ThanhVanMBN
1+ Views

Công cụ kinh doanh online hiệu quả và đơn giản nhất hiện nay

5 năm trở về trước thì khi nhắc tới công cụ bán hàng online mọi người sẽ nghĩ tới các diễn đàn rao vặt, nơi mà hoạt động mua bán diễn ra sôi nỗi. Người người nhà nhà tranh thủ đăng bài và up bài để lên TOP. Tuy nhiên những năm gần đây khi môi trường Internet thay đổi, diễn đàn rao vặt dần suy yếu nhường chỗ cho các công cụ kinh doanh online hiệu quả khác. Đó chính là:
+ Facebook
+ Website
+ Các trang thương mai điện tử
Bạn cần hiểu rõ ưu và nhược điểm của mỗi kênh bán hàng để từ đó bạn có thể lựa chọn công cụ phù hợp nhất mà bạn muốn sử dụng để bán hàng.

1. Facebook – Kênh bán hàng online số 1

Đây là một trong những trang mạng xã hội lớn với số lượng người dùng cực kỳ đông (gần 1,9 tỷ người). Sẽ không ngạc nhiên nếu nói Facebook là kênh bán hàng online hiệu quả nhất hiện nay.
Ưu điểm:
+ Số lượng người dùng Facebook nhiều: Có đủ đối tượng (già trẻ, bình dân – giàu …) vì thế phù hợp bán nhiều loại sản phẩm khác nhau. Bạn sẽ thấy trên Facebook thứ gì người ta cũng bán được. Từ những cái nhỏ xíu cho đến cái bất động sản, khóa học, …. Tại sao họ có thể bán được ? Bởi vì trên Facebook có nhiều người, mỗi người lại phù hợp mỗi sản phẩm dịch vụ khác nhau.
+ Thời gian khách hàng dành cho Facebook nhiều hơn bất kỳ loại hình nào khác: Theo thống kê thì thời gian trung bình 1 người dành cho Facebook mỗi ngày là 2,5 tiếng nhiều hơn việc đọc báo và xem tivi. Vì vậy khả năng cao khách hàng sẽ thấy bài quảng cáo của bạn từ đó tăng khả năng mua hàng.
+ Kênh bán hàng miễn phí (Trang cá nhân): Không ít người thu nhập hàng chục triệu/tháng chỉ nhờ bán hàng trên Facebook cá nhân. Với lượng khách hàng có sẵn, bạn chỉ việc đăng bài lên thì sẽ có người thấy. Nếu đúng sản phẩm họ đang cần thì họ sẽ quan tâm tới bạn thôi.
+ Có chạy quảng cáo nên dễ tiếp cận khách hàng: Nếu bạn muốn bán hàng ở bất kỳ đâu, tiếp cận với khách hàng nhiều và nhanh thì chạy quảng cáo là cách nhanh nhất. Bạn sẽ bỏ chi phí ra cho Facebook và nó sẽ tự động đưa bài quảng cáo đến với khách hàng mục tiêu bạn muốn.
+ Có nhiều loại hình quảng cáo phù hợp với mỗi loại sản phẩm khác nhau: Trên Facebook có nhiều loại quảng cáo như: tăng like, bài viết, click to web, video …  Với mỗi loại sản phẩm có cách marketing khác nhau thì có thể chọn loại quảng cáo phù hợp để tăng hiệu quả.
Nhược điểm :
+ Nhiều người bán nên cạnh tranh cao: Vì Facebook dễ bán và miễn phí nên nhiều người tranh thủ kiếm thì đó nhờ kênh này. Vì thế mức độ cạnh tranh trên này không hề ít. Nếu bạn không có gì đặc biệt thì khó cạnh tranh lắm nhé. Đặc biệt là khi bạn chạy quảng cáo. Nhiều người chạy quá dẫn đến giá thầu tăng cao, lợi nhuận không đủ bù chi phí ads. Bạn cứ thử đếm đi có phải cứ 4 – 5 bài đăng bình thường lại có 1 bài được tài trợ đúng không?
Một ngày khách hàng thấy quá nhiều quảng cáo dẫn tới bội thực vì thế hiệu quả sẽ giảm dần đi nếu bạn không có một chiến lược marketing bài bản.
+ Quảng cáo tốn tiền không hiệu quả nếu không nắm được vấn đề: Không ít người đang bán “than” vì quảng cáo không hiệu quả. Như ở trên mình đã nói, nếu không có gì đặc biệt thì rất khó cạnh tranh trên Facebook. Chi phí thì ngày càng tăng nhưng đơn hàng không tăng theo thì đó là mối nguy cho bạn đấy.

2. Website – Kênh bán hàng không thể thiếu về lâu dài

Ưu điểm:
+ Có nhiều sự lựa chọn cho khách hàng: Website bạn có thể chủ động thiết kế theo ý muốn nên bạn sẽ đăng được nhiều sản phẩm hơn. Vì thế khách hàng sẽ có nhiều sự lựa chọn từ đó tăng tính linh hoạt trong bán hàng.
+ Khách hàng chất lượng hơn so với các kênh khác: Những khách mua ở web thì phần lớn thông qua việc tìm kiếm trên google (Trừ ai chạy adwords nhé). Khi tìm kiếm như vậy có nghĩa họ đang có nhu cầu, thế nên khả năng rớt đơn rất thấp.
+ Có sự tin tưởng hơn: Để có một website bài bản bạn phải bỏ không ít tiền bạc và công sức. Vì thế khách hàng tin tưởng bạn là chuyện dương nhiên.
+ Là kênh thu nhập thụ động: Nếu bạn làm SEO đưa website lên TOP google thì nó sẽ là mỏ vàng cực kỳ ổn định cho bạn. Việc bạn cần làm là tối ưu website sao cho tỷ lệ chuyển đổi cao nhất mà thôi
Nhược điểm:
+ Phải làm SEO website nếu muốn khách hàng tìm được: Muốn khách hàng gõ từ khóa trên google mà tìm thấy bạn luôn thì phải chịu khó làm SEO thôi. ( Trừ khi bạn chạy adswords). Tùy vào sản phẩm có độ cạnh tranh cao hay thấp mà công việc SEO khó hay dễ nhé.
+ Chi phí đầu tư cao: Riêng hosting và tên miền cho một website cơ bản đã ngốn gần 2 triệu rồi. Đó là chưa kể đến chi phí thiết kế nữa. Tính sơ sơ để có một website chuẩn thì phải tốn 10 triệu là ít.
+ Tốn nhiều công sức hơn: Bạn phải tốn công úp ảnh sản phẩm lên, thiết kế hình ảnh sao cho website nhìn thật thu hút. Rất nhiều công việc bạn cần phải làm nếu muốn website có tỷ lệ chuyển đổi cao.

3. Sàn thương mại điện tử – kênh bán hàng online đang HOT

Sàn giao dịch thương mại điện tử là một thị trường trực tuyến, một  địa điểm họp chợ được thực hiện trên mạng internet mà ở đó những người tham gia có thể tự mình tìm kiếm thông tin về thị trường và sản phẩm, thiết lập mối quan hệ cũng như tiến hành đàm phán tiền giao dịch …
Ưu điểm:
+ Tiếp cận lượng khách hàng lớn. Công đoạn tìm kiếm khách hàng tiềm năng và bán hàng được các sàn TMĐT lo giúp nên không cần đầu tư nhiều tiền về mảng marketing & bán hàng
+ Được các sàn TMĐT hỗ trợ trong việc vận chuyển, chăm sóc KH cũng như giải quyết khiếu nại…
+ Lấy được uy tín từ các sàn TMĐT nên khách hàng sẽ mua nhiều hơn do được các sàn bảo trợ.
Nhược điểm:
+ Lợi nhuận thấp: Khi bạn bán trên này không phải khách hàng chỉ thấy mình bạn mà còn nhiều đối thủ khác nữa. Vì thế họ có sự so sánh về giá. Nếu giá quá cao thì dễ rớt khách hàng. Vì thế bạn gặp phải tình trạng cạnh tranh về giá nên lợi nhuận thấp.
+ Việc hàng hóa bị trả lại cao
+ Cạnh tranh cao: Do là kênh bán hàng thụ động, khách hàng tự tìm đến sản phẩm của mình khi có nhu cầu nên doanh thu hầu như phụ thuộc vào hoạt động khuyến mãi, giảm giá, ưu đãi của sàn TMĐT. Sản phẩm dễ bị so sánh với các sản phẩm khác cùng loại dẫn đến cạnh tranh giá
+ Quy trình bán hàng online khá phức tạp và rắc rối, đổi khi hay gặp lỗi. Phải đối mặt với nhiều quy định phức tạp mà nhiều khi không biết kêu ai, gọi lên tổng đài thì mỗi lần một nhân viên nghe máy làm nhà bán hàng phát bực. Khó chăm sóc đơn hàng và khách hàng do sàn TMĐT nắm các điều đó.
+ Không xây dựng được thương hiệu riêng vì khách chỉ nhớ SÀN mà không nhớ thương hiệu của bạn. Đối mặt với 1 số hình phạt về tiền mặt khi không làm đúng quy định của sàn TMĐT như đóng gói sai quy cách, chuyển hàng muộn...
Nếu bạn vẫn chưa biết nên chọn công cụ nào để bán hàng online hiệu quả thì có thể tham khảo thêm những kinh nghiệm trên cẩm nang mua bán, kinh doanh online để có được những lựa chọn phù hợp giúp phát triển thuận lợi công việc kinh doanh online của bạn nhé.
5 Comments
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
イザというときのお守り、olleh Wi-Fi- CARD
海外へ出かける時、携帯・インターネット利用に色々な選択肢があるので毎回悩みます。SIMフリー端末になれば解消されそうだけど、日本で普通にキャリア契約してるとまだ今はそうもいかず… 以下は、私がソウルへ来る時の選択肢。 ローミングして1日数千円を払うのは限界があるし、Wi-Fi端末を借りると荷物や返却の手間が増えるし、ホテルとカフェのWi-Fiだけでもなんとかなりそうだけどちょっと心配… ということで最近お守り替わりに1枚持ってるのが olleh Wi-Fi zone にアクセスできる olleh Wi-Fi CARD です。(回し者ではありません 笑) これは olleh KTというキャリアの、おそらくソウルでは一番APの多いWi-Fiサービス。地下鉄・駅・コンビニではほぼ間違いなく、また多くの飲食店でもアクセスできるため、商業密集地なら道を歩いていてだいたいどこかのWi-Fiが拾えます。 そして、このアクセス用のPINナンバーをスクラッチカードで販売してるのが olleh Wi-Fi CARD です。 すごく便利だなと思うのは、安さと買い易さと買い置きできる点! ●安さ 基本は、24時間で3300W 4DAYカードは9900Wなので、1日分おトクです。 24時間過ぎると一旦アクセス権が切れるので、また必要な時になったらPINを入力し直します。 ●買い易さ カードはコンビニのiTunesカード等と同じエリアに置いてあるので、韓国語が話せなくても自分で探してレジへ持っていけば買えます。 もし見つからなければ「オッレ、ワイパイカド、イッソヨ?」と聞いてみると店員さんが対応してくれると思います。最初はセブンイレブンのみの販売だったようですが、今はCUでも見かけるし、観光地なら置いてる確率は相当高そう。 ●買い置き可能! このPINは購入してから1年有効なので、1年のあいだに好きな4日それぞれ使えるというスタイル。プリペイドならではの使い易さです。 絶対にどこのコンビニにも置いてるわけではないので、嵩張るものでもないし、私は見つけたら数枚買い置きしてます。 <ここに注意> このカードは、現金でしか購入できません(クレジットカードでは決済できなかったハズ)。なので、クレジットカードで何でも買えるソウルではありますが、少しだけ現金を用意しておいてください。 実はカードタイプではなく、レジで注文してレシートにPINをプリントしてくれるシステムもあるんだとか。 カードのゴミが増えずいいなあと思ってるのですが、店員さんに徹底周知されていないと聞いたことがあるので、韓国語が流暢に話せないとかえってトラブルになりそうでチャレンジしていません。 日本でもSIMフリーが入手し易くなるまであと少し。それまではイザというときのためにお財布に常備しておきます。
Jasa Kirim Barang Jakarta Wasile (0816267079)
Logistik Express Cargo merupakan jasa pengiriman barang dan cargo dengan tujuan Wasile dan juga ke seluruh wilayah Indonesia. Kami menyediakan ongkir ke Wasile yang terjangkau dengan proses yang mudah serta pengiriman yang aman sampai alamat tujuan. Didukung oleh tenaga operasional dan customer service yang berpengalaman pada bidangnya sehingga Logistik Express siap untuk membantu pengiriman barang anda. Ketentuan Logistik Express Ekspedisi Wasile Tarif berlaku untuk pengiriman dari kota ke kota, yakni tujuan ke Wasile, Tarif dapat berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan terlebih dahulu. Informasi tarif terbaru bisa langsung menghubungi CS Logistik Express, Biaya asuransi dan packing belum termasuk ke dalam tarif di atas, Barang ringan namun besar, maka akan dihitung berat volume. MACAM MACAM ARMADA PENGIRIMAN 1. Via Udara Jasa Pengiriman via udara banyak dipilih oleh para pengirim barang maupun penyedia jasa ekspedisi karena leadtime pengirimannya yang cepat dan efisien. Namun pengiriman via udara ini juga memiliki ongkir yang lebih mahal daripada pengiriman dengan armada via darat dan via laut. 2. Via Laut Cargo via laut ini kerap menjadi pilihan armada pengiriman barang karena jangkauannya yang luas. Armada cargo via laut ini dapat menjangkau pengiriman antar provinsi dan juga antar pulau. Jika anda menginginkan pengiriman yang aman namun tetap dengan ongkir terjangkau maka cargo via laut ini menjadi pilihan yang tepat untuk anda. 3. Via Darat Cargo via darat dengan armada kereta maupun truk cargo juga banyak dipilih oleh masyarakat yang ingin mengirimkan barang. selain ongkir yang terjangkau, cargo darat ini memudahkan para pengirim untuk melacak posisi barangnya. *CARA MENGHITUNG BERAT VOLUME KIRIMAN DARAT, LAUT, UDARA* Umumnya pengiriman barang pindahan menggunakan hitungan berat Volume. Menghitung berat volume kiriman via darat, laut, dan Udara cukup mudah. Adapun rumus hitungnya sebagai berikut : 1. Rumus Via darat dan laut ( p x l x t : 4000 ) 2. Rumus Via Udara ( p x l x t : 6000) Hasil penghitungan tersebut selanjutnya dapat dikalikan dengan tarif pengiriman setiap wilayah. Keuntungan menggunakan jasa cargo murah ke Wasile antara lain: Efisien waktu dengan jasa pengiriman Estimasi barang sampai cepat Jangkauan luas Memudahkan pengiriman dalam jumlah besar PEMESANAN LAYANAN CARGO BANDUNG Hubungi Kami Untuk Konsultasi Dan Juga Layanan Kiriman Cargo Customer Service Yuni : 0816 2670 79 Email : logistikexpress.id@gmail.com Ekspedisi Jakarta tual Ekspedisi Jakarta ternate Ekspedisi Jakarta tiakur Ekspedisi Jakarta tidore Ekspedisi Jakarta ambon Ekspedisi Jakarta dobo Ekspedisi Jakarta jailolo Ekspedisi Jakarta pulau kei besar Ekspedisi Jakarta pulau kei kecil Ekspedisi Jakarta namrole Ekspedisi Jakarta masohi Ekspedisi Jakarta langgur
無料で英会話できるスペース and Gaba.
これはいいかも。私のようにたまに英語を話す機会が欲しい人に使えそうなサービスを見つけました。英会話のGabaが始めたもので、来年3月までは完全無料とのこと。(Gabaはギャバじゃなくてガバだそうです…今知った…) アクティビティという50分(or 20分)単位のプログラムで、基本は定員4人の参加者が会話してGabaスタッフ(講師経験者等)がサポート役っぽいですね。 アクティビティは以下の5種類で、例えば Lifestyle だと、その中でも「この日は英語のボードゲームで遊ぶ日」などテーマが決まっているようです。それからそれぞれ対象レベルが初級か中級か決まっています。どんなテーマがあるのか等詳細はこのページで確認を。 Talk about Japan(日本の習慣や文化を説明してみよう) Seasonal (色んな国の季節の文化に関連するフレーズを知ろう) Lifestyle (映画やゲームや音楽などの趣味について英語で話そう) Power English (Gabaのレッスン教材で日常・ビジネス会話) Lunch time chat (ランチ持ち込みでおしゃべり) これらのアクティビティがタイムテーブルに配置されていて、一番早いと11:30、一番遅い時間が19:30。働いてる人が平日に行くならランチか一番遅い時間しかありませんが…あと遅い時間は中級しかないので個人的にはそこが今ネックで予約を躊躇してます。 ちなみに土日もやっているので、短時間だから渋谷で買物する日に予約しておいて寄るのもありですかね。場所は渋谷の元マルイ、Modiとして先週リニューアルオープンしたビルです。 参加したいアクティビティを選んで予約したら、あとは行くだけ。今週は結構予約が入ってるみたいだけど、来週〜12月は今なら結構空いててチャンスです。 あと個人的には、こういう無料スペースってあとでどれくらいDMが来たり勧誘されるのかが気になります。その点、予約フォームには色々住所などまで入力するところがありますが、参加するのに最低限必要な項目以外は必須ではないようです。あとは行ってみないとわからないですね。 蛇足ですが…初級と中級の違いについて。中級の説明だけ読んでると行けそうな気がするのに、初級の説明も読むと「私初級かなあ」という気がしてしまう悩ましい書き方です。(笑) 中級:身近で簡単な内容であれば、暗記したフレーズだけに頼ることなく会話できるレベルです。 初級:話し相手のリードに頼ったり、身振り手振りを加えれば、なんとか自分の意見を伝えることができるレベルです。 and Gaba. プレスリリース
Flutter Mobile App Development Is the Best In The Lot – Webdecorum Knows Why
Flutter is considered to be a mobile-based UI framework, recently developed by Google. It is used for its amazing iOS and Android applications, and you will need a single codebase for the same. It is considered to be one open source and free platform, which will allow the developers to create well-interactive native interfaces within record time. The flutter mobile app development has the ability to speed up the entire app development procedure. So, the mobile app developers will be able to reach out to a wider base audience within a short period of time. Webdecorum is one leading platform, ready to use the power of Flutter to create top-notch Android and IOS applications for your business. Being in this field for a long time, this team knows how to create apps, which will attract maximum people at the same time. Better insights to gain about Flutter: For the startups out there, Flutter has always been the best choice. It consists of maximum features that any app development platform can present you with. Understanding more about this mobile app will help you to get some better insights about the same. So, let’s get right into the depth of the Flutter app development platform first. According to some of the leading surveys made, among all the cross-platform-based mobile frameworks that the software developers are using around the world, 39% of them are moving forward with flutter app development. Moreover, in recent studies from Google, it has been marketed that the share of the flutter developers can be broken into major categories like design agencies, self-employed, startups, and enterprise developers. Google further came up with the 1.20 version of the Flutter cross-platform framework. Some reports state that the number of Flutter-based apps has increased in Play Store from 50,000 to 90,000 since 2020 April. The beta version of Flutter got launched on the 13th of Marc, 2013, and it came to live first on 4th December 2018. Flutter happens to be the most top and powerful framework when compared to some of the other languages. The app developers will find it a lot easier and fruitful to work with this form of the app development framework. So, it is not that hard to state that Flutter has gained the name to be a promising app development platform, using the power of the Dart programming language. It helps in adding up the material designs alongside the Cupertino widgets for ending up with amazing native apps. Read More:https://www.webdecorum.com/best-flutter-mobile-app-development-services/
The Artificial Pancreas System Is Much Better At Controlling Blood Glucose Levels Compared To The Current Technologies
An artificial pancreas constitutes of three parts that work effectively together to mimic how a healthy pancreas controls the various blood glucose levels, also known as blood sugar, in the body. An artificial pancreas is generally used in helping people having type 1 diabetes. In type 1 diabetes, the pancreas don't produce insulin. The Artificial Pancreas Market was valued at USD 275.51 Mn and is predicted to reach an amount of around USD 530.31 Mn by 2028, with a CAGR of 8.53 %. A multicentre randomized clinical trial was conducted for a new artificial pancreas system that automatically monitors & regulates the various blood glucose levels. It has been found that this new system is more effective compared to the existing treatments for controlling the various blood glucose levels in people suffering from type 1 diabetes. The trial was entirely funded by the NIDDK or National Institute of Diabetes & Digestive & Kidney Diseases (NIDDK). The research study revealed that the system highly improved the level of blood glucose control all through the day & overnight. The latter is common but is a serious challenge for children & adults suffering from type 1 diabetes, as the blood glucose can eventually drop to dangerously low levels when a person is sleeping. The artificial pancreas, also widely known as the closed-loop control, is regarded as an “all-in-one” diabetes management system that accurately tracks the blood glucose levels while using a CGM (continuous glucose monitor) & automatically delivers the hormone insulin as needed by means of an insulin pump. The system totally replaces the reliance on testing by a fingerstick or CGM with a separate delivery of the insulin by multiple daily injections or by means of a pump. The IDCL (International Diabetes Closed-Loop) inculcates 5 separate artificial pancreas clinical protocols that were implemented by 10 research centres in USA & Europe. This six-month study duration was the third phase in a particular series of trials. It was conducted along with the participants who were living their usual day-to-day lives so that the researchers could best understand about how the system exactly works in typical daily routines. “Testing the various safety measures & effectiveness of the new technologies in the real-world settings is very much critical to prove the usability of the existing systems by people suffering from diabetes in achieving a better daily control of their variety of blood glucose levels,” stated Guillermo Arreaza-Rubín, the M.D and director of the NIDDK’s Diabetes Technology Program & project scientist. He also added that “Earlier technologies have made the management of type 1 diabetes much easier, & this research clearly shows that this artificial pancreas system has the ability to improvise the health of people who are living with type 1 diabetes, thus simultaneously lifting much of the burden of care from those who have the disease & their respective caregivers.” CONCLUSION 168 participants enrolled in this iDCL protocol whose age were 14 or older and were suffering from type 1 diabetes. They were assigned randomly for usage either in the artificial pancreas system known as a sensor-augmented pump (SAP) or as Control-IQ therapy with a CGM & insulin pump that didn’t automatically adjust the insulin throughout the day. Participants had contacted with the study staff in every 2 to 4 weeks to download and review the device data. No remote monitoring of the systems was performed so that the study would reflect the real-world use.
日本酒バル「富成喜笑店」@三軒茶屋・三角地帯
日本酒も500円で飲めちゃう! 最近よく行く三軒茶屋。若い人にも人気だという「三角地帯」に出没! 外国人の友達が来たので、せっかくだから一緒に日本酒を飲みたい!と日本酒バル「富成喜笑店」に行きました! お店に行くには、「富成喜笑店」と書かれている看板の横にある階段を下っていき、地下へ。縦に長く奥行きのある店内にたどりつきます。 ここのビックリポイントは、ドリンクがオール500円。 日本酒も500円、その他アルコールも500円なのです! 日本酒の種類も50種類以上あり、日本全国の地酒が楽しめます〜! おすすめは、厚切り馬刺しとだし巻きたまご。ですが、このポテトサラダも美味しそう。 見逃した・・・!!! あん肝の奈良漬巻き、とりわさ、かつおやはまちの刺身も美味しそうでしたよ〜! これは、知りませんでしたが、金目鯛の味噌焼き、手巻きうにもあったようです・・・。 絶対また行きます。 ちなみに、最初は生ビールで飲んでしまいましたが(笑) ここのサッポロビール、キンキンに冷えてて本当に美味しかったです! 飲みすぎると次の日まで後を引いてしまいますが、次の日おやすみなら気兼ねなく行ける! 日本酒好きな人もそうでない人も、気軽に楽しめるお店です〜! ちょっと小さくて、アットホームなお店が好きな方はぜひ。 日本酒バル富成喜笑店 東京都世田谷区三軒茶屋2-9-15 TCK三軒茶屋ビル B1F 月~土曜日:18:00~翌2:00(L.O.01:00) 日曜日:18:00~0:00(L.O.23:00)
Hire vetted quality DevOps developers within 48 Hours | Optymize
Fortune 500 companies and funded startups pick Optymize’s DevOps developers to scale up their teams quickly and to achieve their project deadlines. Extend your technology team and select the top 5% DevOps developers on contract basis. Optymize is a marketplace for top DevOps developers, programmers, consultants pre-vetted by our experts and our Talent Cloud Solution. Hire Developers Now 100% risk free 2 weeks trial. Click on: https://optymize.io/hire-devops-engineers/ Why choose DevOps for your project? DevOps is the combination of cultural philosophies, practices, and tools that increases an organization’s ability to deliver applications and services at high velocity. It removes the organization’s traditional software development and management system by evolving and improving products at a faster pace. This speed enables organizations to serve their customers in a better way and compete with others more effectively in the market. Why DevOps matters? Software and the Internet have transformed the world and its industries, from shopping to entertainment to banking. Companies interact with their customers through software. In today’s world, companies must transform how they build and deliver software to meet the high demands. DevOps Approach is based on: –. Continuous Integration: It is a software development that involves continuous integration of code into the central repository –. Continuous delivery: In this process of software development code changes are automatically built, tested, and prepared for a release to production. –. Microservices: It is a design approach to building a single application as a set of small services. –. Infrastructure as code: In this practice, infrastructure is provisioned and managed by using code and software development techniques such as version control and continuous integration. –. Communication and collaboration: it is one of the key approaches of DevOps. Benefits of DevOps –. Speed: Moving at high speed will help to adapt to customer query, understand the changing market better, and grow more efficiently with productive results. –. Rapid Delivery: Frequent release of new features and bug fixing will make the customer respond in a positive way which will help in innovation of the product. –. Reliability: Delivering quality updates will ensure positive reviews from end users keeping the reliability factor intact. –. Security: Automated compliance policies, configuration management technique will preserve security. –. Scale: Automation and consistency help you manage complex or changing systems efficiently and with reduced risk. –. Improved collaboration: Combine workflows of developers and operations team reduces inefficiencies and saves time.
無印良品の商品パーツを無くしたらとりあえずレジで相談。例えば傘袋とか。
昨年の梅雨前くらいでしょうか、無印良品「2通りにたためる折り畳み傘」@helmutcotovさんを見て速攻買いに行ったこの傘、たしかにいいんです。そのよさのほとんどは傘袋あってのよさなんです。詳細はオリジナルのカードを読んでください。 で、そんなにいいのに、ぼーっと電車乗ってる間になぜか袋だけどこかに無くしてしまい、良さ半減というか全滅というか、もう一本新しいの買うしかないと思い始め、そういえば無印良品週間だし、今だとお店に行って傘を手に取り、レジに向かいました。 いやでも…もしかしたら私みたいなダメなひとの救済策があるかもしれない… ダメ元で聞いてみました。 「あのー、ないと思うんですけど、この傘袋だけ売ってたりしませんよね?」 私の正面にいた店員さんはまだ慣れてないようで回答しかねるといった表情だったんですが、すかさずベテランと思しき店員さんが傍から天の声を! 「お取り寄せになりますけどありますよ」 素晴らしい! そうなんです、傘袋無くしてがっかりしてた全国の皆さん、傘袋だけでも売ってくれます! しかもお値段150円!期間中なので律儀にしっかり10%OFFもしていただけました。 最初に言われた通り取り寄せでもよかったんですが、お店の方の機転で結果的には取り寄せずに店頭商品のカバーを外してそれを売っていただけたので感動ひとしお。私のような間抜けはレアケースと思いつつ共有せずにはいられませんでした。 というわけで、傘袋は多分ほんの一例。 もし何か一部パーツだけ無くしちゃったら、ダメ元でお店に相談してみましょう! なるべくベテランさんぽい人に狙いを定めて!
Global Medical Aesthetics Market Value Trends Analysis 2022-2029
The Global Medical Aesthetics Market is expected to grow at a CAGR of 4.76% during the forecast period 2022-2029. Global Medical Aesthetics Market is segmented By Product (Body Contouring devices, Aesthetic Lasers, Skin tightening devices, Facial aesthetic devices, Implants, Others), Application-based Analysis (Carbon peel, Tattoo Removal, Skin Resurfacing, Hair Removal, Scar Treatment, Others), By End Users (Hospitals, Dermatology Clinics, Medical Spas, Beauty Centers), and By Region (North America, Latin America, Europe, Asia Pacific, Middle East, and Africa) Browse Full Report at https://www.datamintelligence.com/research-report/medical-aesthetics-market North America region has the highest market share in the Global Medical Aesthetics Market report, and it is further continuing its dominance during the forecast period. Asia Pacific region is the largest market share in the global market. Global Medical Aesthetics Market in Europe region is expected to record a decent growth over the forecast period. Our research report gives wide perceptions of the latest trends and development prospects of the market analysis, detailed segmentation analysis, volume, size, share, growth drives, and opportunities in the market. In-depth regional and country-level illustration of the competitive landscape depends on several phases and status of clinical trials over the prominent economies of the globe, and also report contains a number of major companies profiled in the relevant market. Major Companies Listed: Allergan, plc, Alma Lasers, Cutera Inc., Cynosure, El.En. S.p.A., Fotona d.o.o, Merz Pharma GmbH & Co., Sientra, Inc., Sinclair Pharma PLC, Syneron Medical, Ltd., Bausch Health Companies Inc. Download Sample Report at https://www.datamintelligence.com/download-sample/medical-aesthetics-market About Us: DataM Intelligence was incorporated in the early weeks of 2017 as a Market Research and Consulting firm with just two people on board. Within a span of less than a year, we have secured more than 100 unique customers from established organizations all over the world. We monitor and analyse the market by dissecting various market influencers, competitive intensity, innovations, trends, and emerging products. This aids us in providing a detailed scenario of the present and future of the market. Contact Information: Sai Kiran DataM Intelligence 4Market Research LLP +1 877-441-4866 info@datamintelligence.com
Main Advantages of Color Coated Steel Coil
Color coated steel coil offers several advantages for customers. There are numerous reasons, it is now the most well-liked choice of manufacturers in various industries which use steel coil as one of the raw materials for a number of products produced by them. In this article, we are going to explore several of the major benefits of pre-coated steel and why you ought to take advantage of this product today. Beautiful and sturdy Appearance There is no denying that the pre painted steel coil looks more beautiful compared with the steel coils that are painted at the manufacturer's site. It appears beautiful and why is it good is its consistent quality because the coating process makes certain that color is applied evenly. Also, it possesses a lot of design flexibility for manufacturers. One of the many reasons manufacturers prefers this sort of steel coil is because they can simply join and fabricate it. Additionally, it is extremely durable. Using the right surface treatments at the time of coating, these steel coils become not simply waterproof but also weatherproof. Many research has confirmed that the pre-painted cut edge is much better when compared with post-painted surfaces due to the overall superior surface of the pre-painted steel. The corrosion is significantly less in pre-painted metal when compared with post-painted metal that has no exposed edges. Simply put, pre-painted steel is much better with regard to corrosion resistance, strength, and sturdiness as compared to post-painted surfaces. Cost When comparing the cost of color-coated steel coil to the fee for processing and painting raw steel coil, you will find that it is among the best and most expense-efficient approaches to boost the service life of metal. Also, using pre-painted steel saves considerable time as compared to situations where manufacturers have to use in-house paint shops for painting raw steel. You should also look at the fixed costs of maintaining the equipment for painting as well as operational costs of maintaining inventory and labor costs. Furthermore, manufacturers must also bear additional costs such as costs related to compliance and reporting. When you compare every one of these costs with the fee for buying color-coated steel, you will notice that pre-painted metal ends up being cheaper in the end, particularly with enhanced durability and gratification. Better Quality Control Another huge advantage coating process is that it provides fine quality control. With a pre-painted finish, you receive far better consistency in texture, color, thickness, and performance when compared with alternative like galvanized steel coil. Considering that the coating process is conducted at scale, manufacturers of color-coated can easily maintain a lot better quality control with the aid of lots of quality control tests during the process. Several reports have confirmed that pre-painted parts outperform post-painted surfaces because of the uniformity. Overall, there are numerous advantages of buying pre-painted metal from your reputed manufacturer known for delivering high-quality products on the right price. It is important for you personally to make certain that the manufacturer you're considering has several globally accepted quality control processes at their manufacturing facility to guarantee uniformity in texture, color and gratification. It would ensure that you get all the advantages connected with color-coated steel.
User-Generated Content: Why It Is Important For Successful Marketing In 2022
https://youtu.be/KgWpcDYZa9o In a rapidly growing world of the internet and technology, filling up every day with swarms of old, current and new users, the one thing that is persistently growing with it is the demand, competition and challenges for the providers of all the possible products and services to its users. While the need for marketing products is not new to the world and the marketing industry, the one thing that is definitely going on changing is the way of doing it. Newsletters, e-mails, promotional campaigns, pamphlets etc. are still the very active members of the marketing procedures, although, the new era of User-Generated Content has begun and spreading like the bees of a colony. The most basic definition of this particular term can be- “the content that is generated by the users”. However, the importance of it is not as basic as its simple definition. Its diversity is based in the diverse platforms from where it is generated. The internet today offering an endless variety of platforms to use for both the provider and the user creates the opportunity for its users to access and create content in many forms. The World Wide Web, social media, Google’s search engine, various web sites, virtual communities, etc. are many of all the sources where both the parties can communicate. User-Generated content has its own different types ranging from a professional review to something as easy as a comment on a social media post of a particular brand. While this content can also bring negative reviews towards the reputation of a brand, the positive and the most genuine reviews or any content can act like the sweet nectar produced by the bees. The question here arrives that why this type of content is needed today when the brands or the companies can authentically create content for its promotional purposes and activities? The answer to this lies in the immenseness of audience it brings along with it. In the year that we are living in, the most and the least famous of people and brands are all showcased on the internet where opinions of all and everyone is valued and affects the judgment of many. As important as it is for a brand to successfully build its name, it is as important for it to maintain the same for the world to see which in turn keeps its glory shining and using the user generated content can add brightness to this shine. Why is User-Generated Content important for successful marketing today? Gains trust of the consumers Marketing through the user-generated content helps gain a lot of trust for the brand as it shows the genuine aspect of the products or the services that the brand is offering. For example, when we decide to look through different brands to buy a particular product, we are more likely to purchase from a brand that is trusted by the most audience for its durability, price or quality. Hence, a product of a particular brand with more positive user-generated reviews is more likely to be purchased than the one that only showcases the brand-generated content that promotes the product. User-Generated Content is more likely to gain more audience As a common practice of sharing things that we post on the social media or other platforms with our friends and family, the content that we produce as users, reaches more people and as a result it helps in the promotion of the company. While one person doing the same might not make a big difference in the marketing for the brand that is already established, if multiple users follow the same process it would. On the other hand if the one person sharing has a huge following of himself, it might take the promotion of the brand to a next level. Saves money for the brands Other marketing procedures that offer promotion for the brands require a huge amount of money to be invested that can be saved through using the User-Generated content for the marketing process. A normal user including an authentic user who religiously follows the brand are more likely to offer free reviews or vlogs and would feel delighted to be featured by the brand itself. Works well with social commerce Everyone enjoys the ease of purchasing a product directly from the social channel on which they find it. User-Generated content influences the users and promotes the brand credibility and also works in harmony with social commerce. So while there are many more benefits that the UGC brings along with it, it completely depends upon the brand weather to use it or not. Some of the surveys and researches also suggest that there are different opinions, from the brands and the users, over the authenticity of UGC. However, in the year that we are living in UCG plays a vital role in the marketing industry considering its wider reach into the audience.
Why Choose Odoo Attendance Management System Application?
Odoo Attendance Management System (AMS) application allows you to manage your attendance records safely and securely. In addition, this software enables you to generate reports that are used to help improve business efficiency. With this software, you can easily manage your employees' attendance records, pay them, calculate their salaries, and generate reports analyzing employee performance. You can also view detailed information about each attendee, including their name, address, salary, attendance record, etc. Moreover, you can review employee time sheets and complete payroll online using this application. Odoo Attendance Management System (AMS) application allows you to manage your attendance records safely and securely. In addition, this software enables you to generate reports that are used to help improve business efficiency. With this software, you can easily manage your employees' attendance records, pay them, calculate their salaries, and generate reports analyzing employee performance. You can also view detailed information about each attendee, including their name, address, salary, attendance record, etc. Moreover, this application can review employee time sheets and complete payroll online. What did you get from Odoo Attendance Management Application? • Create attendance records for employees. • Manage attendance policy. • Attendance approval/rejection using email. • Update attendance records from the phone call, SMS, message, etc. • Viewing attendance summary report. How Candidroot Solutions Help You? CandidRoot Solutions provides you with the best Attendance and HRMS system. We create, train, and customize Odoo for your organization as well as provide ongoing maintenance and administration. We have experts who can understand your needs and work accordingly. We offer different packages to meet the needs of small businesses and startups.
プチプラなリネンシャツ〜 どれがいいですか?
先輩がリネンシャツよく着てて可愛いんで、欲しい度MAXになってます。あのナチュラル感はmint的に違うかなーと思ってたけど、夏だしやっぱ一枚欲しいかも... 先輩のはFrank&Eileenで3〜4万くらいするみたいなんで、もっとプチプラがいいな〜 H&M リネンブレンドって書いてますね、55%だそうです〜 モデルさんがそれっぽいからよく見えるwこなれ感がいいかも〜 約3000円 MUJI フレンチリネンって、フレンチじゃないやつがわかんないっすけどw 画像のライティングとコーデがひどすぎるけど形綺麗そうな。聞いたら評判よかったです。今日から良品週間なのがポイント高いですよね〜 サイズ小さめ買うのがいいそうです! 約4000円 FOREVER21 あるもんですね〜形がボタンダウンなのが珍しいような?帰りに見にいきたいなと... 約2500円 CLOSSHI うちの近所にはないしまむら〜w 心なしかまるっこいので思ってるのと違うかも。これもフレンチリネンってことです。 チェックは約3000円 ZARA 麻ブラウス よさげなのに画像リンクNGっぽいですね〜 丈が短めに見えるけど細身で綺麗そうですよ。ZARAはリネンミックスのお洋服多いですよね。 約5000円 ユニクロ あったみたいで。でも遅かったですかね〜、売り切れ多いみたいです。青いギンガムかわいかったのに〜。あとさっきオフィスの女の子に硬いから痛いって聞きました。なにそれw 約3000円 GAP 存在忘れてたwww プチプラの域はとっくに超えてますかね〜 ポケットってあるほうがいいですかないほうがいいですか? 約7000円 いまのところ〜 H&MとFOREVER21はチェックして、MUJIも買うなら良品週間のうちに!ですね。でも実際着てる人見るとフランク&アイリーンのこなれ感がハンパなくていいな〜 揺れるw 買い物行く前にこのカタログをじっくり見て一番似てるの買いたい!w Frank&Eileen
Should You Use the Same Web and Email Hosting UK?
Choosing a site and email hosting UK company is one of many crucial considerations you must make when launching your business online. Numerous hosting companies exist, catering to every need and price range. While some companies prefer to utilise distinct hosting companies for their website and email, others decide to use the same server for both. The size and budget of your company will frequently dictate which alternative you choose, even though there is no right or wrong choice when it comes to selecting your host. Understanding the benefits and drawbacks of shared hosting can help you make the best choice for you and your company if you're considering using the same web host and email hosting (or if you're not sure what a web hosting and email hosting have to offer). What’s the Difference Between Web Hosting and Email Hosting? It can be difficult to distinguish between web hosting and email hosting because there are so many different hosting services available, and some companies offer mixed plans. Here's a brief overview of what both services consist of to help you understand your options: In a nutshell, website hosting is a service that enables a company, group, or person to publish their website online and make it accessible to everyone on the Internet. A web host will allocate a business space to store their files on the web server, and their website can then become operational and available online. A provider who rents out email servers to their customers is known as an email host. Businesses can use their domain name in their email by using an email hosting UK, and a dedicated mail server will manage both incoming and outgoing emails. Do You Need to Use Both? Hosting for websites and email accounts are two distinct services that can function separately. You can set up a website without using an email hosting, and vice versa. If you don't have a website, you can still use an email hosting. Even while email hosting UK is not required for your website, it may be very helpful for your company and is readily linked to your domain name, whether or not your website is hosted by the same company. Using an email hosting instead of a free email provider has many benefits. As long as you have an internet connection, email hosting UK protects your inbox and guarantees that you may view your emails from any location. Shared Web and Email Hosting: The Verdict A business can save money and streamline the setup process by using the same website and email service. If you decide to go with the same host, there are dozens of cheap email hosting UK package offers available, and shared hosting can even be handled by a third party to free you up from the technical details. It can actually be more profitable to have two distinct services for your site and email hosting if you're seeking for a more high-tech email solution and have the resources and staff to administer it. In the end, a shared host bundle is a fantastic choice for you if you're seeking for a cheap, simple to use, and functional email service. You'll profit from investing in a separate, specialist email hosting if your company needs an email service that can manage a larger database while keeping a better level of functionality. Making the Right Hosting Choices When launching your business online, selecting the appropriate hosting service is essential. Consider your email hosting provider as an employee, and choose the best applicant for the position. The size and budget of your company will probably be the decisive factors when selecting your email hosting UK option. The ideal choice when starting off is to use the same website and email hosting, which small firms with little equity frequently choose to do. The utilisation of distinct hosts by more eminent businesses will ensure greater performance due to their larger expenditures and staffing requirements.