FairyTailFan56
7 months ago1,000+ Views
Fairy Tail Test
Rules: 1. Put A, B, C, or D for each question in comments 2. Don't look up answer (no cheating)
Question 1 Who is the most major villain in fairy tail? A. Ultear B. Zeref C. Gajeel D. Jellal
Question 2 What weak group of villains kept on showing up? A. The Phantom Lord Guild B. The Raven Tail Guild C. The Butt Jiggle Gang D. The Sabertooth Guild
Question 3 How many times has Natsu used Dragon Force? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4
Question 4 Who are the FIRST people Lucy teamed up with when she joined the guild? A. Natsu and Happy B. Natsu, Happy, Erza, and Gray C. Loke, Happy, and Erza D. Macao and Wakaba
Question 5 What type of magic does Natsu use? A. Fire Magic B. Dragon Slayer Magic C. Celestial Magic D. Fire Make Magic
Question 6 How Many Times has Lucy been kidnapped? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4
Question 7 Who is the strongest woman in Fairy Tail? A. Erza Scarlet B. Mira Jane Strauss C. Lucy Heartfilia D. Wendy Marvel
Question 8 Who was the creator of Fairy Tail? A. Masashi Kishimoto B. Hiro Mashima C. Macao Conbolt D. Jonathan Brooks
Question 9 Who are Lucy's Parents? A. Jude and Anna B. Layla and Jude C. Anna and Bacchus D. Zeref and Anna
Question 10 When Gajeel first joined the guild, what guild was he a double agent for? A. The Phantom Lord Guild B. The Sabertooth Guild C. The Raven Tail Guild D. The Lamia-Scale Guild
I will post answers soon, have fun! And don't forget to find your score once I post.
9 comments
View more comments
Oh, I forgot to mention, there can be multiple choice answers depending on if you count the manga or not.
7 months agoReply
10
@FairyTailFan56 I just thought of the anime but if you're counting the manga then that might change a few things xD
7 months agoReply
10
@AimeBolanos ya, most people just did the anime.
7 months agoReply
10
#Me 馃槀馃槀 @FairyTailFan56
7 months agoReply
10
1.B 2.C 3.B 4.A 5.B 6.C 7.A 8.B 9.B 10.A
7 months agoReply
10
29
9
Share