mahaveermynaa
10+ Views

Online Cakes - Indiagift

Online Cakes - Buy and send online cakes to India for birhday, marriage anniversary occasion from one of the best gifting sites in India with same day and midnight cakes delivery at your doorsteps from anywhere. Order online cakes in India at the best prices.
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
White Chocolate Caramel Cheesecake
Caramel Sauce: 1 1/2 cups granulated sugar 1 3/4 teaspoons lemon juice 1 pint heavy cream 4 tablespoons unsalted butter Before I get into making the sauce, let me note that this isn't the easiest way for most home cooks to go about making caramel sauce. Melting almost pure sugar in a pan is pesky and it can burn quite easily. If you're not feeling up to attempting this part of the recipe, feel free to buy your favorite caramel sauce and warm it gently to glaze the cheesecake. In a medium sauce pan over medium high heat (I'm using non-stick for this), combine the sugar and lemon juice. Stir with a wooden spoon until the sugar is mostly melted then set aside the spoon and swirl the pan over the heat to keep the color even throughout. Continue to cook and swirl until it sugar turns a medium amber color. Watch it carefully, the sugar will quickly darken and should it become dark brown or black it will taste bitter and unpleasant. When the sauce turns the right color slowly whisk in the cream. If the caramel hardens with the addition of the cream, do not worry. Just continue to add the cream and bring the mixture back to a a boil over medium heat. Continue to stir until the sugar has remelted. Allow to boil for 5 minutes then remove from heat and stir in the butter. Pour into a heat safe container and chill until ready to use. Crust: 10 ounces graham crackers, crushed into crumbs 7 tablespoons unsalted butter Cheesecake Filling: 3 8-ounce packages of cream cheese, room temperature 1 1/4 cups granulated sugar 1/2 cup heavy cream 8 ounces good quality white chocolate, chopped 5 large eggs 1 teaspoon vanilla extract pinch salt boiling water Pre-heat the oven to 375°F. Combine the graham cracker crumbs with the melted butter and press into the bottom and 1 1/2 inches up the side of a 10 inch spring form pan. Bake for 10 minutes and then allow to cool completely on a wire rack. Reduce the heat to 325°F and prepare the cheesecake batter. Place the chopped white chocolate into a heat safe bowl and set aside. Bring the 1/2 cup of cream to a simmer over medium heat in a small sauce pan. Pour the hot cream over the white chocolate, jiggle the bowl to submerge it and allow to stand for one minute. Stir the chocolate gently until melted completely. In your mixer with the paddle attachment, beat the cream cheese until smooth and lump free. Add the sugar and mix, scraping down the sides of the bowl as needed. On medium speed, slowly add the white chocolate ganache. Once combined you can add the eggs, one at a time, beating on low speed until each egg is incorporated. Once you've added all the eggs, mix in the vanilla and salt and pour into your prepared pan. Set the pan onto a couple large sheets of aluminum foil and smooth them up the sides of the pan to waterproof. Set the cheesecake into a large roasting pan and then place in the oven. Pour the boiling water into the roasting pan, filling to about one inch (no higher than the lowest edge of aluminum foil). Allow to make at 325°F for one hour then reduce heat and bake at 300°F for an additional 60-90 minutes until the center is just set. Remove from the oven and allow to cool completely on a wire rack. Once cool chill for at least 4 hours before serving. To glaze, gently warm the 1 cup of the caramel sauce on the stove or in the microwave until slightly runny and then pour onto the cheesecake. Smooth the caramel over the cake and you're ready to serve. Enjoy.
Mengapa harus Hyde Living yang menjadi Jasa Desain Interior Rumah Apartemen?
Desain interior tidak bisa terlepas ketika anda berada di sebuah hunian, entah itu rumah maupun apartemen. Adanya desain interior yang tersusun dan tertata dengan rapi bisa membuat penghuni menjadi lebih nyaman dan aman untuk di tempati kan? Orang yang berada di dalam ruangan dengan desain interior rapi pasti akan lebih senang dan memiliki perasaan bahagia. Oleh karenanya, kalian harus menata dan menyusun interior rumah maupun apartemen menjadi lebih rapi dan terkonsep. Bagaimana caranya? gampang kok, kalian cukup menghubungi jasa desain interior rumah dan apartemen Hyde Living dan menjelaskan kebutuhan serta keinginan anda. Maka Hyde Living bisa segera merealisasikan desain interior impian anda. Hyde Living merupakan jasa desain interior terbaik di jakarta dan tangerang yang sudah memenangkan penghargaan, juga memiliki fokus yaitu hanya melayani desain interior rumah dan apartemen sehingga di jamin, hasilnya akan lebih sempurna. Alasan mengapa harus Hyde Living? Salah satu alasan nya sudah di sebutkan diatas, namun masih ada alasan atau kelebihan lain yang dimiliki Hyde Living seperti pengerjaan nya tepat waktu, terbukti dari hasil client nya yang memberikan testimoni. Kemudian, Hyde Living memiliki sdm yang berpengalaman dan sudah ahli di bidang desain interior. Berikutnya adalah Desain yang ekslusif untuk masing masing customer di tambah dengan harga terbaik. Jasa desain interior rumah dan apartemen memang sangat berperan penting untuk menyelaraskan berbagai ruangan menjadi satu atau menjadi sesuai dengan fungsinya masing masing. Hyde Living sudah sangat paham dengan berbagai macam desain interior seperti konsep desain interior minimalis, konsep desain interior modern, konsep desain interior untuk apartemen studio, konsep desain interior klasik, konsep desain interior kontemporer, dan konsep desain interior lainnya. Kalian bisa langsung menghubungi Hyde Living untuk informasi lebih lanjut.
Cheesecake Cupcakes
Yield: 24 cupcakes Ingredients 2 cups finely crushed graham crackers (from 16 sheets) 3 Tbsp granulated sugar 7 Tbsp salted butter, melted 4 (8 oz) pkg cream cheese, softened 1 1/2 cups granulated sugar 3 Tbsp all-purpose flour 4 large eggs 2 tsp vanilla extract 1/2 cup sour cream 1/2 cup heavy cream Salted Caramel Sauce or Strawberry Sauce, recipes follow Make a Ginger Turkey Meatball Soup Directions Preheat oven to 350 degrees. In a mixing bowl, whisk together crushed graham crackers with 3 Tbsp granulated sugar. Pour in melted butter and stir mixture until evenly coated. Divide graham cracker mixture among 24 paper lined muffin cups, adding about a heaping Tbsp to each. Press mixture into an even layer. Bake in preheated oven 5 minutes. Remove from oven and allow to cool while preparing filling. In a small mixing bowl, whisk together 1 1/2 cups granulated sugar with 3 Tbsp flour until well blended. Add softened cream cheese to a separate mixing bowl and pour sugar mixture over top. Blend mixture on low speed until smooth. Mix in eggs one at a time and blend on low speed, while scrapping sides and bottom of bowl and mixing just until combined after each addition. Add vanilla, sour cream and heavy cream and mix just until combined. Tap mixing bowl against counter top about 30 times to release some of the air bubbles. Divide mixture among muffin cups filling each cup nearly full. Bake in preheated oven 20 - 23 minutes, centers should still jiggle slightly, don't overbake (if they begin to crack they are starting to become overbaked). Remove from oven and allow to cool 1 hour. Cover loosely with plastic wrap and transfer to refrigerator and chill 2 hours. Serve chilled with a spoonful of Salted Caramel Sauce or Strawberry Sauce (note: for best results spoon topping on just before serving). Store in an airtight container in refrigerator or freeze. Recipe Source: Cooking Classy
Rental Mobil di Sewa Elf Jakarta
Permasalahan transportasi anda bisa di atasi dengan adanya sewa elf jakarta yaitu perusahaan dengan layanan jasa rental kendaraan untuk berbagai kegiatan anda seperti penjemputan dari bandara, jalan jalan kantor, perjalanan bisnis bersama kerabat kantor, study tour dan liburan keluarga. Sewa elf jakarta menawarkan kendaraan yang cukup lengkap mulai dari jenis kendaraan sedan, innova, elf sampai bus pariwisata juga sudah disediakan oleh sewaelfjakarta.com hadirnya sewa elf jakarta sejak tahun 2013 sudah membantu ratusan orang dalam menemukan solusi terbaik untuk segala kebutuhan transportasi yang mereka butuhkan. Kalian bisa menghubungi sewa elf jakarta dengan cara harus mengunjungi website sewa elf jakarta terlebih dahulu. Sewa elf Jakarta memiliki beberapa kelebihan yang bisa jadi bahan pertimbangan kalian untuk menjadikan sewa elf jakarta sebagai pilihan paling tepat. Sewa elf jakarta memberikan fasilitas yang lengkap, mulai dari ac, tv, sampai kursi yang nyaman di setiap kendaraan. Yang kedua adalah kendaraan terasa seperti baru karena dirawat setiap hari. Sewa elf memberikan garansi penjemputan tepat waktu. Sewa elf jakarta adalah salah satu jasa sewa atau rental kendaraan yang bisa dipesan dari jauh jauh hari. Sewa elf jakarta memberikan pelayanan yang ramah. Sewa elf jakarta hanya akan memberikan anda driver berlisensi dan sopan agar anda merasa tenang selama perjalanan anda. Pilihan armada sampai 75 armada jadi nggak perlu takut kendaraan yang anda mau tidak ada di sewa elf jakarta. Kini, rute perjalanan liburan sewa elf semakin bervariasi dan banyak, apalagi sewa elf sudah memiliki cabang di luar kota jakarta yaitu bandung dan yogyakarta. Kalau udah tahu seluk beluk sewa elf jakarta, apalagi nih yang kalian ragukan ? kalo udah nggak ada yang diragukan sebagiknya segera hubungi sewa elf jakarta dan pesan kendaraan sesuai dengan apa yang kalian butuhkan.
Dating Girls Tips - Why Celebrities Don't Know How to Date and What We Can Learn From Them
In dating women, there's one group of persons which have all what they want and appear to be gifted with everything in the world. However, they'll be bad attracting and dating. The party I am speaing frankly about is a-listers, for the absolute most part, their dating living is worthless, here's why and moreover how exactly to be a lot better than them dating women: I have viewed recently a superstar known by lots of people who was having very poor troubles with his girlfriend; she was suing him and making a wreck out of his life.Escorts in Lahore This individual I am speaing frankly about has everything, his home has been found in MTV cribs some years ago and it's simply outstanding, he possesses many cars and has probably a very fat bank account. However, he is having troubles with all the current women he match and does not appear to be learning from his instructions in living with women, this is what he's performing wrong: The very first thing a-listers do wrong is they believe that it's all about the appears Sure, this is the first issue they will do. And I do not suggest only the way they look or gown, After all the way in which persons see them. They will never be dating a woman who's average looking or a woman that has a brain, they'll be dating a woman their agent probably offered them permission to date and they will consider how persons will see them with this specific girl. This is actually the first issue with a-listers'dating. I'd like to ask you that issue: How many a-listers do you know have girlfriends away from showbiz range? Possibly very few. The second thing a-listers do wrong when dating women is they dismiss them Dating a woman is not about satisfying your requirements, it's getting responsibility for someone otherwise too.Escorts in Karachi Many a-listers will undoubtedly be dating a woman and at the same time partying all night long and going on excursions or some showbiz thing. They will possess a confined time for the girl. A girl likes celebrity, money and statues, but she will never have the ability to cope with loneliness. For a woman, it's more straightforward to be with an unknown shattered man who'll kiss her on the forehead before sleeping than being with a millionaire whom she will see after a month. Exactly what do you study from their problems? I genuinely believe that you realize given that you have to locate a girl to date that is appropriate on your own preferences and a woman whom you actually experience anything for and not merely one pressed on you, you have also to understand that dating women is just a big responsibility and before obtaining the benefice, you must put an expense, it will undoubtedly be your begin to understand what sort of girl you are apt to be attracted to and how exactly to entice her.
Sewa Mesin Fotocopy dari OSC Office
Sewa mesin fotocopy adalah salah satu layanan yang disediakan oleh osc office yang merupakan perusahaan yang bergerak di bidang distributor mesin fotocopy di jakarta terbaik dan terlengkap. Bahkan OSC Office menawarkan mesin fotocopy dengan kualitas terbaik dan selalu mengedepankan kebutuhan dari setiap customer. Kalian tahu mesin fotocopy merk canon dan xerox bukan? nah kedua mesin fotocopy tersebut merupakan mesin fotocopy yang kualitas nya sudah diakui oleh seluruh orang. Kedua merk mesin fotocopy tersebut disewakan oleh osc office jadi kalian bisa coba merasakan menggunakan mesin fotocopy berkualitas tanpa harus bayar mahal. Sewa mesin fotocopy juga menjadi salah satu cara paling efektif dan praktis di kala anda ingin membangun usaha percetakan atau usaha fotocopy dengan modal yang pas pas an dan tidak ingin menanggung resiko kerugian besar maka sewa mesin fotocopy di osc office adalah pilihan yang tepat. Osc office sudah melayani puluhan bahkan ratusahan customer dari berbagai bidang mulai dari perorangan maupun instansi dan masih banyak yang lainnya. Sewa mesin fotocopy juga tidak semahal jika kalian membeli mesin fotocopy. Sewa mesin fotocopy menjadi salah satu layanan paling disukai oleh banyak orang. karena dianggap sangat menguntungkan dan memudahkan orang orang. Misalnya saja, perkantoran pasti sibuk dengan aktivitas menggandakan dokumen dan lain lain yang menggunakan mesin fotocopy. Nah, kalau beli mesin fotocopy perusahaan harus mengeluarkan budget yang tidak sedikit sementara jika sewa mesin fotocopy maka biaya nya akan lebih terjangkau dan biaya perawatan nya pun tidak semahal jika kalian yang memiliki mesin fotocopy tersebut. Nah keuntungan jika kalian menyewa mesin fotocopy di osc office adalah biaya nya lebih terjangkau, dapat memilih mesin fotocopy sesuai dengan kebutuhan, cs ramah, teknisi mudah di hubungi, sudah terpercaya, sudah mendistribusikan mesin fotocopy keberbagai instansi maupun perorangan. Masih banyak keuntungan sewa mesin fotocopy di osc office yang bisa kalian rasakan jika langsung menghubungi osc office. Jangan ragu menghubungi osc office meskipun anda belum tahu apa saja tipe dan spesifikasi mesin fotocopy yang anda butuhkan. Karena cs dari osc office akan membantu anda, cukup sebutkan keperluan dan kebutuhan mesin fotocopy anda dan nanti akan diberikan saran mesin fotocopy apa yang sekira nya sesuai dengan keinginan, kebutuhan dan budget anda. Hubungi sewa mesin fotocopy osc office sekarang juga dan sewa mesin fotocopy yang anda butuhkan.
Smores Cheesecake
Yield: 9 inch cheesecake Ingredients Crust 1 1/4 cup graham cracker crumbs 5 tbsp butter, melted 5 tbsp sugar Cheesecake filling 24 ounces packages of cream cheese, softened (three 8 ounce packages) 1 cup sugar 2 tbsp flour 3/4 cup cocoa (I use Hershey's Special Dark Cocoa) 4 eggs, room temperature 1 cup sour cream 1/2 tsp vanilla extract 1 1/2 cups mini marshmallows 1/2 cup hot fudge topping, warm, plus more for topping (I used most of this 12.8 oz jar) 45-50 large marshmallows (for topping) Instructions Crust 1. Heat oven to 325 degrees. 2. In a small bowl, combine crust ingredients and mix well. 3. Press mixture into the bottom and up the sides of a 9-inch springform pan with parchment paper in the bottom. 4. Bake crust for 10 minutes then remove. 5. Cover the outsides of the pan with aluminum foil so that water from the water bath cannot get in, and set aside. Cheesecake filling 1. Reduce oven to 300 degrees. 2. In a large bowl, blend the cream cheese, sugar, flour and cocoa with an electric mixer until combined (Use low speed to keep less air from getting into the batter, which can cause cracks). Scrape down the sides of the bowl. 3. Add eggs one at a time, beating slowly and scraping the sides of the bowl after each addition. 4. Add the sour cream and vanilla extract. Beat on low speed until well combined. 5. Add marshmallows in an even layer in the bottom of the pan, on top of crust. 6. Pour hot fudge topping over marshmallows. 7. Pour the cheesecake filling into the pan. 8. Place springform pan inside another pan. Fill outside pan with enough warm water to go about halfway up the sides of the springform pan. The water should not go above the top edge of the aluminum foil on the springform pan. 9. Bake for 1 hour and 35 minutes. Marshmallows may boil up through the top. 10. Turn off heat and leave cheesecake in oven with door closed for 20 minutes. 11. Crack oven door and leave the cheesecake in the oven for another 20 minutes or until set. 12. Remove from oven and chill. 13. Once completely chilled, preheat oven to 350 degrees on convection bake. 14. Remove springform pan sides from cheesecake and place cheesecake on a cookie sheet. 15. Top cheesecake with a layer of marshmallows. 16. Bake for about 10-12 minutes, or until marshmallows begin to brown. 17. Remove cheesecake from oven and drizzle with more hot fudge and graham cracker crumbs. 18. Cheesecake can be served warm out of the oven (which I recommend), or refrigerated and served cold.
Resolves Yahoo Mail Errors About Yahoo Customer Case
In fact, Yahoo customer support is the only service provider that offers exceptional and exceptional services from Yahoo when needed. Often there are certain situations in which users simply cannot access Yahoo without problems. This or that error always appears, which leaves users in trouble. This affects the entire workflow, which is why users need impeccable technical support. We are definitely; One of the most reliable places in this aspect, we at Yahoo Customer Service, offer excellent services to users when and where they are looking. Those users who find technical irregularities and problems in their Yahoo account receive a complete solution from brilliant technical experts in a short period of time. You can get as much as Yahoo's technical support services in Technical Disputes Which Are the Main Cause of the Problem for Yahoo: 1. You simply cannot exchange email topics. 2. Your account has been hacked by hackers. 3. As a result, your Yahoo account is locked, even you cannot open it. 4. Attaching files and folders is also a serious cause for concern. 5. You experience some suspicious activity on your Yahoo account. 6. Important credential details have been stolen. 7. You must seriously compromise with features and functions. 8. In the Inbox, there are many unknown and spam emails. These are certain issues that Yahoo technical support phone can solve for you. If any of the concerns you, you can get our effective and timely help as soon as possible. These unknown failures certainly need immediate support, as experts and professionals provide the right solution for all errors. If users cannot access the Yahoo platform, they can get instant solutions from us. We offer an excellent solution for all technical errors, resolving it by Yahoo's phone number using simple and convenient steps. Our Support for Your Yahoo Account - 1. Absolute support for a Yahoo mail account in its simplest form. 2. The fastest password support recovery from your email account. 3. Eliminate unwanted technical failures that users encounter. 4. Support spam removal. 5. Account support is blocked. On this platform, we provide exceptional solutions for the errors you encounter through the Yahoo customer service number in order to use the services. We are proud to exceed user expectations in a completely classic and profitable way. Working as the Third Yahoo Client Service Team We are just proud to work as a third-party Yahoo support team; We successfully fix each error without disturbing our users. Our Yahoo customer service team is reinforced by brilliant providers who provide the right solution at the moment, so just consider us when you need it. Therefore, dial the telephone number of the customer service Yahoo +1-(800) 517-0618.