robertr
1,000+ Views

20 Injured in PR Event for LG Smartphone

LG planned a PR event for its new smartphone at a public park in Seoul. The event featured balloons that each had a coupon for a free phone in them. They planned to release the balloons and then give the phones to people who ended up with them. Some people thought they could game the system if they used BB guns to shoot down the balloons. Surprisingly, this resulted in twenty injuries and several hospitalizations. I'm not sure of how this actually happened, anyone have any ideas?
robertr
9 Likes
0 Shares
8 Comments
Suggested
Recent
Minjaeturtles seems to have been one of the people with BB guns
Used to do that all the time on Black Fridays...
@JohnLee identify the ones who succeeded in getting the coupons and then ambush them later huh...I see...
Man I wish I was there... I would have set up a lawn chair on the side to witness the hostilities...
typical display of loss of control due to crowd mentality
Cards you may also be interested in
Zoho People Integrations for Businesses For An Uninterrupted HR Operations
Managing your workforce has made simple with Zoho People Integrations. Zoho People is a platform built by Zoho for businesses who consider it a hassle working with their employees on a daily basis. All the tasks that come under the human resources department are performed through Zoho People. From managing employee's attendance to synchronous learning to the learner portal. Zoho People covers all of it. With an acceptance worldwide for Zoho People. Zoho People has introduced Zoho People integration with Zoho CRM for businesse s that want to incorporate their leads and customer data along with Zoho People as clients. The value of Zoho People integrations is that it goes about as a unified center point that covers the entirety of the HR the executives' activities for you in other tools with minimal clicks, and makes assets effectively open in a hurry. Your workers will presently be in a situation to report times from cell phones, check their timetables, request time-offs, or speak with you as the director and their friends at any snapshot of time. In the end, this working module prompts better execution and greater profitability, because of the reality you've at last guaranteed your group the perfect synergistic condition to tackle issues and offer thoughts with one another. Other convenient approaches to put Zoho People Integrations in real life is to synchronize it with different frameworks and to dispense with information section, and depend on its shrewd and constant investigation to utilize your information. Zoho People Integrations draws out the best for organizations who are left with their workforce and needs a stage or an apparatus that is versatile and works in perfect circumstances. Having said that, Zoho People likewise expands Zoho People integrations for organizations all around. If you are using Zoho People for your business operations then the Zoho platform provides its integration not only with its own applications but also with other powerful platforms. Through Zoho People Integrations organizations would now be able to get continuous consultancy of how to do Zoho People Integrations with other valuable applications? The Consultants are accessible all through for the customers to furnish them with the helpful consultancy tips on the working and the general foundation of Zoho People. From worker onboarding to database the board to representative self-administration, from execution the board to move booking, from worker process customization to process usage, from cutting edge investigation to archive the executives, and from cost the executives to versatile participation Zoho People Integrations help you out with each modest usefulness controlled by Zoho People till date. You can also be a part of the Zoho People community of consultants in both human resource and human resource outsourcing streams who help businesses run their HR functions effectively in Zoho People. Whether it's an implementation or any other product assistance, you have plenty of opportunities to offer your guidance to prospects through the Zoho People Integrations. Once businesses undergo Zoho People integration with Zoho CRM they can import, projects that can be associated with these CRM clients in Zoho People. You can then integrate or join the jobs with those projects and assign it to the employees, allowing you to track time spent on the CRM clients in Zoho People. Through Zoho People integration with Zoho CRM, businesses can run their HR capacities successfully within Zoho CRM at Techloyce we have prepared experts who have broad aptitude in the integration of various Zoho applications with the product that a business is especially utilizing. Zoho People integration is a human resource platform that is additionally helpful for organizations when they get associated with different applications. It can make the work of an HR supervisor simpler and he/she can oversee multi-faceted undertakings at the same time without utilizing various gadgets.
Standard Guide 2020 : Fix Roku Remote Troubleshooting Issues | rokucomlink.net
Are you experience issues with your Roku remote? Then do not afraid of that. Hereabouts we furnish you simple steps to fix Roku remote issues. Also, you can get guidelines from our well-qualified Roku.com support team. When you follow the troubleshooting steps, ensure that you inserted a new set of batteries in Roku remote. Letโ€™s discuss the steps to troubleshoot the Roku remote issues: STEP 1: Check that you have a new battery in your Roku remote * Remove the battery from your Roku remote and insert it again. * Next, watch for the LED to flash, make sure you have a good set of batteries. * If LED is not flash, try to use new or fresh collection battery. STEP 2: Pairing the remote again * First and foremost, open the battery slot by removing the battery cover. * Press the pairing button till you see the pairing LED start to flash * Furthermore, the dialog box of the remote pairing will show on your device screen. STEP 3: Power-cycling the Roku player then remote * Remove the power from the Roku player, and then plug the Roku player back. * Roku player is fully booted discard the batteries from the Roku remote. * After that again insert the battery and check for working. STEP 4: Try to pair the remote again. * Open the battery portion by eliminating the battery. * Then hold the pairing key and let go when you view the pairing LED begin flashing. * Afterward, pairing message will display on your TV screen. STEP 5: Clearing and re-pairing the remote. * Open the battery portion by eliminating the battery. * Unplug the power supply from your Roku streaming device. * Press A and B keys on your Roku remote and then push the pairing button on the remote while still holding down the A and B buttons. * Connect again the power supply on the Roku player. * Set the remote into pairing by pushing the pairing button till the pairing LED flashes. * Formerly the Roku player is completely rebooted, you can see the pairing notification on the screen within a few seconds and your Roku player will join or pair with the remote. Remote acceptance and conservation tips: * Keep your remote clean and dry. * IR remotes require a line of sight view while pointing to the Roku player. * Replacing your batteries with a pair of the same brand is recommended. Are you still suffering from issues with your Roku remote? Then do not think too much about that. Simply visit http roku com link. Here you can get instant solutions regarding your issues. Stay in touch with us.
Sewa Mesin Fotocopy dari OSC Office
Sewa mesin fotocopy adalah salah satu layanan yang disediakan oleh osc office yang merupakan perusahaan yang bergerak di bidang distributor mesin fotocopy di jakarta terbaik dan terlengkap. Bahkan OSC Office menawarkan mesin fotocopy dengan kualitas terbaik dan selalu mengedepankan kebutuhan dari setiap customer. Kalian tahu mesin fotocopy merk canon dan xerox bukan? nah kedua mesin fotocopy tersebut merupakan mesin fotocopy yang kualitas nya sudah diakui oleh seluruh orang. Kedua merk mesin fotocopy tersebut disewakan oleh osc office jadi kalian bisa coba merasakan menggunakan mesin fotocopy berkualitas tanpa harus bayar mahal. Sewa mesin fotocopy juga menjadi salah satu cara paling efektif dan praktis di kala anda ingin membangun usaha percetakan atau usaha fotocopy dengan modal yang pas pas an dan tidak ingin menanggung resiko kerugian besar maka sewa mesin fotocopy di osc office adalah pilihan yang tepat. Osc office sudah melayani puluhan bahkan ratusahan customer dari berbagai bidang mulai dari perorangan maupun instansi dan masih banyak yang lainnya. Sewa mesin fotocopy juga tidak semahal jika kalian membeli mesin fotocopy. Sewa mesin fotocopy menjadi salah satu layanan paling disukai oleh banyak orang. karena dianggap sangat menguntungkan dan memudahkan orang orang. Misalnya saja, perkantoran pasti sibuk dengan aktivitas menggandakan dokumen dan lain lain yang menggunakan mesin fotocopy. Nah, kalau beli mesin fotocopy perusahaan harus mengeluarkan budget yang tidak sedikit sementara jika sewa mesin fotocopy maka biaya nya akan lebih terjangkau dan biaya perawatan nya pun tidak semahal jika kalian yang memiliki mesin fotocopy tersebut. Nah keuntungan jika kalian menyewa mesin fotocopy di osc office adalah biaya nya lebih terjangkau, dapat memilih mesin fotocopy sesuai dengan kebutuhan, cs ramah, teknisi mudah di hubungi, sudah terpercaya, sudah mendistribusikan mesin fotocopy keberbagai instansi maupun perorangan. Masih banyak keuntungan sewa mesin fotocopy di osc office yang bisa kalian rasakan jika langsung menghubungi osc office. Jangan ragu menghubungi osc office meskipun anda belum tahu apa saja tipe dan spesifikasi mesin fotocopy yang anda butuhkan. Karena cs dari osc office akan membantu anda, cukup sebutkan keperluan dan kebutuhan mesin fotocopy anda dan nanti akan diberikan saran mesin fotocopy apa yang sekira nya sesuai dengan keinginan, kebutuhan dan budget anda. Hubungi sewa mesin fotocopy osc office sekarang juga dan sewa mesin fotocopy yang anda butuhkan.
Rental Mobil di Sewa Elf Jakarta
Permasalahan transportasi anda bisa di atasi dengan adanya sewa elf jakarta yaitu perusahaan dengan layanan jasa rental kendaraan untuk berbagai kegiatan anda seperti penjemputan dari bandara, jalan jalan kantor, perjalanan bisnis bersama kerabat kantor, study tour dan liburan keluarga. Sewa elf jakarta menawarkan kendaraan yang cukup lengkap mulai dari jenis kendaraan sedan, innova, elf sampai bus pariwisata juga sudah disediakan oleh sewaelfjakarta.com hadirnya sewa elf jakarta sejak tahun 2013 sudah membantu ratusan orang dalam menemukan solusi terbaik untuk segala kebutuhan transportasi yang mereka butuhkan. Kalian bisa menghubungi sewa elf jakarta dengan cara harus mengunjungi website sewa elf jakarta terlebih dahulu. Sewa elf Jakarta memiliki beberapa kelebihan yang bisa jadi bahan pertimbangan kalian untuk menjadikan sewa elf jakarta sebagai pilihan paling tepat. Sewa elf jakarta memberikan fasilitas yang lengkap, mulai dari ac, tv, sampai kursi yang nyaman di setiap kendaraan. Yang kedua adalah kendaraan terasa seperti baru karena dirawat setiap hari. Sewa elf memberikan garansi penjemputan tepat waktu. Sewa elf jakarta adalah salah satu jasa sewa atau rental kendaraan yang bisa dipesan dari jauh jauh hari. Sewa elf jakarta memberikan pelayanan yang ramah. Sewa elf jakarta hanya akan memberikan anda driver berlisensi dan sopan agar anda merasa tenang selama perjalanan anda. Pilihan armada sampai 75 armada jadi nggak perlu takut kendaraan yang anda mau tidak ada di sewa elf jakarta. Kini, rute perjalanan liburan sewa elf semakin bervariasi dan banyak, apalagi sewa elf sudah memiliki cabang di luar kota jakarta yaitu bandung dan yogyakarta. Kalau udah tahu seluk beluk sewa elf jakarta, apalagi nih yang kalian ragukan ? kalo udah nggak ada yang diragukan sebagiknya segera hubungi sewa elf jakarta dan pesan kendaraan sesuai dengan apa yang kalian butuhkan.
Korean 101: Christmas in Seoul
There is a department store in the center of Seoul called ์‹ ์„ธ๊ณ„ (Shin-sae-gye) which means "New World." It decorates like crazy for Christmas so I'm going to use some pictures as inspiration for a few Learn Korean words today :D Christmas decorations: ํฌ๋ฆฌ์Šค๋งˆ์Šค์˜ ์žฅ์‹ (keu-ri-seu-ma-seu jang-shik) Christmas stocking: ํฌ๋ฆฌ์Šค๋งˆ์Šค ์–‘๋ง (keu-ri-seu-ma-seu yang-mal) Christmas tree: ํฌ๋ฆฌ์Šค๋งˆ์Šค ํŠธ๋ฆฌ (keu-ri-seu-ma-seu teu-ri) Pretty: ์˜ˆ์˜๋‹ค (ye-ppeu-da) Beautiful: ์•„๋ฆ„๋‹ต๋‹ค (a-reum-dap-da) Cool!: ์‹ ๊ธฐํ•˜๋‹ค (shin-ki-ha-da) Do you guys have places with cool decorations (์žฅ์‹) near you?! @RobertMarsh @darcmana @thePinkPrincess @AmbieB @XergaB20 @Ercurrent @adikiller @darcmana @JohnEvans @BtsIsLife @sherrysahar @Bose @NickySerban @EvelynBravo @KellyOConnor @CloverShadows @JasmineWilliams @VixenViVi @EllieDean @SHINee808 @BabySheep @KiKi29 @WiviDemol @KarlythePanda66 @ChrystalA @ElizabethT @Sinique @merryjayne13 @exoxerox @robertakm64 @exoxerox @Sarahwifi @ArmyofKookie @unbreakable1109 @saraortiz2002 @JezziCrypt @jannatd93 @panouvang123 @herreravanessa9 @cherriblossom17 @kpopisnylife @Rhia @RainaC3 @viparm @StephyBAP @Emealia @DekaraMiller @mistymaity @themrshongki @AbbyCoday @Exoexo @DestinyGLove @RishaDC @Baekyeol27 @Ilikepancakes @meoutofme @JosieAnime15 @LilMcGriddle18 @Aripendragon @LizaNightshade @DasiaB @Diajuni @zoila205 @ChoHee1 @aguileragissel @mjmora8 @Taisa @Belenrodexo @SamanthaLimon @GuerlyReyes @NysA @ckienitz @kamijo @LelaCrockett @JasminMartinez @paigelynnmag @shantalcamara @JeonJungkook17 @Thelovelyscout @swoopingisbad99 @yxngjia @JessicaSchnipke @RihannaTiaMay @QueenLele @faith12246 @lizdickson @thedopeshow1994 @chrissimari @animelova346 @Lizluvspurple @staceyholley @NellaKim @jeppblackmen @Cattt @nerdykeira @izzy08290 @kanatm @drewmortem @Izab3lla @qlo2011 @nerdykeira @lupemontserrat @MaeganHickerson @angelicpsyche @namyoongi @KayLu @blockbbum @CyrahImaniRich @NoChillSavana @theseoulofkiara @KirstieHocker @kaehyun702 @aiisson @JinAsh @cheesyginger64 @clenkendrick @hana09 @LilyVang @kawaiieeyxre @BrianniWilliams @LaynicornLay @thedaylifeofana @MichaelLosquadr @TayDee @jinstaekookie @JustinaMclean @DejaunaeSiders @alientae1095 @Alysworld @mellowsmootheex @KiroTheNeko @CatherineBrooks @Banime21 @AnimeInhale @stirlingite @BereniceEsparza @AlleyWoozi17 @JoanneJr @mrsfullbuster @NinzeePhyu @gabriellarramos @ManiGray @jenjenkhreim @GeraldoJacobo @justcallmekyki @CeilidhHoadley @MandySpaulding @hazell1013 @shellyfuentes70 @ChansyVang06 @HayleyEastman @mudkip @Shadowsfyre @BrittanyBelken @cheersmacky @KayleeLong @Chocolat09 @KaiOppa @oreofrenzy09 @lovebluecolor @Xmochachip @KaylaBurge @BreeHubler @coyote122014 @kchavens09 @ChelestiEdwards @Ninado @Swhitta @desesoray @VaneRodriguez @JazminQuiroz @AnnaArai @ReiRei @DanHenley @FelicianaRomero @kelleyvinh @DustanCarpenter @Jimidiot @NatalyaRodrigue @maivtsov @yohanlee127 @squishypanda @MikeKusanagi @KatieRussell @namjoonswife @ivyheart13 @OliviaMcAuley @Venisce @Taehyungie @rosepinkerton16 @BrendaValdez @ShannonSaysHey @Tiyanekia @twinxon @Saeda1320 @k8mccombs @ZitaMahoney @kvnguyen @Solimar @jader @AngelaLaurent @mari7 @kraft226 @CristalTrujillo @JHOPE1435 @MakenzieBonney @notgucci3 @AnelVega @Rainbowlady16
Mengapa harus Hyde Living yang menjadi Jasa Desain Interior Rumah Apartemen?
Desain interior tidak bisa terlepas ketika anda berada di sebuah hunian, entah itu rumah maupun apartemen. Adanya desain interior yang tersusun dan tertata dengan rapi bisa membuat penghuni menjadi lebih nyaman dan aman untuk di tempati kan? Orang yang berada di dalam ruangan dengan desain interior rapi pasti akan lebih senang dan memiliki perasaan bahagia. Oleh karenanya, kalian harus menata dan menyusun interior rumah maupun apartemen menjadi lebih rapi dan terkonsep. Bagaimana caranya? gampang kok, kalian cukup menghubungi jasa desain interior rumah dan apartemen Hyde Living dan menjelaskan kebutuhan serta keinginan anda. Maka Hyde Living bisa segera merealisasikan desain interior impian anda. Hyde Living merupakan jasa desain interior terbaik di jakarta dan tangerang yang sudah memenangkan penghargaan, juga memiliki fokus yaitu hanya melayani desain interior rumah dan apartemen sehingga di jamin, hasilnya akan lebih sempurna. Alasan mengapa harus Hyde Living? Salah satu alasan nya sudah di sebutkan diatas, namun masih ada alasan atau kelebihan lain yang dimiliki Hyde Living seperti pengerjaan nya tepat waktu, terbukti dari hasil client nya yang memberikan testimoni. Kemudian, Hyde Living memiliki sdm yang berpengalaman dan sudah ahli di bidang desain interior. Berikutnya adalah Desain yang ekslusif untuk masing masing customer di tambah dengan harga terbaik. Jasa desain interior rumah dan apartemen memang sangat berperan penting untuk menyelaraskan berbagai ruangan menjadi satu atau menjadi sesuai dengan fungsinya masing masing. Hyde Living sudah sangat paham dengan berbagai macam desain interior seperti konsep desain interior minimalis, konsep desain interior modern, konsep desain interior untuk apartemen studio, konsep desain interior klasik, konsep desain interior kontemporer, dan konsep desain interior lainnya. Kalian bisa langsung menghubungi Hyde Living untuk informasi lebih lanjut.