NadiaKyuChan
10,000+ Views

Fakta Ryewook

김려욱 adalah Hangeul untuk Kim Ryeowook. Lahir pada tanggal 21 Juni 1987. Tingginya 173. Golongan darah O. Ryeowook dan Sungmin pernah datang ke acara radio Kangin. Sepanjang acara Ryeowook hanya diam saja. Ketika ditanya kenapa, dia menjawab, “Aku kira acara ini terbuka untuk fans, jadi aku menata rambutku. Ternyata fans tidak boleh masuk dan melihat.” Ketika semua orang mendengarnya, mereka tertawa begitu keras sampai mereka hampir menangis. Sebelum gabung dengan Suju, bakat nyanyi Ryeowook ditemui di Chin Chin Singing Competition tahun 2004 dan menempati posisi juara 3. Ryeowook yang merupakan salah satu dari 4 lead vocal ini punya suara yang emank bener-bener beda dari member Suju yang lain. Karena itulah di beberapa forum Ryeowook dijuluki sang “ Angel Voice “. Dan berdasarkan sebuah polling, katanya Oppa mempunyai suara terbagus ke-3 di Korea. Ryeowook itu punya hobby masak, saking hobinya Oppa mau disuruh masak apapun. Kalau tidak tahu resepnya, maka Ryeowook bela-belain cari resepnya di internet. Sampai sampai ibunya bilang, “Kau disana untuk menyanyi, bukan untuk memasak.” Donghae-lah yang paling sering ngebangunin Ryeowook buat dibikinin makanan. Kalau Donghae harus pergi pagi-pagi Ryeowook juga yang selalu bikin sarapan buat Oppa. Ryeowook suka kalau dikasih sample make-up gratis. Ryeowook itu tidak pernah lepas dari make up. Dalam kamus Ryeowook tertulis “Ke mana-mana harus memakai make-up.” Ryeowook punya tahi lalat di pipi kiri. *Kalau tidak pakai make up kliatan jelas! Kalau Ryeowook pake make-up orangtuanya tidak mengenali Ryeowook. Ryeowook mudah sekali menangis. Ryeowook pintar bermain piano. Entah kenapa setiap disuruh bermain piano di depan umum, sering sekali yang dimainkan backsoundnya Mario Bros. Dulu Ryeowook pernah kehilangan sepatu sebelah kanannya saat perform Miracle. Ryeowook jarang membeli celana jeans baru. Ryeowook pernah membeli jeans baru, setelah Oppa pakai, Oppa tidak pernah mencucinya lagi. Ryeowook menulis Kangin and Yesung′s radio logo songs. Ryeowook nomor 4 dalam urutan peminum di antara 13 personil Super Junior. Ryeowook selalu membawa ponsel dan dompet. Oppa suka memakai piyama sutra. Ryeowook tidak bisa tidur tanpa piyama sutranya. Oppa suka es krim dan coklat. Ryeowook suka manis-manis terutama Strawberry dan Coklat. Ryeowook tidak pernah bawa payung. Ryeowook pernah nyium tangannya Yesung. Di antara kedua member SUJU K.R.Y dia paling deket sama Yesung oppa. Ada salah satu member yang nanya ke Ryewook kok dia bisa betah tinggal sama Yesung. Secara Yesung itu orangnya aneh. Henry itu member yang paling jorok di SUJU M di kamarnya yang berantakan sering ditemukan bungkus makanan sampe-sampe uang di bawah bantal. Suatu hari waktu Henry dapet giliran bersih- bersih, dia ketiduran. Nah waktu bangun ruangan udah bersih. Ternyata yang beresin semuanya itu Ryeowook. Ryeowook sangat takut kepada anjing besar, tapi dia sangat menyayangi Ddabongnya. Dulu Ryeowook pernah ngadopsi anjing bernama Ddabong. Anjing itu kondisinya lemah jadi Ryeowook mesti ekstra dalam merawat Ddabong. Tapi sayangnya, tidak lama setelah Oppa ngadopsi Ddabong, tiba-tiba Ddabong sakit dan meninggal setelah dibawa ke rumah sakit. Ryeowook bener-bener shock banget dan tidak bisa bilang apa-apa lagi waktu tahu Ddabong meninggal. Ryeowook menyimpan boneka Winnie The Poohnya di kasurnya. Ciuman pertama Ryeowook saat Oppa berumur 7 tahun. Ryeowook bisa tidur 18 jam sehari. Ryeowook hobi buat komposisi lagu. Oppa pernah buat komposisi buat acara Yesung dan Kangin. Ryeowook pernah marah banget sama Donghae yang pinjam komputernya sampai rusak dan semua data dan komposisi lagu yang dibuatnya jadi hilang. Saat masih sekolah seharusnya Ryeowook adalah Pemimpin Orchestra. Kabarnya Ryeowook ini pernah membuatkan lagu untuk Yoona SNSD. Ryeowook itu jail. Suatu hari dia masuk ke kamar Eunhyuk dan bertanya apa kucingnya Heechul dari lantai 11 masuk ke kamar mereka di lantai 12. Sambil membawa plastik berisi kotoran kucing Ryeowook bilang, “Terus ini apaan? Pasti kucing itu ke sini!” Eunhyuk menyuruh Ryeowook segera membuangnya. Dengan cueknya kotoran itu dijatuhkan ke tempat tidur. Otomatis Eunhyuk marah-marah. Setelah dilihat-lihat lagi, itu cuma kotoran mainan! Leeteuk juga pernah jadi korban. Ryeowook meletakan kotoran mainan itu di tangan Leeteuk yang tidur. Oh ya, kotoran itu juga ditaruh Ryeowook di atas televisi dan sulit dilepas. Leeteuk harus memakai pulpen untuk mencongkelnya. Korban kejailan Ryeowook yang lain adalah manajer dan Eunhyuk. Ryeowook tiba-tiba bilang ke para manajer Suju, “Eunhyuk hyung lagi gila. Dia bawa cewek ke kamarnya!” Di depan pintu kamar Eunhyuk ada sepatu cewek dan kedengaran suara cewek ngobrol. Segera para manajer bikin rapat kecil sebelum ngomongin ke Eunhyuk. Begitu sampai di kamar Eunhyuk dan diikuti oleh anggota Suju yang lain, ternyata cewek yang ada di kamar Eunhyuk itu adalah ibunya! Ryeowook pernah berkata: ketika kami pergi ke China, penggemar akan selalu mengangkat poster besar. Selalu ada SJ di salah satunya. Ketika aku melihat poster tersebut, aku akan mulai menghitung member kami, dari 1 sampai 13. Ketika aku mencapai angka 13, itu terasa seperti semua member bersama kembali. Aku selalu percaya, menjadi terpisah itu hanya masalah waktu. Kami pasti akan kembali dan berada di sisi mereka lagi. Ryeowook takut datang ke rumah sakit. Ryeowook adalah sosok ‘Ibu’ di SJ. Ryeowook pernah merasakan ada hantu di pundaknya. Ryeowook paling suka menonton ‘Winnie The Pooh’ dan Oppa paling menyukai Christopher Robin, karena menurut Ryeowook, Robin dan Oppa mirip. Tipe wanita ideal Ryeowook adalah gadis yang bisa menyanyi dan punya leher yang indah. Dulu saat masih sekolah Ryeowook sangat chubby/gendut, dulu beratnya mencapai 80kg dan akhirnya dengan susah payah Oppa berhasil menurunkan berat badannya sampai 25 kg. Kangin pernah berkata kepada member Suju lain, “Ryewook memang tidak bersalah, TETAPI DIA BENAR BENAR KURANG AJAR!!!!!” Kalo Ryeowook udah mabuk, pasti dia langsung ngomong ke semua member, “Aku minta maaf atas semua kesalahanku selama ini, aku mencintai kalian” dan mulai menangis. Ryeowook adalah Dongsaeng favorit Donghae. Ryeowook pernah bilang ke Donghae “Hyung, kalau kau lapar kapanpun aku akan memasakkan makanan untukmu.” Suatu saat Donghae pulang larut malam, dan langsung membangunkan Ryeowook untuk dibuatkan makanan, spontan Ryeowook agak kesal, lalu Donghae berbicara “Kalau kau tidak mau membuatkan makanan untukku, aku tidak akan memintamu membuatkan makanan lagi untukku.” Lalu Ryeowook langsung bangun dan membuatkan Donghae makanan. Saking keibuannya uri ahjumma ini, Oppa pernah menyuapi Donghae sewaktu sakit. Selain itu masih soal makan. Kalau jam makan tiba Oppa selalu memanggil member-member lain untuk makan. Ryeowook adalah fans berat SNSD. Ryeowook adalah anggota ‘terliar’ setelah Kangin. Menurut anggota SJ lain, Ryeowook adalah anggota SJ yang paling sial. Ryeowook sering berbicara tentang apa yang Oppa makan hari ini. Ryeowook bisa berbicara bahasa Inggris yang `ancur`. Ryeowook pernah dibentak Sungmin karena seharian Ryeowook hanya diam. Dulu Chang Min pernah bingung dengan keakraban Yesung dan Ryeowook yang terlalu dekat. Bagian favorit Ryeowook di MV SNSD adalah ketika SNSD melakukan tarian tendangan. Nama Inggris Ryeowook adalah Nathan Kim. Kalo SJ lagi pada makan buah, pasti buahnya sudah terkupas, karena Ryeowook yang ngupasin semuanya. Ryeowook pengen punya sifat seperti Kyuhyun. Ryeowook adalah salah satu member SJ yang suka jalan jalan. Jadi kalau sudah dilepas di jalan raya pasti susah dicari, dan tidak tahu ke mana Oppa pergi. Ryeowook termasuk member yang sulit dikenali keberadaannya. Ryeowook pernah memanggil Eunhyuk dengan kata brengsek, dan akhirnya mengatakan “saranghae hyung” sebagai permintaan maaf. Oppa itu orangnya ramah. Makanya hampir di setiap tulisan yang ia buat ada karakter. Serial tv favoritnya Prison Break. Saat SJ promosi Album Sorry-Sorry di Chin Chin, Ryowook bilang dia ingin nyiptain lagu buat Taeyeon.
{count, plural, =0 {Comment} one {Comment} other {{count} Comments}}
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
Learn Korean with BTS - Fake Love
Learn Korean with SOOBAK <3 I'm back again with Fake Love, the LEGENDARY song of BTS!!!! Follow the numbered words with meeee 널 위해서라면 난 (V 슬퍼도 기쁜 척 할 수가 있었어 (V 널 위해서라면 난 (V 아파도 강한 척 할 수가 있었어 (V 사랑이 사랑만으로 완벽하길 (Jungkook 내 모든 약점들은 다 숨겨지길 (Jungkook 이뤄지지 않는 꿈속에서 (Jungkook 피울 수 없는 (1)꽃을 키웠어 (Jungkook I'm so sick of this (Jimin Fake Love Fake Love Fake Love (Jimin I'm so sorry but it's (Jin Fake Love Fake Love Fake Love (Jin I wanna be a good man just for you (RM (2)세상을 줬네 (RM just for you (Jungkook 전부 바꿨어 (RM just for you (Jungkook Now I dunno me (RM who are you (Jungkook 우리만의 (3)숲 너는 없었어 (Jhope 내가 왔던 route 잊어버렸어 (Jhope 나도 내가 누구였는지도 (Jhope 잘 모르게 됐어 (Jhope (4)거울에다 지껄여봐 너는 대체 누구니 (Jhope 널 위해서라면 난 (Jimin 슬퍼도 기쁜 척 할 수가 있었어 (Jimin 널 위해서라면 난 (Jimin 아파도 강한 척 할 수가 있었어 (Jimin 사랑이 사랑만으로 완벽하길 (Jin 내 모든 약점들은 다 숨겨지길 (Jin 이뤄지지 않는 꿈속에서 (Jin 피울 수 없는 꽃을 키웠어 (Jin Love you so bad Love you so bad (Jungkook 널 위해 예쁜 거짓을 빚어내 (Jungkook Love it’s so mad (V Love it’s so mad (V 날 지워 너의 (5)인형이 되려 해 (V Love you so bad (Jungkook Love you so bad (Jungkook 널 위해 (6)예쁜 거짓을 빚어내 (Jungkook Love it’s so mad (V Love it’s so mad (V 날 지워 너의 인형이 되려 해 (V I'm so sick of this (Jimin Fake Love Fake Love Fake Love (Jimin I'm so sorry but it's (Jin Fake Love Fake Love Fake Love (Jin Why you sad I don't know 난 몰라 (RM 웃어봐 사랑해 말해봐 (RM 나를 봐 나조차도 버린 나 (RM 너조차 이해할 수 없는 나 (RM 낯설다 하네 (Sugar 니가 좋아하던 나로 변한 내가 (Sugar 아니라 하네 (Sugar 예전에 니가 잘 알고 있던 내가 (Sugar 아니긴 뭐가 아냐 난 눈 멀었어 (Sugar 사랑은 뭐가 사랑 (Sugar It's all fake love (Sugar Woo I dunno I dunno I dunno why (Jimin Woo 나도 날 나도 날 모르겠어 (Jimin Woo I just know I just know (Jin I just know why (Jin Cuz it’s all Fake Love (Jin Fake Love Fake Love (Jin Love you so bad Love you so bad (Jungkook 널 위해 예쁜 거짓을 빚어내 (Jungkook Love it’s so mad (Jimin Love it’s so mad (Jimin 날 지워 너의 인형이 되려 해 (Jimin Love you so bad Love you so bad (Jungkook 널 위해 예쁜 거짓을 빚어내 (Jungkook Love it’s so mad (Jimin Love it’s so mad (Jimin 날 지워 너의 인형이 되려 해 (Jimin I'm so sick of this (Jimin Fake Love Fake Love Fake Love (Jimin I'm so sorry but it's (Jin Fake Love Fake Love Fake Love (Jin 널 위해서라면 난 (Jimin/V 슬퍼도 기쁜 척 할 수가 있었어 (Jimin/V 널 위해서라면 난 (Jimin/V 아파도 강한 척 할 수가 있었어 (Jimin/V 사랑이 사랑만으로 완벽하길 (Jungkook 내 모든 약점들은 다 숨겨지길 (Jungkook 이뤄지지 않는 꿈속에서 (Jungkook 피울 수 없는 꽃을 키웠어 (Jungkook (1) 꽃 : flower Pronunciation: [kkot] (2) 세상: world Pronunciation: [se sang] (3) 숲: forest Pronunciation: [soop] (4) 거울: mirror Pronunciation: [gau wool] (5) 인형: doll Pronunciation: [in hyung] (6) 예쁜: pretty Pronunciation: [ye ppun] Learn Korean Chat Room:
Kim Ki Bum Birthday Party 🎉🎂🍾
Hello ELF! Today is Kim Ki Bum's birthday in Korea! I truly wish him the best on his special day. 8/20- Birthday Moodboard Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Sexy Moments 😈😈😈😈
Hey everyone!!!!!! Happy Saturday!!!!! I hope everyone is doing well!!!! I feel like I have been neglecting you all but I hope you are ready for this!!!!!! I do apologize for killin you all with the feels. (I'm sorry, nope, I'm not sorry!!!!!) I have no words at all!!!!!!! Tagging my lovely ELF Rep's: @GamerKyumin @KaiLuhan4ever @KokonoTakara @twistedPuppy Tagging my ELF Buds: @BabydollBre @CielNiteMarez @isabelad09 @JaiiPanda @JessWang90 @Lexxcisco @MaggieHolm @Michellelbarra @Sailynn @Starbell808 @sukkyongwanser Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina, @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriePope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee, @ChristineO84, @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @deilig, @DonnaSearles, @DucklingYoongi E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @ItsMari, @Izzy987 J: @JasminMartinez, @Jinnyrod3, @jumbled2 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea, @MaelstromVIP, @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @NasiaWright, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R: @resavalencia, @Rebecca22, @robertakm64 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @StefaniTre, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Yesung Birthday Party
Hello Elf’s. Join us in bringing this awesome guy birthday party! Have a great day! ELF Reps: @cns1391 @ESwee @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @BoyGroupKpop @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @dalenalw @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: @QueenyCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @samcorsam @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Super Junior Saturdays: Memes
Kekeke...why don't we have some laughs with Super Junior today? ;) I swear...oh my gosh, they're such big dorks (>.<) Welp, here are the ELF Reps @Kpossible4250 @KokoroNoTakara @twistedPuppy @CuteBabyLay Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina,   @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriePope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee,  @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @DonnaSearles E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @Izzy987 J: @JasminMartinez,  @Jinnyrod3 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea, @MaelstromVIP, @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza  @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @NasiaWright, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @P1B2Bear, @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R:  @resavalencia, @Rebecca22 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @StefaniTre, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Yesung Birthday Party Day 2
Hello Elf! Today I bring my favorite solo song. Paper Umbrella! This is such a great song! Have a great day!! ELF Reps: @cns1391 @ESwee @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @BoyGroupKpop @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @dalenalw @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: @QueenyCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @samcorsam @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
BTS New Game Official Concept Art Teaser!!!🙌🏻
https://youtu.be/9UoYX39PSDE They are making another game. And it is going way back to HYYH Era! I'm pretty excited for the game to come out! Are you guy's excited? *credit to the owner of the gif* ❤ARMY TAGLIST❤: @amandamuska @blessowmwago @BoyGroupKpop @Bxbybri @CleafeMaeObina @coolwolf13 @dalenalw @echoxsoul @gabstar143 @Gracebug @HannahC19 @herreraletecia  @HomegirlG @izzybell1202 @jennyfer1111r1 @jiminiebae @jungkookieeeee @Just2BLoved @kaylawalker929 @kaylenne956 @krissynormam @MelissaGarza @Mochiroon @Nyxxonn @PANDABTS @QueenPandaBunny @rodrickagardne @Rose2demhaters @samcorsam @simpsonsamantha @Shelbeigh19 @shellyfuentes70 @Starbell808 @Taekookimonster @Tiffiedannie @wolfyplayzyv @yukigintokie    *let me know if you want to be apart of the ARMY taglist* K-Monsta Squad: @Yugykookie97 @BBxGD @lilbr0wneyes @DefSoul1994 @KpopGaby @MYAlpha @BangtanGirlOT12 Tag List: @cagonzales9696 @MonieManhiM @cherriblossom17 @SimplyAwkward @Btsislife @jaselgalindo @emealia @saraortiz2002 @xsandos17 @VictoriaBossier @TaehyungKey @Sarahdarwish @kpopandkimchi @Emealia @terenailyn @MonAnnahiX @4dalientae @PrettieeEmm @kyokeo @KwonOfAkind @AnimeKpopLover @SugaOnTop  @QueenyCrossGene @MadAndrea @B1A4BTS5ever @zyxzj @Taehyungie @VKookie47 @NuXX @Baekyeol27 @DOislifeExoL @kpopbeat @BulletproofV @PrincessUnicorn @luna1171 @LisetteZapata @herreravanessa9 @MadAndrea @AnimeKpopFreak @amandamuska @RandomName @aliendestina @mrsyookihyun @MaelstromVIP @Foxxyjinxx @Bangtanss @YessicaCardenas @JadeOwens @cns1391 @JJiBin @TheEnlightment @BlueMoon201 @QueenPandaBunny @emberreynemoll @LacyTanner @nyxxonn @SweetDuella @MmIlk @KihyunA @ARMY4Life @SerenaArthurs @Additional18 @jessicaclove  @olive07354  @YungStatin  @nickij @Mochiroon @LiyahBoon @BoyGroupKpop @blessowmwago @Lesha *Let me know if you want to be added or untagged from the taglist*
Super Junior Memes
Okay so it's not my day to post but I have some SUJU memes to share with you! BRACE YOURSELF! Let's tag the others! @TwistedPuppy @GamerKyumin @KokoroNoTakara @Kpossible4250 Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina,   @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriPope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee,  @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @DonnaSearles E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @Izzy987 J: @JasminMartinez,  @Jinnyrod3 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea,  @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza  @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @P1B2Bear, @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R:  @resavalencia, @Rebecca22 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Super Junior Memes Monday 😂
Hello ELF! It's Melissa with Super Junior Memes Monday! Since it's Siwon Week, let's enjoy some of his memes. What's a better way to end a Monday then with a good laugh? XD Until next time ELF! ELF Reps: @cns1391 @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: QueenCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
Heechul Week: Birth Week
Hey it's your unicorn CuteBabyLay again! This week is Heechul Week! His birthday is coming up so why not have Heechul week? So to start the card here are some facts about our Heechul. Let's tag the others! @TwistedPuppy @GamerKyumin @KokoroNoTakara @Kpossible4250 Pre-debut Facts Little Heechul - During winter, Heechul and his friends walked or ran down the mountain using potato sacks as toboggans because there was no bus. -Heechul played alone when he was a kid -Heechul got bullied by a girl older than him -Even when Heechul’s sick, he would still go to school. -Because his family kept on moving houses, he made fewer friends. -Heechul loves trouble. XD -Heechul was not popular when he was a kid. -Heechul had been called a “weird kid” by other kids and even his own teachers because they felt all he ever did was smile. After Debut Facts -Heechul auditioned in October 2002 and debuted as an actor in March 2005 -Heechul is in the entertainment industry now because he loves it and it was his parents’ dream for him (to see him in tv). -Heechul calls all his solo lines “The Art of 4 Seconds” because almost all of his solo lines are only 4 seconds long. -Heechul liked older women, but since, nowadays, there are lots of new artists that are cute, he’s now more attracted to younger women. *cough* Sohee *cough* -Heechul thought that 48 million views on his cyworld/minihompy was too little. -Once Heechul went on a diet, he would only eat chilli and sweet potato. He lost 4 kg by just eating like this. -Heechul became paranoid of his surroundings since the day he debuted. About his Accident -Metals rods had to be placed in his left leg because of the fracture he got from the accident. -And even if he had already fractured 5 parts of his leg plus other injuries, he was still afraid of fainting in front of the camera. To succeed, he bit his tongue so hard it bled and he couldn’t talk for a week. -When the August 2006 accident happened, he didn’t talk for a week because he bit his tongue going to the hospital for trying not to faint. -After a few months, he made his comeback standing on a stage singing Super Junior-T’s  ”Is There No One Like Me.” -Hankyung was there to support him, and Hankyung cried when he saw Heechul perform on stage for the first time after the accident. Super Junior -Heechul is thankful to Zhoumi for being his arms and legs during the time when he was still recuperating from the accident he had. -Donghae is the one who influenced -Heechul to make twitter. *thank you fishy!* -Heechul wants to put his heart into acting, to prove that he (and the other members) is very hard working. -When SJ debuted, he kept his distance from his co-members because he felt that his own mistakes would represent everyone’s mistakes. -Along with Kibum, Heechul has a passion for acting. -Heechul loves pissing Hankyung off. -Due to people talking badly about him, he thinks that the other members are being talked badly as well. -There was a time when Leeteuk’s name on Heechul’s phone was GaeTeuk which meant DogTeuk. Our Heechul is wonderful. Can you believe his accident with the others in 2006? Poor Heechul couldn't talk. At least they were all okay. Well that's all the facts of Heechul! Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina,   @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriPope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee,  @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @DonnaSearles E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @Izzy987 J: @JasminMartinez,  @Jinnyrod3 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea,  @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza  @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @P1B2Bear, @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R:  @resavalencia, @Rebecca22 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Super Junior Age Group: Oldest to Youngest
Leetuek - July 1, 1983 Fact: Leeteuk is afraid of being alone, when he was in the hospital, he asked Donghae and Ryeowook to stay overnight with him Heechul - July 10, 1983 Fact: Because Heechul’s personality is quite sensitive, he draws a line when he sleeps on the bed. If anyone crosses the line, they will be kicked out. The people that can sleep with Heechul is Kibum and Typhoon (The Trax). Hangeng - February 9, 1984 Fact: In 2002 he passed the SM Entertainment’s audition in China. He was one out of the 3000 to pass the auditions. He left for Korea. His family was poor, so when he left he didn’t ask for money and left with an empty wallet. Using a vacation visa, he left to a country where he wouldn’t know anyone, without money and without knowing any Korean words. After 2 more years of hard training, Hangeng made his debut as a member of the new project group “Super Junior 05″ together with 11 Korean guys. These 12 reached fame, but several months later something very harsh happened. Since Hangeng was the first Chinese person to debut in Korea, Hangeng and SM didn’t know about the laws. Hangeng found out that his visa was wrong, and that he was no longer allowed to perform until the Visa problem had been solved. There was also a law saying that foreigners could only perform on 3 TV channels. Basically, Hangeng was told that he would be fined or even kicked out of Korea if he performed on TV. Wanting to help the band, Hangeng came up with an idea.. Would it be possible to stay by their side (super junior) if no one knew who he was? Since he wore a mask… he was able to perform. He continued to wear his mask for 2-3 months. He was seen as a backup dancer. The members tried to comfort him, but still he was in deep pain. He always told his mother on the phone that everything was okay. His lines had to be lip-synched by other members while he was still hiding in the back. Credit to owner~ Yesung - August 24, 1984 Fact: When the accident happened to SJ in 2007, Yesung cried for Leeteuk, Eunhyuk, Shindong and Kyuhyun who were involved in the accident. Leeteuk: “He even told me not to worry because there he will keep all members SJ.” Yesung said to Kyuhyun who is seriously injured in that accident: “If you heal, I will not be angry anymore though you always making fun of me.” Kangin - January 17, 1985 Fact: The name “KANGIN” was given to him to suit his personality., Kangin means “strong benevolence:, a strong but nice person. Shindong - September 28, 1985 Fact: Once Shindong heard 2 highschool girls walking past him saying “there’s Shindong the other girl say "really" so the girl went to see if its really him then she said “its not him!” Sungmin - January 1, 1986 Fact: When Sungmin was asked to finish the sentence, “Super Junior is..” He replied “a theme park” Eunhyuk - April 4, 1986 Fact: The member voted Eunhyuk as the member who watches the most Yadong (erotic video). There was an article that came out that said, “ Eunhyuk is a Yadong Mania”. After the article came out, his mom called him and asked him, “did I raise you to be this way?” Siwon - April 7, 1986 Fact: Siwon often gives injuries to other members accidentally, since he can’t control his strength. Donghae - October 15, 1986 Fact: Donghae who is quite weak in health, often loses sleep at night. Sungmin who lives with him would fall asleep easily at the count of three, leaving Donghae to roll and flip around in bed trying to fall asleep. Ryeowook - June 21, 1987 Fact: He would go to his hyungs’ rooms at night, when they ask why he is there he would say,”I just wanna be with hyung for awhile, can I?” Kibum - August 21, 1987 Fact: He always say that being a singer is God’s will. This is because when Kibum was living in America, he went to church every week. And on one of the week after service, he and his group of friends went to eat spicy rice cake. Unfortunately he lost his way. And that's when he met one of the SM person that asked him to join. Kyuhyun - February 3, 1988 Fact: He loves playing online games (such as Starcraft) so much and is known for his exceptional gaming skills, so much so that he was nicknamed ‘GameKyu’ [see GameKyu Saga]. He expressed in radio interviews that if he wasn’t a singer, he’d like to be a professional gamer. He has said that gaming helps him relax. He is well-known for liking the game Star Craft, in particular. Hi guys! It's been awhile since I've posted right? Not sure how long! Today I thought I would post the age group of Super Junior from Oldest to Youngest instead of KRY Friday which someone else may be doing. So for this all 13 members were included. I hope you enjoyed learning some facts about the members! Let's tag the others! @TwistedPuppy @KokoroNoTakara @Kpossible4250 @GamerKyumin Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina, @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriePope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee, @ChristineO84, @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @DonnaSearles E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @Izzy987 J: @JasminMartinez, @Jinnyrod3 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea, @MaelstromVIP, @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @NasiaWright, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R: @resavalencia, @Rebecca22 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @StefaniTre, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Happy Heechul Day: Over the Years
It's finally Heechul Day over in Korea! So what could possibly be better than taking a look at the ever gorgeous Heechul over the years? :) 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 September 2011-August 2013: Military Service 2013 2014 2015 2016 Tagging the ELF Reps... ^^ @Kpossible4250 @KokoroNoTakara @twistedPuppy @CuteBabyLay Sapphire Ocean This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps :) Please leave a comment saying if you want to be added to this list! Or if you wish to be taken off the list. One of our ELF Reps will reply to your comment! Changes will occur from next card on! 4: @4dalientae A: @AaliyahNewbell, @addri, @AlexisCortez, @aliendestina,   @AlyssaGelet818, @amobigbang, @AnnieGoodman, @AubriPope B: @baileykayleen, @bangsuju, @Brawner13 C: @cardboardart, @ChelseaJay, @CheyenneJessee,  @CristinReynolds, @cue2pal D: @dallasyamane, @Defy24601, @DonnaSearles E: @EliseB, @EmilyGardner, @Ercurrent, @EsmeraldaCayeta, @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender, @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero, @isabelad09, @IsoldaPazo, @Izzy987 J: @JasminMartinez,  @Jinnyrod3 K: @kandle779, @KarlythePanda66, @karinamiranda81, @kawaiichibifox, @KellyOConnor, @Keniaaxox, @kpopandkimchi, L: @lashonda0917, @Lelulgc M: @MadAndrea,  @MaggieHolm, @MandyNoona, @matty0203, @MelissaGarza  @megancurrent9, @merryjayne13, @Minnieluvs, @MirandaStephens, @MrsKyuhyunCho N: @NadineEsquivel, @nnatalieg O: @otakukpoper P: @P1B2Bear, @pharmgirlerin, @PrincessUnicorn Q: R:  @resavalencia, @Rebecca22 S: @sherrysahar, @SierraPaske, @SimplyAwkward, @skittlesrocks93, @Starbell808, @SomaMorga @SugaMint, @SugaOnTop, @sukkyongwanser, @SweetDuella, @szewwy T: @Ticasensei, @Tinnerz10 U: @unnieARMkeY V: @VeronicaArtino, @vicky1990, @VixenViVi, @VKookie47 W: X: Y: @YessicaCardenas Z:
Kim Ki Bum birthday Event
Hello Elf’s. I bring you Day 2 of the birthday event. Birthday mood boards! Have a great day!! ELF Reps: @cns1391 @ESwee @MelissaGarza @Just2BLoved @kpopfan88 @BoyGroupKpop @QueenPandaBunny ELF Tag List This is the Super Junior "Sapphire Ocean" tag list. It will only be used by our ELF Reps . Please leave a comment saying if you want to be added or removed to this list. One of our ELF Reps will reply to your comment Changes will occur from the next card on!!!!! #: @4dalientae A: @addri @AlexisCortez @AlyssaGelet818 @AnnieGoodman @AubriePope B: @baileykayleen @bangsuju @Brawner13 C: @cardboardart @ChelseaJay @CheyenneJessee @ChristineO84 @cns1391 @CristinReynolds @cue2pal D: @DalyRomero @dallasyamane @dalenalw @Defy24601 @deilig @DonnaSearles @DucklingYoongi E: @EvilGenius @EmilyGardner @Recurrent @EsmeraldaCayeta @ESwee F: @FalseLove G: @GamingAirbender @GamerKyumin @GilMaritsa H: @HerosBells I: @IkutoZero @InfinitySky @isabelad90 @IsoldaPazo @ItsMari @Izzy987 J: @JasminMartinez @Jinnyrod3 @Juliag13 @jumbled2 K: @kandle779 @KarlythePanda66 @karinamiranda81 @KellyOConnor @Keniaaxox @kpopandkimchi @kpopfan88 @Kirinacorn81 L: @lashonda0917 @Lelulgc @LiyahBoon @lop0929 M: @MadAndrea @MaelstromVIP @matty0203 @MelissaGarza @megancurrent9 @merryjayne13 @Minnieluvs @MirandaStephens @MrsKyuhyunCo N: @NadineEsquivel @NasiaWright @nnatalieg O: @otakukpoper P: @pharmgirlerin @PrincessUnicorn @PilaVaj Q: @QueenyCrossGene R: @resavalencia @Rebecca22 @robertakm64 S: @Sailynn @samcorsam @sherrysahar @SHINee4ever @SierraPaske @SimplyAwkward @skittlerocks93 @Starbell808 @StefaniTre @SomaMorga @sugasadamsapple @SugaMint @SugaOnTop @sukkyongwanser @SweetDuella @szewwy T: @TaraJenner @Ticasensei @Tinnerz10 U: @unnieARMKey V: @VeronicaArtino @vicky1990 @VixenViVi @VKookie47 W: @WinKonVIP X: Y: @YessicaCardenas
16
Comment
1