dihuni sekitar 1 persen dari total penduduk Seoul, tetapi hampir semuanya adalah orang kaya raya. Apartemen di Gangnam rata-rata berharga sekitar 716.000 dollar AS (Rp 6,8 miliar). Dibutuhkan waktu sekitar 18 tahun bagi sebuah keluarga rata-rata di Korsel untuk mengumpulkan uang sebanyak itu. Selama ini pusat kekuasaan pemerintah dan bisnis di Seoul terletak di sebelah utara Sungai Han, di kawasan sekitar istana kerajaan. Di sanalah para orang kaya lama tinggal. Sejak 1970-an Sementara Gangnam adalah tempat orang kaya baru, yakni orang-orang yang diuntungkan booming ekonomi yang dimulai pada era 1970-an. Dengan meroketnya harga apartemen pada awal 2000-an, para pemilik tanah dan spekulan menjadi kaya raya dalam sekejap. Keluarga-keluarga kaya di distrik itu semakin kaya. Banyak orang Korsel merasa terganggu karena warga Gangnam dianggap jadi kaya bukan karena mengikuti nilai-nilai tradisional Korsel, yaitu kerja keras dan pengorbanan, tapi sekadar beruntung karena tinggal di sepotong kawasan yang didambakan. ”Gangnam menimbulkan rasa iri hati dan tidak suka. Warga Gangnam adalah kelas atas Korsel, tapi orang Korsel menganggap mereka egois, tanpa rasa noblesse oblige,” kata Kim Zakka, kritikus musik pop di Seoul. Dengan gaya yang konyol, lagu PSY membicarakan hal-hal itu. PSY dianggap jauh sekali dari gaya hidup Gangnam alias ”Gangnam Style”. ”Saya tidak tampan, saya tidak tinggi, saya tidak kekar, saya tidak kurus,” kata PSY baru-baru ini di acara TV AS, Today. Lagu ”Gangnam Style”, menurut kritikus musik Baak Eun-seok, menggambarkan hubungan ”benci tapi rindu” masyarakat Korsel dengan Gangnam. Dengan gaya parodi dalam klip video lagu tersebut, PSY menyindir berbagai gaya hidup warga Gangnam, seperti tampil cantik atau tampan dengan operasi plastik, memakai segala jenis barang mewah, dan langsing karena mampu membayar pelatih yoga.
BTS March Challenge D-30!!!💚☘️🍀
Hello ARMY!!!🤗I am almost done with posting all my cards I missed!! After this card all I have is today’s to post!!!🙌🏻So here is day 30th!!💚 💚 ☘️ 💚 🍀 D-30: Taehyung’s box smile!!😁 His box smile is so freaking adorable!!!🥺😍 I love it!!🥰 *credit to the owner’s of the pics & gifs* ❤BANGTAN ARMY TEAM❤: @Yugykookie97 @Mochiroon @QueenPandaBunny @MelissaGarza @kpopfan88 ❤ARMY TAGLIST❤: @amandamuska  @blessowmwago @BoyGroupKpop @Bxbybri @CleafeMaeObina @coolwolf13 @dalenalw @echoxsoul  @gabstar143  @Gracebug @HannahC19 @herreraletecia  @HomegirlG  @ifitnessvn @Ilovephases @izzybell1202 @jennyfer1111r1 @JJiBin @jiminiebae @jkenshayla @jungkookieeeee @Just2BLoved @kaylawalker929  @kaylenne956 @krissynormam @kpopfan88 @Kyla05 @MelissaGarza @Mochiroon @Nyxxonn @PANDABTS @QueenPandaBunny @rebeccariley52 @rodrickagardne @Rose2demhaters @samcorsam @simpsonsamantha @Shelbeigh19 @shellyfuentes70 @soobak @Starbell808 @szewwy @Taekookimonster  @Tiffiedannie @wolfyplayzyv @yukigintokie    *let me know if you want to be apart of the ARMY taglist* K-Monsta Squad: @Yugykookie97 @BBxGD @lilbr0wneyes @DefSoul1994 @KpopGaby @MYAlpha @BangtanGirlOT12 Tag List: @cagonzales9696 @MonieManhiM @cherriblossom17 @SimplyAwkward @Btsislife @jaselgalindo @emealia @saraortiz2002 @xsandos17 @VictoriaBossier @TaehyungKey @Sarahdarwish @kpopandkimchi @Emealia @terenailyn @MonAnnahiX @4dalientae @PrettieeEmm @kyokeo @KwonOfAkind @AnimeKpopLover @SugaOnTop  @QueenyCrossGene @MadAndrea @B1A4BTS5ever @zyxzj @Taehyungie @VKookie47 @NuXX @Baekyeol27 @DOislifeExoL @kpopbeat @BulletproofV @PrincessUnicorn @luna1171 @LisetteZapata @herreravanessa9 @MadAndrea @AnimeKpopFreak @amandamuska @RandomName @aliendestina @mrsyookihyun @MaelstromVIP @Foxxyjinxx @Bangtanss @YessicaCardenas @JadeOwens @cns1391 @JJiBin @TheEnlightment @BlueMoon201 @QueenPandaBunny @emberreynemoll @LacyTanner @nyxxonn @SweetDuella @MmIlk @KihyunA @ARMY4Life @SerenaArthurs @Additional18 @jessicaclove  @olive07354  @YungStatin  @nickij @Mochiroon @LiyahBoon @BoyGroupKpop @blessowmwago @Lesha @jkenshayla @Kpoplover2016 *Let me know if you want to be tagged or untagged from the tag list*
Kpop Idols with Tattoos (Male Edition)
Okay, so here we are again but this time it's tattoos! The forbidden taboo* of all time for S.Koreans! But as we progress through the years, the newer generations are becoming more accepting towards tattoos now than ever before. Even more so, IDOLS**, are willing to show their tattoos! Not publicly or in mvs of course. But, who can blame them! Tattoos are still a taboo, just more acceptable. Since I don't know a lot of idols with tattoos, I will be naming 14 idols with tattoos that I do know of that has tattoos. Idols have their private life too but these tattoos were shown to the world accidentally if not purposefully. Most of the idols I will be showing have shown their tattoos on purpose. _____________☆~♡☆~♡☆~♡☆_____________ * Taboo - a social or religious custom prohibiting or forbidding discussion of a particular practice or forbidding association with a particular person, place, or thing. ** Note, I will add Jay Park. Even though he is not an "idol" per say, he was one. Now he's a successful Khip-hop artist and co-ceo of AOMG. ~☆~♡☆~NOTICE~♡☆~♡~ I am numbering the idols but I am not numbering them due to anything. I am solely doing this to make it easier to follow along with. I also putted down the meaning behind their tattoos or what their tattoos say. But I didn't put down every tattoo they have on their body. Also, there are some idol (Lim Hyunsik and CAP)'s tattoos that I couldn't find the meanings to. #1 - JAY PARK One of the most well-known "idol" to have tattoos. He also has the most tattoos out of every male Kpop/hip hop person in the industry. We currently don't actually know how much tattoos he has because he said he is too lazy to count all his tattoos. Also, said getting tattoos is his stress reliever. Meaning behind tattoos and/or what they say: His tattoos all stand for his music, family, crew, and his morals. #2 - CAP (TEEN TOP) Okay, this one. CAP is my bias in Teen Top but I don't understand how he gets so much hate!!! I love him to death! So what if he has tattoos! It's his body not yours. If he wants to get tatted up, he can. This boy (man) is gorgeous with and without tattoos! K-netizens*, shut it and sit down please! Read article here on what netizens thought about Teen Top's leader CAP's tattoos. Meaning behind tattoos and/or what they say: ??? _____________☆~♡☆~♡☆~♡☆_____________ * Netizens - a user of the Internet, especially a habitual or avid one. #3 - GD (BIGBANG) I swear to god this boy has some weird tats. I love him but lol. Hey, it's his body and I can respect that at least. He is still one sexy beast Meaning behind tattoos and/or what they say: vita dolce and moderato, "vita dolce" means beautiful and sweet life, and "moderato", which means moderate tempo in Italian. (both forearms) #4 - Jaejoong (JYJ) I was quite surprised at this one. I knew he had tattoos on the front side (chest) but I did not know about his back! I can already imagine how much it must've hurt! Especially the tattoo along his spine! Omo, if I did that I probably would've passed out lol Meaning behind tattoos and/or what they say: (upper back) "The pleasure of the mighty are the tears of the poor" "Hope to the end" "A song will outlive all sermons in the memory" #5 - Zico (BLOCK B) This poor baby has a tattoo of his mama on his chest! OMFG! Love it! He also has his baptized name tatted up, along with Block B's first win and others. Meaning behind tattoos and/or what they say: "JOHN THE APOSTLE" (middle chest to the right) Portrait of his mom when she was younger (left chest) #6 - Bang Yongguk (BAP) Bruhhhhh! I can't even explain how I feel! This is my baby! He's gonna be the death of me! Since their comeback I wanted him to wear a wife beater lol He's gotta show that damn chest tattoo! 오빠! 방용국씨, 나 보고 싶다 너의 가슴 문신! 방용국 오빠 과 비에이피 화이팅! 사랑해요!! Meaning behind tattoos and/or what they say: "Do what u like and luv What u do" (left shoulder blade) "Make Art Not War" (right forearm) #7 - Taeyang (BIGBANG) His tattoos are his representation of his religion. Even though I am Shaman*, I love how he can express his feelings through tattoos. Meaning behind tattoos and/or what they say: Jesus' death and resurrection is tattooed across his back (upper back) _____________☆~♡☆~♡☆~♡☆_____________ * Shaman - a person regarded as having access to, and influence in, the world of good and evil spirits, especially among some peoples of northern Asia and North America. Typically such people enter a trance state during a ritual, and practice divination and healing. (technically, I am not a shaman but my people believe in the works of a Shaman so we call our "religion" Shaman) #8 - Lee Hongki (FTISLAND) I only found out he had these tattoos through SNS of course. And Allkpop and Koreaboo. Meaning behind tattoos and/or what they say: "Freedom" (back of both arms) 2 Skeletons (both forearms) 2 keys (right shoulder) #9 - Junhyung (BEAST) All I can say is that his tattoos have meaning to me. I love them... maybe I should get one lol Meaning behind tattoos and/or what they say: "seize the day, put no trust in tomorrow" in Latin (right forearm) "If I die tomorrow I would never regret" (upper left arm) "born again still your son" (right chest) #10 - Taeil (BLOCK B) Bad boy, cutely short and vocally amazing! Gah! I don't even care about his tattoos because I'm in love with his voice lol Meaning behind tattoos and/or what they say: "777" because 7 is a symbol of good fortune (wrist) 2 Dice, MVP and LUCKY (left forearm) #11 - Changsub (BTOB) Okay, this one I think it might've been accidental. I know he has some tattoos by now, approximately 3 I think. But when his first tattoo was shown it was on his shoulder during an episode of their reality tv show, BTOB DIARY. Meaning behind tattoos and/or what they say: "So do not fear, for I am with you; do not be dismayed, for I am your God." (Isaiah 41:10) (right forearm) "Don't Be Defeated From Yourself" (back) #12 - Ilhoon (BTOB) Bruhhhhh, that tattoo across his chest is deep! Meaning behind tattoos and/or what they say: "No one can be like God" (chest) #13 - Tae Hyun (WINNER) I don't know much about WINNER but when Tae Hyun came up on the search engine (when I was looking for idols with tattoos) I just had to see what it looked like. Can't believe he has a tattoo still lol Meaning behind tattoos and/or what they say: Tattoo on his arm is the name of the artist Bat (right arm) A banana and "STAY GOLD" ( left wrist) #14 - Lim Hyunsik (BTOB) Lots of people are still debating if that's a real tattoo or not because it hasn't been shown lately. Also, you can't see his tattoo unless he's bending down or has a low cut shirt. Meaning behind tattoos and/or what they say: ??? EXTRA: Former EXO-M member and leader Kris (Wu YiFan) I still can't believe they tried to cover up his tattoo up with makeup... Smh. Meaning behind tattoos and/or what they say: The design is a tribal tattoo that represents valiance and protection (left shoulder) Me, personally, I don't find tattoos offensive. I like them. I find that men with tattoos are attractive. I also think women with tattoos are gorgeous! It doesn't matter what you physically look like, as long as you love yourself and your body you're beautiful. As long as we can respect their privacy and show them love, they are still the same idol with or without tattoos. _____________☆~♡☆~♡☆~♡☆_____________ RESPECT, LOVE, GIVE & RECEIVE. I hope you guys liked this card. If I missed any male Kpop idols by chance please let me know in the comments below! 여러분!!! 화이팅!!! 사랑해요!!!
Lee Min Ho Ternyata Punya Kembaran di China!
Menjadi aktor muda paling populer di Korea Selatan, Lee Min Ho pun menyusul sang senior, Song Seung Heon yang dibuatkan patung lilinnya di museum lilin Madame Tussauds. Foto patung lilin Lee Min Ho tersebut pun diungkapkan oleh pihak agensi pada 19 April lalu. Dalam foto tersebut tampak Lee Min Ho asli dengan ‘kembarannya’ berpose bersama. Lee Min Ho yang versi asli nampak gagah dengan mengenakan setelah jas warna putih dan juga sepatu yang senada, sedangkan Lee Min Ho versi patung lilin tampak sama gagahnya dengan mengenakan tuxedo berwarna hitam. Keduanya tampak serasi saat berpose bersama. Perwakilan dari agensi Lee Min Ho pun menjelaskan perihal patung lilin Lee Min Ho ini. “Model lilin ini akan dipamerkan di museum Madame Tussauds Shanghai yang dibuka pada 19 April 2013. Patung lilin ini memerlukan waktu selama setahun untuk proses pembuatannya,” ungkap sanh perwakilan agensi. Seperti yang dijelaskan oleh perwakilan agensi tersebut, pihak dari Madame Tussauds telah melakukan pengukuran pada tubuh Lee Min Ho di Korea Selatan tahun 2012 lalu. Untuk konsep pakaian dan pose dari patung aktor ‘City Hunter’ ini sendiri ditentukan oleh kedua pihak agensi Lee Min Ho beserta pihak Madame Tussauds. Pihak Madame Tussauds pun menjelaskan alasan mengapa mereka memilih Lee Min Ho untuk dijadikan figur patung lilin di museum figur lilin ternama tersebut. “Lee Min Ho adalah aktor Korea pertama yang memiliki figur patung lilin di museum Madame Tussauds Shanghai. Kembaran Lee Min Ho ini merupakan bukti kepopuleran Lee Min Ho di China,” ungkap jubir Madame Tussauds Shanghai dilansir Soompi. Yang belum bisa berfoto bersama Lee Min Ho yang asli, bisa digantikan berfoto dengan ‘kembaran’nya di Shanghai
BTS March Challenge D-29!!!💚☘️🍀
Hello ARMY!!!🤗 I apologize for being so behind on my cards!But here is day 29!!🙌🏻 💚 ☘️ 💚 🍀 D-29: Jimin smiling!😁 I love when he smiles because his eyes also smile! It’s the most the cutest thing ever!😍 *credit to the owner’s of the pics and gifs* ❤BANGTAN ARMY TEAM❤: @Yugykookie97 @Mochiroon @QueenPandaBunny @MelissaGarza @kpopfan88 ❤ARMY TAGLIST❤: @amandamuska  @blessowmwago @BoyGroupKpop @Bxbybri @CleafeMaeObina @coolwolf13 @dalenalw @echoxsoul  @gabstar143  @Gracebug @HannahC19 @herreraletecia  @HomegirlG  @ifitnessvn @Ilovephases @izzybell1202 @jennyfer1111r1 @JJiBin @jiminiebae @jkenshayla @jungkookieeeee @Just2BLoved @kaylawalker929  @kaylenne956 @krissynormam @kpopfan88 @Kyla05 @MelissaGarza @Mochiroon @Nyxxonn @PANDABTS @QueenPandaBunny @rebeccariley52 @rodrickagardne @Rose2demhaters @samcorsam @simpsonsamantha @Shelbeigh19 @shellyfuentes70 @soobak @Starbell808 @szewwy @Taekookimonster  @Tiffiedannie @wolfyplayzyv @yukigintokie    *let me know if you want to be apart of the ARMY taglist* K-Monsta Squad: @Yugykookie97 @BBxGD @lilbr0wneyes @DefSoul1994 @KpopGaby @MYAlpha @BangtanGirlOT12 Tag List: @cagonzales9696 @MonieManhiM @cherriblossom17 @SimplyAwkward @Btsislife @jaselgalindo @emealia @saraortiz2002 @xsandos17 @VictoriaBossier @TaehyungKey @Sarahdarwish @kpopandkimchi @Emealia @terenailyn @MonAnnahiX @4dalientae @PrettieeEmm @kyokeo @KwonOfAkind @AnimeKpopLover @SugaOnTop  @QueenyCrossGene @MadAndrea @B1A4BTS5ever @zyxzj @Taehyungie @VKookie47 @NuXX @Baekyeol27 @DOislifeExoL @kpopbeat @BulletproofV @PrincessUnicorn @luna1171 @LisetteZapata @herreravanessa9 @MadAndrea @AnimeKpopFreak @amandamuska @RandomName @aliendestina @mrsyookihyun @MaelstromVIP @Foxxyjinxx @Bangtanss @YessicaCardenas @JadeOwens @cns1391 @JJiBin @TheEnlightment @BlueMoon201 @QueenPandaBunny @emberreynemoll @LacyTanner @nyxxonn @SweetDuella @MmIlk @KihyunA @ARMY4Life @SerenaArthurs @Additional18 @jessicaclove  @olive07354  @YungStatin  @nickij @Mochiroon @LiyahBoon @BoyGroupKpop @blessowmwago @Lesha @jkenshayla @Kpoplover2016 *Let me know if you want to be tagged or untagged from the tag list*