YinofYang
4 years ago5,000+ Views
'Cosgriff House' By Christopher Polly Architect Image ©Brett Boardman Photography "A home in australia is given an subtle and transformative renovation by sydney-based architect christopher polly. the project retains its original envelope as part of its environmental, economic and planning values while a substantial lower ground living volume is sensitively inserted beneath the original fabric of the home. as the site tends towards the rear, the glazed addition extrudes the existing geometries of the brick structure and creates a visually light extension that continues wall alignments, gutter levels and enclosing wall heights. the faceted form is optimized to allow generous daylight to pervade the space and at once posits a interpreted mirror of the extant vernacular tectonic palette and geometry."
2 comments
i love how it allows so much natural light in....
5 years ago·Reply
Yes, definitely. I love that aspect of it too.
5 years ago·Reply
25
2
16