Makkelijkgeld
1+ Views

Werken tijdens Corona overstroming

Er waren veel mensen die het leven lieten en sommigen van hen zaten vast in het complex. De volledige infrastructuur van de Corpo Co werd aangelegd na de overstroming. Alle belangrijke bruggen, kanalen, spoorwegen, tunnels en alle parafernalia stonden op. Ondanks dit alles verloren veel mensen het leven en ook hun dierbaren. Er is een constant probleem over de veiligheidsproblemen na de aardbeving met een kracht van 9,0 op de schaal van Richter die vorig jaar de stad Corona verwoestte.

Bij de ramp zijn zoveel mensen omgekomen of ernstig gewond geraakt. Velen hebben hun dierbaren verloren. Het brengt ze terug naar de plek waar ze wonen nadat ze hun hele leven ergens anders hebben doorgebracht. Velen zijn hun huizen kwijtgeraakt, die nu worden herbouwd door de regering van Puerto Rico. Dit brengt ze terug naar hun natuurlijke habitat, die op zich best mooi is.

Het wederopbouwproces verloopt heel langzaam en veel mensen zijn bang om te werken vanwege de situatie. Ook al zijn er veel wetten over het herstel van de lening, toch laten de banken en financiële instellingen geen vrije kapitaalstroom toe. Dit brengt het negatieve sentiment terug en het sentiment is tegen het Puerto Ricaanse volk.

Het is een feit dat toen de arbeid terugging naar hun geboorteplaats om een baan te vinden, velen stierven aan ziekten die door het zeewater werden veroorzaakt. Toen het water opdroogde en ook de modder zakte, stierf ook de vis. Op deze manier is het een probleem voor vissen die afhankelijk zijn van dergelijk water. ga naar deze website , maar is gestopt vanwege de grote hoeveelheid stilstaand overstromingswater van de bouwplaats. De lokale overheid moet dit probleem oplossen door deze enorme hoeveelheid overstromingswater te gebruiken.

De reden achter de vertraging van het project is dat velen hun baan zijn kwijtgeraakt en vele anderen al maandenlang niet hebben betaald. Dit heeft geleid tot een grote crisis in de economie van Puerto Rico. Het herstelproces zal veel tijd kosten en zal moeilijk zijn voor veel mensen, vooral voor degenen die afhankelijk zijn van de toeristische sector. Toerisme is een enorme onderneming en brengt veel geld in de economie. Als er een recessie is, zijn er geen toeristen en geld is geen garantie voor deze bedrijven. Het herstel- en heropbouwproces is traag en erg duur.

Er zijn veel redenen waarom dit project werkt, maar het hangt van de overheid en de lokale bevolking af om het te laten werken. De belangrijkste reden waarom dit project niet snel genoeg verloopt, is het probleem van structurele overstromingen. Het is een zeer ernstig probleem, maar toch moeten de lokale bevolking en de overheid dit probleem zo snel mogelijk oplossen.
0 Likes
0 Shares
Comment
Suggested
Recent