jamefaulkner
1+ Views

Skift nemt Mac Mail-mapper til ny computer Windows Outlook PST

For nylig har jeg købt en ny Windows-baseret computer, der tilbyder MS Outlook til e-mail-formål. Nu har jeg omkring 3500+ e-mail-filer af Mac Mail-e-mail-klienten, og jeg vil overføre det samme til Windows Outlook e-mail-klient uden at stå over for noget problem. Så hvis der er nogen løsning tilgængelig, bedes du anbefale et ordentligt MBOX til PST konverterings værktøj.

Oversigt over Mac Mail og Outlook


Mac Mail

Mac Mail har så mange funktioner som at det giver mulighed for at markere beskeden med en lav, høj og normal prioritet og at bruge disse prioriteter i postkasseregler som det samme som smarte postkasser. Det er en avanceret postkasse, der brugte spotlight-teknologi til at sortere mail i mapper.

Outlook

Outlook er de fleste af de populære e-mail-klienter, der understøtter PST-filformat for at gemme alle e-mail-data. Det kan gemme alle typer data som e-mails, kontakter, kalendere, noter, opgaver, vedhæftede filer osv. Så MS Outlook indtager den højeste position i organisationer som den samme som for personlige brugere.

Hvis du har brugt en anden e-mail-klient end MS Outlook og tænker at skifte til den for at nyde vidunderlige funktioner, fleksibel funktion og veldesignet grænseflade. Nogle almindelige e-mail-applikationer som Mac Mail, Thunderbird, Sea Monkey, Opera Mail, Eudora, PocoMail, The Bat!, Etc. understøtter MBOX-filformatet til at gemme alle e-mail-data. Derefter skal du flytte MBOX-filer til PST-format, da MBOX ikke understøttes af Outlook.

Hvis du nu vil skifte fra MBOX-filer til Microsoft Outlook, er det nødvendigt at udføre MBOX til PST-konvertering.

Ulemper:


Den manuelle proces er en gratis metode til konvertering af MBOX til PST, men denne proces er en meget langvarig proces, og du kan kun bruge denne metode, hvis du har teknisk viden. Det er kun til enkelt eller to e-mails konvertering af MBOX e-mails til PST-format. Hvis du forsøger at konvertere MBOX-postkassemeddelelser i bulk til PST-format ved hjælp af den manuelle metode, bliver det en høj risiko for datatab. Således kan konvertering af stor e-mail-konto ikke opnås med den manuelle metode.

Du kan prøve MBOX til PST Converter for at overføre Mac Mail-mapper til ny computer Windows Outlook PST-format med alle e-mails, metadata, e-mail-formatering og vedhæftede filer. MBOX til PST-migrering er et pålideligt og pålideligt værktøj til konvertering af MBOX-filer til PST-format. Det understøttes med alle MBOX-baserede e-mail-klienter som Thunderbird, Mac Mail, Opera Mail, Eudora, Entourage, SeaMonkey, The Bat !, osv. For at konvertere MBOX-e-mails til PST-format. Massemigrering af MBOX-e-mails til PST-format er også mulig med MBOX til PST-konverteren i en enkelt proces uden noget problem. Alle MS Outlook-udgaver er også kompatible med softwaren, så du kan konvertere MBOX-filer til PST til enhver Outlook-udgave som - Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 osv.

Gratis downloadversion: MBOX til PST-konverterings software


Til brugerens evaluering leverer softwaren en gratis download-udgave, der også understøtter konvertering af MBOX til PST. Hver bruger kan let forstå hele arbejdet med MBOX til PST-eksportørsoftwaren, før de køber sin licensudgave. Demoudgaven giver dig mulighed for at konvertere 10 e-mails fra MBOX-postkassen til PST-format på ethvert Windows (64-bit & 32-bit) OS-system uden omkostninger.
jamefaulkner
0 Likes
0 Shares
Comment
Suggested
Recent