ThanhVanMBN
1+ Views

Công cụ kinh doanh online hiệu quả và đơn giản nhất hiện nay

5 năm trở về trước thì khi nhắc tới công cụ bán hàng online mọi người sẽ nghĩ tới các diễn đàn rao vặt, nơi mà hoạt động mua bán diễn ra sôi nỗi. Người người nhà nhà tranh thủ đăng bài và up bài để lên TOP. Tuy nhiên những năm gần đây khi môi trường Internet thay đổi, diễn đàn rao vặt dần suy yếu nhường chỗ cho các công cụ kinh doanh online hiệu quả khác. Đó chính là:
+ Facebook
+ Website
+ Các trang thương mai điện tử
Bạn cần hiểu rõ ưu và nhược điểm của mỗi kênh bán hàng để từ đó bạn có thể lựa chọn công cụ phù hợp nhất mà bạn muốn sử dụng để bán hàng.

1. Facebook – Kênh bán hàng online số 1

Đây là một trong những trang mạng xã hội lớn với số lượng người dùng cực kỳ đông (gần 1,9 tỷ người). Sẽ không ngạc nhiên nếu nói Facebook là kênh bán hàng online hiệu quả nhất hiện nay.
Ưu điểm:
+ Số lượng người dùng Facebook nhiều: Có đủ đối tượng (già trẻ, bình dân – giàu …) vì thế phù hợp bán nhiều loại sản phẩm khác nhau. Bạn sẽ thấy trên Facebook thứ gì người ta cũng bán được. Từ những cái nhỏ xíu cho đến cái bất động sản, khóa học, …. Tại sao họ có thể bán được ? Bởi vì trên Facebook có nhiều người, mỗi người lại phù hợp mỗi sản phẩm dịch vụ khác nhau.
+ Thời gian khách hàng dành cho Facebook nhiều hơn bất kỳ loại hình nào khác: Theo thống kê thì thời gian trung bình 1 người dành cho Facebook mỗi ngày là 2,5 tiếng nhiều hơn việc đọc báo và xem tivi. Vì vậy khả năng cao khách hàng sẽ thấy bài quảng cáo của bạn từ đó tăng khả năng mua hàng.
+ Kênh bán hàng miễn phí (Trang cá nhân): Không ít người thu nhập hàng chục triệu/tháng chỉ nhờ bán hàng trên Facebook cá nhân. Với lượng khách hàng có sẵn, bạn chỉ việc đăng bài lên thì sẽ có người thấy. Nếu đúng sản phẩm họ đang cần thì họ sẽ quan tâm tới bạn thôi.
+ Có chạy quảng cáo nên dễ tiếp cận khách hàng: Nếu bạn muốn bán hàng ở bất kỳ đâu, tiếp cận với khách hàng nhiều và nhanh thì chạy quảng cáo là cách nhanh nhất. Bạn sẽ bỏ chi phí ra cho Facebook và nó sẽ tự động đưa bài quảng cáo đến với khách hàng mục tiêu bạn muốn.
+ Có nhiều loại hình quảng cáo phù hợp với mỗi loại sản phẩm khác nhau: Trên Facebook có nhiều loại quảng cáo như: tăng like, bài viết, click to web, video …  Với mỗi loại sản phẩm có cách marketing khác nhau thì có thể chọn loại quảng cáo phù hợp để tăng hiệu quả.
Nhược điểm :
+ Nhiều người bán nên cạnh tranh cao: Vì Facebook dễ bán và miễn phí nên nhiều người tranh thủ kiếm thì đó nhờ kênh này. Vì thế mức độ cạnh tranh trên này không hề ít. Nếu bạn không có gì đặc biệt thì khó cạnh tranh lắm nhé. Đặc biệt là khi bạn chạy quảng cáo. Nhiều người chạy quá dẫn đến giá thầu tăng cao, lợi nhuận không đủ bù chi phí ads. Bạn cứ thử đếm đi có phải cứ 4 – 5 bài đăng bình thường lại có 1 bài được tài trợ đúng không?
Một ngày khách hàng thấy quá nhiều quảng cáo dẫn tới bội thực vì thế hiệu quả sẽ giảm dần đi nếu bạn không có một chiến lược marketing bài bản.
+ Quảng cáo tốn tiền không hiệu quả nếu không nắm được vấn đề: Không ít người đang bán “than” vì quảng cáo không hiệu quả. Như ở trên mình đã nói, nếu không có gì đặc biệt thì rất khó cạnh tranh trên Facebook. Chi phí thì ngày càng tăng nhưng đơn hàng không tăng theo thì đó là mối nguy cho bạn đấy.

2. Website – Kênh bán hàng không thể thiếu về lâu dài

Ưu điểm:
+ Có nhiều sự lựa chọn cho khách hàng: Website bạn có thể chủ động thiết kế theo ý muốn nên bạn sẽ đăng được nhiều sản phẩm hơn. Vì thế khách hàng sẽ có nhiều sự lựa chọn từ đó tăng tính linh hoạt trong bán hàng.
+ Khách hàng chất lượng hơn so với các kênh khác: Những khách mua ở web thì phần lớn thông qua việc tìm kiếm trên google (Trừ ai chạy adwords nhé). Khi tìm kiếm như vậy có nghĩa họ đang có nhu cầu, thế nên khả năng rớt đơn rất thấp.
+ Có sự tin tưởng hơn: Để có một website bài bản bạn phải bỏ không ít tiền bạc và công sức. Vì thế khách hàng tin tưởng bạn là chuyện dương nhiên.
+ Là kênh thu nhập thụ động: Nếu bạn làm SEO đưa website lên TOP google thì nó sẽ là mỏ vàng cực kỳ ổn định cho bạn. Việc bạn cần làm là tối ưu website sao cho tỷ lệ chuyển đổi cao nhất mà thôi
Nhược điểm:
+ Phải làm SEO website nếu muốn khách hàng tìm được: Muốn khách hàng gõ từ khóa trên google mà tìm thấy bạn luôn thì phải chịu khó làm SEO thôi. ( Trừ khi bạn chạy adswords). Tùy vào sản phẩm có độ cạnh tranh cao hay thấp mà công việc SEO khó hay dễ nhé.
+ Chi phí đầu tư cao: Riêng hosting và tên miền cho một website cơ bản đã ngốn gần 2 triệu rồi. Đó là chưa kể đến chi phí thiết kế nữa. Tính sơ sơ để có một website chuẩn thì phải tốn 10 triệu là ít.
+ Tốn nhiều công sức hơn: Bạn phải tốn công úp ảnh sản phẩm lên, thiết kế hình ảnh sao cho website nhìn thật thu hút. Rất nhiều công việc bạn cần phải làm nếu muốn website có tỷ lệ chuyển đổi cao.

3. Sàn thương mại điện tử – kênh bán hàng online đang HOT

Sàn giao dịch thương mại điện tử là một thị trường trực tuyến, một  địa điểm họp chợ được thực hiện trên mạng internet mà ở đó những người tham gia có thể tự mình tìm kiếm thông tin về thị trường và sản phẩm, thiết lập mối quan hệ cũng như tiến hành đàm phán tiền giao dịch …
Ưu điểm:
+ Tiếp cận lượng khách hàng lớn. Công đoạn tìm kiếm khách hàng tiềm năng và bán hàng được các sàn TMĐT lo giúp nên không cần đầu tư nhiều tiền về mảng marketing & bán hàng
+ Được các sàn TMĐT hỗ trợ trong việc vận chuyển, chăm sóc KH cũng như giải quyết khiếu nại…
+ Lấy được uy tín từ các sàn TMĐT nên khách hàng sẽ mua nhiều hơn do được các sàn bảo trợ.
Nhược điểm:
+ Lợi nhuận thấp: Khi bạn bán trên này không phải khách hàng chỉ thấy mình bạn mà còn nhiều đối thủ khác nữa. Vì thế họ có sự so sánh về giá. Nếu giá quá cao thì dễ rớt khách hàng. Vì thế bạn gặp phải tình trạng cạnh tranh về giá nên lợi nhuận thấp.
+ Việc hàng hóa bị trả lại cao
+ Cạnh tranh cao: Do là kênh bán hàng thụ động, khách hàng tự tìm đến sản phẩm của mình khi có nhu cầu nên doanh thu hầu như phụ thuộc vào hoạt động khuyến mãi, giảm giá, ưu đãi của sàn TMĐT. Sản phẩm dễ bị so sánh với các sản phẩm khác cùng loại dẫn đến cạnh tranh giá
+ Quy trình bán hàng online khá phức tạp và rắc rối, đổi khi hay gặp lỗi. Phải đối mặt với nhiều quy định phức tạp mà nhiều khi không biết kêu ai, gọi lên tổng đài thì mỗi lần một nhân viên nghe máy làm nhà bán hàng phát bực. Khó chăm sóc đơn hàng và khách hàng do sàn TMĐT nắm các điều đó.
+ Không xây dựng được thương hiệu riêng vì khách chỉ nhớ SÀN mà không nhớ thương hiệu của bạn. Đối mặt với 1 số hình phạt về tiền mặt khi không làm đúng quy định của sàn TMĐT như đóng gói sai quy cách, chuyển hàng muộn...
Nếu bạn vẫn chưa biết nên chọn công cụ nào để bán hàng online hiệu quả thì có thể tham khảo thêm những kinh nghiệm trên cẩm nang mua bán, kinh doanh online để có được những lựa chọn phù hợp giúp phát triển thuận lợi công việc kinh doanh online của bạn nhé.
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
日本酒バル「富成喜笑店」@三軒茶屋・三角地帯
日本酒も500円で飲めちゃう! 最近よく行く三軒茶屋。若い人にも人気だという「三角地帯」に出没! 外国人の友達が来たので、せっかくだから一緒に日本酒を飲みたい!と日本酒バル「富成喜笑店」に行きました! お店に行くには、「富成喜笑店」と書かれている看板の横にある階段を下っていき、地下へ。縦に長く奥行きのある店内にたどりつきます。 ここのビックリポイントは、ドリンクがオール500円。 日本酒も500円、その他アルコールも500円なのです! 日本酒の種類も50種類以上あり、日本全国の地酒が楽しめます〜! おすすめは、厚切り馬刺しとだし巻きたまご。ですが、このポテトサラダも美味しそう。 見逃した・・・!!! あん肝の奈良漬巻き、とりわさ、かつおやはまちの刺身も美味しそうでしたよ〜! これは、知りませんでしたが、金目鯛の味噌焼き、手巻きうにもあったようです・・・。 絶対また行きます。 ちなみに、最初は生ビールで飲んでしまいましたが(笑) ここのサッポロビール、キンキンに冷えてて本当に美味しかったです! 飲みすぎると次の日まで後を引いてしまいますが、次の日おやすみなら気兼ねなく行ける! 日本酒好きな人もそうでない人も、気軽に楽しめるお店です〜! ちょっと小さくて、アットホームなお店が好きな方はぜひ。 日本酒バル富成喜笑店 東京都世田谷区三軒茶屋2-9-15 TCK三軒茶屋ビル B1F 月~土曜日:18:00~翌2:00(L.O.01:00) 日曜日:18:00~0:00(L.O.23:00)
Importance of SEO Backlinks - Linbuilding
Today, more companies are leveraging SEO to improve their web presence and attract customers. One of the most effective activities of SEO is link building, the process of acquiring backlinks (links pointing to your website from others). Link building can improve the search engine visibility of practically any website when combined with good content. In this article, I’m going to discuss six important areas that can help your organization succeed with link building. Let’s get right to them. 1. Assess Your Resources Do you have enough resources to run a link-building campaign? Link building requires money and/or time to be successful due to software, research, content and outreach needs. Will you have an adequate budget allocated to link building? In my personal experience, a typical link-building investment ranges between $3,000 and $5,000. Sometimes it can be much more, depending on the business need. I’d recommend setting aside no less than $4,000. Backlinks can be tough to get because a lot of strategic thinking and manual labor is required. You’ll typically need lots of content and have to do plenty of research to uncover link prospects or candidates. So make sure you know how much time and money your organization is willing to spend. The amount of success obtained from link building will be proportionate to how many resources you throw at it. 2. Assess Current Link Opportunities Applicable link opportunities will vary by industry. However, your link targets must always consist of people or organizations that can link to you. Otherwise, you’ll have a hard time getting links. For example, married couples with no site of their own can’t link to a wedding planner website, but wedding blogs can. The number of content publishers in your industry or market will determine how many link opportunities are available. To properly assess your link opportunities, I recommend doing the following: • First, identify categories of link candidates based on their ability to link to you. This could be bloggers, trade organizations, niche-focused web directories and so on. • Second, figure out which link candidates make sense for your business. For instance, you may want to avoid reaching out to competing company blogs. • Third, formulate plans to acquire links. This may involve directly reaching out to candidates or registering your website in the case of trade organizations, business directories, etc. 3. Do You Have Any Link Assets? You may already have assets that can earn your business more backlinks if marketed properly. Link assets can be content, your product, staff member profiles and more. For instance, let’s assume someone in your organization is very personable and good with social media. In this case, placing them in front of the organization as a brand advocate or evangelist may lead to more people linking to you. Here’s another example. Coca-Cola shared its supplier guiding principles online so anyone can access them. Over time, that content has naturally accumulated several backlinks. The content helps Coca-Cola with more than links. The information also improves how Coca-Cola is perceived by consumers and its critics. The possibilities are many when it comes to linkable assets such as free online tools, brand educational videos, original research, etc. However, for something to qualify as a link asset, it needs to differentiate your brand in some way. For example, sharing your social media policy isn’t the best linkable asset if competitors are already doing it. 4. What’s Working Now? Think about what’s working well now. How do you currently generate subscribers, leads and customers? For instance, if you already have a list of customer email addresses, maybe start there. Some of them might be content publishers. Figure out the things that are already working for you, and design your link-building campaign with those in mind. You can leverage things like coupons, prizes, free memberships, etc. This approach is also more economical because you’ll be leaning on existing strengths. 5. Align Business Goals With Link Building For link building to be truly effective, I recommend aligning other business or marketing objectives with it. That means making sure that link building also helps you reach other business goals. This should be considered from the get-go. For example, let’s assume one of your goals is to be known for having the best pizza place in LA. Your team decides to reach out to food critics/bloggers for reviews of your pizza. This accomplishes two things: You’ll obtain a backlink for each review and become closer to achieving the other business objective. 6. Consider And Address Potential Bottlenecks Like with many activities within organizations, some things can slow down the progress of link building. Some activities may require higher-up approval to implement but are necessary for link building to move forward. Therefore, assess every activity concerning your link-building campaign. Determine which ones may need approval before launching the campaign. Then decide how to best handle them so link building isn’t affected. Do that regardless of whether you’re working with an agency or doing link building in-house. I’d recommend providing your link-building team with the same creative freedom as the department in your organization with the most influence. This way, the link-building team can move more quickly toward positively impacting the business. Please find the list of Free SEO Tools Online to improve SEO rankings. High Quality Backlink Website Broken Link Checker https://httpstatus.seowebchecker.com https://bulkurlopener.seowebchecker.com Bulk Alexa Rank Checker https://urlextractor.seowebchecker.com Similar Website Checker https://googlecache.seowebchecker.com https://minifycss.seowebchecker.com Domain Age Checker Website Worth Calculator Keyword Density Checker Online Gzip Compression Checker Cross Site Scripting Checker MX Record check Website Speed test online https://httpheaders.seowebchecker.com Free Backlink Checker Keyword Position Checker https://keywordsuggestion.seowebchecker.com https://dnslookup.seowebchecker.com Loop Youtube Video Online https://seowebchecker.com/domain-authority-checker https://seowebchecker.com/anchor-text-generator https://seowebchecker.com/html-to-text-extractor https://seowebchecker.com/youtube-embed-code-generator https://seowebchecker.com/website-up-or-down https://backlinkmaker.seowebchecker.com/youtubegenerator https://http3test.seowebchecker.com/ https://checkhttp2.seowebchecker.com
Develop a New Heart and Mind (Attitude) About Dating
The majority of people perusing this may perhaps already have prepared the mistake having passionate attachments including a faulty attitude concerning dating. However , others given the assurance almost all this is certainly switched by way of the best attitude and even scriptural basic steps that will decide to put yourself on the best foundation.Escorts in Islamabad Just about any your position was during the past, and even whichever situations usually are currently, you can start to produce as well as a lifestyle for honour in your relationships. Start out Using a Unique Cardio and even Your head (Attitude) To construct a different attitude must primary rase that old attitude as well as begin having a sparkling slate. "The fact that was executed was done" just as the old saying goes. Goodness really likes all of us seriously and even provides for us a chance to search for This ideas and not just each of our own. Find out Goodness to give you a fresh cardiovascular and even a different psyche just by flipping from the old chosen lifestyle in which people established your main associations upon and even regret for that old thought patterns in your sincerity. Repentance is definitely a modification for place based on a switched heart. Beg in this fresh place and even Goodness can help you along the way. Have you ever were selfishly or even raffishly in your associations by way of potential partners? Have you ever sacrificed honour with respect to feelings? Maybe you are in the poor care might passionate romance currently? Should you'll want to break them back so you can start to create a different attitude about dating site? Probably so. Find out Goodness to supply you with the courageousness and even values to perform This will. Usually do not underreckoning the strength of Goodness in your main life. Islamabad Escorts Recall every believers contain the strength of your Sanctum Feeling in them-seek your soundness and even standards for Jesus Messiah as well as get Your ex that can assist you construct a different basis for Him. Communicate By using Dad and mom With regards to Serving to You Have some sort of Cleanse Record After getting hidden the past in addition to being old and even eliminated, anyone can establish a different attitude established by some sort of Godly foundation. Find out your folks that can assist you sustain some sort of sparkling standing as a result of accountability. Your willingness is significant to maintain a different cardiovascular and even psyche about your main relationships. Usually do not stash your main associations via your folks; as a substitute discuss with these guys about any kind of fresh associations or even fresh friendships that you would like to get the hang of better. Get responsible for the behavior and have your main dad's or mum's guidance in decision-making. With any luck your folks will likely be causing you soundness in line with his or her passion for Christ. Making a different basis commences with Godly soundness and even answerability, together of which ought to sourced from your folks, which they collect via God. Naturally, Jesus Messiah and even This standards show all of us easy methods to increasingly being responsible for our behavior, experiencing the program and even reassurance for fathers and mothers is actually a great thing for disguise. The moment young adults stash their relationships to use fathers and mothers it may lead to not understanding God's soundness with regard to lives. Call Girls in Islamabad Bear in mind that whichever, using the best romance by way of Jesus Messiah definitely will decide to put Your ex on top of your main goal checklist and even will encourage you to are located some sort of everyday life which can be satisfying to Him. Petition has to be your portal to a close romance by way of Jesus Christ. Ascertain Defending Regulations Intended for Any Friendships To sustain a different cardiovascular and even psyche regarding honour next you will have to make numerous sterile instructions to live in that will keep us via increasingly being appealed when when using the exact opposite sex. This is an rationality why I just invented in our fresh novel about using "friendships from the Adept", which unfortunately simply methods organic friendships when using the exact opposite sex. An awesome suggestion, for me with respect to Melinda single people to adhere to is definitely never be alone for identical bedroom by way of someone on the exact opposite sex. Invitation these guys up to your main home simply when your folks or even roommate or even someone else can there be by way of you. Primarily meet these guys by parties and procedures where there are additional people. Some of the ways people stay via increasingly being tempted. Position sterile instructions in position in line with your main circumstances. Locating Unique Close friends You may find that your choice of old pals are so involved with dating site, sexual activity, wine and dine and therefore the exact opposite sex. This can be considered determent with your intimate and even emotive purity. It is fact, when you want to steer some sort of Godly everyday life and upon a different attitude about your main associations, you might want to restrict your main old pals and discover fresh pals from the Lord. Any old pals may perhaps require nicely, nonetheless they just may not be on a single keep track of when you concerning intimate and even emotive purity. Close friends can certainly control your main cardiovascular and even psyche, and even retaining organization by way of pals for awful ethical motive is definitely an awful idea! Naturally, wish with respect to your mates and even eliminate these guys with regard to trespasses. Appraisal passionately appraise his or her pessimistic control upon your walk by way of Jesus Christ. Your kitchen tables ought to sometimes be changed at this point currently YOU what people ought to be considered Godly control to them! Let your mates notice Jesus Messiah dealing with your dynamics to risk turning his or her everyday life about too.
無印良品の商品パーツを無くしたらとりあえずレジで相談。例えば傘袋とか。
昨年の梅雨前くらいでしょうか、無印良品「2通りにたためる折り畳み傘」@helmutcotovさんを見て速攻買いに行ったこの傘、たしかにいいんです。そのよさのほとんどは傘袋あってのよさなんです。詳細はオリジナルのカードを読んでください。 で、そんなにいいのに、ぼーっと電車乗ってる間になぜか袋だけどこかに無くしてしまい、良さ半減というか全滅というか、もう一本新しいの買うしかないと思い始め、そういえば無印良品週間だし、今だとお店に行って傘を手に取り、レジに向かいました。 いやでも…もしかしたら私みたいなダメなひとの救済策があるかもしれない… ダメ元で聞いてみました。 「あのー、ないと思うんですけど、この傘袋だけ売ってたりしませんよね?」 私の正面にいた店員さんはまだ慣れてないようで回答しかねるといった表情だったんですが、すかさずベテランと思しき店員さんが傍から天の声を! 「お取り寄せになりますけどありますよ」 素晴らしい! そうなんです、傘袋無くしてがっかりしてた全国の皆さん、傘袋だけでも売ってくれます! しかもお値段150円!期間中なので律儀にしっかり10%OFFもしていただけました。 最初に言われた通り取り寄せでもよかったんですが、お店の方の機転で結果的には取り寄せずに店頭商品のカバーを外してそれを売っていただけたので感動ひとしお。私のような間抜けはレアケースと思いつつ共有せずにはいられませんでした。 というわけで、傘袋は多分ほんの一例。 もし何か一部パーツだけ無くしちゃったら、ダメ元でお店に相談してみましょう! なるべくベテランさんぽい人に狙いを定めて!
Why join a graphic design course?
Many universities and colleges are now leaning towards the practical and technical courses. The reason behind taking such a step is that now student likes to focus more on creative thinking. Students need more conceptualization and creative work to be processed so that they can attain more practical knowledge. About the Graphic designing course There are many courses available which are on peak but only a few are there who are able to attain more students. The graphic design courses in India is one of them, in which students get to personally create their own work. Graphic design courses in India focus less on theoretical aspects as they work actively towards imparting knowledge practically. Students during the course get along with the different activities which guide them in bringing the best design work from their end. More Information about the course and Colleges There are many colleges that offer graphic design courses in India which imparts knowledge about the designing work. The course is done in either bachelors or masters which is termed as B. des and M.des respectively. In these years student transform themselves from no one to a supreme graphic designer. The skills learned in the whole course and also attending some seminars, workshops, and also visiting fashion houses, or digital marketing houses, and many more places where the graphic design work takes place. During the whole course, students get along with many techniques that involve multimedia, abode premiere, adobe after effects, sound forge, and many more techniques that are used by the designer while working on a particular project. Career options after the course There are many opportunities after having the degree of graphic design courses in India. Having the degree of graphic designing one should access it with analytical skills, artistic skills, communication skills, computer skills, etc as it allows the student to enter the best industry who is governing graphic designing. Some career options that students can follow are art directors, draft publishers, web developers, animators.
プチプラなリネンシャツ〜 どれがいいですか?
先輩がリネンシャツよく着てて可愛いんで、欲しい度MAXになってます。あのナチュラル感はmint的に違うかなーと思ってたけど、夏だしやっぱ一枚欲しいかも... 先輩のはFrank&Eileenで3〜4万くらいするみたいなんで、もっとプチプラがいいな〜 H&M リネンブレンドって書いてますね、55%だそうです〜 モデルさんがそれっぽいからよく見えるwこなれ感がいいかも〜 約3000円 MUJI フレンチリネンって、フレンチじゃないやつがわかんないっすけどw 画像のライティングとコーデがひどすぎるけど形綺麗そうな。聞いたら評判よかったです。今日から良品週間なのがポイント高いですよね〜 サイズ小さめ買うのがいいそうです! 約4000円 FOREVER21 あるもんですね〜形がボタンダウンなのが珍しいような?帰りに見にいきたいなと... 約2500円 CLOSSHI うちの近所にはないしまむら〜w 心なしかまるっこいので思ってるのと違うかも。これもフレンチリネンってことです。 チェックは約3000円 ZARA 麻ブラウス よさげなのに画像リンクNGっぽいですね〜 丈が短めに見えるけど細身で綺麗そうですよ。ZARAはリネンミックスのお洋服多いですよね。 約5000円 ユニクロ あったみたいで。でも遅かったですかね〜、売り切れ多いみたいです。青いギンガムかわいかったのに〜。あとさっきオフィスの女の子に硬いから痛いって聞きました。なにそれw 約3000円 GAP 存在忘れてたwww プチプラの域はとっくに超えてますかね〜 ポケットってあるほうがいいですかないほうがいいですか? 約7000円 いまのところ〜 H&MとFOREVER21はチェックして、MUJIも買うなら良品週間のうちに!ですね。でも実際着てる人見るとフランク&アイリーンのこなれ感がハンパなくていいな〜 揺れるw 買い物行く前にこのカタログをじっくり見て一番似てるの買いたい!w Frank&Eileen
イザというときのお守り、olleh Wi-Fi- CARD
海外へ出かける時、携帯・インターネット利用に色々な選択肢があるので毎回悩みます。SIMフリー端末になれば解消されそうだけど、日本で普通にキャリア契約してるとまだ今はそうもいかず… 以下は、私がソウルへ来る時の選択肢。 ローミングして1日数千円を払うのは限界があるし、Wi-Fi端末を借りると荷物や返却の手間が増えるし、ホテルとカフェのWi-Fiだけでもなんとかなりそうだけどちょっと心配… ということで最近お守り替わりに1枚持ってるのが olleh Wi-Fi zone にアクセスできる olleh Wi-Fi CARD です。(回し者ではありません 笑) これは olleh KTというキャリアの、おそらくソウルでは一番APの多いWi-Fiサービス。地下鉄・駅・コンビニではほぼ間違いなく、また多くの飲食店でもアクセスできるため、商業密集地なら道を歩いていてだいたいどこかのWi-Fiが拾えます。 そして、このアクセス用のPINナンバーをスクラッチカードで販売してるのが olleh Wi-Fi CARD です。 すごく便利だなと思うのは、安さと買い易さと買い置きできる点! ●安さ 基本は、24時間で3300W 4DAYカードは9900Wなので、1日分おトクです。 24時間過ぎると一旦アクセス権が切れるので、また必要な時になったらPINを入力し直します。 ●買い易さ カードはコンビニのiTunesカード等と同じエリアに置いてあるので、韓国語が話せなくても自分で探してレジへ持っていけば買えます。 もし見つからなければ「オッレ、ワイパイカド、イッソヨ?」と聞いてみると店員さんが対応してくれると思います。最初はセブンイレブンのみの販売だったようですが、今はCUでも見かけるし、観光地なら置いてる確率は相当高そう。 ●買い置き可能! このPINは購入してから1年有効なので、1年のあいだに好きな4日それぞれ使えるというスタイル。プリペイドならではの使い易さです。 絶対にどこのコンビニにも置いてるわけではないので、嵩張るものでもないし、私は見つけたら数枚買い置きしてます。 <ここに注意> このカードは、現金でしか購入できません(クレジットカードでは決済できなかったハズ)。なので、クレジットカードで何でも買えるソウルではありますが、少しだけ現金を用意しておいてください。 実はカードタイプではなく、レジで注文してレシートにPINをプリントしてくれるシステムもあるんだとか。 カードのゴミが増えずいいなあと思ってるのですが、店員さんに徹底周知されていないと聞いたことがあるので、韓国語が流暢に話せないとかえってトラブルになりそうでチャレンジしていません。 日本でもSIMフリーが入手し易くなるまであと少し。それまではイザというときのためにお財布に常備しておきます。