yepponoona
10,000+ Views

Sunny di The Boys!

Waaah, noona kudu borong eye shadow silver sama gold nih sis buat make-up gini. Ga usah pake blush on, terus bedaknya bisa dicerahin tonenya. Cuma buat yang mukanya sawo matang, jangan tiru riasan mukanya ya, matanya aja, soalnya ga akan bagus kalo ga nyambung sama tone di bagian lehernya. :)
2 Comments
Suggested
Recent
Makasih loh mas @falcon84 Kan demi mas-mas diluar sana, jadi harus cantik cetar dong... :)
wow kamu professional banget sih :)
Cards you may also be interested in
SNSD's Expensive Outfits in "Lion Heart" MV
Source: Soompi What did you guys think of Girls’ Generation’s “Lion Heart” MV? Although it is not the best song ever, the tune was catchy enough. Take a look into the fashion! From Versace to Gucci, Dolce and Gabbana to Valentino, pretty much all the heavy-hitting designers were enlisted for this video. In the first dance scene, every member wore an outfit from Versace’s RTW Spring 2015 collection. This was a nice choice because there’s a lot of pink in that collection and the complementing designs tie in everyone visually. YoonA in Versace Greca Key Illusion Dress, on sale for $1,040. Next, Seohyun in Versace optical chain print shift dress, on sale for $697 and Tiffany in Versace contrast stripe dress, on sale for $743 Sooyoung in Versace silk cropped trousers, $775, and sleeveless crop top, $850 (sold out) Yuri in Versace Greca key miniskirt, on sale for $299, and sleeveless crop top, $850 (sold out) Sunny in Versace chain printed techno duchesse dress, on sale for $1,405 For the date scenes, some members wore dresses from the Dolce and Gabbana Fall 2015 collection. The oversized rose print, combined with classic waves and eye-catching earrings, make the perfect looks for a romantic date! Seohyun in Dolce and Gabbana rose print fitted dress, $2,945 Sooyoung in Dolce and Gabbana floral-printed silk chiffon blouse, $1,245, and printed pencil skirt, $559 Taeyeon in Dolce and Gabbana “Majolica” print dress, $1,995 YoonA in Dolce and Gabbana embroidered floral lace dress, $2,737 It wasn’t all Versace and Dolce and Gabbana, though. Some members turned to different high-end designers! Hyoyeon in Valentino “Primavera” print dress, $7,900 Sunny in Valentino crepe couture and heavy lace dress, $4,290 Sooyoung in Gucci zig-zag print lurex dress, $5,800. (You may remember that Jun Ji Hyun wore an evening gown with the same fabric to the Cannes gala earlier this year.) Tiffany in Gucci RTW Fall 2015 YoonA in Chloe wool crepe trousers, $1,167, and Chloe silk blouse, $953 Even though we didn’t feature all the outfits in the video, the looks we did cover here come out to approximately $44,000. However, it seems safe to guess that SM Entertainment did not actually have to buy any of these outfits — we all know that borrowing is the name of the game when it comes to designers and celebrities. What did you think of the looks in this video? Let me know ^^
Lucunya Taeyeon SNSD Saat Poleskan Cat Kuku Pada Minho SHINee!
Punya hobi menghias kuku, leader SNSD, Taeyeon pun menularkannya kepada Minho SHINee. Kedekatan yang terjalin diantara para artis-artis SM Entertainment memang sudah merupakan rahasia umum, namun kedekatan yang kali ini sangatlah lucu, karena Taeyeon nampak seperti kakak perempuan yang sedang menghiasi kuku adik perempuannya. Taeyeon mengunjungi Minho yang akan tampil di sebagai MC di ‘Music Core’ pun menyempatkan diri untuk unjuk gigi dengan keahliannya menghias kuku di ruang tunggu belakang panggung. Tak lupa, ia pun mengunggahnya di akun Instagram pribadinya pada 20 April lalu. Dalam foto tersebut, Taeyeon tampak imut dan sabar saat memoles jari kelingking kanan Minho. Minho pun tampak sangat sabar dan patuh saat jarinya dioleskan cat kuku oleh Taeyeon. Dalam foto tersebut Taeyeon memang ketahuan sebagai penggemar cat kuku, dibuktikan dengan botol cat kuku yang bertebaran di meja, belum lagi yang ada didalam tas transparan. Taeyeon menulis, “Ini Minho, yang selalu menyebabkan keriuhan yang menyenangkan kapanpun aku melihatnya. Semoga sukses dengan tugasmu sebagai MC ‘Music Core’!”. Tak lupa, Taeyeon pun menggoda setelan jas pattern yang dikenakan oleh Minho kala itu. “Setelan baju itu tampak cocok sekali denganmu, Minho”, imbuh Taeyeon. Hubungan keduanya yang tampak seperti kakak adik ini pun membuat para netizen kagum sekaligus iri. Taeyeon sebelumnya menjadi MC ‘Music Core’ bersama dengan Tiffany dan Seohyun SNSD, dan saat ini digantikan dengan Minho SHINee, Noh Hong Chul, dan Kim So Hyun.