ifitnessvn
5+ Views

Mua đông trùng hạ thảo Hector tại shop iFitness

Một điều mới mẻ mà tôi đã học được về đông trùng hạ thảo trong quá trình nghiên cứu bài viết này là nó thực sự là sự kết hợp giữa nấm và CATERPILLAR!Vâng đúng vậy.

Cordyceps là một loại nấm mọc ra từ cơ thể ấu trùng của côn trùng ở độ cao khoảng 3800m để tạo ra một loại nấm dược liệu chữa bệnh mạnh mẽ (mặc dù về mặt kỹ thuật không phải là nấm, hầu hết các học viên đều phân loại nó theo tiêu đề đó). Mẹ thiên nhiên thật sự khó tin!

Người ta tin rằng nấm dược liệu, chẳng hạn như đông trùng hạ thảo, đã được sử dụng trong các phương pháp chữa bệnh và tâm linh truyền thống từ khoảng 5000BC.

Cordyceps (cả hai chủng sinensis và militaris) đã được đề cập trong Y học cổ truyền Trung Quốc và sách giáo khoa chữa bệnh Tây Tạng trong nhiều thế kỷ, nếu không nói là thiên niên kỷ.

Thường được sử dụng như một loại thuốc chữa bệnh do tuyên bố rằng nó giúp cải thiện năng lượng, sự thèm ăn, sức chịu đựng, ham muốn tình dục, sức chịu đựng và kiểu ngủ, nghiên cứu này (1) cho thấy những người chữa bệnh truyền thống và dân gian đã sử dụng nấm đông trùng hạ thảo để điều trị ít nhất 21 bệnh khác nhau.

Mặc dù chúng tôi vẫn phát hiện ra tất cả các thành phần và đặc tính có lợi của đông trùng hạ thảo, nhưng có rất nhiều nghiên cứu hỗ trợ việc sử dụng nó trong nhiều năm qua.

Hầu hết các nghiên cứu đã phát hiện ra rằng lợi ích của nấm đông trùng hạ thảo chủ yếu là do các polysacarit hoạt tính sinh học, các nucleoside biến đổi và cyclosporine giống như các chất chuyển hóa. Mặc dù chúng tôi không hoàn toàn quan trọng đối với người dân chúng ta để hiểu các tương tác và cơ chế cụ thể của mọi thành phần, thật tuyệt khi thấy khoa học đào sâu vào các loại thuốc dân gian truyền thống và nhận thấy rằng kiến thức văn hóa dựa trên các thành phần thực vật mạnh mẽ.

Chúng ta hãy xem xét kỹ hơn một số lợi ích sức khỏe của nấm đông trùng hạ thảo đã được nghiên cứu trong các tài liệu khoa học. 2 lợi ích hàng đầu của đông trùng hạ thảo

1. Hỗ trợ bệnh thận mãn tính


Một trong những lĩnh vực được nghiên cứu nhiều nhất về hỗ trợ và nuôi dưỡng cho đông trùng hạ thảo là vai trò của nó trong việc hỗ trợ sức khỏe thận, đặc biệt là trong các trường hợp bệnh thận mãn tính.

Thận đóng một vai trò quan trọng trong việc giải độc và đào thải, lọc tương đương với khoảng 180 lít máu mỗi ngày. Với một nhiệm vụ nặng nề như vậy, cung cấp cho thận của bạn càng nhiều hỗ trợ càng tốt để họ có thể thực hiện đúng công việc của mình là một cách tuyệt vời để duy trì sức khỏe lâu dài.

Các nghiên cứu đã chỉ ra rằng, cordyceps sinensis không chỉ cải thiện chức năng thận và miễn dịch ở những người bị suy thận mãn tính, (2) nó còn có thể giúp giảm liều thuốc chống thải ghép ở những người được ghép thận. (3) Nó cũng cho thấy sự hứa hẹn trong điều trị và phòng ngừa xơ hóa thận. (4)

Vì vậy, nếu thận của bạn là một khu vực trong cơ thể bạn cần thêm tình yêu và sự hỗ trợ thì có thể đáng nói với bác sĩ hoặc chuyên gia chăm sóc sức khỏe về nấm đông trùng hạ thảo có thể đóng vai trò chữa bệnh của bạn!


2. Cải thiện tính toàn vẹn của đường tiêu hóa


Bạn có thể nghe hoặc đọc về hội chứng rò rỉ ruột (được gọi là tính thấm ruột) trong tài liệu và có bao nhiêu nhà nghiên cứu đang chỉ ra vai trò của nó trong sự phát triển của các bệnh mãn tính, bao gồm các bệnh tự miễn.

Ruột bị rò rỉ xảy ra khi hàng rào giữa ruột non và bên trong cơ thể bạn bị tổn thương và các hạt thức ăn lớn, không tiêu hóa, độc tố, vi khuẩn, nấm và nấm men, có thể đi qua không được kiểm soát, đôi khi gây ra phản ứng miễn dịch.

Vì khoảng 70% hệ thống miễn dịch cư trú trong và xung quanh đường tiêu hóa, nếu nó thường xuyên cảnh giác cao do các protein và độc tố lạ, nó có thể ảnh hưởng rất lớn đến năng lượng, sức khỏe tâm thần, sức khỏe của da và cân bằng hormone. Đây là lý do tại sao giải quyết vấn đề rò rỉ ruột là bước đầu tiên tôi luôn thực hiện trong bất kỳ kế hoạch chăm sóc sức khỏe nào của mình.

Nghiên cứu cho thấy rằng nấm đông trùng hạ thảo chứng tỏ tác dụng bảo vệ hàng rào ruột ở những người bị nhiễm trùng nội độc tố gây ra. (5) Vì hầu hết chúng ta không đối phó với mức độ tiêu hóa mạnh như vậy, tác dụng của nấm đông trùng hạ thảo có thể giúp bảo vệ và nuôi dưỡng thành ruột khỏe mạnh ngoài các hoạt động chữa bệnh đường ruột khác.

Còn đợi gì mà không đặt mua thực phẩm chức năng đông trùng hạ thảo Hector tại shop iFitness - https://ifitness.vn/collections/hector.
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
Recurring Commission System Review 2023 [App By Glynn Kosky]
Recurring Commission System Review: What Is It? The Recurring Commission System is a virtually unknown method that has made me over $30,000 in commissions every month for 7 years. It's a brand-new system that mimics the corporate structure I've used ever since I began generating passive revenue through affiliate marketing. This method gives you all the materials and tools you require to promote goods and services that give us monthly recurring commissions in order to make recurring income! We are creating recurring monthly income by marketing subscription-based items that all marketers need, while everyone else is fighting to market the same old $7 products. Read More : https://www.linkedin.com/pulse/recurring-commission-system-review-2023-app-glynn-kosky-allreviews Prices for these goods range from $27 per month to thousands of dollars per month. I spend $5,000 a month on goods and software for my company, thus somebody is getting paid by me. (Since I registered through THEIR referral link) And there are literally hundreds of thousands of people that subscribe to such services on a monthly basis. We don't have to sell as many things when we advertise subscription-based products. You may make money promoting recurrent products with my "recurring automatic profit funnels" inside the Recurring Commission System, which require less time and effort than promoting the same old garbage everyone else is promoting. Read More : https://www.linkedin.com/pulse/recurring-commission-system-review-2023-app-glynn-kosky-allreviews 4 Steps To Online Success With The Recurring Commission System STEP 1: ACTIVATE & LOGIN Activate Your License & Login to The Recurring Commission System … STEP 2: ACTIVATE FUNNELS Create Your First Highly Profitable Secret Recurring Profit Funnel In SECONDS Using The Custom Built Technology Inside The Software… STEP 3: ADD LINKS Add Your “Commission Links” To Your New Funnels So You Can Get Paid… STEP 4: Publish & Launch Your New Recurring Funnels Then Activate The FREE Automated Traffic! Read More : https://www.linkedin.com/pulse/recurring-commission-system-review-2023-app-glynn-kosky-allreviews
Ways to deal with buying Home Activity place Stuff
It is truly useful and moderate to Have a home activity community. For the cost of one month at a rec focus, you could at this point have a key set up! The greater hypotheses, for instance, cardio stuff will continue onward for a seriously significant time-frame Gym equipments manufactures in Chandigarh and will deal with long term. Here are some home rec focus gear buying tips: 1. The final result will as a rule mirror its cost Do whatever it takes not to buy machines from Wal Shop, Canadian Tire of practically identical chain deal retailers. The stuff is terrible! The principal round I had broke in A surprisingly long time. I have had other cardio gear from these stores break in less than a year. It is particularly dispiriting, puzzling and an abuse of money. Paying fairly more any more life is boundlessly moved along. 2. Free weight Types Most free loads sell for around a dollar for each pound. They are fairly more expensive for chrome, or hard plastic heads. If you are endeavoring to save cash, fundamental dim hex hand loads are the best methodology. They are strong and finish the work. If you are buying fair loads for a home activity place set up desire to pay to some degree more. Endeavor to avoid the foam/vinyl covered loads. They scratch, strip and are when in doubt, not as solid. 3. Deterrent Gatherings/Chambers and Sufficiency Balls These things are quite easy to find. Expecting you live in Toronto endeavor Canadian Tire, Wal Store, Consumes, Victors, Genuine Eds, Clients Medicine Shop, Sports Check, and other outside provisions stores. Guarantee the ball is the right size for you and that the gatherings are adequately trying. It's everything except an absurd thought to get minimal extra things to impel you. A couple of models are: Punching pack and gloves, work out with rope, medicine balls, weight seat, push up ace handles, ball Leg press machine manufacturer in india, high-influence step, and pedometer. Buying for a home activity place is pleasant! At the point when you get all that you need, stay in, and get fit!
GPTOK Review - Does It Really Work? (App By Mosh Bari)
GPTOK Review: What Is It? GPTOK is an easy-to-use application that combines the power of our chat GPT with the latest technology to help you leverage the massive potential of this amazing platform. With the combination of ChatGPT and GPTOK's software, you can quickly generate instant-viral videos without creating any content yourself. Plus, our app allows you to copy and paste the keyword and captions we generate for you into your posts on TikTok so you can maximize your reach within minutes. Imagine what it would be like if all your posts went viral and attracted massive attention - it could be life changing! And with GPTOK, this dream could become a reality in no time at all. Don’t miss out on this unique opportunity to tap into a booming industry worth billions of dollars each year - creators made an average of $5 billion last year alone! Read More: https://www.linkedin.com/pulse/gptok-review-tiktok-instant-viral-videos-app-mosh-bari-allreviews/ Plus, with our 30 days iron-clad money back guarantee, there’s no risk involved in trying it out. So why not get started today? Unleash viral traffic from TikTok with GPTOK now and start making money online with ease! You’re Just 3-Steps Away From Floods Of Viral Traffic From TikTok: Step 1: A.I. Videos: With One Click Leverage the power of A.I. And generate an Instant-Viral, Without Creating it. Step 2: Upload: Copy And Paste The Keyword And Captions they Generate For You With A.I. And Upload It To Tikotok. Step 3: Traffic: Embrace Yourself For A Massive Traffic Wave. Read More: https://www.linkedin.com/pulse/gptok-review-tiktok-instant-viral-videos-app-mosh-bari-allreviews/
Work On the best of the Perfect Body For You
Pumped and embossed body, this is an unqualified success on the beach and a pledge that all admired women’s looks will be directed at you. If your muscle mass leaves much to be desired, just keep working on the lagging muscle groups, now we are talking about the super-relief of the already pumped body! If you are a beginner just do basic workouts, there will be an adult conversation. We will tell you how to achieve a relief body and show everyone the results of your efforts in the gym. 8 effective advices on nutrition and training, so that your diet is moving in the right direction, as well as bonus tips that have proven to the world its effectiveness. Each bodybuilding post like this will help you now. Read Also: 3121perfume.com How to “make” a relief body Everyone understands that the relief muscles from the air do not arise. First you gain muscle mass, then start work on the relief body, and nothing else. This process includes a special diet and special, more intensive workouts that will destroy fat without harm to the muscles. Let’s look at the process of giving relief to your body from the moment you said to yourself: “It’s enough to work on mass, I want a relief body!”. At this stage, you still eat according to a diet for weight gain: 5-6 meals a day, at least 30 grams of protein in each meal, the “right” fats and complex carbohydrates. These rules gave you everything you could huge and steep muscles, but now you have new goals. It’s time to revise your diet and exercise system to get rid of fat, make the body embossed and show everyone six cubes. Here are 8 tips to help you become super-embossed. Draw iron How to pump a relief body? Certainly not easy trainings. And using heavy weight will stimulate your body for maintaining its muscle mass. Instead, when you stop when attempting to lose weight, your body is sent a signal that you do not need additional muscle mass. There is no magic diet One of the most common questions concerns the best diet for a relief body or urgent weight loss. The reality is that there is no “best diet”, there is only the best diet for you. Make adjustments based on the unique feedback of your body. Start with a reasonable intake of calories, as well as protein, carbohydrates, and fats, and make adjustments as needed to successfully lose weight. Suspend cardio training Slow down your cardio workouts! Few realize this, but diet is much more important than cardio training when it comes to the relief body. Hone your diet first. When you reach the appropriate fat burning rate, only then begin to gradually add cardio training. Remember: During this period your body is stressed because of a calorie deficit. Adding long hours in cardio training can lead to the loss of the hard-earned mass. Visit This:3121perfume.com
How to get fit without going to the gym
Exercising in the gym is always the ideal choice to stay in good shape but often a long and very tight schedule makes it impossible to approach the gym frequently. Given this situation we need to look for alternatives and new ways to keep fit. So now Makeufits prepare you some tips to help you learn how to stay fit without going to the gym. Walking the dog and burning calories Walking the dog in the park or some open space devoted to this activity is an option that will help, as they say, to kill "two birds with one stone." Like you, your pet needs to exercise and stay fit, why not do it together? Thus having a pet is a good reason to stay in shape. A pet needs a responsible and active person who is willing to provide the necessary care and in this case you take a walk and that play with. Taking a walk or better yet, to run, between 30 and 45 minutes a day or at least 3 times a week for the park, is a perfect choice to start keep fit without visiting the gym. It is good for you and good for your pet. Television viewing has never been so healthy You have probably heard or have you found out around that there are several exercises you can do while watching TV you're watching the news or your favorite program. It is a good choice to help you stay in shape without going to the gym and at least you will be giving a more productive the fact of sitting around watching TV. You can exercise watching TV during commercials (most commercials lasts 1 to 3 minutes) or throughout the program. Some of the most common exercises to do while watching TV are: crunches and planks to do during the commercial before the show starts again, yoga postures, stretching, weights, jumping frog, etc... Exercise videos One way to simulate a day in the gym from the home theater is watching a video of exercise routines and special positioning to help you stay in shape. You can buy a videotape, a DVD or even search the web, where you'll find many videos and tutorials that will help you maintain proper exercise routine. We just put in front of the TV with comfortable clothes and follow the instructions of the video. It's easy, safe and private. Nothing better than your own home and if you've lost at any point, simply go back to play the video and try again. Have fun with the kids Have fun, smile and play is another way to stay healthy. The largest source of fun and all are healthy children. Play with them, laugh and run will then be another good option to help you stay fit at the same time as you interact with your children. You can play in our backyard or go to the park, walking, running, jumping or playing sports with them. This will not only be healthy for you but also for children, who love and really need this contact with you, laugh and play with adults. I can not go to the gym but the gym will come to you Whatever the reason, if you think you can not go to the gym, you'd better bring the gym to your home. To do this you should consider getting some exercise equipment and systems for your home. There are a number of models with different sizes, with many functions and possibilities of prices and payment methods. Just need a space at home, may be the garage or a room that has little use. With home appliances no excuses for not exercising every day and the videos accompanying you exercise, you practice all the necessary routines to keep fit without even closer to the gym. Games you exercise? That's right! The Wii game console offers several game options to keep you really busy and that will make you sweat, I assure you, almost like doing exercise at home. With rowing sports games, sword, tennis, golf, boxing, cycling and many more options, playing games is a real option that will make you shake your body and keep moving. Furthermore it is an activity you can do with children. What do you expect to test the Wii Fit? Stay up and helps eliminate calories When you stay standing instead of sitting or lying, you're burning 33% more calories. A good way to stand is when, for example, the phone rings us, instead of sitting down to talk on the phone, stand up, walk and move. Apply this habit is not easy at first but then will become a simple habit. Every time you think you can keep standing instead of sitting: it! Wait for the bus stand, if the journey is short make it stand, walk, stay in an upright posture, etc. If you want more tips to keep in shape without going to the gym, I recommend that you take a look at these fun activities to keep fit and these exercises, you will be very helpful to complement these activities.