AnisaRositaDewi
1,000+ Views

fakta tentang Siwon "super junior"

1. Nama China: Shi yuan 2. 최시원 adalah Hangeul untuk Choi Siwon. 3. Lahir pada tanggal 7 April 1986. Tingginya 183. Golongan darahnya B. 4. Nama barat: Andrew Choi 5. Arti nama Siwon: kesempurnaan dan kebaikan, semangat, berpengetahuan, indah dan suci. 6. Oppa member yang paling cool dan gentlemen, ternyata Siwon itu punya banyak julukan juga. Di suju dia itu di panggil PRINCE THAI. Karena di Thailand Siwonlah yg paling terkenal. Siwon juga terkenal dengan julukan si kuda karena larinya paling cepet. 7. Siwon sangat suka olah raga basket dan Taekwondo. Alat musik yang ia suka Drum. 8. Siwon sangat suka makan waffle dan minum kopi espresso. 9. Siwon deket banget sama ibunya, kalo gak salah ibunya itu seorang diplomat. Ternyata Oppa dari kecil itu uda suka dandan. Jadi, Siwon tuh masi kecil suka pake baju jas dan sepatu kulit. 10. Waktu jaman dia SMA, Oppa pernah ketangkep basah sama bapaknya. Jadi bapaknya itu emang galak abis. Nah Shiwon Oppa dengan nekatnya melamar kerja di pom bensin. Nah pas lagi ngisi bensin tau2nya ketemu ma bapaknya!!! kena omel deh Oppa. 11. Waktu di acara MBC Delicious TV, Eunhyuk dengan blak-blakan bilang kalau Hyukie Oppa mau ngenalin kakaknya “LEE SORA” ke Siwon. Siwon udah baik, sopan, gentlemen dan pastinya kaya abis. Nah itulah alasan Eunhyuk kenapa dia pengen kenalin kakaknya ke Siwon. Eunhyuk yakin kehidupan kakaknya bakal terjamin kalo sama Siwon. 12. di acara SGBC, Oppa pernah di tembak sama model cantik tapi Siwon cuman bales dengan senyuman. 13. Tipe cewek idola Siwon: -Pertama, si cewek harus seiman, alias agama nya Kristen sama kaya Siwon. -Rambutnya indah, panjang, ikal bergelombang -Shiwon mau ceweknya cuma cinta ama dia. -Cewek anggun dan elegant. -Matanya indah dan cemerlang jadi waktu Siwon menatap mata si cewek, hatinya bisa bergetar. -Cewek yang paling mendekati tipe nya : SNSD Yoona dan Ariel Lin.. 14. Siwon terkenal dengan keramahannya. Jadi, Siwon itu suka meluk-melukin anak suju. Dikit-dikit Siwon pasti melukin salah satu anak suju. Siwon juga terkenal dengan body language’nya. Waktu d Nollowa, Donghae praktekin kalau Siwon lagi ngomong. 15. Siwon Oppa mendapat tubuh yang dalam waktu 4 tahun dengan di bantu sama pelatih khusus di klub fitness yg sering Oppa datengin. Dan akhirnya bisa memiliki badan kotak-kotaknya “six pack”. 16. Siwon Oppa dulunya kuliah di INHA UNIVERSITY di daerah Incheon. Oppa ambil jurusan IPA. 17. Siwon sangat kaya. Dia anak pertama pemilik Hyundai Departmen Store yang sekarang lagi bersaing sama 2 perusahaan besar [Lotte Department Store dan Shinsegae]. Perusahaannya itu uda buka 12 cabang dan katanya mau di tambah 6 cabang lagi. 18. Awalnya ayahnya Siwon gak pengen anaknya berkecimbung di dunia entertainmen. Karena kelak Oppa yang akan meneruskan perusahaan ayahnya. Tapi sekarang bapaknya itu tetep bangga sama Siwon. Buktinya bapaknya nonton Siwon waktu konser. 19. Siwon masuk Suju karena di tawarkan langsung sama orang di SM Entertaiment. Jadi critanya waktu SMA, tepatnya sewaktu Oppa pulang sekolah lagi nungguin temennya di gerbang sekolahnya. Datang anak buah SM yg nawarin Oppa buat ikut audisi. Setelah di audisi Shiwon lolos dengan sukses dan di training di SM. 20. Kalau kata Siwon, di Suju yang paling menakutkan itu Yesung, karna Yesung suka megangin bibir Siwon, abis kata yesung bibir Shiwon itu seksi dan panjang. Katanya bibir Oppa itu yang paling mempesona!!. Siwon juga bilang kalau ada Yesung di belakangnya, pasti ada aura aneh. 21. Ternyata Siwon itu cukup pandai kalo jadi comedian. Sering di setiap acara shiwon menirukan suara Mr. Andrew kim. Jadi Shiwon sangat suka menirukan suara Mr. Andrew Kim yg sangat BASS. Kalau di suju M, Siwon sangat terkenal dengan banyolannya yg lucu, dan sangat suka mencairkan suasana hati orang-orang di sekitarnya!!. 22. Siwon punya younger sister namanya Choi Jiwon. 23. Saat trainee Hyoyeon dan Siwon pernah di kirim bersama ke China untuk belajar bahasa mandarin. 24. Siwon punya hobi motret. Waktu ada fans yang motret Suju, Siwon malah balik motret fans-fansnya. 25. Sekali waktu, Siwon jalan sama Eunhyuk. Ketika ada orang lewat, dengan sopan Siwon minggir sedikit untuk memberikan jalan. Saking besar badannya, dia malah nyenggol Eunhyuk hingga temannya itu jatuh ke got yang ada di pinggir jalan. 26. Siwon adalah pemegang sabuk hitam taekwondo. 27. Siwon gak bisa tahan sama makanan pedas. Kalau dia makan makanan yang pedas, dia langsung keringatan. 28. Penghasilan terbesar di Suju : Heechul, Leeteuk, dan Shindong (itu kalau berdasarkan penghasilan sendiri). Jika berdasarkan penghasilan orang tua, Siwon, Sungmin, dan Kyuhyun. 29. Siwon bisa melompat sejauh 5 m. Sementara Kibum hanya bisa melompat sejauh 2 m. 30. Siwon yang terkenal dengan cintanya terhadap agamanya, pada saat menyanyikan lagu Gospel Cina yang berjudul “ Happy Day “. Seperti yang diketahui karena bahasa cina Siwon Oppa yang kurang fasih, entah sengaja atau tidak, Siwon malah mengeja kata yang arti sebenarnya “ Tuhan, kamu menghapus dosa saya “, menjadi “Tuhan ciumlah bibir saya “ yang membuat fans tambah memerah. 31. Siwon terobsesi menjadi pemasak, tapi tiap buat masakan buat orang lain pasti rasanya gak enak. Tapi kalau buat masakan untuk dirinya malah terasa enak. 32. Kalau kata Leeteuk member yang paling tidak cocok masuk Suju yaitu Siwon karena Siwon itu terlalu sempurna. 33. Siwon gak sengaja membaca email milik Donghae yang mau dikirim ke manajamen, tapi Donghae lupa nyantumin nama Siwon di email itu. Lalu Siwon langsung mengajak bicara 4 mata dengan Donghae dan Oppa bilang mau keluar dari grup Suju karena sedih Donghae gak nyantumin namanya di email itu. Sebagai perminta maafnya, Donghae nulis dibawah foto Siwon pada saat peluncuran album ke 2 yang isinya “ Siwon saya sayang kamu, maafkan atas kesalahan saya “ 34. Suatu hari Siwon janjian pergi bersama dengan Leeteuk dan Eunhyuk ke taman. Siwon pergi ke taman dengan mengendarai sepeda dan Siwon nyampe duluan di taman itu, tapi Siwon pikir Leeteuk dan Eunhyuk uda nyampe duluan. Karena Oppa melihat mobil Leeteuk uda ada di sana, dengan pedenya Siwon ngedance di depan mobil itu yang disangka mobil Leeteuk. Lalu Siwon bilang “Hyung, cepat keluar, apa danceku kurang seksi” lalu karena Siwon kesal, Oppa langsung menghampiri dan mengetuk kaca mobil itu. Lalu Siwon melihat kalau di dalam mobil itu adalah seorang wanita. Dan karena malu, Siwon langsung pergi dari tempat itu. 35. Siwon akrab dengan Hankyung dari Cina. Karena Oppa juga mengerti bahasa mandarin. Selain itu, Oppa juga sering dijadikan bahan lelucon oleh member lainnya. Maklum, karena Oppa suka menggerakkan tangannya saat bicara. Siwon juga disebut – sebut member yang tampan dan taat beragama. Oppa selalu mengatakan bahwa “tuhan itu baik “ agar Heechul yang atheis mengerti akan hal itu. 36. Siwon merupakan anggota Suju yang religious. Terbukti pada saat terjadi gempa di Cina, Oppa dipergoki berdoa secara khusyuk dengan berlinang air mata.
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
Vingle love 4 Cmtys!
It’s the last card of the Series and time to highlight the Top communities! You know the ones, In the Thousands that have been in the care of so many amazing people throughout the years! This is a card to show appreciation to the Presidents currently still bringing life and happiness into communities!  To highlight 2, The Kpop cmty and The BTS cmty are highly active and has so many cards! The Presidents @Halsyeon and @Yugykookie along with their Editors have done stupendous work with managing the cmty’s that get so many cards!      ▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪ There are 13 Cmty’s being mentioned in this card! Also to include a couple extra high cmtys. KDrama, Quotes, & Travel.  may not be in the Music genre but wanted to include them because well I do like to keep an eye on the cmty’s that interlock with the kpop world, PLUS KDRAMA lol.           ●☆●☆●☆●☆●☆●☆● For some of these cmty’s They are recently coming up or just came up to term So Presidents named are who has Monitored over the last couple months and the changes presented are in their time frame!!! Thank you to all the Presidents for doing such amazing work! Top Communities! 13. Its time to see the tracking. How many new members have these cmtys gotten since the begining of Feb! ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ VIXX 》     Cmty Had 11.4k members With the President being @MaeLyn      It is now currently at 11.8k members!    Thats fantastic! T.O.P 》   Cmty Had 12.7k members With the President being @Starbell808    It is now currently at 12.9k        100 BTS 》    Cmty Had 14.4k members With the President being @Yugykookie It was at 14.5 on feb 18th  It is now currently at 15.3k    .9k- 900 new members!! Great Job in your cmty girl!! G-Dragon  》   Cmty Had 15.5k members With the President being @BBxGD. It is now currently at    15.7k    .2k= 200 Shinee 》   Cmty Had 16.8k members With the President being @VixenViVi    It is now currently at 17k That is .2k-200 new members! Super Junior  》   Cmty Had 18.9k members With the President being @QueenPandaBunny It is now currently at 19.2k    .3k=300 EXO  》   Cmty Had 20.7k members With the President being @MelissaGarza It is now currently at 21.2k    .4k = 400 new members! AsianMale Stars. 》 Cmty Had 36.7k members With the President being @BBxGD It is now currently at    36.9k    .2k-200 Koreanstars. 》 64.7k members With the President being @DefSoul This is a new one I saw so Im sorry It doesnt have a beginning number. Kpop  》 Cmty Had 113.2k members With the President being @Halsyeon   114.7k    members currently. There are 1500 new members! Its a popping! K-Dramas   》  Cmty Had 139.3k members With the President being @SweetDuella It is now currently at 140k    .7k= 700 Quotes 》  Cmty Had 151.6k members With the President being @ jazminramirez9    It is now currently at 152.7k     with 1.1k- 1100 new members! Travel  》  Cmty Had 156.1k members With the President being @ Carcake It is now currently at 157k    .9k= 900 fam tag! new updated list!  @SugaKookieV @StefaniTre  @SimplyAwkward @Starbell808 @SerenaArthurs @Sugasadamsapple @BabydollBre  @WinKonVIP    @Taekookimonster  @ESwee @Just2BLoved  @QueenPandaBunny   @Yugykookie97 @kpopandkimchi  @VKookie47 @MelissaGarza  @VeronicaArtino  @tinafalcon22 @tigerlily84 @Taekookimonster   @JaxomB  @divanicola05  @ynsamgwlk @rchacon19 @cns1391  @PolarStarr  @rocklvr @BTSARMYBOI @QueenyCrossGene @BTSMicdrop
Super Junior Tune Tuesday 🎤
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Tune Tuesday! Let's enjoy one of Super Junior tunes together. *credit video to owner https://youtu.be/gOwERHxXcTs Super Junior- Devil MV One of my favorite Super Junior tunes Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Ship Sunday 💙
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Ship Sunday! Today we are starting Hangeng Week. I am bromancing him with Jaejoong from JYJ. They had reunion recently and it was adorable. Who do you ship or bromance Hangeng with? Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Weekend Challenge 🎉
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Weekend Challenge! It was Eunhae 13th Anniversary on July 18th. Like just yesterday! So the challenge is to find a creative way to wish them Happy Anniversary! For me, I made a Moodboard for them. Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Tune Tuesday 🎤
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Tune Tuesday! Since it's Hangang Week, let's enjoy an Super Junior M tune together. https://youtu.be/b3SuMExrP8w Super Junior M- Me MV Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Memes Monday 😂
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Memes Monday! Since it's Leeteuk Week, let's enjoy some hilarious memes and gifs from him. Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior MV Happiness 😊
What's up everyone??? It's ya ELF Fishy Rep Kim bringing some SJ your way. This video always bring a smile to my face and I just feel happy. I hope you guys enjoy!!!! XOXO Kim Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps. Please leave a comment saying if you want to be added onto this list, or if you wished to be taken off the list, just let us know. Tags are listed alphabetically. One of our ELF Reps: @CuteBabyLay @GamerKyumin @twistedPuppy @KokoroNoTakara will reply to your comment. Changes will occur from the next card on!!!!! A:@AaliyahNewBell @addri @AlexisCortez @aliendestina @AlyssaGelet818@amobigbang @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @CristinReynolds D: @Defy24601 E: @EliseB @EmilyGardner @Ercurrent @ESwee F: @FalseLove G: H: @HerosBells I: @IsoldoaPazo @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrol3 K : @kandle779 @Karinamiranda81 @KarlythePanda66 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimch L: @lashonda0917 @Lelulge M: @MadAndrea @MaggieHolm @MandyNoona @matty0203 @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluves @MirandaStephens @MrsKyuhyuncho N: @NadineEsquivel @nnatalieg O: @otakupoper P: @P1B2Bear @pharmgirlin @PrincessUnicorn Q: R: @resavakencia S: @SimplyAwkward @Starbell808 @SugaMint @SugaOnTop @sukkyoungwanser @SweetDuella @szewwy T: @Ticasensei U: @unnieARMkey V: @VeronicaArtino @vivky1990 @VixenViVi @vkookie47 W: X: Y: Z:
Sinful Saturday 🔞🔞🔞
Wassup everyone, Kim here and its sexy Saturday with our BabyHae. I hope you guys enjoy this sexy version of our babyhae. https://youtu.be/WbpRDIMAKpk ELF Reps: @cns1391 @ESwee @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @BoyGroupKpop @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @dalenalw @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @samcorsam @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
[CLOSED] Announcing: Vingle President Recruitment
--Current recruitment for these Communities has closed. Please check your communities for notifications on the next recruitment period!-- Hello Vinglers! Three months ago, we welcomed our Pioneers who bravely took on the role of first President of their Communities. Now that their term has ended, these Communities will be open for applicants who want to take on the responsibility! The registration period for Presidential Candidates starts December 3 and will end on December 11. Current Presidents are allowed to re-apply for their spot, and new members of the Commuity are encouraged to apply as well! On December 12, your Community will have 1 week to vote. The results of the voting will be released in real time and anonymous of course! If only one person is running for President, they will become President without a vote. To apply: Click the link of the Community you want to apply for below and fill out the application - A.C.E AOMG Astro BAP BTS BamBam Bigflo CROSSGENE Chanyeol Cheerleading ChoiYoungJae Funny Got7 Infinite JJProject Jimin KimYugYeom Kpop MarkTuan NCT NU'EST OnePiece Pentagon Quotes Straykids SuperJunior T.O.P TRCNG TVXQ Travel WINNER iKON If the community you want to be President for is not on the list, visit the Community and see if you can apply to be Pioneer! For Communities with Pioneers that were appointed a bit after the very first round of Pioneers, a "President registration banner" will be posted automatically and notifications will be sent out to remind you that you can apply when their term ends :) Many, many thanks to the wonderful Pioneers that cared so much for their Communities as our very first Presidents! @galinda @caricakes @jazminramirez9 @kpopandkimchi @QueenPandaBunny @immortalartist @Starbell808 @Yugykookie97 @MelissaGarza @Luna1171 @MaeLyn @Sugakookiev @TaylorHill5 @DefSoul1994 @WinKonVIP @Akiramarie13 @QueenyCrossGene @Just2BLoved @BTSMicDrop @Twistedpdnim @HeonyStar @Awkwardjazzy @YulaGyeom @ESwee @Halsyeon @Changkyunie @Kangyoochans @royalpandajedi @SweetDuella @Baekyeol27 @MonstaHyungwonX @LiyahBoon @CLAKPOP @VeronicaArtino Good Luck!