KaiTrader2602
1+ Views

7 Bí Quyết Giúp Day Trading Thành Công

1. Kiến thức là sức mạnh
Với thông tin liên lạc tức thời, một sự kiện xảy ra bên kia thế giới có thể nhanh chóng ảnh hưởng đến thị trường của bạn. Do đó, việc có thể tiếp cận những nguồn thông tin đáng tin cậy càng trở nên vô cùng quan trọng. Tuy nhiên, một số nguồn tin làm được nhiều hơn so với chỉ đơn thuần cập nhật những thông tin mới nhất. Họ cung cấp cả những phân tích chuyên sâu và đưa ra bình luận. Những điều này có thể nâng cao khả năng dự đoán chuyển động giá trong tương lai của bạn.
Vì vậy, một trong những bí quyết Day Trading được giữ kín nhất là Financial Juice. Một khi bạn đăng ký tài khoản miễn phí tại đây, tin tức mới sẽ được đọc trực tiếp ngay khi xuất hiện, giúp việc cập nhật các sự kiện có thể gây ảnh hưởng đến thị trường của bạn trở nên thật đơn giản và dễ dàng. Điều này khiến nó trở thành một trong những bí quyết Day Trading tốt nhất được tiết lộ.
Ngoài ra, nếu muốn có thêm bình luận và cái nhìn chi tiết khác, bạn có thể cân nhắc một số lựa chọn sẵn có hàng đầu như:
• Ransquawk
• Benzinga Pro
Cả ba đều cung cấp các phân tích tài chính chất lượng cao giúp giảm bớt thời gian nghiên cứu của bạn. Tuy nhiên, không giống như Financial Juice, chúng đều tính phí. Thật may là bạn có thể đăng ký dùng thử miễn phí để xem lựa chọn nào phù hợp với mình.
Vì vậy, nếu bạn muốn khẳng định và duy trì lợi thế so với những người khác trên thị trường, hãy sử dụng Financial Juice hoặc một trong các lựa chọn tương tự được liệt kê ở trên.
2. Lịch kinh tế
Bí quyết Day Trading tiếp theo được đề cập là một công cụ thường bị các trader bỏ qua - lịch kinh tế (Economic Calendars). Nó chỉ đơn giản là dõi theo sự xuất hiện của các sự kiện gây biến động thị trường. Tuy nhiên, khi được sử dụng đúng cách, lịch kinh tế có thể giúp bạn dự đoán và lên kế hoạch cho một tình huống trong tương lai.
Lịch kinh tế thường phân nhóm các sự kiện có ảnh hưởng quan trọng, bao gồm:
• Các quyết định Lãi suất
• Số liệu Bảng lương Phi nông nghiệp (NFP)
• Công bố GDP
• Chỉ số Giá tiêu dùng (CPI)
• Chỉ số Quản lý Thu mua (PMI)
Lịch kinh tế cũng củng cố tính kỷ luật và tổ chức, hai phẩm chất cực kỳ quan trọng mà trader theo trường phái Day Trading nên phát triển.
Nhưng nhìn chung, sử dụng Lịch kinh tế không phải bí mật gì lớn lao, mà là sử dụng công cụ Cảnh báo giá (Price Alerts). Đây là một ứng dụng dễ sử dụng cho phép các trader theo dõi mọi sự kiện kinh tế toàn cầu theo thời gian thực (real-time) thông qua Lịch kinh tế.
Bạn có thể phát triển các hệ thống cảnh báo được thiết kế riêng. Lịch được thiết kế với các bộ lọc theo quốc gia và mức độ quan trọng. Ngoài ra, bạn không bắt buộc phải đăng nhập hoặc cung cấp bất kỳ thông tin cá nhân nào. Chưa kể, nó hoàn toàn miễn phí.
3. Phân tích nâng cao
eSignal
Có quan điểm rằng khả năng phân tích kỹ thuật thể hiện năng lực của bạn. Đó là lý do tại sao việc đảm bảo bạn có các biểu đồ và công cụ hiệu quả theo nhu cầu bản thân là vô cùng quan trọng. Đó cũng là lý do tại sao trong danh sách 7 bí quyết giúp Day Trading thành công này, eSignal xứng đáng được nhắc đến.
Trong khi các biểu đồ thông thường mà sàn môi giới cung cấp cho bạn sẽ hiệu quả được một thời gian, eSignal là nơi bạn nên tìm đến khi đã sẵn sàng để nâng cấp.
Ở đó bạn có khả năng vẽ và viết các công thức tùy chỉnh. Sau khi các lệnh tùy chỉnh đã được thiết đặt, chúng có thể được sử dụng làm chỉ báo cho sự đảo chiều và vẽ các đường hỗ trợ/kháng cự. eSignal cũng chạy mượt mà, cho phép bạn tải biểu đồ trên nhiều màn hình mà không có độ trễ.
Trên hết, các tính năng cộng đồng và thông tin tài chính được tích hợp cho phép bạn kết nối ngay lập tức với thông tin và các trader có kinh nghiệm. Ví dụ: bàn luận ý tưởng với các trader khác có thể tạo ra một cách hiệu quả để hoàn thiện chiến lược Scalping nâng cao.
NinjaTrader
Nếu bạn đang tìm kiếm những theo dõi chi tiết, phần mềm biểu đồ NinjaTrader là một trong những bí quyết giao dịch chưa được biết đến nhiều. NinjaTrader cung cấp mọi thứ từ đặt lệnh đến khớp lệnh. Nhưng điều tạo nên sự khác biệt là khả năng tùy biến. Chưa kể đến việc tích hợp thư viện của bên thứ ba giúp nó tương thích với hơn 300 tiện ích bổ sung (add-on).
Vì vậy, với hơn 100 chỉ báo kỹ thuật và khả năng lập biểu đồ nâng cao, bạn có điều kiện tốt hơn người khác để diễn giải và phản ứng với dữ liệu thị trường.
Nhược điểm duy nhất là không giống như nhiều bí quyết ở trên, NinjaTrader không miễn phí. Tuy nhiên, nó vẫn là một sự lựa chọn hợp lý.
4. Thực hành đem lại hiệu quả
Kiếm tiền từ biến động giá trong ngày đòi hỏi không chỉ kiến thức mà còn là thực hành. Có quá nhiều người mất khoản vốn kiếm được đã khó khăn từ những sai lầm ban đầu, mà lẽ ra tốt nhất chỉ nên xảy ra với tài khoản demo. Vì vậy, các tài khoản để thực hành này là nơi hoàn hảo để làm quen với điều kiện thị trường và trau dồi chiến lược.
Trên thực tế, một trong những bí quyết hàng đầu để Day Trading thành công là thử các chiến lược tiềm năng thông qua tài khoản giả lập trước. Thực hiện bằng tiền giả lập, bạn có thể xác định các sai sót và cải thiện chiến lược của mình cho đến khi nó tạo được lợi nhuận ổn định. Khi đó bạn có thể áp dụng vào tài khoản thực tế.
Tuy nhiên, tài khoản demo nói chung không phải là một trong những bí quyết ở đây. Mà bí quyết là sử dụng tài khoản thực hành Oanda.
Đăng ký nhanh chóng và không phức tạp, tài khoản này không tính phí và có thể được sử dụng không giới hạn thời gian. Điều này đảm bảo bạn không phải mạo hiểm với số vốn của mình cho đến khi cảm thấy tự tin. Bạn cũng có thể chọn giữa nền tảng phổ biến MetaTrader 4 hoặc nền tảng độc quyền của họ. Ngoài ra, bạn có thể truy cập tài khoản demo của mình thông qua ứng dụng điện thoại.
Nhưng một trong những điểm gây ấn tượng lớn nhất là quyền truy cập vào tính năng tự động lập biểu đồ nâng cao của họ - Autochartist. Tính năng này cho phép bạn xây dựng và cải thiện một chiến lược sử dụng các công cụ và kỹ thuật phân tích rất phức tạp.
Điều này cho thấy các tài khoản demo của Oanda đáng ra nên được nhắc đến trên mọi tài liệu tiết lộ các bí quyết giao dịch.
5. Bí quyết về Nhật ký giao dịch
Quá nhiều trader quan tâm đến số lượng mà quên ngồi xuống và xem xét chất lượng giao dịch của họ, bỏ qua sự cần thiết tìm ra họ đang sai ở đâu và tại sao. Đây là lý do tại sao trong các bí quyết Day Trading với cổ phiếu hay bất kỳ công cụ nào khác, tạo hồ sơ ghi chép với TradeBench thường được đề cập trước nhất.
TradeBench là công cụ ghi chép giao dịch trực tuyến hoàn toàn miễn phí. Bạn có thể lập kế hoạch giao dịch, quy mô vị thế và có kèm theo phần mềm quản lý rủi ro. Quan trọng nhất, nó lưu giữ một bản ghi chi tiết về các giao dịch trước đó, bao gồm:
• Điểm vào & thoát lệnh
• Dữ liệu về giao lịch
• Thời gian mở & đóng vị thế
• Quy mô vị thế
• Lãi/lỗ
Điều này cho phép bạn dễ dàng nhìn lại và xác định những sai sót trong chiến lược của mình. Trong khi những người khác sẽ tiếp tục mắc phải những sai lầm tương tự, bạn có thể liên tục cải thiện.
Vì vậy, trong bất kỳ tài liệu nào về bí quyết Day Trading, việc tạo hồ sơ theo dõi với TradeBench nên có vị trí cao trong danh sách.
6. Trung lập
Chưa đến giờ ăn trưa mà bạn đã mất 500 USD trong giao dịch. Giờ thì bạn nghi ngờ kế hoạch đã được xây dựng cẩn thận của mình. Mặt khác, khi đang tăng giá đáng kể, việc tiếp tục giữ vị thế chiến thắng dường như là điều đúng đắn cần làm, mặc cho chiến lược của bạn có là gì.
Nhưng như trader thành công Victor Sperandeo đã khẳng định chính xác “Chìa khóa để thành công trong giao dịch là kỷ luật cảm xúc. Nếu trí thông minh mới là chìa khóa, thì đáng ra đã có nhiều người kiếm được lời hơn thế”. Tuy nhiên, phát triển một kỷ luật thép khó có thể đứng trong top 15 bí quyết hàng đầu để Day Trading thành công. Thay vào đó, bí quyết là cách thức để phát triển kỷ luật cảm xúc đó.
Để làm được điều này, bạn cần tiếp cận một cách toàn diện và làm theo tất cả các bước sau:
10 bước để thành công về mặt tinh thần
1. Điểm dừng - Bạn phải tôn trọng những điểm dừng của mình. Chúng buộc bạn dành ra chút thời gian tập trung vào nơi và lí do bạn phạm sai lầm.
2. Nhất quán - Bạn cần vạch ra chiến lược của mình ngay từ đầu, sau đó kiên trì thực hiện. Tin tưởng vào những nghiên cứu và dữ liệu của bạn.
3. Khởi đầu nhỏ - Tập trung vào những chiến thắng to lớn khiến bạn quên mất tầm quan trọng của việc tuân theo khuôn mẫu. Về lâu dài, việc nắm giữ các vị thế nhỏ hơn cho phép bạn kiểm soát tốt hơn. Sau đó, bạn có thể tăng dần kích thước vị thế của mình khi tự tin hơn.
4. Phong cách sống - Bạn phải tìm ra một kế hoạch phù hợp với lối sống của mình. Nhìn vào 50 biểu đồ khi bạn chỉ có thời gian cho 5 cái chắc chắn là cách chỉ lãng phí thời gian và gây căng thẳng. Thay vào đó, hãy tập trung vào một số ít cơ hội thực sự tốt.
5. Giảm sự phân tâm – Rất dễ dàng bị sa lầy với khối lượng lớn dữ liệu chi tiết. Hít thở sâu và tập trung năng lượng của bạn vào bức tranh toàn cảnh.
6. Mục tiêu thực tế - Đây là một trong những bí quyết giao dịch tuyệt nhất. Các mục tiêu lợi nhuận không thực tế sẽ nhanh chóng dẫn đến quyết định được đưa ra thiếu thận trọng. Bởi vậy, hãy đặt cho mình những mục tiêu nhỏ và thực tế, đặc biệt là lúc mới bắt đầu.
7. Cắt lỗ - Vào lệnh tự động và thoát ra là cần thiết khi có nguy cơ bị lỗ lớn. Do đó, hãy chuẩn bị tâm lý và hình dung lối thoát hiểm này. Như Bruce Kovner đã nhấn mạnh "Nếu bạn tự đổ lỗi cho mình với mọi khoản lỗ, bạn sẽ không thể giao dịch."
8. Học từ những người tốt nhất - Đọc những cuốn sách về phát triển kỷ luật. The Disciplined Trader của Mark Douglas là một cuốn sách tuyệt vời để bắt đầu.
9. Tin tưởng bản thân - Mặc dù các phòng chat và diễn đàn có thể hữu ích, nhưng đừng để bản thân bị ảnh hưởng quá mức. Dành quá nhiều thời gian cho chúng sẽ khiến bạn nhanh chóng nghi ngờ chiến lược của mình khi số vốn của bạn đang gặp nguy cơ.
10. Bức tranh tổng thể - Sửa những thói quen xấu của bản thân và tập xây dựng ý chí kiên cường trong mọi khía cạnh của cuộc sống. Và rồi bạn sẽ thấy giữ trung lập khi giao dịch dễ dàng hơn nhiều.
7. Giao dịch tự động
Khi bạn có một chiến lược duy trì hiệu quả, có thể sử dụng tự động hóa để nâng cao lợi nhuận của bạn. Bởi bạn chỉ có thể thực hiện một khối lượng giao dịch nhất định mỗi ngày theo cách thủ công. Trong khi một thuật toán có thể khớp lệnh một lượng lớn giao dịch ngay khi các tiêu chí xác định trước được thỏa mãn.
Đối với giao dịch tự động, AlgoTrader là một trong những bí quyết tốt nhất. Nó được thiết kế bởi các chuyên gia trong ngành và cho phép bạn kiểm soát tối đa đối với các hệ thống tự động tốc độ cao dựa trên thực tế.
Hệ thống đặc biệt nhanh, xử lý được đến 500.000 sự kiện mỗi giây. Kiến trúc mã nguồn mở cũng cho phép tùy chỉnh khá nhiều. Thư viện của bên thứ ba có thể được kết hợp và các tính năng tích hợp sẵn giúp giảm chi phí, tăng tỷ suất lợi nhuận của bạn.
Các tính năng tích hợp bao gồm, nhưng không giới hạn:
• Các thuật toán thực thi
• Công cụ định giá quyền chọn
• Tải xuống dữ liệu lịch sử
• Báo cáo phản hồi định dạng Excel
• Tối ưu hóa thông số tự động
Độ tin cậy, khả năng hỗ trợ và đa dạng tính năng tạo đã nên sự khác biệt so với hầu hết các dịch vụ hiện có. Điều này có nghĩa là nếu chúng ta có 15 bí quyết Day Trading để thành công, thì AlgoTrader sẽ là một trong những yếu tố đứng đầu.
Lời cuối về các bí quyết
Ngay cả với các bí quyết Day Trading ở trên, việc tạo ra lợi nhuận đều đặn không phải là nhiệm vụ đơn giản. Trong khi có những công cụ đem lại hiệu quả cho một số người, chúng có không giúp gì cho số khác. Quan trọng là tìm ra những bí quyết Day Trading trong số được liệt kê ở trên phù hợp với phong cách giao dịch của bạn.
Thủy Linh - Theo daytrading.com
0 Likes
0 Shares
Comment
Suggested
Recent
Cards you may also be interested in
How to get Profit in Real Estate?
In Pakistan, real estate is one of the most flourishing businesses that hold the major stakeholders of Pakistan. In the ongoing 20th-century maximum number of billionaires are real estate investors as this field has rocket power potentials. But the intermingling question which arises here is that, “HOW TO GET PROFIT IN REAL ESTATE." The answer to this question will open up the ultimate way for you to unpack the bundles of success for you through real estate. The Masters Real Estate is one of the Best Real Estate Investment Company. We are official sales partner of Lahore Smart City and Capital Smart City. For More: https://themrl.com/lahore-smart-city/ The strategy to evacuate the desired profit from real estate has inculcated in the roots of consistency and patience. No bypass or shortcut way will make you rich through overnight formula. However, if you have ambiguity about the profit potentials of real estate, then you are at the most right place to figure out the genuine way. The gurus of today's world that have to earn immense experiences about real estate still admit that some conventional rules are still pro tips to make a profit in the real estate world. The gloss and shine of the real estate era are quite fascinating, but the paths of the real estate business are not as convenient. Consequently, your dedication and preference towards your work will lead you to make piles of profit from the real estate world in the meantime. It will prove a worthy earning journey for you once you get into this market. To know how to get profit in real estate, you have to keep some basic techniques at your fingertips. The criteria of this talk will reveal the basic and traditional, and rational ways to make a profit from the property. We have striven to deliver a complete guide for “How to make a profit in real estate." We have compiled up the golden ways that will flicker up your real estate business with huge profit. CAPTURING THE INCREMENT RULE The rule of appreciation or inclining rates of the property will have synchronized with the sale of your property. It is one of the ancient ways of extracting profit from real estate. Although it is a traditional ritual of the market of real estate, it is still well-grounded. Hence it is good to sell the properties at the peak time of the need to make a colossal profit. RENTAL PROPERTIES The second most reliable way of composing huge profits from real estate property is to buy properties and simple rent. This method is a constant way of earning livelihood for a large proportion of people in Pakistan. However, the maintenance cost of the buildings and other expenses run side by side. AGRICULTURAL LAND PROFITS In a country where agriculture is the source of income for a massive population, a real estate investor can also pull the profit from these harvesting lands. You can purchase the land and lend them to a farmer for cultivation. In this way, you will own the ground, and also, the portion of crops, vegetables, and fruits are grown on them. Another way is also to sell the land when its market value undergoes appreciations. COMMISSION STRATEGY Here comes the most versatile domain of fetching the profit from real estate. And it's one of the most frequent answers you will get to hear as a result of “HOW TO GET PROFIT IN REAL ESTATE." This aspect of the real estate market revolves around the commission, or you can say the service charges of all the dealings from the investor and the buyer. A real estate business person or agent will get this amount due to selling the appropriate land to the investor. On the other hand, you can also charge the seller to find the correct buyer for him/her. HOLIDAY RESORTS PROFITS It is another way of making a profit. Real estate market. In this scenario, apartments, resorts, and guest houses, or any other place at the vacation or holiday point have been purchased by the investor. After that, you may rent your property in the peak time of tourists visiting that place, or you can also sell your property at the right time with attractive market prices.
What is Financial Planning with Robert Snow of Morgan Stanley
Robert Snow (CRD#: 3203253), a registered representative with Morgan Stanley in Houston, Texas assists in explaining how Working with a financial planner can help you build and protect your assets, and help you achieve your financial goals. In this article, we will discuss the basics of financial planning. What is “financial planning”? You’ll hear that phrase on TV, in magazines, and lots of other places, but often, it seems like nothing more than someone telling you what you need to do to retire. It’s not that simple. Financial planning is like any other form of planning; it’s a system that’s made up of stages. Where are you? The first step is to figure out where you are now. A financial planner will look at your current financial situation and put together a complete picture of your financial health. ● Income ● Debt ● Assets ● Investments A complete look at your current situation is the starting point of any plan. Where do you want to be? The next step is to understand where you want to be. This might mean retirement or it can be the fulfillment of dreams. If you’re looking to retire, you might consider where you’re going to live, what it will cost, and how you’ll afford it. Perhaps you want to own a boat, have a vacation home, or travel the world. Whatever you want to do becomes the financial goals that your financial planner will look at. Important note: Now is the time to put your dreams on the table. If you want to own a taco stand on a beach in Southern California, tell your financial adviser. If your goal is to be able to go scuba diving in Belize, that needs to be said too. How are you going to get there? This is where your advisor takes over. She will let you know what your options are, how much you need to save, and what you need to do achieve your goals. If the plan is you’ll have a big nest egg in investments, she’ll start to guide that plan and help you find investments that meet your needs and your risk tolerance. (Risk tolerance is exactly what it sounds like; it’s the amount you’re willing to take chances with your investments. Your risk tolerance tends to go down as you age.) There are a number of things that your financial adviser will help you figure out: ● Budgets - We’ve all tried, and most have failed, to maintain a budget. With the help of your financial adviser, you’ll find a budget that works for you and will help you get to your ultimate goals. ● Retirement planning - This is at the heart of what everyone thinks of as financial planning. Your adviser will look at your 401ks, IRAs, stocks, bonds, and any other investment you have. They can then advise how those things can be modified or enhanced to help you get even more from your retirement. ● Investments - Is investment real estate right for you? This is also part of the conversation that you'll have with your financial adviser. You can explore the pros and cons of different types of material investments. ● Estate planning - Part of a solid financial plan is how your estate should be handled. You don’t want all of your hard work to be wrapped up for years in probate being squandered for legal fees. Your financial strategist will help you formulate a plan that will keep the taxes low for your heirs and smooth the transition upon your passing. ● Employee benefits - Every job has benefits that can be leveraged to make you more money, but not all of them are created equal. A financial planner will look at what’s available and tell you how to get the most from your efforts. Financial Adviser or Financial Planner While the terms are used interchangeably, there is one important distinction: a financial planner can be certified and that makes them a professional. A financial adviser can be the bank manager who gives you advice on CD rates or a stockbroker that tells you which stocks to buy. Anyone can be a “financial planner.” It’s a name they can just give themselves. A certified financial planner is someone that has met the right education and experience criteria to be called a financial planner. They have to pass tests and be accepted into a financial planner certification group. Financial Planning is Vital In today’s world of evaporating pensions, uncertain government retirement plans, and fast-moving markets, getting the right advice at the right time can mean that you’re living well or just living. See a certified financial planner who gets your economic life on solid ground. About Rob Snow Rob Snow (CRD#: 3203253), a registered representative with Morgan Stanley in Houston, Texas. Rob has helped his clients to achieve their financial goals by investing effectively. Robert Snow is a business graduate from the University of Houston who found his passion in the finance industry. Using over 20 years of experience Rob Snow ensures to provide effective results of people’s hard-earned money. He is the senior vice president of the cornerstone financial group located in Houston, Texas. Morgan Stanley has 16,000 financial advisors in all 50 states. Throughout his work life, Rob Snow has maintained a disciplined way of investing as he focuses on long-term financial goals. He has been through some of the major shifts happening in the global financial market. The whole knowledge and expertise have resulted to build and protect high net worth individuals. Robert’s main rule is his time-tested way of doing business. Morgan Stanley’s true foundation is its guarantee of sound investments made through professional research. Robert Snow top services include: Financial planning Financial advisors can help you determine an asset allocation strategy to help you reach your goals, then put those strategies in place. The Financial Advisor can also work with your tax and legal advisors to help create a personalized plan that helps minimize your taxes, incorporates estate and philanthropic goals and covers your future health-care needs. Retirement planning Financial advisors specialize in serving certain types of clients. When choosing a financial advisor, it’s important to keep in mind whether you’re looking for someone to help you get ready for retirement or protect your wealth. Wealth management Morgan Stanley has an exceptionally large team of 16,000 wealth management representatives. However, Morgan Stanley makes it easy to sift through its thousands of advisors to find the right fit for you. Find an advisor Municipal bonds For most municipal bonds, high yield and tax-efficient equity accounts, as well as financial planning services, there’s a $250,000 minimum for Morgan Stanley’s Fiduciary Services program. 401 (k) rollover When you rollover your 401(k) to an IRA, you may want to consider Morgan Stanley Access Investing, where you can choose retirement as your goal and set an expected time frame until you retire. Robert’s way of working includes detailed research according to your given portfolio as his expertise is not only to assist in investments but to increase your net worth as well. Not only he is the financial advisor but he also assists people in raising their capitals by offering mergers as well. According to the current global market, Morgan Stanley has presented its new proposal for sustainable investing as well. Robert Snow’s time tested approaches and inclusive innovation sustainable investing is the future boom for many investors. Even people tend to support such investments that can help the environment too. With their sustainable investing, Robert Snow’s goal is to reduce 50 million metric tons of plastic waste from water and land till 2030
Significant COVID-19 Impact on Wealth Management in the Information, Communication, and Technology (ICT) Sector
COVID-19 Impact on Wealth Management in the Information, Communication, and Technology (ICT) Sector ANALYSIS ON IMPACT OF COVID-19 The pandemic originated from China and spread to all over the world, so far 218 countries and territories, and 2 international conveyances have been affected with COVID-19, U.S. being on the top with cases reaching about 34.5 million, followed by India, Brazil, and then by many European countries such as Russia, France, Italy, and others. The COVID-19 cases reached big named countries with strong dominance in the global market which had adversely affected the economy globally. The spread of the Coronavirus has led to the global recession, many companies were shut down and several manufacturing facilities were put on hold. There had been disruptions in the supply chain of many industries due to restrictions in logistics and the closing of manufacturing facilities. In addition, the slowdown in the economy has lowered the spending capability of individuals and people are saving money for emergencies. The World Bank stated that the global economy is expected to reduce by 5.2% in 2020. Emerging market and developing economies (EMDEs) are expected to decrease by 2.5% and the economic activity in advanced economies may get reduced by 7% in 2020. U.S. witnessed a decline of 4.8% on an annualized basis in the first quarter of Q1-2020. In addition, the slowdown in the economy has also lowered the spending capability of individuals and people are saving money for emergencies. The Latin American region is affected by COVID-19 in both human and economic terms. The IMF World Economic Outlook stated a decrease of 8.1% in the GDP of Latin America in 2020. However, the situation has improved significantly and the market is recovering from the fall. Companies are taking several measures to overcome such scenarios and more regulations are being incorporated. Wealth management is an investment advisory service that combines other financial services for addressing the needs of affluent clients. Using a consultative process, the advisor gleans information about the client’s wants and specific situation and then tailors a personalized strategy that uses a range of financial products and services. Wealth management can encompass all parts of a person’s financial life. Instead of attempting to integrate pieces of advice and various products from multiple professionals, high-net-worth individuals may be more likely to benefit from an integrated approach. In this method, a wealth manager coordinates the services needed to manage their clients’ assets, along with creating a strategic plan for their current and future needs, whether it is will and trust services or business succession plans. As the world was confronted by the COVID-19 pandemic, economic, social, and political challenges quickly became apparent across the globe. These abrupt circumstances affected both investors and wealth management firms. IMPACT ON DEMAND AND SUPPLY CHAIN, AND LONG TERM STRATEGIES ADOPTED BY MANUFACTURERS The pandemic is bound to bring new trends in the market such as an increase in digitalization. The companies require taking strategic decisions to sustain their development in this pandemic crisis. Companies have cut short the capital expenditure to maintain their financial conditions, in addition, they also need to set the sales projection to limit their offerings and avoid any extra spending. Companies need to innovate and develop technologies according to the changing trends of society. The pandemic has boosted the growth in digitalization and this has increased the requirement of wealth management on the digital platform. Critical business workflows are being digitized to enable changes in both client behavior and accommodate field personnel working remotely. Numerous organizations are shifting their focus toward digital platforms to make their business tasks simpler. It is seen that 89% of all companies have already adopted a digital-first business strategy or plan to do so and 70% of companies either have a digital transformation strategy in place or are working on one. The increasing growth in digitalization will boost the market of wealth management during the pandemic. Moreover, in 2020, the numbers of ultra-high net worth individuals, which are generally defined as those having investable assets of more than USD 30 million, grew by 24% worldwide, the fastest rate of increase since 2003. The increase in number created a huge opportunity for growth for the global wealth management market. The market players are now taking many strategic decisions to gain their market share and profit after COVID-19. Passive investing has dominated during the recent record-length bull market, active management poses advantages during volatile and turbulent times, and the firms that transform people, process technology within their equity platforms could be better positioned to grow assets. With the shifts to virtual business practices, many wealth managers have aggressively reached out to their clients by phone to make it a ‘moment that matters’ and build further goodwill through human touch. The services which are provided by the market are now shifted towards cloud platform which is very easy and flexible to use. Integrated AI and automation enable faster portfolio development aligned with customer’s expectations. This automation will be significantly used to build a portfolio for the customers which will be another strategic decision taken by the company. With the adoption and shifting the business to virtual practices, wealth managers have aggressively reached out to their clients by phone to for making a deal and build further goodwill. The distribution channel will much change for the market after the COVID-19 pandemic and this is why many companies are looking to launch their apps and online services to cater to the clients which is also a part of the strategic decision of the companies to maintain the growth of the company. Many firms may reprioritize capital allocation plans and many look for possible mergers and acquisitions for business survival and sustenance. The COVID-19 pandemic has affected the market but the services are now shifted towards cloud platform which is very easy and flexible to use. The COVID-19 has affected the supply of wealth management services as the income of the people were affected has decreased due to the pandemic. The comprehensive wealth management services were affected and the supply chain has also got affected. The players are now trying to position themselves to thrive in the next normal. The investors saw a drop in their portfolios and were given initial market drops. CONCLUSION Pandemic has taken a toll on every aspect of life, including the global economy. With the significant downfalls in many sectors, a collaborative effort of government, industry players, and consumers can win the fight against COVID-19. It continues to inflict the world with appalling economic and social dilemmas, capable enough to leave severe backlash on the economy for the next several years. The first wave had already inflicted severe blows to the population as well as the economy. The currently experiencing second wave is expected to be more disastrous not only to the masses but also to ICT markets. As the industry slowly emerges from the crises and the next normal takes hold, the success of the wealth management firms will depend on their ability to use the crises to accelerate their digital transformation and embrace a more flexible wealth management operating model. Client interaction will change, whether by choice or necessity. Digital enablement will likely continue to be leveraged to meet business and customer needs while how and where employees work and are supervised has already changed. The wealth management companies are accommodating mobile working and flexible working schedules to maintain the operational continuity which will run the business. The companies are trying to regain their share by every means, as these firms will also likely to tap on the data and analytics to learn more about potential customers which will ultimately increase their customer base. Hence, the companies are now adopting new distribution solutions after COVID-19 which will gradually help them to increase their portfolio and services and maintain their operations in the market. Some firms may start to consider mergers or deals as the environment becomes more challenging. This will benefit the companies by generating a profit and making the supply chain stronger. Southeast Asian consumers are hungry to access wealth services via apps and online. This means many wealth relationship interactions can be shifted to apps enabling low-cost services which will also help in business continuity.
How Does Secure Credit Card Processing Help Marijuana Businesses?
Although the CBD industry is quite lucrative, there are several hurdles to crossfor those looking for marijuana business banking. While CBD may be legal in several states, banks rarely want to get involved with CBD businesses due to the grey area between federal and state laws. Hence, when it comes to marijuana credit card processing services, the options arelimited. What Options Do You Have? Although you may not be lacking customers, they may have no choice but to pay in cash. Often, you may not want to delve into the complicated process of understanding marijuana related business banking and opt for hassle-free cash transactions. While it may seem easy on the surface, cash transactions are not your best option. This widely used and direct payment option has some limitations. As a business owner, you need to know how different payment methods can benefit your business. Why Is Cash Not Good Enough? If you can only accept cash, you'll be limiting the number of customers you can attract, given that most people prefer cashless transactions. Additionally, your ability to upsell your products is greatly limited as people are limited to the cash they have on hand. Hence, marijuana business banking is essential to ensure that you do not rely on cash for your business. There's a reason why the world has largely moved on from cash-only transactions. Physical cash presents security challenges and leaves room for inaccuracies as well. When you're racing to close the doors at the end of the day, you may have to spend considerable time trying to count and re-count your cash to account for any discrepancies. Physical cash is a significant security concern. You have to be alert while you're in the store and when you have to go to the bank and deposit the cash. You can't wait until the end of the month to deposit your cash, making it even riskier. Are Credit Cards Your Best Bet? Are cash-only transactions seeming unattractive? But what else can you opt for? Credit cards, of course. Most people are used to card transactions, making it easier for them to understand. Secure credit card processing for CBD businesses, thus, is the need of the hour. Credit cards are easy to use, ensure that the amount is credited to your account right away, and reduce security risk considerably. There is no hassle of frequent trips to the bank, and you can complete transactions within minutes. Not only that, but you can also ensure that your customers can buy all that they need and aren't limited to a few options. Being the most common payment option for most adults, it is difficult when the cannabis business has to deny credit cards as a payment method. Unfortunately, this is the reality, as most credit card processing services do not want to get involved with CBD businesses. Payment processing options for CBD businesses seem to be limited, even in states where it is perfectly legal. However, finding reliablemarijuana credit card processing services is not impossible. With some research, you can enjoy the seamless transactional benefits of running a business as well.
What Prepaid Credit Card Offers Is Capable Of Doing For You
People aren't feeling very hopeful nowadays. Many of us have felt the sting of our adjustable rate mortgages rising sharply, or use the ache in our credit card interest flying. Our economic weather conditions are shaky at best as well as it is hard to feel optimistic when any seems out of folks' control. First just how to prepaid cards work. Might stand-alone cards that and behave like an account debit greetings card. They carry the Mastercard or Visa logo (typically) and exercise on the same debit card networks. Contain an embossed 16-digit number on forward. This is your card's level. They have a magnetic strip on his or her back for card swipe machines to read through their card account score. And they have a burglar code and signature line on a back corner, to tell the truth. Unlike traditional debit cards (also in order to check cards) prepaid cards are debit cards that aren't attached to a checking or savings concern. Establish or build credibility. Issuers of prepaid debit Payoneer card today report credit activities to NYC airports major credit reporting agencies - Experian, Equifax, TransUnion so technique definitely is employed for establishing credit or rebuilding credit rating. Photo byBurstfromPexels Whatever reasons you may have considering particular financing are the owner. It may possibly be helpful however to you need to select a prepaid debit card that your need, a 'checklist' if are going to. We will review tips and questions to ask before you are your final decision. Prepaid cards are neither credit nor debit cards, but have features significantly like both. The particular VISA or MasterCard cards usually, which means that have the wide usage and security features of an unsecured credit card. However, you aren't borrowing money, simply together with your own money to top-up a card and invest in it. Subjected to testing a financial product that falls between debit and credit card. Prepaid travel cards are preloaded with money that you're planning to spend while traveling abroad. You determine the number and where you want to spend your funds. If there are remaining funds on the greeting cards you have two products. If you are a frequent traveler of one's particular destination, they could leave the funds on the card. Your other option would be to withdraw the hard-earned money. Your funds are never lost if you won't use the account balance. No credit check is needed. People with no credit history or has bad credit records can still enjoy having a prepaid business. Your credit report will not be investigated upon the package. There is no risk of being rejected. When you weigh the offers, consider a number of options on hand. There are cards that have minimal payment with no monthly monetary cost. Reloading of funds is free via direct deposit or bank airport transfers. Approval is automatic to all who will apply for that prepaid an atm card. When acquiring your card online, you are able to receive the $10 bonus gift. The promotion is perfect for customers who receive deposits from their employers or from a government bureau. After your first $250 deposit, the bonus will automatically be mailed to your card within just days. Make use of your gift to help yourself towards movies or put it toward your phone billy. However you choose to use it, there's nothing better than receiving free money due to having a card. So, even though you have no credit card, the reason a good method for generating some "credit" permits wind up in your credit score. Another approach is to pay bills, although bear into consideration that most bill pay programs don't report towards the major credit agencies, and hence, their value is the minimum amount.
Vay Tiền Bằng Icloud Iphone Online Tại TpHCM & Hà Nội Lãi Suất Thấp
Vay tiền bằng iPhone Icloud online đang là dịch vụ vay vốn được rất nhiều khách hàng quan tâm. Với số lượng người dùng iPhone lớn như hiện nay, làm thế nào để vay tiền chỉ với chiếc điện thoại này mà không cần tài sản cầm cố? Cùng FintechAZ tìm hiểu cách vay tiền bằng Icloud iPhone qua bài viết dưới đây nhé! Vay Tiền Bằng Icloud Iphone Là Gì? Vay tiền bằng iPhone là hình thức vay tiền trả góp tín chấp bằng cách sử dụng tài khoản Icloud trên thiết bị iPhone của mình để vay tiền. [caption id="attachment_352" align="aligncenter" width="660"] Vay tiền bằng iCloud iPhone là gì?[/caption] Các đơn vị cho vay sẽ quản lý tài khoản icloud của bạn trong suốt khoảng thời gian vay, các bạn vẫn sẽ sử dụng điện thoại của mình bình thường. Giá trị của khoản vay tiền nhanh chỉ cần CMND sẽ tương ứng với giá trị của chiếc điện thoại mà bạn đang sở hữu.Hiện nay, chỉ có một số đơn vị hỗ trợ khách hàng vay tiền bằng hình thức này. Khi đó, khách hàng có thể đăng ký vay online một cách đơn giản trên chính chiếc điện thoại của mình và khoản vay sẽ được giải ngân ngay trong ngày. Ưu Điểm So với các hình thức vay tiền khác như vay tiền trả góp theo tháng chỉ cần CMND, vay tín chấp bằng iPhone có khá nhiều ưu điểm như: Thủ tục đơn giản, không cần chuẩn bị nhiều giấy tờ phức tạp quy trình vay diễn ra nhanh chóng. Không cần chứng minh thu nhập, không cần tài sản đảm bảo. Giải ngân ngay trong ngày. Khoản vay được bảo mật tuyệt đối, tránh việc lộ thông tin ra ngoài ảnh hưởng đến khách hàng. Khác với hình thức cầm đồ nhanh online, bạn vẫn được giữ iphone để xài mà không cần phải cầm điện thoại. Chính nhờ những ưu điểm trên, vay tiền bằng iPhone ngày càng tiếp cận với nhiều khách hàng và được nhiều người quan tâm và sử dụng hơn. Hạn Chế Mặc dù đây là hình thức vay tiền nóng với khá nhiều tiện ích nhưng bên cạnh đó vay tiền bằng iPhone còn tồn tại một số hạn chế như: Không phù hợp với khách hàng có nhu cầu vay vốn cao (từ 100 triệu trở lên). Lãi suất được áp dụng cao hơn so với với một số hình thức vay vốn khác tại ngân hàng. Một số đơn vị cho vay sẽ mặc định ngày thanh toán và số kỳ phải trả nên khách hàng sẽ khó có thể linh hoạt thanh toán trong quá trình vay tiền. Các Dòng Điện Thoại Iphone - Ipad Được Duyệt Vay Qua Icloud Iphone Chỉ cần có một chiếc điện thoại iPhone hoặc Ipad, các bạn đã có thể vay tín chấp lãi suất thấp mà vẫn được sử dụng thiết bị của mình, không phải cầm cố tài sản. Hiện nay, các đơn vị hỗ trợ vay thông qua hình thức này đang áp dụng khoản vay dành cho chủ sở hữu của các thiết bị iPhone sau: Điện thoại iPhone SE Điện thoại iPhone 5, iPhone 5S Điện thoại iPhone 6, 6S Plus Điện thoại iPhone 7, iPhone 7 Plus Điện thoại iPhone 8, iPhone 8 Plus Điện thoại iPhone X Điện thoại iPhone Xs/Xs Max, Xr Điện thoại iPhone 11, iPhone 11 Pro Max Điện thoại iPhone 12, iPhone 12 Pro Max Bên cạnh điện thoại iPhone, các dòng Ipad cũng được hỗ trợ vay như: Apple iPad (2010) Apple iPad 2 (2011) Apple iPad 3 (2012) Apple iPad 4 (cuối năm 2012) Apple iPad mini (cuối năm 2012) – (Mini thế hệ 1) Apple iPad Air (2013) Apple iPad Mini có màn hình Retina (2013) – Mini thế hệ 2 Điều Kiện Vay Tiền Bằng Iphone Icloud Các bạn cần đáp ứng được các điều kiện cơ bản sau để được hỗ trợ vay tiền bằng iPhone: Khách hàng là công dân Việt Nam trong độ tuổi từ 18 - 60 tuổi. Có điện thoại iPhone hoặc iPad như danh sách đã chia sẻ phía trên. Có CMND/CCCD còn thời hạn. Có công việc và thu nhập ổn định để đảm bảo khả năng thanh toán khoản vay. Thủ Tục Giấy Tờ Khi Vay Tiền Bằng Iphone Thủ tục và giấy tờ các bạn cần chuẩn bị khi vay tiền bằng iPhone gồm: CMND/CCCD/Hộ chiếu còn hiệu lực. Sổ hộ khẩu/Giấy tạm trú/KT3. Giấy tờ chứng minh thu nhập: Bảng lương, sao kê lương, hợp đồng lao động,... Xem bài viết đầy đủ tại nguồn: https://fintechaz.com/vay-tien-bang-icloud-iphone/ #fintechAZ, #finance, #bank, #credit, #fintech, #vaytienonline#vaytiennhanh#vayonline#loan#loansevice
7 Sources of funding for entrepreneurs | You Must Know
An entrepreneur is a person who sets up his business, takes risks, and earn profit from it. But sometimes even entrepreneurs seek fundings for their new projects. So, i have got all of them together and listed the sources of funding for entrepreneurs. Above all if you go for Private Limited Company Registration, and get your company registered, it increases your borrowing capacity. Also, the investors have more faith in you and will invest easily. 7 Sources of funding for entrepreneur The various sources from which the entrepreneur can get funds are: Long term financial instruments Long term finance is required to buy fixed assets. That is why they are also called instruments of fixed capital. The Following are given below,  Equity Share Capital: Such shares which are not predecessor shares are called equity shares. In other words, equity shareholders have the right to receive dividends and capital in case of liquidation after preference shareholders. The holders of such shares are legally the owners of the company.  Preference Share Capital: Preference shares enjoy preference in both dividend payment and capital return in case of liquidation compared to equity shares. Term loan : Enterprises get long-term loans mainly from term loans. The term loan is repaid within ten years. Financial institutions provide both Indian currency term loans and foreign currency term loans. Short-term financial instruments Finance is also necessary for daily business activities. So, even you can look for sources of funding for entrepreneurs who have a small business. In other words, short-term finance is essential to meet the working capital requirements of the enterprise. Hence, such means of finance are also called working capital advances. Some of the short term resources are: Bank instrument  Cash credit  Overdraft  Encashment of bills  Letter of credit Non-bank instruments  Business credit  Business letter  An advance payment from customers Angel funder/ seed investor Angel investors are people who want to invest in the initial stages of a startup. Therefore, most of the funders have sufficient funds available with them. They are looking for substantial returns from the traditional investment methods. Also, angel investors have easy terms as compared to other lenders. Above all, they typically want 20% to 25% return on the money they invest in your company. Crowdfunding It is currently the trendiest sources of funding for entrepreneurs. Crowdfunding refers to a practice where money is taken from a group of people to complete a project. Therefore, whoever invests their money knows very well where and why they are investing. Usually, it is only for a particular cause. Types of crowdfunding:  Reward  Equity  Debt-based  Litigation  Donation-based Government funding There are more than ten popular business startup loan schemes that the government offers. Following are some of the best government loan schemes for starting a business:  Mudra loan  Startup India  PSB Loan  SIDBI Make in India Soft Loan Fund (SMILE) for MSME Mutual funding A mutual fund is the most common pool of money. This investment replaces the contribution to invest in different types of securities as per the stated objectives. Why entrepreneur look for sources of fundings:  Fresh start a business  Increase visibility  To attract attention in the market  Expanding their business Conclusion The entrepreneur needs a durable and long-drawn-out loan for stable business capital. However, all sources of money matters are broadly dissociating into equity capital and debt capital. Equity refers to the finance received from the shareholders. On the other hand, the loan is prevailing from outside parties. The entrepreneur is very courageous, who participates in the development of society. That's why sources of funding for entrepreneurs have a vast variety to choose from according to requirements. An entrepreneur also employs other persons to grow his industry. As a result, unemployment prevailing in the community also gets rid of to some extent. So we can say that an entrepreneur is a person who takes other people along with him. He takes care of his interests as well as the interests of others. Not every Businessman can be an entrepreneur. An entrepreneur follows every rule of business well and increases the growth of his business day by day.
H5 Vay Tiền 100 Link App Và Web Đăng Ký Online Duyệt Nhanh 24h
H5 vay tiền được đánh giá là một trong những hình thức hỗ trợ một khoản vay nhanh dành cho các khách hàng đang có nhu cầu vay vốn. H5 vay tiền là gì? Điều kiện, thủ tục vay tiền ra sao? Cùng theo dõi các khoản vay tiền H5 chi tiết qua bài viết dưới đây của FintechAZ nhé Top 10+ Dịch Vụ H5 Vay Tiền Online Nhanh Uy Tín Nhất 2021 Dưới đây là danh sách 10+ dịch vụ h5 vay tiền nhanh online hỗ trợ nợ xấu tốt nhất hiện nay, bạn có thể đăng ký nhiều ứng dụng app vay tiền online h5 khác nhau. Crezu: đa dạng dịch vụ vay Moneycat: thủ tục vay đơn giản Tamo: hỗ trợ nợ xấu Tiền Ơi: giải ngân nhanh trong ngày Senmo: lãi suất 0% lần vay đầu tiên. Robocash: thủ tục vay đơn giản Cash24: hỗ trợ online 24/7 Atm Online: không gọi thẩm định người thân. Vayvnd: Tỷ lệ duyệt vay cao Jeff App: nhiều khuyến mãi hấp dẫn. H5 Vay tiền Online Là Gì? H5 vay tiền là hình thức cho vay tiền nhanh chỉ cần CMND với rất nhiều ứng dụng và website hỗ trợ vay tiền online. H5 ra đời giúp các khách hàng có cái nhìn tổng quan hơn về các ứng dụng và website vay tiền uy tín nhất hiện nay. H5 là viết tắt của HyperText Markup Language 5 (HTML5): Đây là một ngôn ngữ máy tính được lập trình nhằm mục đích mô tả chi tiết những nội dung website hiển thị. H5 Vay Tiền Trên Website Khách hàng có thể thực hiện vay vốn qua website khi nhấn vào đường link vay tiền của website hỗ trợ. Một số website đã triển khai thêm dịch vụ vay tiền qua ứng dụng giúp khách hàng thuận tiện hơn khi đăng ký vay tiền. H5 Vay Tiền Qua App Ứng Dụng Trên Điện Thoại Vay tiền H5 qua ứng dụng được đánh giá là hình thức với nhiều tiện ích, một dịch vụ tài chính sẽ có riêng cho mình một app vay tiền riêng tích hợp nội dung và cách thức vay tiền. Các bạn sẽ dễ dàng sử dụng và được hỗ trợ tối đa trong quá trình vay tiền. Ưu Điểm Khi Vay Tiền H5 H5 được biết đến là một trong những dịch vụ vay tiền trả góp theo tháng chỉ cần CMND với nhiều ưu đãi và tiện ích dành cho khách hàng. Cụ thể: Thủ tục vay đơn giản, giải ngân nhanh chóng. Thực hiện vay tiền qua hình thức online, không phải chờ đợi, mất thời gian. Mọi thông tin được bảo mật tuyệt đối, an toàn. Không cần tài sản đảm bảo, không cần sự bảo lãnh của người thân. Chỉ cần có CMND/CCCD/Hộ chiếu còn hiệu lực. Dễ dàng lựa chọn phương thức thanh toán và giải ngân phù hợp. Được hỗ trợ và tư vấn 24/7 từ đội ngũ nhân viên nhiệt tình, chuyên nghiệp. Hạn Chế Khi Vay Tiền H5 Bên cạnh những ưu điểm khi vay tiền H5, các bạn cũng cần lưu ý một số hạn chế như: Hạn mức vay trả góp không cao, chỉ từ 1 - 15 triệu đồng. Thời hạn vay ngắn, thông thường là khoảng từ 7 - 30 ngày. Lãi suất thường cao hơn dịch vụ vay thế chấp tại ngân hàng. Điều Kiện Vay Tại H5 Vay Tiền Để được vay tiền nóng tại các website, ứng dụng vay tiền nhanh, các bạn cần đáp ứng được các điều kiện sau: Là công dân Việt Nam trong độ tuổi từ 18 - 60 tuổi. Có CMND/CCCD/Hộ chiếu còn hiệu lực. Có tài khoản ngân hàng để nhận tiền giải ngân. Có công việc và thu nhập để đảm bảo khả năng trả nợ. Không nợ xấu tại các tổ chức tài chính. Thủ Tục Vay Tiền H5 Các bạn cần chuẩn bị các loại giấy tờ sau khi đăng ký vay tiền H5: CMND/CCCD/Hộ chiếu còn hiệu lực. Có giấy tờ chứng minh công việc và thu nhập: Bảng lương, sao kê lương, hợp đồng lao động,... Tài khoản ngân hàng chính chủ. Quy Trình Giải Ngân Hồ Sơ Tại H5 Vay Tiền Quy trình giải ngân hồ sơ vay tiền H5 được diễn ra theo các bước như sau: Bước 1: Đăng ký vay vốn. Đăng ký vay vốn tại website/ứng dụng vay tiền mà bạn đã lựa chọn trước đó. Bước 2: Hoàn thiện hồ sơ. Chuẩn bị đầy đủ hồ sơ vay vốn theo quy định của từng tổ chức tài chính đưa ra. Bước 3: Phê duyệt khoản vay và giải ngân. Quá trình phê duyệt khoản vay sẽ diễn ra ngay sau khi bạn cập nhật đầy đủ hồ sơ vay vốn. Đơn vị hỗ trợ tài chính sẽ giải ngân cho bạn tới số tài khoản đã đăng ký. Xem bài viết gốc tại: https://fintechaz.com/h5-vay-tien/
Top 5 tiêu chí đánh giá sàn forex uy tín
Forex hiện đang là thị trường đầu tư của hàng triệu người trên khắp thế giới. Cũng vì thế mà hàng ngàn sàn giao dịch lớn nhỏ ra đời để đáp ứng nhu cầu của người tham gia. Việc lựa chọn một sàn uy tín, chất lượng thật không đơn giản chút nào, đặc biệt là với những người mới tham gia. Sau đây, là những tiêu chí sẽ giúp bạn lựa chọn được sàn giao dịch phù hợp. 1. Độ uy tín của sàn Hiện nay, tồn tại rất nhiều sàn forex lừa đảo người dùng, tự quảng cáo mình là tốt. Nhà đầu tư cần phải thông minh, tự mình tìm kiếm thông tin về sàn đó để đánh giá độ uy tín của sàn. Cách tốt nhất để đánh giá một sàn có đáng tin tưởng hay không chính là dựa vào các loại giấy phép và chứng chỉ mà sàn đó có được. Ở những quốc gia mà sàn forex đặt trụ sở, đều có các cơ quan quản lý tài chính kiểm soát. Mọi thông tin đều minh bạch trên website của các tổ chức này. Bạn có thể truy cập vào trực tiếp những trang này để tra cứu thông tin. Độ uy tín của cơ quan cấp phép cũng rất quan trọng. Không phải sàn nào được cấp phép từ nhà nước cũng là sàn tốt đâu nhé. Các sàn môi giới nhận được sự tin tưởng cao nhất hiện nay chủ yếu đến từ Mỹ, Anh và Úc. Bạn có thể truy cập website toptradingforex.com để tra cứu thông tin các sàn. Đây là trang tin tức đầu tư tài chính luôn chia sẻ và cập nhật tin tức tài chính, phân tích thị trường forex, cổ phiếu, vàng, tiền điện tử, giúp độc giả đánh giá và lựa chọn dịch vụ giao dịch uy tín nhất. Mọi thông tin về các sàn giao dịch cùng đánh giá độ uy tín được cập nhật đầy đủ. Website thuộc sở hữu của công ty TNHH TMM. Thông tin công ty: Tên Công Ty: CÔNG TY TNHH TMM Địa chỉ: Số 33, đường số 12, Cityland Park Hill, Phường 10, Quận Gò Vấp, TP.HCM, Việt Nam Điện Thoại: 0963915945 Email: tmm.toptradingforex@gmail.com Website: toptradingforex.com 2. Phí giao dịch Phí giao dịch là yếu tố mà hầu hết mọi người đều quan tâm khi lựa chọn sàn forex. Chi phí giao dịch bao gồm: Spread, Commission và Swap. Nhiều người thường phạm sai lầm là chỉ quan tâm đến Spread mà bỏ qua 2 phí còn lại, dẫn đến việc tổng phí phát sinh giao dịch rất cao. Đừng quên là phải tính tổng phí, chứ đừng chỉ chăm chăm vào Spread thôi nhé. 3. Nạp và rút tiền Các sàn giao dịch uy tín cho phép nhà đầu tư nạp rút tiền dễ dàng và nhanh chóng. Trong khi đó, các sàn lừa đảo thường tìm cách gây khó khăn để ngăn nhà đầu tư rút tiền. Họ thường đưa ra các điều kiện khắt khe trong chính sách hoặc viện cớ là lỗi kỹ thuật. Phí nạp và rút tiền vào các sàn forex là rất thấp, thậm chí nhiều sàn còn miễn phí. Mức phí nạp rút thường không phải là yếu tố quan trọng khi chọn sàn. 4. Nền tảng giao dịch Nền tảng giao dịch ảnh hưởng không nhỏ đến hoạt động mua bán của nhà đầu tư. Giao diện web và ứng dụng phải dễ hoạt động và thao tác. Các công cụ phân tích kỹ thuật, biểu đồ giá phải đầy đủ cho nhu cầu của người dùng. Đặc biệt, hệ thống phải hoạt động trơn tru, ổn định và không bị giật lag. Bạn nên kiểm tra hệ thống của sàn có thường xuyên bị lỗi requote hay không. Các sàn lừa đảo thường tận dụng lỗi này để thu lợi nhuận bất chính từ việc canh thời điểm mua bán có lợi cho mình. Sàn thường việc lý do là lỗi hệ thống. 5. Chăm sóc và hỗ trợ khách hàng Hệ thống không phải lúc nào cũng hoạt động ổn định. Kể cả với những sàn lớn nhất. Vì thế, chất lượng dịch vụ hỗ trợ là rất quan trọng. Dịch vụ tốt sẽ giúp nhà đầu tư giải quyết nhanh chóng rắc rối phát sinh, hạn chế rủi ro mất tiền hay bỏ lỡ cơ hội. 6. Gợi ý một số sàn uy tín Nếu bạn vẫn còn chưa quyết định được sẽ chọn sàn nào để bắt đầu giao dịch. Hãy để chúng tôi giúp bạn với gợi ý các sàn sau đây: Exness, XM, XTB, FBS, ICMarket, Hotforex, FXTM, Liteforex, NordFX, OctaFX. Bạn có thể truy cập link https://toptradingforex.com/thong-tin-ve-san-giao-dich-forex-cho-nguoi-moi-bat-dau/ để xem thêm. Tất cả thông tin về sàn lẫn ưu nhược điểm đều được tổng hợp đầy đủ, giúp bạn dễ dàng chọn được sàn phù hợp với mong muốn. Trên đây là 5 tiêu chí giúp bạn chọn sàn forex phù hợp. Chúc bạn tìm được sàn giao dịch như ý.
Can I extend the tenure of EMIs after taking a cash loan?
In the digital era, small cash loans can be availed instantly online. Numerous financial institutions and NBFCs have created official websites and cash loan apps for immediate approval and disbursal. With instant cash loans or personal loans, you can get customized loan mount & tenure with the help of a personal loan EMI calculator. Extending the EMI tenure after taking a cash loan is not always possible as the loan application is set based on the given format in the loan app. So, take your time before you choose the tenure to make repayments. Personal loan EMIs and EMI calculator? A personal loan being an unsecured loan does not need any collateral and is approved with minimal documentation. A personal loan EMI is an equated monthly installment that is payable every month. It is a pre-decided loan feature used to pay off the principal amount and the personal loan interest until the loan is fully paid. With the demand for instant personal loans, user-friendly loan apps have been created with smart in-built features. One of them being a loan EMI calculator that enables borrowers to calculate EMIs in advance, based on the principal loan amount and tenure. However, a borrower's interest lies in the EMIs and the interest rate charged by the lender. This advanced insight into EMIs helps borrowers in easy decision-making to proceed with loans and also supports budget planning. EMI calculator is a financial tool, designed to help you plan and manage your loan account efficiently. With the innovation of the EMI calculator, the calculation has become accurate and straightforward, even if you are not a math genius. The loan EMI calculator makes a precise calculation with the in-built formula. The mathematical formula to calculate EMI is: EMI=PxRxN (1+r) n-1) where P = principal loan amount, r = interest rate, n = tenure in number of months. The higher the loan amount or interest rate, the higher the EMI payments and vice versa. The EMI can be low or high based on your tenure. Significance of loan tenure Loan tenure means the duration for which the loan amount is approved and disbursed. Loan tenure is a very significant aspect to consider while availing of a loan. Before taking a loan, choose a suitable loan tenure that suits your budget and manage loan repayment smoothly. You can benefit from loans like personal, car, education loan, and gold loans on a restricted tenure from 1 - 5 years. Unsecured loans have shorter tenure than a home loan and can be repaid easily with shorter EMIs within the given tenure. While deciding on the tenure for a personal loan, consider the following aspects: Loan amount – Borrowers have the freedom to select the loan amount and repayment tenure. The repayment capacity varies from person to person. Hence do not acquire very bulky loan amounts that pose EMIs as a burden to repay. Calculate your EMI – Factors like interest rate, EMI, and loan amount significantly influence each other. Usually, the higher the interest rate, the higher will be the EMI amount. But with the help of a loan EMI calculator, you can calculate accurate EMIs and repayment tenure to plan the payment of EMIs on time. Decide your monthly expenses – You should evaluate and assess your monthly income and budget against the repayment tenure. For example, if your monthly expenditure takes about 70 - 80% of your income, you can opt for longer repayment tenure with lesser EMIs. Also, ensure to clear your existing financial liabilities to be able to cope with the new monthly EMIs. Possibility of Loan Tenure Extension Based on Lender to Lender Extending your loan tenure varies from lender to lender. Not every financial institution agrees to it. However, based on your creditworthiness, loan repayment track, there is a possibility that a couple of lenders decide to extend the personal loan tenure, even after approving a cash loan. In pandemic times, there is an imbalance of people paying EMIs on time to those who are willing to stretch the loan tenure due to an underlying financial crunch. Lenders who agree to stretch the loan tenure have to restructure and revise the loan agreement.
ODSZKODOWANIE OD SKARBU PAŃSTWA.
Według artykułu 417 § 1 Kodeksu cywilnego, szkoda wyrządzona przez działanie niezgodne z prawem albo poprzez zaniechanie przy wykonaniu władzy publicznej, wiąże się z odpowiedzialnością odszkodowawczą ze strony Skarbu Państwa. Oprócz tego nie mogą być to działania prowadzące do całkowitego zakazu działalności gospodarczej. Według doktryny „istota prawa lub wolności zostaje naruszona, gdy regulacje prawne – nie znosząc danego prawa (lub wolności) – w praktyce uniemożliwiają korzystanie z niego.” Czyli podczas gdy Konstytucja umożliwia jedynie ograniczenie prowadzenia działalności, to wprowadzenie zakazu prowadzenia jej przez określony czas stanowi poniekąd wywłaszczenie z tego prawa. W artykule 21 ust. 2 Konstytucji wywłaszczenie stanowi przyczynę do spełnienia obowiązku odszkodowawczego ze strony Skarbu Państwa. Jest to spowodowane m.in. niewprowadzeniem przez rząd stanu klęski żywiołowej. Straty majątkowe właścicieli firm mogą więc podlegać roszczeniu, o czym mówi ustawa o wyrównaniu strat majątkowych wynikających z ograniczenia w czasie stanu nadzwyczajnego wolności i praw człowieka i obywatela. Podsumowując, takie działanie stanowi zaniechanie legislacyjne. Zgodnie z art. 417 § 4, gdy szkoda jest spowodowana przez niewydanie aktu normatywnego (do czego zobowiązują przepisy), to właśnie sąd rozpoznający sprawę stwierdza, że niewydanie takiego aktu jest niezgodne z prawem. Za to w orzecznictwie uzasadnieniem odpowiedzialności odszkodowawczej państwa w takiej sprawie są następujące przesłanki: 1. istnienie przepisu prawa przewidującego takie wymaganie, 2. niewydanie aktu normatywnego mimo istniejącego obowiązku, który wynika z tego przepisu prawa, a także 3. stwierdzenie, że niewydanie tego aktu jest niezgodne z prawem. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że niedługo pojawią się liczne pozwy zbiorowe, głównie od przedsiębiorców z branży hotelarskiej i fitness. Oczywiście będzie to uzasadnione, biorąc pod uwagę, że do dziś nie został wprowadzony stan nadzwyczajny. Dlatego wszelkie ograniczenia związane z zamknięciem działalności gospodarczej nie są zgodne z Konstytucją – tak samo, jak obowiązek zakrywania nosa i ust. Nie bez powodu obserwujemy rosnące niezadowolenie ze strony obywateli. Lockdown prowadzi nie tylko do ogromnych strat dla osób prowadzących działalność gospodarczą, ale również do nakładania absurdalnych kar finansowych. Zarówno w przypadku fryzjera otrzymującego karę w wysokości 10 000 zł, jak i grzywny 5 000 zł dla osoby niemającej na twarzy maseczki ochronnej, kwoty nie były adekwatne do skali popełnionych czynów. Rezultatem takich działań rządu mogą być zbiorowe pozwy przeciwko Skarbowi Państwa. Pozostaje jednak obserwować sytuację, m.in. śledząc pojawiające się orzeczenia dotyczące przepisów epidemicznych i ich niezgodności z Konstytucją. Source URL : https://www.mk-finanse.pl/blog/odszkodowania/704-odszkodowanie-od-skarbu-panstwa.html