MelissaGarza
50+ Views
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
Choáng với bộ sưu tập quà sinh nhật đắt đỏ của fan tặng Chanyeol (EXO)
Hình ảnh của danh sách quà fan tặng cho Chanyeol nhân ngày sinh nhật khiến cư dân mạng dậy sóng. Mới đây, trang Koreaboo đã đưa tin về loạt hình ảnh xuất hiện trên trang mạng xã hội Instinz, khiến cư dân mạng dậy sóng. Trong đó, tác giả đăng tải hình chụp lại bộ sưu tập quà tặng của các fansite dành cho thành viên nhóm nhạc nam đình đám EXO - Chanyeol. Trong đó, không ít phần quà ước tính có giá trị lớn như máy tính Mac, những bộ trang phục và phụ kiện thời trang đến từ các nhãn hiệu nổi tiếng như Blueberry, Givenchi, Thom Browne, Alexander Wang, máy massage vai, dàn điều chỉnh âm thanh Traktor DJ, túi xách của Prada, đàn guitar và khoảng 2 chiếc đàn organ khác loại... Chanyeol nhận được những phần quà có giá trị "khủng" từ người hâm mộ, khiến cư dân mạng "mắt chữ a mồm chữ o". Cũng theo Koreaboo, tác giả bài đăng đã ước tính tổng giá trị của phần quà này sẽ rơi vào khoảng hơn 1 triệu won (khoảng 19 triệu VNĐ) không kể những món quà chưa được chụp hình, tuy nhiên nếu tìm hiểu kỹ giá của các món đồ thì sẽ thấy giá trị còn cao hơn thế rất nhiều. Thêm vào đó, một fanclub đã quyên góp một khoản tiền cho tổ chức Tổ chức trẻ em bị bệnh máu trắng Hàn Quốc (Korean Childhood Leukemia Foundation) nhân danh Chanyeol, tuy nhiên số tiền đóng góp không được tiết lộ cụ thể. Quà tặng trang phục thời trang của các nhãn hàng danh tiếng như Alexander Wang, Saint Laurent, Dolce & Gabbana,... từ một trong những fanclub lớn nhất của Chanyeol - Baidu ParkChanyeol Bar và My Black Label. Cộng đồng fanclub cũng dành tặng anh loạt phụ kiện thời trang đắt đỏ khác. Loa AeroSkull HD có giá khoảng 399 EUR (khoảng 9 triệu đồng). Máy tính Mac. Dàn âm thanh DJ Traktor Kontrol S8 có giá khoảng 1199 đô la (tương đương 27 triệu đồng) cùng đàn organ. Bộ chỉnh âm của Dave Smith Prophet 6 có giá ước tính 2799 đô la (tương đương 63 triệu VNĐ) được fanclub Baidu ParkChanyeol Bar gửi tặng. Micro của Blueberry. Fanclub khác còn tặng nam ca sỹ một chiếc đàn guitar. Ngoài ra còn vô số mỹ phẩm, máy massage, máy chơi trò chơi và loạt quà tặng lưu niệm dễ thương khác Một fanclub đã quyên góp một khoản tiền cho tổ chức Tổ chức trẻ em bị bệnh máu trắng Hàn Quốc (Korean Childhood Leukemia Foundation) nhân danh Chanyeol, giúp thần tượng xây dựng hình ảnh đẹp trong mắt công chúng.
BTS Fan Art Friday~
안녕하세요! Hey, Everyone!! It's been a while!! I know I haven't been active here for a long time but I promise you that I have been lurking here every so often. On to the topic of today's card. Today is Fan art Friday in the BTS Community!! This weeks featured member is: Park Jimin~ I originally meant to use these two photos and I have personally drawn for Writer Wednesday but I took too long drawing the both of them. So, I have decided to use them for today since it still fits into today's theme~ I hope you like them~ It was supposed to have text on it saying: BTS Writer Wednesday. But right now there is no point to leave the words on there LOL I rushed drawing the both of these, so it isn't great LOL Can you guess what photos were used as reference?? XDD Until Next Time~ ❤BANGTAN ARMY TEAM❤ @Yugykookie97 @Mochiroon @MelissaGarza ❤ARMY TAGLIST❤ @amandamuska  @blessowmwago @BoyGroupKpop @Bxbybri @CleafeMaeObina @coolwolf13 @dalenalw @echoxsoul  @gabstar143  @Gracebug @HannahC19 @herreraletecia  @HomegirlG  @ifitnessvn @Ilovephases @izzybell1202 @jennyfer1111r1 @JJiBin @jiminiebae @jkenshayla @jungkookieeeee @Just2BLoved @kaylawalker929  @kaylenne956 @krissynormam @kpopfan88 @Kyla05 @MelissaGarza @Mochiroon @Nyxxonn @PANDABTS @QueenPandaBunny @rebeccariley52 @rodrickagardne @Rose2demhaters @samcorsam @simpsonsamantha @Shelbeigh19 @shellyfuentes70 @soobak @Starbell808 @szewwy @Taekookimonster  @Tiffiedannie @wolfyplayzyv @YourHentaiWaifu @yukigintokie     *let me know if you want to be apart of the ARMY taglist*
[CLOSED] Announcing: Vingle President Recruitment
--Current recruitment for these Communities has closed. Please check your communities for notifications on the next recruitment period!-- Hello Vinglers! Three months ago, we welcomed our Pioneers who bravely took on the role of first President of their Communities. Now that their term has ended, these Communities will be open for applicants who want to take on the responsibility! The registration period for Presidential Candidates starts December 3 and will end on December 11. Current Presidents are allowed to re-apply for their spot, and new members of the Commuity are encouraged to apply as well! On December 12, your Community will have 1 week to vote. The results of the voting will be released in real time and anonymous of course! If only one person is running for President, they will become President without a vote. To apply: Click the link of the Community you want to apply for below and fill out the application - A.C.E AOMG Astro BAP BTS BamBam Bigflo CROSSGENE Chanyeol Cheerleading ChoiYoungJae Funny Got7 Infinite JJProject Jimin KimYugYeom Kpop MarkTuan NCT NU'EST OnePiece Pentagon Quotes Straykids SuperJunior T.O.P TRCNG TVXQ Travel WINNER iKON If the community you want to be President for is not on the list, visit the Community and see if you can apply to be Pioneer! For Communities with Pioneers that were appointed a bit after the very first round of Pioneers, a "President registration banner" will be posted automatically and notifications will be sent out to remind you that you can apply when their term ends :) Many, many thanks to the wonderful Pioneers that cared so much for their Communities as our very first Presidents! @galinda @caricakes @jazminramirez9 @kpopandkimchi @QueenPandaBunny @immortalartist @Starbell808 @Yugykookie97 @MelissaGarza @Luna1171 @MaeLyn @Sugakookiev @TaylorHill5 @DefSoul1994 @WinKonVIP @Akiramarie13 @QueenyCrossGene @Just2BLoved @BTSMicDrop @Twistedpdnim @HeonyStar @Awkwardjazzy @YulaGyeom @ESwee @Halsyeon @Changkyunie @Kangyoochans @royalpandajedi @SweetDuella @Baekyeol27 @MonstaHyungwonX @LiyahBoon @CLAKPOP @VeronicaArtino Good Luck!
EXO 2015
Chào năm 2016 ↖(^▽^)↗ Cùng điểm lại 2015 EXO đã làm những gì cho chúng ta. ≧﹏≦ <3 EXO_L: Hãy tham dự MAMA đi ạ EXO: các tv đều rất bận rộn nên một số tv sẽ không đến được EXO_L: tất cả hoặc không 1 ai EXO: đến MAMA với đầy đủ các tv, Kai đã ngủ gật trên vai các anh, một số tv khác gục trên bàn. <3 EXO_L: bọn e mún xem kĩ năng diễn xuất của các a. EXO: Thực hiện ngay EXO next door <3 EXO_L: bọn e mún 1 thứ gì đó "ấm áp" cho mùa đông. EXO: phát hành "Sing For You" <3 Tại buổi fansign một bạn đang đến chổ Baekhyun lúc đó a đag ăn kẹo và bảo "em đói".Baekhyun đã cắn kẹo ra đưa cho cô ấy phần a chưa ăn. T_T <3 EXO_L: trời nóng quá (đợt quảng bá LMR) EXO(Suho và Chen): tự mình tặng kem cho fan <3 EXO_L: bọn e không có quà giáng sinh sao? EXO: tặng fan 1500 vé miễn phí vào Lotte Free bằng chính tiền của mình. <3 Trong đợt quảng bá CMBB có 1hôm trời mưa các chàng trai mặc áo jacket. Baekhyun đã cởi áo khoát ra và nói "Nếu các bạn bị ướt thì chúng ta sẽ cùng bị ướt luôn vậy" ~T_T~ yêu anh lắm Baekie à <3 EXO_L: Lay sẽ rời bỏ chúng ta Lay trả lời phỏng vấn một tạp chí ở Trung Quốc ”tôi sẽ k rời SM và Hàn Quốc vì lời đã hứa với các thành vieen” Sau đó vài tháng Lay đã khóc và xin lỗi chúng ta vì bận lịch trình cá nhân không thường xuyên bên cạnh các thành viên được. ~T_T~ Lay à đừng khóc. E tin A Cre: Fanpage EXO Em không hứa sẽ bên các anh mãi mãi nhưng ngày nào các anh còn nắm tay nhau trên sân khấu ngày đó em còn là một EXO_L.
Min Yoongi...
Ngày hôm ấy, không nhớ rõ là ngày nào...nhưng nó đến rất bất ngờ. Anh...đã vô tình xuất hiện trong tâm trí em mà chẳng một lý do. Và rồi...kể từ ngày hôm đó em bắt đầu để tâm đến chàng trai thứ 3 trong đời mình... Min Yoongi. Cả Baek và Jin đều đến cùng vs một nguyên nhân,chỉ có anh là bất chợt trong âm thầm. Yoongi ạ...em đã ngăn không cho mình yêu anh thêm nữa, nhưng vô ích anh à. Ban đầu em cứ nghĩ nó sẽ qua nhanh thôi rồi em sẽ hết yêu anh...đâu ai ngờ tình cảm đó nó lớn dần. Nhưng cũng chính vì vậy mà em đã đánh mất đi một người bạn. Chính thành viên BTS đã cho em có thêm một người bạn và cũng chính thành viên BTS làm em đánh mất người bạn đó. Lỗi do em đúng không anh? Nếu em yêu anh trong âm thầm thì có lẽ bọn em vẫn vui vẽ. Chỉ tại em không biết cách kiềm chế tình cảm của mình. Lúc đầu, em đã bias Jin bởi vì em ngưỡng mộ anh ấy. Jin thật sự là mẫu người đàn ông hoàn hảo. Chính Jin đã mang đến cho em hai người bạn. Một người là bạn học (A), một người là bạn mới do cô bạn ấy giới thiệu (B). Hai người họ một bias JungKook (A), một bias Jimin(B). Ba đứa bọn em tuy không thân nhưng rất vui vẻ nói chuyện với nhau. À mà đúng hơn là thân theo kiểu AB và AC, cô nàng B và C hoàn toàn không biết nhau. Ấy vậy mà lập nhóm chat, bọn em từng đứa một lên tiếng nói chuyện trên trời dưới đất như đã thân thiết từ lâu. Mãi cho đến khi em biết mình yêu một người khác trong BTS. Chính là anh....Min Yoongi. Vô tình trong tiềm thức hiện lên bóng dáng người con trai em chưa từng để ý. Và rồi bất chợt em nhận ra anh, post ảnh anh lên zalo thì ngay lập tức nhận về sự phản đối của cô ấy. Lần thứ 2 có vẻ cô ấy rất tức giận....suýt nữa thì bọn em cãi nhau. Chỉ vì em đã chọn Jin trước, dù yêu tất cả thành viên cũng không được post ảnh bày tỏ vì phải nghĩ cho ARMY khác. Nếu được, đó cũng chỉ có thể là NamJoon, theo couble. Cô ấy bias Jimin nên được quyền "yêu" luôn anh. Còn em thì không =(( . Chỉ được yêu anh trong âm thầm. Vì tình bạn giữa bọn em, nên em đã cố gắng ngừng yêu anh. Đến một ngày...em lại nhớ anh rồi post pic anh chỉ là đôi môi cong chu choe đỏ ửng, vậy mà.....cô ấy đã nỗi giận và unfriend em. Thật sự rất buồn. Là lỗi tại em , tại em hết. Thế là em đã mất đi một người bạn chỉ vì vô tình em yêu anh....em chỉ lo cho cô bạn nhỏ của em sẽ khó xử giữa hai bên. Nhưng sẽ không sao đâu anh ạ...bởi vì....họ mới thật sự là bạn thân của nhau, em chỉ là kẻ đến sau nên không gì gọi là thân thiết. ừmmm....em luôn xem họ là bạn. Và vẫn sẽ yêu anh theo cách của mình. Min Yoongi#
I'm His Noona ft. Rapmon A.k.a Kim Nam Joon
They crack me up so much, they don't need enemies with friends like them. So, its been awhile, I've been busy. I have writer's block with my series called First Time in Korea. I don't know if I should kill someone or not, LOL!! Just kidding...maybe not....I don't even know. Let me know if you want to be tagged or un-tagged in future stories. Thank you!! I come into the kitchen, after getting home from school. I left early because today was Senior skip day, but I didn't want to stay home. I know my mom would make me clean the house, if she knew I didn't have to go to school. I'm home alone, I'm making some Mac n Cheese, so when my sister comes home, she can grab a plate. She's a year younger than me, but she's like my best friend. I grab my plate and head to the living room to watch a scary movie. I love scary movies, I like to predict what will happen and who the killer might be. I was so engrossed with the movie that I didn't hear the door knob twist open and close. On the TV, the last victim is cornered and is face to face with the killer. At that exact moment where the killer lunges at them, I jumped and screamed because someone tapped my shoulder. I look behind me and I see a blonde haired guy doubled over laughing. "Namjoon, You're a freaking Jerk!!! How many times have I told you not to come to my house uninvited?" I said, vehemently. He stood to his full height and swiped the tears from his laughing fit. He smiled, dimples poking out, "Sorry, I couldn't resist, Sweet Cheeks. Why would you watch them by yourself, if you get scared by watching it?" "It's my preference and none of your business. AND don't call me that." I grabbed my plate from the couch and walked to the kitchen. As I strolled to the sink, I said over my shoulder, "You almost ruined my outfit and you would have to pay for that." I'm washing the plate, when I hear him entering the kitchen. "Nice shoes, (y/n)." I smirked, I love these shoes and my favorite celeb loves them too. I blush and giggle, thinking about him. I turn around and see Namjoon playing with my sunglasses. Oh no!! "Namjoon, give that to me, before you break it. Just go home, my sister won't be home for at least 30 minutes." He looks up and smirks, "I'm not gonna break it, I just want to wear it." As he goes to put it on, I rush over to him to grab it from him, but I have the worst luck. "WHAT DID YOU DO!?!?!?" I screamed at him. He flinched and looked down. He looked remorseful, but I didn't care about his feelings. Those glasses were given to me by my favorite celebrity. Now, I won't have a memento from that time I met him. I grabbed the glasses from him and my emotions just overwhelmed me and all I felt was Hate. "Get the hell out of here, you piss me off, just looking at you makes me irritated. I don't even know why you even hang out here when my sister isn't here, you just want to make my life a living hell, don't you? No wonder you don't have a girlfriend, you'd break her in half." While I was saying all this, he was taking it with a solemn face but when I mentioned girlfriend, his face got so red and not from being embarrassed, but from anger. He came closer to me and stood chest to chest, which made my head tilt back to see his face. His voice was deep and controlled, it made me blink a few times to realize he's telling me something. "Look, I get that your mad about your glasses but that was a low blow. If you weren't so slow and stupid, you'd realize why I hang out here when your sister isn't." All I got from that was him calling me slow and stupid. I poked him in the chest, "Did you just call me slow and stupid?" He grinned, my face must've been red because I felt steam coming out of my nostrils from his stupid cute dimpled smile. 'Cute, him, WTH, (y/n)' Each word I said came with a poke to his chest shoving him closer to the wall, "I'm"*poke* "You're" *poke* "Noona. Don't disrespect me, Got it?" He smiled again, which irritated me even more. "What the hell is wrong with you? You know what, I'm done. I'm done with you, I don't want to see you. If you come by to see my sister, that's fine, but I'm not ..." He grabbed my face, staring into my eyes. I was shocked at his gesture, 'WTH is he doing?' His eyes lowered to my lips and at that, my lips parted, releasing a sigh. With my face in his hands, he leaned closer and closer until our lips where a centimeter away. His gaze never wavering from my lips, I closed my eyes, waiting for him to close the distance. After a few heartbeats, I open my eyes and I see him smiling, his head resting on the wall. I can't believe I fell for this, I'm so embarrassed. I feel tears threatening to fall. I grab his hands and pull it from my face. I turn around and start running to my room. I hear him right on my heels, his hand grabbing my arm and pulling me close to him. I struggle against him, not wanting to be embraced. "Why? Why are you doing this to me?" I look at him, tears streaming down my face. He carefully wipes them with his thumb. Then, sweetly kisses my eyelids, then my cheeks, my jawline, the corner of my mouth. My whole body melting from his sweet kisses. I don't know why I'm letting him get away with this, but I don't want to stop him and his kisses. He stopped and looked into my eyes. He must've seen the effect he's having on me as a sign, he gave me a chaste kiss. Once I released the breath, I didn't know I was holding, he kissed me a bit more passionate. I wrapped my arms around his neck and his arms coiled around my waist, making our bodies fuse together. I don't know if I couldn't breathe because of the kiss or his hold on me, but I liked it. He trailed candy kisses all over my neck and bit my ear, I moaned his name, he pulled away at the sound of his name. He leaned his forehead against mine. I heard a ping from my phone, I pulled away from him and reached my phone from my back pocket. A text from my sister, telling me that she's staying after school for a project. I pocketed the phone, "Who is it?" said Namjoon, quietly. I was still reeling back from the kiss and before I knew it, I gave him my sassiness, "It's none of your concern." His eyes narrowed and began to walk towards me, I backed up until I felt my bedroom door behind me. I turned to open it and his hand landed against the door to keep me from opening it. He pressed his body on mine, I was between two solid walls. He swept my hair to the side, exposing the back of my neck. "(Y/N), I asked you a question." He kissed my ear and trailed down to my neck and the back of my neck, sending thrills down my spine. "I have the right whether or not to answer it. Plus, you haven't answered mine." He whispered, "What is it?" I turn to face him. "Why are you doing this? Is this to get revenge on me from earlier?" He shook his head and looked up at the ceiling, then back down to me. "You really are slow." He saw that I was about to rip him a new one, when he quickly said, "I wouldn't do this for revenge. Why do you think that I spend time here, when your sister isn't around?" I tilt my head in confusion, "Because you're waiting for her to come home from school?". "Because I like you, (y/n)." He smiled and at that moment, I had butterflies fluttering in my tummy. ****Few Years Later**** "Namjoon, hurry, you're gonna miss it. Bring the camera." I see Namjoon running back and forth through the doorway. Since that day he confessed to me, we have been inseparable. We went to the same college but I graduated first since I'm a bit older than him. My family was worried that we were too young to be together and they didn't want to pick sides if we were to break up. The most amazing thing is after he graduated, he proposed and each day is a blessing to be with him. "Babe, I got the camera. What's going on?" he kisses the top of my head as he sits next to me on the bed. "Look, at this cutie. Thank God, he looks like me and not you." I giggle, trying to rile him up. He gives me a look, like he's going to get back at me later. But, I have a surprise for him too. "Give me the camera." He gives it to me and I turn it on. I take a picture of my baby boy and then, Namjoon. I keep the focus on him and press record. "Honey, what would you do if you came home to find me and two other guys in bed?" His face said it all. "Don't play like that." "What if I told you in advanced, that way you're prepared to see it?" He leans over and bites my shoulder, causing me to laugh and fall on my back. The camera still recording. "Well, in nine months, you'll find out whether or not, I'm playing." He stood up, about to say something, then he started laughing and smiling. I pressed stop and put the camera down. I opened my arms and he crawled on the bed and laid his body between my legs and his head on my tummy. I wrapped my arms around his neck. I looked at him and saw a few tears escaping his eyes, he kissed me and then, buried his face in the crook of my neck. This man makes me fall for him, harder each day. "I love you, Namjoonie." His voice choked up with emotion, whispers. "I love you and our babies." If you want to be tagged or untagged, please comment below. My FANFIC Friends: A @amandamuska @AubriePope @AdiaJasinski @ashleyemmert @ArmyStarlight @AyameTenchu @AarohiHalbe @abby177 @AnnahiZaragoza @aliahwhbmida @anarose @aliendestina @AI0AI @axosrain @AmberFranco @ammagrande @AnaP @angiey0222 @AnnieGoodman @Anna5221 @AegyoBunny @Alyessiazavala @Areannaareanna @anahiml11 @abbylucas @aliendestina @addri @analeon123 @AraceliJimenez @AnimeFan4Evr @Addixtion @AkiraMarie13 @aleciaLOVES @AlexisRiver @Aliyah16 @AlysonUnderland @amobts @anahiriosl @analeon123 @anarevilla34 @artificialgold @AyleenChavez B @BlencitaGarcia @BrandyBell16 @ButterflyBlu @BAbrajan1 @Badtz @brandontearss @Bikutoria13 @bigbang2ne1exo @Breezeelizabeth @BBxGD @BrendaPham @BetsyJS @BridgetJara @BORNHATER @Bangtanss @BAPSBABY C @CreeTheOtaku @CrystalGuerra @ChanandlerBong @chinabarrier16 @christinequach @CheyanneLindsey @crazychikki @CrookedShadow @clstap1 @CuteBabyLay @CheyenneJessee @CeilidhHoadley @CallMeMsDragon @CristalTrujillo D @drummergirl691 @DestineeLiu @DekaraMiller @daljiyong @DezRico @DanaAmoi @Defy24601 @Dianeg886 @DanaMichelle @dchapple45 E @Exoexo @Elena166 @Elaynethtrumpet @elizabeth1234 @EmilyPeacock @Emealia @ElishaFisher @ESwee @EniorehFrancois @Eliortiz13 @Ercurrent @EXOAsf @EvilGenius F @faith92 @FalseLove @FileNotSaved G @GriseldaZenger @garanoxgrace @GeniferEskue @GRoso @gaya054 H @HinataKitty @HayleyYates @Helixx @HikariAkuhei @HayleyEastman @Halsyeon @HopefulHopie I @Izab3lla @ILikeHisFace123 @Izzy987 @Irngalray15 @inuyashagal @imiebegay14 @IsoldaPazo @Imagimato1997 @ilyworldfaetlc @Imagimato1997 @impulsegurl666 @IWuvKpop J @JoseCullen @JessicaFigueroa @jupnoor @jeppblackmen @JessicaVang @jw852 @JustinaNguyen @JohnEvans @JennieThor @jiminakpop @JessicaEvaristo @jazbasquez22 @JamiMilsap @JadeOwens @JuwanShields @jyesung72 @jenjenkhreim @JaeneashaJones @JuanitaBooRiv @janessaakemi @jessicaacosta90 @jasmincat13 @JaxomB @Jaysbae13 @JessonWang9094 @JohannaTlatench K @Kpopandkimchi @KendraReeve @kcastaneda170 @KokoroNoTakara @KaeliShearer @KpopBeat @Kpossible4250 @koinii @kmayong @kpopINT @Kagamine381 @KaitlynHewitt @kaylacdiamond @KassandraSosa @Kswags95 @KaylinJones @KhrystinaLee @kpopbunny9 @kayxoxo @KpopGaby @kennaxx @KoreanDramaMaMa @KarenGuerra93 @kel53 @KarenGuerra93 @KarlythePanda66 @KhadijahRanger @KirinaCorn81 @koala521 @KoizuniHime19 L @leelee12 @luna1171 @LauraEspinoza @lemonLassie @Lexxcisco @lovalbleme1929 @lopleaf19 @LisaTuan12 @LizaNightshade @LysetteMartinez @lailasmith @lcr4562 @LiyahBoon @LoKey @lrngalray15 M @MadAndrea @MelissaGarza @moonchild03 @morhilge1441 @misschimchim @Maddie27 @micahirene @Msrayray95 @MsJungHoseok @MsLoyalHeart @mightmuffin @may99 @MaggieHolm @merryjayne13 @MayraCastro @MirandaStephens @MykellHobbs @MiChanLuvKpop @MaritessSison @MaritsaGil @MariaDls @MarciMartinez @maddiedo @minimonkey07 @Maysaarah @MichelleIbarra @Micahirene @MidnightMadness @musicrider @MonAnnahiX @MrsBangYongguk @MaricelvaRomero @makidabebe @Michelle305 @megancurrent9 @ManaiaPio @ManiGray @Mercedesbenz98 @MichelleRosa @Miss148 @MissT615 @MrsKyuhynCho @MysticCreature N @narutobandgeek @ninjamidori @nikkynoel @ndcraia3 @NicoleFireRose @Nikolmaii @naomicheekydoll @NykeaKing @NooRiNoona O @oxSoZeroxo @Orihemay @OliviaZenger @Otakukpoper P @ParkHwaYoung @PrettieeEmm @Priscilla @Priscy513 @playboychaejin @PriyaBala @poojas @PrincessUnicorn @PatriciaS @petname83 @parktaemi @pharmgirlerin @PassTheSuga @PriyaBala @PeachyLife Q @Qilin94 @QueenPandaBunny R @resavalencia @rmchapa15 @RTC123 @RutGomez @Roxy1903 @RavenQueen0810 @RandomName @Rebecca22 @reyestiny93 @RKA916 @Rengaji @RedChord @RenaPhipps S @starbell808 @SarahVanDorn @Sarahdarwish @SindyHernandez @sunjiekitten @summerblack2 @Stephany123 @SerenityThao @SussiBosshammer @SassyMaknae @SamanthaAcosta @screamoparadise @seulbyul @StefaniTre @simpsonsamantha @SummerFranz @ShellyVargas @SugaOnTop @Sammie99522 @skittlesrocks93 @Shezmarie @SydneyHogg @SarahHm11 @SivegechHeang @shannonl5 @SaraHanna @StephanieAyalah @strawberrylover @SusiBosshammer @Saeda1320 @SimplyAwkward @SNBlackRose @SugalessJams @swarrier16 @SweetDuella T @torchix @taetaebaozi @tiffany1922 @Tamaki1618 @tinathellama @thetrillestkid @twistedPDnim @tbonezombie @Tania538 @tinafalcon22 @Tipmon @TeaTimeFoxy @TaeHyuna @Taekookimonster @TTMunga @turntuptae U @UnnieCakesAli V @viviano6 @VIPFreak2NE1 @VixilCastillo @VeronicaArtino @vlargo @Vay754 @VatcheeAfandi99 @V1PPLAYBOY W @woahdersierra @warning @WinKonVIP X @XergaB20 @xtishamaex @xXYGXx @XDLP @XxGummybear92xX Y @Yongsongmi @yaya12 @YouAreMyLarry @YessicaCardenas Z @ZitaMahoney @zzzdonk @Zxenna # @11erinmims @3xxxxxx0 @4idana
Christmas Announcement 🎄
December 13th marks the beginning of my favorite time of year. A time for romance..... Passion and Christmas/ themed stories The Countdown to Smutmas Begins! Smutmas countdown Starts Dec.13th and will end the 25th! Everyone is welcome to join in All fanfiction is welcome as long as the main focus is smut! This is when the freaks come out people! Make sure to include the community that the fanfiction involves ( for ex. Kpop, Jay park, etc.) Make sure the +18 tag is added onto the title Remember to have fun. I want to make it known that this is not a contest so there won't be winners but it's a great opportunity to show off your writing skills. Even if you don't participate I hope you'll read, comment and clip participating writers stories and give them lots of encouragement! We're all about positivity and polite constructive criticism. Meanies are Wiennies! So.... are you ready ? Then get to writing that freaky shit we like! and remember! Boss Squad: @royalpandajedi @Fromblue2u @Queenpandabunny @marrickej33 @BBxGD @Starbell808 @MelissaGarza @liyahboon Fans: @elishafisher @JaxomB @EXOahjummafan @StefaniTre @Yugykookie97 @dalenalw @Mochiroon KISS Squad @BabydollBre, @QueenyCrossGene, and @BTSMicDrop Lip glosses @EXOahjummafan @Starbell808 @QueenPandaBunny @divanicola05 @MelindaL @MelissaGarza @yugykookie97 Shall we date Kpop? @royalpandajedi @ElishaFisher @WinKonVIP @lexxcisco @BtsXExo @Starbell808 @KoizuniHime19 @Msloyalheart @kpopanime45 @Kandle779 @MaritessSison @Elizabeth1234
First Time in Korea Part 11
Want to start from the beginning? http://www.vingle.net/posts/1368968?shsrc=v I love MEMES. LOL. Hey, guys sorry for the late update. I've been busy and having writer's block sucks. Plus, I've been learning more Korean with Korean friends. So, forgive me. I hope I can wrap this up in 2 more chapters. Wish me luck to finish this next week because the following week, I will be out of the country. So, let's begin. I dressed up in black tights, black leather jacket, and black converse shoes. It looked dressy but without trying to. My girls were dressed in similar clothes. We head over to the guys dorms. ********************************************************* I knock on the door. Kris opens the door and his worried face, pisses me off. I walk past him and into the living room where I see the guys dressed in black also. Kris comes to stand behind me. "Jinny, do we have to do this? Can I just talk to her to find the truth?" 'So, she can spin this in her favor, Hell No!' I pretend to ponder about this and shake my head yes. I gave my best sympathetic face I could muster up and said, "You know what, you should talk to her. Maybe she will tell the truth to you. We will tag along and make it seem like we are hanging out. I'll stay back from you two. That way I can let you guys talk. Sound good?" I look over to everyone, their faces in shock. I look to Kris and see him smiling. My heart ached because I was lying to him. 'I'm doing this for you, Kris.' Kris turns to his room to finish getting dressed. I walk over to my friends and the members and whispered to them that it was just a ploy for my plan to work. They still looked confused and I told them to just do as I told them earlier to do. Kris steps from his room and looks at us, "What's going on?" I walk towards him and link my arms with him, giving him my sweetest smile, "We were talking about where we should go. I think going to the arcade, then the coffee shop sound good. What do you think?" He smiled and nodded. "I think that's a great idea, babe." He leaned down and placed a kiss on my forehead. I sighed. 'Moments like these are the ones that make me the happiest. Hopefully, after tonight, I can share moments like these.' I look over my shoulder, "Let's go guys!" As everyone starts heading towards the door, I notice many of them have an uncomfortable expression. I tried to smile reassuringly, some smiled back, others just nodded. 'I hope this goes well.' ******************************************************************* We meet with the girl group and I hang back as the members pair up. I see Kris and that girl, laughing. My eyes would follow them, even though I tried really hard not to. "Jinny, relax. If your glare could kill, she'd be dead." Julie laughs. I looked at her, "What?" Julie shook her head, "Never mind. Is the plan going accordingly?" I blushed, "Yes, I forgot. I just have to grab Chanyeol and we will leave it up to you guys to do the rest? Let me know if anything happens." Julie nodded. I see Chanyeol talking to a girl, I don't remember her name. 'Son Yang, Seo Yeong' I walk over to them, bow and say, "Sorry, can I steal Chanyeol for a moment?" I smiled because she smiled back to me and nodded. "See you later, Soo Young." Chanyeol said, waving bye to her. 'Ah~ That's her name.' As we start heading away from the group, I say to Chanyeol, "Are you sure you're up for this?" "Yeah, anyone who messes with my brothers, shouldn't get away with it. Also," he chuckles, "I feel like a spy like James Bond." I laughed, "You're such a kid." He laughs too. ******************************************************************** ***Julie's POV*** I see Kris playing PacMan with the girl. Lay and Kai at the dance machine. Tao, D.O., Baekhyun, and Chen playing pool. Suho, Xiumin, Sehun, Luhan, Jasmine and I are playing air hockey. I noticed that most of the girls stayed together or became fans for the guys playing. I grab my cup of slushy and walk over to Kris and the girl. I smile and wave to Kris, he sees me and turns to wave back, the girl looks to Kris and follows his gaze to me. I trip and my drink lands on her clothes. She yelps and stands up, she glared at me and turned to Kris to excuse herself, smiling at him. She gave me one last look and walked away. I saw her phone, sticking out from her purse and I slyly put my jacket over her purse and grabbed the phone. Texted her manager, telling him I forgot my jacket and can he grab me a jacket from the closet and bring it to me, and not to mention it to anyone, because I don't want to be embarrassed. After I sent it, I deleted the message, her manager said ok. I deleted his too. I quickly put it in her purse, I looked around and saw that no one noticed me. I see Jessica coming out of the bathroom, looking down her outfit. She notices me and I grab my jacket and apologize for the accident. Her smile didn't reach her eyes but she accepted my apology and went looking for Kris. I texted Jinny, Everything is going well. I went over to Jasmine and we exchanged glances. It was her turn. **************************************************************** ***Jinny's POV*** I arrived at the girls dorm and waited outside with Chanyeol. I received Julie's text and I smiled to myself. Chanyeol noticed and nudged me, "Everything ok?" I nodded, "Yes, the plan is working. I..." I saw the manager talking on the phone. "Quick, hide." I grabbed him and pulled him to this space between 2 houses. We were facing each other, our chest slightly touching, my heart racing with the thought of getting caught. Chanyeol's breathing is distracting me. I look over to where the manager is and there was no one there. I think I heard him ask for the dorm lock password. I come out with Chanyeol. "Did you hear what the Manager was saying?" I looked at Chanyeol. His face flushed and says, stuttering, "Umm, I-I-I couldn't h-hear tha-at well-ll." I grab my phone from my pocket about to dial Julie, when I hear the manager coming back out. I grab Chanyeol and shove him in, with me, when my phone falls to the ground. I make a silent prayer, hoping he didn't hear that. "Chanyeol, my phone dropped." He says, "I'll get it." at the same time as I said, "I'll get it". We both start lowering ourselves and I push Chanyeol to stop. "I said, I'll get it." Chanyeol stops moving and stands upright. I lower myself, coming to a stop in front of his zipper. I gulped, looked over to where my phone is and realized its far. I stand up, "Chanyeol, the phone is out of my reach, you go get it." I push him down, looking up as to not see him go down. He slowly squats and stops, leans over and grabs my phone. He starts to come up. "Jinny, Thank you." "Thank you?" I look down and he slowly rises, handing me my phone with shaking hands, "Thank you for choosing me to tag along." I nod, "You're welcome." I overheard the manager, while Chanyeol went to grab my phone, that the password isn't 1258, that was last month's code. He was talking to the president and said that the passcode is now 5248. Chanyeol's breathing kept distracting me, his heat and smell was embracing me. After the manager left, I rushed out of there. A second longer and I would do something I'd regret. "Come on, I know the passcode. We just got to make sure he doesn't see us." (Watch from 1:10 to 3:29. That's the scene I'm using. Credits to owner. Also, if you want you can see the rest, its hilarious. Substitute the gun with Jinny's cellphone.) ************************************************************************ ***Jasmine's POV*** "HEY!! Let's take a picture." Everyone gathered around. I was supposed to be the photographer. I took at least like 20 pictures. Then, everyone dispersed after I told them, I have no more battery. Yet, that was a lie. I was secretly taking pictures of the girls. Mostly of that girl. I texted Jinny, You're turn. ********************************************************************* ***Jinny's POV*** We sneaked into the house, right after the manager left. I told Chanyeol to look on the left side, while I searched on the right. It took 15 minutes, to finally locate what we came for. I sent a text to Jasmine to move on to the next part of the plan. "Chanyeol, I found it." Chanyeol walks over to the room and said, "What did you find?" "Proof." I smiled, starting to pack things up. Chanyeol walks over and leans on a door. All of a sudden, I hear a crash. I look up and see that Chanyeol has fallen backwards into a closet, sitting on his bum. I walk over to him, laughing. I turn on the light and stretch out my hand for him to grab. As he stands up, I look around the closet. It's a walk-in closet. I see brand name clothing, I start to walk past the clothes, fingers trailing against the clothes, some with price tag still attached; when something catches my eye. I move things around and gasp, Chanyeol walks to me and sees what I'm staring and he gasps too. I look at him and he looks back at me. "Take a picture of this and let's go, this place is giving me the creeps." Chanyeol's horrified expression morphs into a frightened one. **************************************************************************** ****************************************************************** ***Kris's POV*** I'm having so much fun. The guys look like their having fun, too. I haven't seen Jinny and Chanyeol. Dark thoughts are plaguing my mind. What are they doing? Does she not like me anymore because I wouldn't go along with her plan? Didn't she say that it was a good idea that I talk with her, then why is she not here? I really don't want my suspicions to be confirmed about my close friend and Jinny with Chanyeol is driving me mad? I counted and made sure that no one else is missing. So, why are they the only ones not here? I run my hand through my hair, exasperated. I'm just about to call Jinny, when I see her walking in with Chanyeol. My first response is relief and then, jealousy. I see her laughing with him, she smacked his arm from something he said, I'm guessing. I get nudged and look down at a petite pretty girl, "Kris, what are you looking at?" I look around, "N-n-nothing, let's go to a coffee shop." I hear her say, "Like a date, just us?" I was shocked and looked at her, she saw my face, before I said anything, "I'm just kidding, I know you're with Jinny. I'll tell my girls, Ok?" I nod, as I was about to say ok, I feel, without actually seeing her, next to me, saying, "Hey, Kris. Are we going to the coffee shop, now?" I look over to Jinny and her beautiful smile, makes my heart beat faster. "Yea, we're all going over now." said Kris. "Hey, Jinny. I haven't seen you almost all night. You were with Chanyeol, all this time." The way she said it wasn't like a question, more like a statement. I look at Jinny and saw her eyes change. Oh no. ************************************************************************* ***Jinny's POV*** "Oh, hey there, Jennifer. I didn't see you there. Did you miss me, because it seems like you noticed I wasn't here. Don't worry, I had something come up and I felt like Kris needed to relax and have fun. Now, that I'm here, I bet you missed me, huh?" As I said the last sentence, I turn to Kris and wrap my arms around his waist and tiptoed to kiss him on his neck, since I couldn't reach his face. I pulled back and saw both of them blushing. I start walking towards the group, I say over my shoulder, "Are you coming?" I already see Kris trailing behind me, I reach the group and say, "Hey, guys!! Let's go to the Coffee Shop." They all made approving noise and started to head out. I see my sister still taking pictures. I make a note to ask her to see the photos. Kris walks beside me, "What came up?". "Oh, just something that I didn't want to burden you with." I said, linking my arms with his. "But it's ok to burden Chanyeol with it?" Kris said, pouting. I stopped walking, as did Kris, I trail my hands up his chest and wind them around his neck. "Is someone jelly?" I said, grinning. He looks at me and then looks away, pouting. I start to let go of him, when I feel him hug me tighter, I smirk and look at him. He's about to kiss me, when I hear something crash behind me. If you want to be tagged or untagged, please comment below. My FANFIC Friends: A @amandamuska @AubriePope @AdiaJasinski @ashleyemmert @ArmyStarlight @AyameTenchu @AarohiHalbe @abby177 @AnnahiZaragoza @aliahwhbmida @anarose @aliendestina @AI0AI @axosrain @AmberFranco @ammagrande @AnaP @angiey0222 @AnnieGoodman @Anna5221 @AegyoBunny @Alyessiazavala @Areannaareanna @anahiml11 @abbylucas @aliendestina @addri @analeon123 @AraceliJimenez @AnimeFan4Evr @Addixtion @AkiraMarie13 @aleciaLOVES @AlexisRiver @Aliyah16 @AlysonUnderland @amobts @anahiriosl @analeon123 @anarevilla34 @artificialgold @AyleenChavez B @BlencitaGarcia @BrandyBell16 @ButterflyBlu @BAbrajan1 @Badtz @brandontearss @Bikutoria13 @bigbang2ne1exo @Breezeelizabeth @BBxGD @BrendaPham @BetsyJS @BridgetJara @BORNHATER @Bangtanss @BAPSBABY C @CreeTheOtaku @CrystalGuerra @ChanandlerBong @chinabarrier16 @christinequach @CheyanneLindsey @crazychikki @CrookedShadow @clstap1 @CuteBabyLay @CheyenneJessee @CeilidhHoadley @CallMeMsDragon @CristalTrujillo D @drummergirl691 @DestineeLiu @DekaraMiller @daljiyong @DezRico @DanaAmoi @Defy24601 @Dianeg886 @DanaMichelle @dchapple45 E @Exoexo @Elena166 @Elaynethtrumpet @elizabeth1234 @EmilyPeacock @Emealia @ElishaFisher @ESwee @EniorehFrancois @Eliortiz13 @Ercurrent @EXOAsf @EvilGenius F @faith92 @FalseLove @FileNotSaved G @GriseldaZenger @garanoxgrace @GeniferEskue @GRoso @gaya054 H @HinataKitty @HayleyYates @Helixx @HikariAkuhei @HayleyEastman @Halsyeon @HopefulHopie I @Izab3lla @ILikeHisFace123 @Izzy987 @Irngalray15 @inuyashagal @imiebegay14 @IsoldaPazo @Imagimato1997 @ilyworldfaetlc @Imagimato1997 @impulsegurl666 @IWuvKpop J @JoseCullen @JessicaFigueroa @jupnoor @jeppblackmen @JessicaVang @jw852 @JustinaNguyen @JohnEvans @JennieThor @jiminakpop @JessicaEvaristo @jazbasquez22 @JamiMilsap @JadeOwens @JuwanShields @jyesung72 @jenjenkhreim @JaeneashaJones @JuanitaBooRiv @janessaakemi @jessicaacosta90 @jasmincat13 @JaxomB @Jaysbae13 @JessonWang9094 @JohannaTlatench K @Kpopandkimchi @KendraReeve @kcastaneda170 @KokoroNoTakara @KaeliShearer @KpopBeat @Kpossible4250 @koinii @kmayong @kpopINT @Kagamine381 @KaitlynHewitt @kaylacdiamond @KassandraSosa @Kswags95 @KaylinJones @KhrystinaLee @kpopbunny9 @kayxoxo @KpopGaby @kennaxx @KoreanDramaMaMa @KarenGuerra93 @kel53 @KarenGuerra93 @KarlythePanda66 @KhadijahRanger @KirinaCorn81 @koala521 @KoizuniHime19 L @leelee12 @luna1171 @LauraEspinoza @lemonLassie @Lexxcisco @lovalbleme1929 @lopleaf19 @LisaTuan12 @LizaNightshade @LysetteMartinez @lailasmith @lcr4562 @LiyahBoon @LoKey @lrngalray15 M @MadAndrea @MelissaGarza @moonchild03 @morhilge1441 @misschimchim @Maddie27 @micahirene @Msrayray95 @MsJungHoseok @MsLoyalHeart @mightmuffin @may99 @MaggieHolm @merryjayne13 @MayraCastro @MirandaStephens @MykellHobbs @MiChanLuvKpop @MaritessSison @MaritsaGil @MariaDls @MarciMartinez @maddiedo @minimonkey07 @Maysaarah @MichelleIbarra @Micahirene @MidnightMadness @musicrider @MonAnnahiX @MrsBangYongguk @MaricelvaRomero @makidabebe @Michelle305 @megancurrent9 @ManaiaPio @ManiGray @Mercedesbenz98 @MichelleRosa @Miss148 @MissT615 @MrsKyuhynCho @MysticCreature N @narutobandgeek @ninjamidori @nikkynoel @ndcraia3 @NicoleFireRose @Nikolmaii @naomicheekydoll @NykeaKing @NooRiNoona O @oxSoZeroxo @Orihemay @OliviaZenger @Otakukpoper P @ParkHwaYoung @PrettieeEmm @Priscilla @Priscy513 @playboychaejin @PriyaBala @poojas @PrincessUnicorn @PatriciaS @petname83 @parktaemi @pharmgirlerin @PassTheSuga @PriyaBala @PeachyLife Q @Qilin94 @QueenPandaBunny R @resavalencia @rmchapa15 @RTC123 @RutGomez @Roxy1903 @RavenQueen0810 @RandomName @Rebecca22 @reyestiny93 @RKA916 @Rengaji @RedChord @RenaPhipps S @starbell808 @SarahVanDorn @Sarahdarwish @SindyHernandez @sunjiekitten @summerblack2 @Stephany123 @SerenityThao @SussiBosshammer @SassyMaknae @SamanthaAcosta @screamoparadise @seulbyul @StefaniTre @simpsonsamantha @SummerFranz @ShellyVargas @SugaOnTop @Sammie99522 @skittlesrocks93 @Shezmarie @SydneyHogg @SarahHm11 @SivegechHeang @shannonl5 @SaraHanna @StephanieAyalah @strawberrylover @SusiBosshammer @Saeda1320 @SimplyAwkward @SNBlackRose @SugalessJams @swarrier16 @SweetDuella @SugaKookieV T @torchix @taetaebaozi @tiffany1922 @Tamaki1618 @tinathellama @thetrillestkid @twistedPDnim @tbonezombie @Tania538 @tinafalcon22 @Tipmon @TeaTimeFoxy @TaeHyuna @Taekookimonster @TTMunga @turntuptae U @UnnieCakesAli V @viviano6 @VIPFreak2NE1 @VixilCastillo @VeronicaArtino @vlargo @Vay754 @VatcheeAfandi99 @V1PPLAYBOY W @woahdersierra @warning @WinKonVIP X @XergaB20 @xtishamaex @xXYGXx @XDLP @XxGummybear92xX Y @Yongsongmi @yaya12 @YouAreMyLarry @YessicaCardenas Z @ZitaMahoney @zzzdonk @Zxenna # @11erinmims @3xxxxxx0 @4idana
Tommy Hilfiger: Headliners Chanyeol
Thanks to @tigerlily84 I got to see a lovely video of my Bias Chanyeol. I miss seeing updates on him. Thats it imma find lots of stuff on him now. Enjoy this little video https://youtu.be/btHZ3hEZJuQ PCY CLUB @AlenaSegura @YessicaCardenas @QueenPandaBunny @KokoroNoTakara @CrookedShadow @parktaemi @ButterflyMind @VeronicaArtino @bapastro @JordanShuler @Sailynn @StefaniTre @ParkKyungSoon @annevictoriaaa @cns1391@CrookedShadow Overdose Mod and Mod Squad @Tigerlily84 and @AimeeH @ESwee @twistedPuppy @AaliyahNewbell @CrookedShadow Exo Tag: @PrettieeEmm @MaggieHolm @twistedPuppy @SugaOnTop @karinamiranda81 @JaxomB @Sailynn @lilbr0wneyes @EvilGenius @CrystalBlunt @Emealia @SusiBosshammer @PancakesRios @TaliaMay14 @AlyssaGelet818 @bubblekookie @MaeLyn @netchtiBates @IsoldaPazo @SerenityThao @resavalencia @Kitty17 @swarrier16 @EmilyPeacock @KiinLyr @NathashaXavier @jimin21abs @ErinGregory @mrsjeon @AlexErica @heidichiesa @HeichousRegalia @BeeTeeS @DianaBell @Isolate @DaisyPhun @LmJSuper @pharmgirlerin @AraceliJimenez @KellyOConnor @tayunnie @SugaKookieV @unnieARMkeY @AubriPope @Starbell808 @fallchild @MrsJungHoseok @ESwee @elainarenea @Xoxojessica12 @ashleyemmert @selfishmachines @JasmineMartinez @EmilyPeacock @ashleyemmert @StefaniTre @BereniceMaqueda @ScarlettMermaid @Momina427 @Kpossible4250 @DinaEXO @ExoPlanetGirl @AmberRelynn @thedopeshow1994 @sherrysahar @CrazyMaknae14 @SarahHowlter @AlmaRangel @elainarenea @Vanro @nikkynoel @LaurenStrayhorn @KarenGuerra93 @clandrea170 @Baekyeol27 @QueenLele @HeichousRegalia @FromBlue2U @aliahwhbmida @NadineEsquivel @zzzdonk @Anna5221 @JeniseRamos @harmonico @firstladyofaomg @daljiyong @Xoxojessica12 @maricela17mrn @JadeOwens @screamoparadise @SweetDuella @ParkHwaYoung @shelbyhusband @Amairani97 @jerrilynnpope @YessicaCardenas @curlyhairedfox @yukigintokie @amethystiperez @QueenPandaBunny @leilakyrsten @BTSxEXO @DeniseNishikawa @KendraReeve @micahirene @Foxxyjinxx @CristinBarnes @mrsax2018 @Chace @CamrynCherry @hayoungforever @jojojordy2324 @TaylorPriddy @mitchix5 @CrookedShadow @LinnyOk @AlenaSegura @missjackson2635 @SNBlackRose @zhac16 TAGGING THE OVERDOSE SQUAD!!! You can join the squad if you would also like to be updated on everything EXO ^.^ @Starbell808 @KellyOConnor @fallchild @ShinoYuki @annevictoriaaa @ScarletMermaid @koinii @YailinTejeda @tiffany1922 @LizHolder @HikariAkuhei @CrystalV @cennajp @kpoplover492 @MrsJungHoseok @KarenGuerra93 @Defy24601 @1kpop @JeniseRamos @JessicaEvaristo @AlexAckerman @Starbell808 @Sammyjuicoooo @ESwee @LeannePratt @hammin747 @Kpossible4250 @JohnEvans @ZionPerezFlower @selfishmachines @IsoldaPazo @Yongsomi @ChauncyVSutton @TabithaRose @Sukii @BetseyBleau @dragoncrisis @sherrysahar @awkwardjazzy @Tigerlily84 @MadAndrea @MelissaGarza @AmberRelynn @LaurenStrayhorn @OhSehunnie @DesireeChucklez @AubriePope @LiAiko13 @BaBook @dyotella @EXOAsF @AdriannaFletc @chowchowneko @xeroxerox @zhac16 @NasiaWright @Xoxojessica12 @ruthmilian89 @ExoPlanetGirl @LovelyHana17 @ZwankimaWalker @MelinaHernandez @thedopeshow1994 @elainarenea @Momina427 @ruthmilian89 @thatphamily @aelitasrones123 @misakiroing @Shadyllamas @mraax2018 @ashleyemmert @zzzdonk @VKookie47 @ot12exodus02 @Kyokeo @DinaEXO @kawaiichibifox @parktaemi @MsLoyalHeart @cns1391 PCY CLUB @AlenaSegura @YessicaCardenas @QueenPandaBunny @KokoroNoTakara @CrookedShadow @parktaemi @ButterflyMind @VeronicaArtino @bapastro @JordanShuler @Sailynn @StefaniTre @ParkKyungSoon @annevictoriaaa @cns1391@CrookedShadow Overdose Mod and Mod Squad @Tigerlily84 and @AimeeH @ESwee @twistedPuppy @AaliyahNewbell @CrookedShadow Exo Tag: @PrettieeEmm @MaggieHolm @twistedPuppy @SugaOnTop @karinamiranda81 @JaxomB @Sailynn @lilbr0wneyes @EvilGenius @CrystalBlunt @Emealia @SusiBosshammer @PancakesRios @TaliaMay14 @AlyssaGelet818 @bubblekookie @MaeLyn @netchtiBates @IsoldaPazo @SerenityThao @resavalencia @Kitty17 @swarrier16 @EmilyPeacock @KiinLyr @NathashaXavier @jimin21abs @ErinGregory @mrsjeon @AlexErica @heidichiesa @HeichousRegalia @BeeTeeS @DianaBell @Isolate @DaisyPhun @LmJSuper @pharmgirlerin @AraceliJimenez @KellyOConnor @tayunnie @SugaKookieV @unnieARMkeY @AubriPope @Starbell808 @fallchild @MrsJungHoseok @ESwee @elainarenea @Xoxojessica12 @ashleyemmert @selfishmachines @JasmineMartinez @EmilyPeacock @ashleyemmert @StefaniTre @BereniceMaqueda @ScarlettMermaid @Momina427 @Kpossible4250 @DinaEXO @ExoPlanetGirl @AmberRelynn @thedopeshow1994 @sherrysahar @CrazyMaknae14 @SarahHowlter @AlmaRangel @elainarenea @Vanro @nikkynoel @LaurenStrayhorn @KarenGuerra93 @clandrea170 @Baekyeol27 @QueenLele @HeichousRegalia @FromBlue2U @aliahwhbmida @NadineEsquivel @zzzdonk @Anna5221 @JeniseRamos @harmonico @firstladyofaomg @daljiyong @Xoxojessica12 @maricela17mrn @JadeOwens @screamoparadise @SweetDuella @ParkHwaYoung @shelbyhusband @Amairani97 @jerrilynnpope @YessicaCardenas @curlyhairedfox @yukigintokie @amethystiperez @QueenPandaBunny @leilakyrsten @BTSxEXO @DeniseNishikawa @KendraReeve @micahirene @Foxxyjinxx @CristinBarnes @mrsax2018 @Chace @CamrynCherry @hayoungforever @jojojordy2324 @TaylorPriddy @mitchix5 @CrookedShadow @LinnyOk @AlenaSegura @missjackson2635 @SNBlackRose @zhac16 TAGGING THE OVERDOSE SQUAD!!! You can join the squad if you would also like to be updated on everything EXO ^.^ @Starbell808 @KellyOConnor @fallchild @ShinoYuki @annevictoriaaa @ScarletMermaid @koinii @YailinTejeda @tiffany1922 @LizHolder @HikariAkuhei @CrystalV @cennajp @kpoplover492 @MrsJungHoseok @KarenGuerra93 @Defy24601 @1kpop @JeniseRamos @JessicaEvaristo @AlexAckerman @Starbell808 @Sammyjuicoooo @ESwee @LeannePratt @hammin747 @Kpossible4250 @JohnEvans @ZionPerezFlower @selfishmachines @IsoldaPazo @Yongsomi @ChauncyVSutton @TabithaRose @Sukii @BetseyBleau @dragoncrisis @sherrysahar @awkwardjazzy @Tigerlily84 @MadAndrea @MelissaGarza @AmberRelynn @LaurenStrayhorn @OhSehunnie @DesireeChucklez @AubriePope @LiAiko13 @BaBook @dyotella @EXOAsF @AdriannaFletc @chowchowneko @xeroxerox @zhac16 @NasiaWright @Xoxojessica12 @ruthmilian89 @ExoPlanetGirl @LovelyHana17 @ZwankimaWalker @MelinaHernandez @thedopeshow1994 @elainarenea @Momina427 @ruthmilian89 @thatphamily @aelitasrones123 @misakiroing @Shadyllamas @mraax2018 @ashleyemmert @zzzdonk @VKookie47 @ot12exodus02 @Kyokeo @DinaEXO @kawaiichibifox @parktaemi @MsLoyalHeart @cns1391