welonjames
1+ Views

OST til PST konverter online værktøj til at skifte OST dokument til PST

I tilfælde af at du er Exchange OST-dokumentklienter, og du skal komme til OST-poster i PST Outlook, er dette indlæg nyttigt for dig. Grundlæggende omfatter OST-poster forskellige data som meddelelser, kontakt, tidsplan, noter, arrangementer, dagbøger, indsatte billeder og andre vigtige data. Der er forskellige årsager, der er ansvarlige for forurening af OST-poster, og bagefter bliver dine oplysninger fjerne. OST til PST konverter online værktøj

Bedste OST til PST-konverter til at flytte OST-post til PST


I denne innovationsverden er der masser af data tilgængelige, men det er ekstremt svært at vælge en, der er ideel og effektivt tackler din bekymring. For at komme tilbage til OST-information tilbage planlagde vidunderlige informationsarrangementer den bedste OST til PST-konverter, der er tilstrækkelig til at skifte over ødelagte, skadede eller uden for rækkevidde OST-poster til PST Outlook. Dette er det bedste OST til PST-konverteringsvindue, da det bruger en letforståelig grafisk brugergrænseflade, der hjælper klienter.

Denne OST til PST-konverteringsapplikation er et pålideligt og ubesværet værktøj til at skifte OST til PST. Det finder en måde at ændre over hele OST-postkasse ting som sådan-Indbakke komponenter, Sendt kuvert, Udbakke, Kladde og Junk sender og så videre OST til PST konverter applikation direkte proselytter OST til PST, EML, MSG, EMLX og MBOX uden problemer. Der er ingen begrænsninger på rekordstørrelse; Du kan skifte OST-dokumentets grænseløse størrelse til ønskede konfigurationer. Det hjælper dig med at skifte over single ligesom forskellige meddelelser fra OST-posten.

Nøgleelementer til bedste OST til PST Converter-


1. Før den sidste ændring; du kan se se på meddelelser ved at trykke på eksplicitte meddelelser.

2. OST til PST Converter er et passende program, der effektivt ændrer information fra hemmelig nøglesikret OST-post i nogle få arrangementer PST, EML, MSG, HTML, PDF og MBOX uden informationsulykke.

3. Bedste OST til PST Converter giver dig mulighed for at skifte mellem valgte oplysninger mellem eksplicit datoer. Du skal blot karakterisere to forskellige datoer som "Startdato til slutdato".

4. I tilfælde af at dit ændrede over PST-dokument har en enorm størrelse, kan det bryde op i mere beskedne dele som-1GB, 2GB, 3GB, 4GB og 5GB.

5. OST til PST-konverter importerer ligeledes OST til Office 365 og Live Exchange Server inklusive alle bogstaver.
welonjames
0 Likes
0 Shares
Comment
Suggested
Recent