kienthucthethao
10+ Views

Kinh nghiệm mua máy chạy bộ phù hợp

Việc chọn mua một chiếc máy chạy bộ phù hợp với nhu cầu, có khá nhiều yếu tố cần tính tới. Dưới đây là những yếu tố mà các bạn cần xem xét khi chọn mua máy chạy bộ cho mình và gia đình.

Xác định nhu cầu của bạn với chiếc máy chạy bộ


Đây là yếu tố quan trọng nhất để bạn chọn cho mình được một chiếc máy chạy bộ phù hợp. Trước khi quyết định mua bất kỳ loại máy nào hãy tự trả lời những câu hỏi sau.

Bạn mua máy chạy bộ gia đình hay mua máy chạy bộ cho phòng tập của mình? Nếu như là nhu cầu cá nhân hay mua cho gia đình, thì một dòng máy có công suất vừa phải, kích thước nhỏ gọn chạy êm là những yếu tố quan trọng nhất.Còn khi bạn mua máy để kinh doanh dịch vụ phòng tập, thì ngoài chi phí cần tính tới thì công suất của motor, độ bền băng tải, chế độ bảo hành sửa chữa và kích thước máy phù hợp với không gian phòng tập….là những yếu tố quan trọng.

Trọng lượng tối đa của người chạy? Nếu là mua máy chạy bộ gia đình thì việc này sẽ đơn giản hơn vì bạn sẽ biết trước được trọng lượng của những người sẽ thường xuyên sử dụng máy chạy, thông thường máy chạy bộ gia đình công suất máy khoảng 1,75HP-2,0 HP (70kg-130kg). Còn khi mua máy cho phòng tập thì để chắc chắn bạn nên chọn loại máy có công suất thối thiểu là 3,0HP.

Thời gian chạy của máy: Thời giàn chạy của máy chạy cộng với tải trọng sẽ là yếu tố ảnh hưởng tới độ bền của máy.


Chế độ bảo hành

Chế độ bảo hành giúp cho bạn hoàn toàn yên tâm sử dụng, chế độ bảo hành của hãng thường là bảo hành động cơ điện. Tùy theo quy định của hãng sản xuất máy chạy bộ, mà thời hạn bảo hành của máy là khác nhau.

Vì là mặt sản phẩm có giá thành khá cao, nên thời gian bảo hành máy chạy bộ thường khoảng 4 đến 6 năm. Để chắc chắn khi mua máy chạy bộ các bạn nên hỏi kỹ về thời gian bảo hành, chế độ đổi trả…..

Giá bán của máy chạy bộ

Giá cả là một trong những yếu tố quan trọng trong việc chọn mua máy chạy bộ, vẫn biết “tiền nào của đấy” nhưng cũng nên dựa vào nhu cầu của bạn để chọn mua một chiếc máy chạy bộ với mức giá phù hợp với tình hình tài chính của bạn.

Với chi phí bạn bỏ ra, bạn sẽ tổng hợp lại để biết được loại máy chạy bộ nào phù hợp với mức giá bạn có thể chi trả và dựa vào những tiêu chí trong bài viết này để chọn mua cho mình một sản phẩm phù hợp.
Tiếp theo bạn có thể tham khảo giá bán của các dòng máy chạy bộ tại các đơn vị bán lẻ, bằng cách vào website của họ, hoặc gọi điện hỏi trực tiếp.

Nên mua máy chạy bộ cơ hay điện ?


Như chúng ta đã cùng phân tích ở bên trên về ưu nhược điểm của cả hai loại máy chạy bộ này. Máy chạy bộ cơ phù hợp với những người có sức khỏe tốt, thường những người cao tuổi, phụ nữ hay trẻ em rất khó để sử dụng.

Ngược lại máy chạy bộ điện có thể sử dụng cho hầu như tất cả mọi lứa tuổi và giới tính, chỉ cần bạn chỉnh chế độ chạy phù hợp. Nếu như kinh phí của bạn không quá thoải mái cho một chiếc máy chạy bộ điện đắt tiền, thì bạn có thể mua chiếc máy chạy bộ cũ(đã qua sử dụng) cũng là một lựa chọn không tồi.

Lựa chọn động cơ điện phù hợp

Nếu như nhu cầu sử dụng máy chạy bộ lớn, thời gian chạy dài và cường độ chạy giày đặc, đặc biệt là tại các phòng tập ở trung tâm của các thành phố lớn như Hà Nội và TPHCM thì bạn nên chọn loại máy chạy bộ điện có cố suất từ 3,0HP trở lên.

Còn nếu chọn mua máy chạy bộ điện gia đình, gia đình bạn có từ 3 người trở lên thường xuyên chạy bộ “một gia đình có tinh thần thể thao thực sự“, thì mẫu máy chạy bộ điện với công suất 1,75HP tới 3,0HP là chọn lựa phù hợp.

Diện tích phòng đặt máy

Bạn mua máy chạy bộ gia đình hay cho phòng tập, thì không gian đặt máy chạy bộ cũng là yếu tố quan trọng cần tính đến. Nếu như phòng tập tại nhà của bạn không đủ rộng thì mẫu máy đơn năng là lựa chọn phù hợp, vì chúng tiết kiệm diện tích hơn.

Các bạn nên đo lường và xác định chính xác vị trí đặt máy trước khi mua, cũng như tính đến việc di chuyển máy có dễ dàng không, khi bạn muốn đặt máy lên trên những tầng cao. Từ đó bạn có thể chọn được mẫu máy chạy bộ phù hợp.

Độ rộng của băng tải

Thường thì kích thước độ rộng của băng tải sẽ tỉ lệ với, công suất máy, kích thước và trọng lượng của máy.

Nên chọn loại máy có kích thước băng tải thoải mái một chút với việc sử dụng trong gia đình thì kích thước khoảng 40cm là vừa, còn với phòng tập thì kích thước khoảng 50cm là hợp lý nhất.

Khung máy, độ dốc và trọng lượng

Thông thường hầu hết khung máy đều được làm từ chất liệu thép không rỉ, và trọng lượng của máy càng lớn thì độ ổn định sẽ càng cao. Khi mua máy chạy bộ gia đình bạn nên chọn loại có trọng lượng trên 65kg và với phòng tập thì khoảng trên dưới1 tạ.

Độ dốc của máy tập bạn có thể tự điều chỉnh để phù hợp với cách chạy của mình, và độ dốc khuyến nghị là từ 5% cho tới 7%.

Chọn mua máy chạy bộ đơn năng hay đa năng?


Nếu như chọn máy chạy bộ cho gia đình, thì loại máy đa năng sẽ phù hợp nhất. Vì với chiếc máy này bạn có thể thay đổi các bài tập, ngoài chạy bộ hay đi bộ bạn có thể gập bụng, xoay hông…

Còn với phòng tập Gym thì lựa chọn máy chạy bộ điện đơn năng là phù hợp nhất, giúp chuyên biệt hóa và tiết kiệm cả không gian lẫn chi phí mua linh kiện.

Như vậy là chúng ta đã cùng nhau tìm hiểu khá chi tiết về tính năng tác dụng cũng như các chọn mua máy chạy bộ phù hợp nhất với từng đối tượng. Tiếp theo sẽ là những hãng máy chạy bộ tốt nhất hiện nay, để các bạn có được những lựa chọn cụ thể hơn nhé.

Tham khảo thêm các dụng cụ thể thao khác:

0 Likes
0 Shares
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
baixar futemax - futebol ao vivo 2020
O FuteMAX TV ao vivo é um aplicativo que permite acompanhar diversos jogos e campeonatos de forma grátis e completamente segura! Sabemos que, devido a correria do dia a dia, é muito difícil a pessoa ter tempo para ficar colado em frente a TV para assistir algum jogo. No entanto, isso não significa que a pessoa perderá a partida do seu time preferido. Devido aos avanços da tecnologia, hoje em dia existem muitos meios para assistir futebol quando e onde a pessoa quiser, basta ter acesso à Internet. Mas, com tantas opções disponíveis, é normal que a maioria não saiba qual o melhor site ou app para acompanhar os jogos. O FuteMAX é, sem dúvida, é uma das melhores opções atualmente, continue lendo para descobrir como baixar o app! APLICATIVO FUTEMAX TV AO VIVO Futebol é uma das grandes paixões das pessoas, independente da idade e nacionalidade. Os brasileiros então, são grandes fãs do futebol, de modo que muitos não perdem uma partida do seu time preferido, mesmo estando viajando, trabalhando ou em outro local. Afinal, foi-se o tempo onde para assistir um jogo de futebol, era preciso ficar colado na TV. Hoje em dia, há diversos aplicativos e sites que transmitem partidas ao vivo de futebol, para que a pessoa possa assistir onde estiver, sem depender de uma televisão. Assim como a Netflix oferece uma grande variedade de séries e filmes, os apps de futebol que transmitem as partidas de jogos online, tanto das próprias emissoras de TV quanto de outras empresas especializadas na transmissão desses eventos de esportes. A maioria das pessoas, contudo, possuem certas dúvidas com relação a segurança desses sites e apps. Não é incomum que muitos sites piratas acabam colocando o usuário em risco com vírus e outros problemas que possam prejudicá-lo. Ao contrário de muitos sites que colocam em risco a segurança de seus dados, o aplicativo FuteMAX ao vivo é uma opção segura e confiável, para você acompanhar os jogos onde quiser. 1. COMO BAIXAR O APLICATIVO FUTEMAX TV AO VIVO? O FuteMAX TV é um app focado em transmitir partidas ao vivo de futebol e outros eventos esportivos. O app funciona de forma bem simples, basta fazer o download e começar a usar sem muitas dificuldades ou preocupações. Além dos eventos esportivos disponíveis, o app também permite que os usuários assistam televisão ao vivo por meio de streaming online. Sendo assim, você poderá assistir os jogos do seu time em qualquer dispositivo móvel. Tudo o que você precisa fazer é instalar o app, dentro de alguns segundos você já terá acesso a todos os seus conteúdos e partidas, como por exemplo: Brasileirão Serie A; Brasileirão Serie B; Campeonato Europeu; Campeonato Espanhol. Fonte: https://www.tweetrank.com.br/futemax-tv-ao-vivo-aplicativo/
EMS Workout Benefits
Have you noticed how much better you feel when you work out? Do you note how you sleep better, and think better? There are many physiological and mental benefits associated with physical activities and fitness. Indeed, many studies confirm the irrefutable effectiveness of regular exercises. Regular physical activities are beneficial to the heart, muscles, lungs, bones, and brain. Exercising improves many aspects of your life. In addition to the extensive benefits of physical activities, there are several advantages that are specific to EMS workout suit Undeniably, the growing popularity of this new technology is primarily due to benefits specific to EMS. EMS workout benefits include; Physiological EMS Workout Benefits Many people exercise for physiological benefits that include improvement in muscle strength and boost of endurance. There are several physiological benefits that are specific to EMS workouts and include; EMS Workout Benefits to muscles EMS training facilitates better muscle activation, enabling your body to use 90% of its potential, unlike conventional training, where you only use 60-70% of your strength. Similarly, EMS increases muscle mass due to the extra stimulation. Benefits to Tendons and Joints Since you do not need to use external loads to achieve deep muscle activation during EMS training, the strain on tendons and joints significantly reduces. Indeed, since EMS workouts are grounded on electrical stimulation and not heavy loads, there is no additional strain on joints and the musculoskeletal system. Vascular and capillary benefits EMS workout benefits the cardiovascular system. Specifically, EMS workouts support improved blood circulation and, as such, reduction in blood pressure. Similarly, improved blood flow decreases the formation of arterial clots reducing vulnerability to heart attack and cerebral thrombosis. Research shows EMS training suit increases blood flow (especially when done in lower frequencies) to muscle tissues. The electrical impulses sent to the full-body suit support blood flow through the contraction and relaxation of muscles. Posture-related Benefits EMS training work the stabilizer muscles correcting and improving posture. Correct body posture is essential in well-being. Incorrect posture is associated with muscular pain due to decompensating. EMS workouts specifically target and train difficult-to-reach stabilizer muscles, reducing postural imbalances of the back, tummy, or pelvic floor. Improvement in overall posture and flexibility reduces muscle pain. EMS Workout Benefits to Mental Health A multitude of research supports the hypothesis that exercising improves mental health. Working out facilitates the secretion of three hormones; endorphins, dopamine, and serotonin. These hormones generate chemical reactions in the brain responsible for that satisfied and happy feeling you get during and after working out. EMS is a high-intensity workout that triggers the release of dopamine a few minutes into the training. Dopamine helps you become more alert and focused, improving performance. After an EMS workout session, the body releases serotonin. Serotonin regulates body temperature in addition to adjusting the imbalances in the nutritional cycle. Ultimately, EMS improves mental health by triggering the release of certain hormones that lighten the mood, relieve stress and dull pain. EMS training is your ingredient of happiness! Time-Saving With EMS training, you can achieve a full-body workout in a mere 20 minutes. Indeed, the EMS full-body suit simultaneously activates many muscles in the body, effectively reducing training time. Fast Results The benefits of regular exercises are achieved much faster with EMS workouts compared to conventional training. Due to robust muscular activation, the results of EMS workouts are evident much quickly. EMS workout benefits are not only physiological but also mental. EMS training enables you to enjoy these benefits with a mere 20-minute workout thrice a week! For more visit our eBay store.
Ciri-ciri Situs Judi Bola Terpercaya di Indonesia
Siapa sangka bermain judi bola kini sudah menjadi lebih dari sekedar hobi, karena banyak sekali orang yang mencari keuntungan di dalamnya. Tentu hal ini tidak apa-apa karena tujuan dari judi adalah untuk menguji keberuntungan untuk mendapatkan hadiah besar dari taruhan. Permainan judi bola online ini sudah ada dan populer sejak lama di Indonesia. Setiap orang yang terjun ke dunia perjudian pasti diharuskan untuk bergabung dengan situs judi online tertentu. Namun, bagi pemain pemula, memilih situs taruhan bola jalanan yang terpercaya sangatlah sulit karena tidak adanya pemahaman mengenai panduan memilihnya. Mereka cenderung ceroboh dalam memilih bandar judi bola online dan menanggung sendiri konsekuensinya terkait belitan kerugian akibat penipuan. Jebakan penipuan dari bandar bandar nakal memang sudah beberapa kali memakan korban, terutama di kalangan penjudi junior. Faktor utama yang membuat fenomena ini terulang kembali adalah minimnya pengetahuan terkait ilmu eksakta yang memuat kriteria situs judi online terpercaya. Pengetahuan semacam ini secara hukum wajib dipelajari sedini mungkin sejak awal memutuskan untuk berkarir bermain judi. Selalu Membuktikan Pengakuan dari Berbagai Pihak Perlu disadari bahwa pengakuan dari banyak pihak mengenai kualitas situs judi online tidak bisa didapatkan secara instan. Mereka harus mempelajari banyak hal dalam konteks kehandalan saat menyelenggarakan permainan judi bola online secara global. Hal ini dikarenakan peminat permainan judi bola online semakin meningkat dari waktu ke waktu secara masif dan spektakuler. Fenomena ini nyatanya mampu menarik perhatian berbagai situs judi bola untuk bersaing dan membuktikan kualitasnya masing-masing. Berbagai upaya telah dilakukan untuk mendapatkan pengakuan resmi dari berbagai pihak yang akan membantu kelancaran pelaksanaan permainan judi bola online. Salah satu contohnya adalah kepemilikan lisensi resmi dari badan pengatur perjudian dunia. Tidak sembarang bandar judi online bisa mendapatkan lisensi resmi yang asli, karena harus bisa membuktikan kehandalannya dalam menyelenggarakan permainan judi online di tingkat internasional. Jika Anda menemukan situs seperti ini, itu menjadi modal besar untuk memantapkan pilihan Anda dalam memilih agen. Keberadaan lisensi resmi juga sangat jarang, sehingga situs berlisensi resmi harus memiliki banyak anggota. Ulasan dari para pemain judi online yang bergabung sebagai member di situs tersebut, bisa Anda gunakan sebagai referensi saat mendaftar situs judi online. Penting untuk diketahui bahwa ulasan semacam ini sangat akurat karena mereka telah mengalami layanan situs secara langsung. Anda dapat menemukan ulasan terkait kualitas situs judi online di forum perjudian. Situs Judi Bola Terpercaya Harus Memiliki Kerjasama dengan Bank Ketika Anda menjelajahi dunia maya untuk mencari situs judi bola online dan menemukan salah satunya, jangan ragu untuk melihat apakah ada kerjasama dengan bank lokal terkemuka di dalamnya. Jika terbukti ada kerjasama dengan bank lokal terkemuka, maka itu tidak lain adalah situs terpercaya. Hal ini bisa terjadi karena situs judi online mampu membuktikan kualitasnya ke berbagai bank lokal ternama dalam menyelenggarakan permainan judi bola resmi. Pada umumnya situs dengan hubungan kerjasama seperti ini juga harus memiliki lisensi resmi yang telah dibahas sebelumnya. Hal ini karena bank biasanya meminta bukti kepemilikan surat izin resmi sebagai syarat. Dengan hubungan kerjasama ini, Anda tidak perlu khawatir karena semua masalah yang berhubungan dengan uang telah dikelola dan diawasi oleh pihak bank sendiri. Tidak mungkin ada kasus penggelapan uang atau kehilangan modal bermain secara misterius di situs judi online seperti ini. Anda sebagai pemain akan merasa nyaman dan tenang tanpa khawatir lagi. Perlu juga dicatat bahwa kerjasama ini akan memudahkan semua proses transaksi seperti deposit dan penarikan. Anda juga dapat bertanya kepada petugas layanan pelanggan tentang beberapa hal untuk membuat keputusan sebelum mendaftar akun di situs judi bola online. Setelah Anda menemukan bandar judi seperti di atas, sudah pasti situs judi bola resmi dan terpercaya.
THE BEST LEGS WORKOUTS
This comprehensive lower-body assault will help you improve your leg-training workout. There is a thin line between overtraining and undertraining your legs. Surprisingly, the majority of us fall into one of the two groups. That issue may be brought back to a single question: what kind of lower body workouts do you perform? And how are you exercising your legs? Leg exercises are approached differently by various people. First, there's the man who spends 45 minutes at the power rack performing squats before going on to the rest of his 90-minute quad exercise. Then there's the person who believes that a suitable lower-body workout for legs consists of a machine-only session during which he hardly breaks a sweat. “Most guys don't know that their lower-body exercises should definitely be more middle of the road,” says Gunnar Peterson, CSCS, a Hollywood-based trainer. “They either attempt to perform pro bodybuilder routines once a week and end up hobbling around like James Caan in Misery, or they do a leg extension/curl combo every three days and assume they're done with lower-body workouts for legs. However, you should strike a balance between the two so that you can workout your legs with moderate intensity twice a week.” THE USE OF MULTI-JOINT MOVES IS ESSENTIAL Following a split that requires you to train legs one day per week would cripple you with 20 sets at maximum weight and prevent you from advancing as much as you could.” Peterson has nothing against extensions and curls, but a good lower-body exercise for legs regimen should include multi-joint activities like lunges, squats, and step-ups. These workouts target not just the quadriceps and hamstrings, but also the glutes, a bodypart that is rarely mentioned among males until it involves people of the opposing gender. “The glutes are one of the largest muscular groups in the body, and it is irresponsible not to train them,” Peterson adds. “Read a women's magazine — that's the playbook of the other squad. Women will notice your glutes before they see your firearms. In addition, exercising the glutes increases metabolism by activating such big muscles.” ATTACKING ALL ANGLES To optimize muscle fiber activation, all bodyparts should be exercised from a variety of angles. This guidance is especially essential for legs since your quads are made up of four distinct muscles, your hamstrings are made up of three, and a plethora of fibers “come in from the north, south, east, and west” to create your glutes, according to Peterson. “It's not simply crouching and driving up,” he says. “You may alter your stance and the location of the weight by performing front squats, back squats, and one-leg exercises. Many individuals simply do it by rote or do not do it at all.” GETTING TO KNOW YOUR CORE The exercise Peterson devised targets all of the major leg muscles through classic squatting motions executed in an unconventional manner. A good dosage of core work is also included, for the simple reason that you can't grow powerful legs with tough exercises unless you have a strong core, and many guys are lacking in this area. “You have to shore up the weakness,” Peterson advises. “I know it doesn't seem like much fun, but it's critical to optimizing the effectiveness of your lower body workouts for legs, regardless of which muscles you're targeting. EXERCISE 1 ON DAY 1 BULGARIAN SPLIT SQUAT DUMBBELL OVERHEAD 4–5 sets, 8–12 reps per side Begin: Hold a light dumbbell in one hand, stand tall, and place the top or toes of the same-side foot on a box or bench behind you with your knee bent. Raise your arm above so that it is straight over your shoulder. Operation: Keep your arm outstretched and bend your front knee and hips to drop straight to the floor. When your front quadriceps is parallel to the floor, push back up through your front heel to return to the starting position. Rep for a total of four reps, then swap sides. GUNNAR'S TIP: "Throughout the movement, stand tall." As you drop, you have a propensity to tilt forward, but you need to focus on keeping tall.” EXERCISE 2 ON DAY 1 SWING KETTLEBELL WITH FLIP TO SQUAT 2–4 sets, 8–15 reps Begin: Grasp the handle of a kettlebell with both hands and stand tall, arms straight toward the floor, feet shoulder-width apart. Performance: Bend your knees and drop your weight between your legs. Keeping your arms extended, swing the kettlebell up explosively by extending your legs and hips and raising your arms. As soon as the weight reaches shoulder level, swiftly bend your elbows and knees to descend below it (allowing it to flip over in your hands) and catch it in front of you in a complete squat position. Stand up while pushing the kettlebell above, then return to the starting position. GUNNAR'S TIP: "Stay concentrated on every aspect of the movement, including bursting, catching, lowering, and driving up." You're not going to be able to wing it on this one.” EXERCISE 2 ON DAY 1 SWING KETTLEBELL WITH FLIP TO SQUAT 2–4 sets, 8–15 reps Begin: Grasp the handle of a kettlebell with both hands and stand tall, arms straight toward the floor, feet shoulder-width apart. Performance: Bend your knees and drop your weight between your legs. Keeping your arms extended, swing the kettlebell up explosively by extending your legs and hips and raising your arms. As soon as the weight reaches shoulder level, swiftly bend your elbows and knees to descend below it (allowing it to flip over in your hands) and catch it in front of you in a complete squat position. Stand up while pushing the kettlebell above, then return to the starting position. GUNNAR'S TIP: "Stay concentrated on every aspect of the movement, including bursting, catching, lowering, and driving up." You're not going to be able to wing it on this one.” EXERCISE 1 ON DAY 2 Sets: 4–5, reps: 8–12 SMITH MACHINE FRONT SQUAT TO BACK SQUAT (Perform 8–12 repetitions of front and back squats.) START: Stand upright in a Smith machine, feet shoulder-width apart, head up, with the bar resting across your front delts, hands gripping the bar. Performance: squat, down until your quads are parallel to the floor, maintaining your back flat and chest out. Drive back up to standing and repeat for a total of 10 repetitions. Then rerack the bar, get into position for back squats, and finish the required amount of repetitions. GUNNAR'S TIP: "On the back squat, try to focus on driving through your heels to get the most out of your hams and glutes." EXERCISE 2 ON DAY 2 LEG CURL TO HYPEREXTENSION WHILE LYING 4–5 sets, 8–15 reps Begin: If one is available, use a leg-curl machine with an inclined (rather than flat) bench. Lie facedown, with your legs outstretched and the backs of your ankles against the pad, and your knees off the edge of the bench. Performance: Bend your knees and bring your heels toward your glutes by contracting your hamstrings. Contract your lower back muscles to produce a hyperextension at the peak of the rep (the range of motion will be very small). Return to the beginning by lowering your torso to the platform. “Rise gently on the hyperextension and go for the contraction,” says GUNNAR. You want to feel this one; you don't want to just knock them out.”
Uruguay v England: Rooney to prove his worth in favoured role
England simply must beat Uruguay to keep qualification in their own hands and while Three Lions fans’ nerves are jangling history suggests Roy’s boys should do the business against the South Americans. Being a European nation England play an admittedly limited amount of football against South American opponents but a look back at the last 20 games shows that we have rarely struggled against the likes of Uruguay. drow last names In the last 20 games against sides from South America England have lost just three, drawn five and won 12 times including against Brazil, Argentina and indeed Uruguay. True, most of these games have been of the friendly variety but England’s World Cup record against South Americans also provides encouraging reading with three wins, one draw and just one defeat – to Brazil. So with the stats suggesting reasons to be confident here are three solid bets for the crunch game. Wayne Rooney to score first @ 6/1 Wazza’s form has been the source of much debate and having never scored a goal at a World Cup finals this one is a bit of a Gut Truster pick. However, the Manchester United man is England’s all-time leading World Cup goal scorer when qualification games are included and after being restored to his favoured central position has never had a better opportunity to shine. We’re backing Wayne to fire us to glory and at 6/1 to open the scoring you should too! Over 2.5 goals to be scored @ 21/20 England will concede, they always do, so any win is likely to need at least two goals from the Three Lions, especially with Luis Suarez likely to be restored to Uruguay’s starting XI. Games involving England and South American rivals are often high-scoring affairs with 20 goals recorded in the last six meetings and an average of 2.85 over the last 20 games. England to win 2-1 @ 9/1 Just six of the last 20 games where England have played a team from South America have seen any side record a victory by more than one goal. So, if you’re backing Uruguay to score – and you should be as they’ve netted in 19 of their last 19 fixtures – then 2-1 looks the most likely result if England are to win, making 9/1 simply too good to turn down. Visit This: getloadedinthepark