همه تیم های بازاریابی محتوا یکسان ایجاد نمی شوند. برخی از بنیانگذاران انفرادی تشکیل شده اند، برخی دیگر شامل طیف گسترده ای از افراد و نقش ها هستند. امروز، ما به دنبال این هستیم که یک تیم محتوا بدون توجه به اندازه آن، همیشه باید چه نقش هایی را پوشش دهد.
درست مانند تیم های پشت سر آن، همه تیم تولید محتوا حرفه ای نیز برابر ایجاد نمی شوند. تنظیم پایه ها با ایجاد نقش های روشن، سرمایه گذاری عالی برای ثابت نگه داشتن و مرتبط نگه داشتن چیزها در بلندمدت است. تولید محتوا به یاد داشته باشید، یک نقش لزوماً برابر با یک عضو تیم نیست. در صورت اجرای سئو محتوا یک عملیات کوچک، یک نفر میتواند کفشهای متفاوتی را بپوشاند (به شرطی که بداند چطور).
از هر ده بار، 9 بار، استارت آپ ها و برندهای جدید نقش مشخصی برای تیم تولید محتوا حرفه ای خود تعیین نمی کنند، که منجر به تلاش بنیانگذاران برای محتوا می شود و قطعات به شدت ضعیف عمل می کنند. می توان (و باید) با اختصاص نقش های واضح به اعضای تیم از این امر جلوگیری کرد.
هنگامی که انجام دادید، به آنها بچسبید. مسئولیت ایجاد تیم تولید محتوا حرفه ای را به دیگران بسپارید و آنها شما را با چیزهایی شگفت زده خواهند کرد که هرگز نمی توانستید خودتان تولید کنید. یا ... همه چیز را به تنهایی انجام دهید! فقط مطمئن شوید که از قبل مشخص کنید چه کسی چه کاری انجام می دهد.
شش نقشی که تیم محتوای شما نمی تواند بدون آنها انجام دهد
تولید محتوا (و بازاریابی) یک فرآیند است. اگر نقشهایی را که مرتبط با فرآیند هستند تعریف نکنید، نمیتوانید آن را به طور مداوم انجام دهید. به همین دلیل، امروز، ما شش نقشی را که تیم تولید محتوا حرفه ای شما نمیتواند بدون آنها انجام دهد، به شما معرفی میکنیم. اینجا اند:
1. مدیر ارشد محتوا
بله، این یک چیز است. و بله، مهم است (بقدری که موسسه بازاریابی محتوا یک نشریه کامل را بر اساس آن ایجاد کرد). به عنوان مثال آن هندلی را از MarketingProfs در نظر بگیرید. حرفه او چیزی جز الهام بخش نیست، و روشی که او دنبال کننده های خود را در توییتر یا لینکدین درگیر می کند، اغلب چشم ها را برای بازاریابان محتوا و سازندگان به طور یکسان باز می کند.
خوب، اما مدیر ارشد محتوا (CCO) دقیقاً چیست؟ به بیان ساده، این شخص است که کل استراتژی بازاریابی محتوا را نادیده می گیرد، که با انتخاب موضوع، همسویی اهداف تجاری و بازاریابی و اولویت بندی محتوا شروع می شود. این نقش مسئولیت بزرگی را بر عهده دارد و تنها در صورتی باید از آن خارج شود که در تلاشهای بازاریابی تیم تولید محتوا حرفه ای خود جدی باشید.
مهارت های مدیر ارشد محتوا عبارتند از:
دانش کامل در مورد فرآیند محتوا. CCO ها می توانند شخصاً محتوا بنویسند، طراحی یا ویرایش کنند. اگر بخشهای مهمتری از استراتژی محتوا داشته باشند، همیشه این کار را انجام نمیدهند، اما در نوع خود حداقل نویسندگان ماهری هستند.
CCO ها رویاپردازان بازاریابی هستند. آنها یک محصول/خدمت را انتخاب می کنند و نقطه ها تیم تولید محتوا حرفه ای را بین آنچه که مخاطب می خواهد مصرف کند و نحوه درک خریدار از پیشنهاد شما در درازمدت به هم متصل می کنند.
یک CCO باید مهارت های تحلیلی بالایی داشته باشد، اما در بازاریابی نیز مهارت طبیعی داشته باشد. آنها باید پیشینه تحصیلی قوی در بازاریابی یا حداقل اشتیاق ذاتی به آن داشته باشند.
مهارت های تولید محتوا سازمانی قوی برای CCO لازم است تا کار خود را به طور موثر انجام دهد. تیم تولید محتوا حرفه ای این یعنی همه چیز از مدیریت پروژه گرفته تا تفویض اختیار و مدیریت وظایف. آنها نه تنها درک گسترده ای از طیف محتوا دارند، بلکه می توانند خود کل فرآیند را نیز مدیریت کنند.
مسئولیت های مدیر ارشد محتوا عبارتند از:
اتصال نقاط بین فروش و بازاریابی. CCOها از ارائه یک محصول یا خدمات به سمت عقب حرکت می کنند و به ده ها یا صدها محتوای مرتبط با آن پیشنهاد منشعب می شوند.
تعیین اهداف بازاریابی سه ماهه و هوشمند که به شدت با اهداف تجاری مرتبط است. این به آنها اجازه میدهد تا استراتژی محتوا را دقیقاً مطابق با نیازهای کسبوکار برآورده کنند و بر اساس آن محتوا را اولویتبندی کنند.
اطمینان از ثبات لحن برند و اجرای دستورالعمل ها در تمام کانال های بازاریابی. تیم تولید محتوا حرفه ای یک CCO باید با نظارت دقیق بر محتوای تولید شده در کانال های مختلف از هویت یک برند محافظت کند.
در موضوعات پرطرفدار که پتانسیل تأثیرگذاری تصاعدی بر داراییهای تجاری و بازاریابی را دارند، به جای تمرکز بر خردهگیری، پیمایش و اجرا کنید. این به طور موثر در فرمول بازاریابی 10 برابری که توسط بنیانگذار CoSchedule، Garrett Moon ارائه شده است، توضیح داده شده است.
مستقیماً با مدیران محتوا ارتباط برقرار کنید تا اطمینان حاصل کنید که استراتژی در طول مراحل مختلف خط لوله محتوا سازگار است.
مدیر ارشد محتوا نقش بزرگ و ترسناکی به نظر می رسد. نه. این در واقع 'آسان ترین' نقش برای ورود به آن است زیرا نشان دهنده شالوده و موفقیت نهایی استراتژی بازاریابی محتوای شما است. یک CCO می تواند هر کسی باشد: مدیر عامل، مدیر ارشد اجرایی، بنیانگذار، هم بنیانگذار، دوست، یک کارآفرین. شما به آن می گویید. فقط یک شرط کلیدی برای آنها وجود دارد که واقعاً این عنوان را داشته باشند: بازاریابی محتوای زنده و نفس.
مهارت های یک مدیر محتوا عبارتند از:
بسیار سازماندهی شده آنها درک قوی از نحوه مدیریت زمان و نحوه واگذاری تیم تولید محتوا حرفه ای کارها به طور موثر دارند.
آنها قبل از هر چیز بازاریاب هستند و بر محتوای تولید شده نظارت می کنند و موفقیت آن را در مقایسه با اهداف بازاریابی تضمین می کنند.
شعبده بازان نرم افزار صفحه گسترده، مدیران محتوا می توانند یک Google Sheet را به یک مرکز داده بسیار بصری و سازماندهی شده تبدیل کنند که داستانی را روایت می کند (در رتبه Koala، ما ترجیح می دهیم از Airtable برای این کار استفاده کنیم).
می تواند با مردم همدردی کند و بفهمد که چگونه با سناریوهای خاص مرتبط با ناکارآمدی یا عدم بهره وری مقابله کند.
می داند که چگونه مدل ها، نقشه های ذهنی، نمودارها و سایر تجسم های مهم را برای مراجعه به CCO بسازد. همچنین درباره نرمافزار بازاریابی و مدلهای انتساب میداند تا به شما کمک کند چه چیزی تیم تولید محتوا حرفه ای بیشترین کسبوکار را به همراه داشته است.
آنها درجاتی از دانش در تمام زمینه های تولید محتوایی که مدیریت می کنند دارند، اما لزوماً نمی دانند که چگونه وظایف خاصی مانند طراحی گرافیک یا کپی رایتینگ را انجام دهند.
مسئولیت های یک مدیر محتوا عبارتند از:
تحقیق فعال درباره موضوعات، موضوعات فرعی و کلمات کلیدی و به روز رسانی استراتژی بازاریابی محتوا بر اساس آن. این کار معمولاً از طریق ابزار کلمه کلیدی مانند Ahrefs (پرداخت شده) یا Ubersuggest (رایگان) انجام می شود.
اعتبارسنجی مناسب بودن بازار برای موضوعات و کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار و تولید ایده های محتوایی پیرامون آنها.
ایجاد طرحهای مدولار واضح و مختصر که به راحتی جدا میشوند و به مدیر تیم تولید محتوا حرفه ای اجازه میدهند وظایف مختلفی را به افراد مختلف به طور همزمان اختصاص دهند. در اینجا طرح کلی برای پست وبلاگی که در حال خواندن آن هستید آماده کرده ایم (فایل فقط برای مشاهده سندنگار Google).
واگذاری وظایف به سایر افراد در تیم و نظارت بر بهره وری آنها با ردیابی زمان و ابزارهای مدیریتی مانند Timecamp.
نظارت دقیق بر هر مرحله از خط لوله تولید محتوا و اعمال اصلاحات بر اساس دستورالعمل های مدیریت.
لطفاً توجه داشته باشید که طرح کلی پیش نویس نهایی نیست. این متنی نیست که در پست یا مقاله نهایی وبلاگ استفاده می شود، بلکه خلاصه ای سریع از تمام مواردی است که باید در قسمت محتوا پوشش داده شود. تیم تولید محتوا حرفه ای این بدان معنی است که نیازی نیست که زیبا یا فوق العاده خوب نوشته شود، بلکه باید واضح، مختصر و ساختارمند باشد. این مسئولیت مدیر محتوا است که این کار را برای هر قسمت از محتوا انجام دهد.
3. نویسنده محتوا
این یکی از سنتیترین نقشها در بازاریابی محتوا است، و همچنین یکی از تیم تولید محتوا حرفه ای اشتباهترین نقشهاست. یک نویسنده محتوا، هدف اصلی و نهایی استراتژی بازاریابی محتوای شما نیست. مسئولیت اصلی آنها تحقیق در مورد منابع مرتبط و نوشتن یک محتوای شگفت انگیز بر اساس دستورالعمل های نوشتن برند شما و طرح کلی شما است.
بله، آنها باید دانش اولیه سئو را داشته باشند. بله، آنها احتمالاً می دانند چگونه تحقیق کلمات کلیدی خود را انجام دهند. و بله، آنها میتوانند به بازاریابهای محتوا تبدیل شوند، اما این مسئولیت آنها به عنوان نویسنده نیست. از آنجایی که این نقش بسیار مهمی در خط لوله محتوا است (فاکتور تعامل را تعریف می کند)، آن را با نقش جک از همه معاملات اشتباه نگیرید. این CCO است.
اگر کمی با این نقش گیج شده اید، به شخصی مانند فلیسیتی وایلد نگاه کنید. او یک کپیرایتر در سطح جهانی از اسکاتلند است، و همچنین به تولید محتوا نیز میپردازد. نمایه او نمونه ای عالی از چیزی است که یک نویسنده مدرن کپی و محتوا باید روی آن تمرکز کند.
مهارت های یک محتوا نویس عبارتند از:
قابلیت های تحقیقاتی پیشرفته یک نویسنده فقط نمی نویسد؛ آنها زمینه آنچه نوشته شده را درک می کنند. این بدان معناست که آنها ابتدا بر اساس طرح کلی درباره موضوع تحقیق می کنند، تیم تولید محتوا حرفه ای به دنبال منابع مربوطه می گردند که قابل اعتماد هستند، خود را مطلع می کنند، یادداشت برداری می کنند و در نهایت با نوشتن یک پیش نویس صیقلی از مقاله، به موضوع اشاره می کنند.
استعداد ذاتی برای نوشتن و روی کاغذ آوردن چیزها. بله کاغذ شما باید انتظار توانایی های طوفان فکری، رفتار «تحقیقی» و اشتیاق به نوشتن همه چیز را داشته باشید. نویسندگان مهمترین بخش انتقال پیام برند تیم تولید محتوا حرفه ای به مخاطبان شما هستند!
داستان نویسی و نوشتن عالی. وظیفه اصلی یک نویسنده محتوا حفظ توجه کاربر است. این کار به روش های مختلف انجام می شود، اما تقریباً همیشه محصول فرعی داستان سرایی است. ماموریت برند شما خط پایه است. سپس نویسنده داستانی را بر اساس ماموریت شما و موضوع داده شده می سازد.
توانایی قوی برای جذب مخاطبان خاص. هنگام استخدام یک نویسنده محتوا، تیم تولید محتوا حرفه ای باید انتظار داشته باشید که هم تخصص در حوزه کاری خود داشته باشید و هم مجموعه ای سالم از محتوای مرتبط با جایگاه خود. توانایی درگیر کردن مخاطبان خاص چیزی است که نویسندگان محتوا را متمایز می کند و به آنها کمک می کند فاصله بین اهداف تعیین شده توسط CCO و خوانندگان شما را پر کنند.
مسئولیت های یک محتوانویس عبارتند از:
تحقیق در مورد منابع مناسب و ارائه هایپرلینک ها با قرار دادن تیم تولید محتوا حرفه ای مستقیم آنها در نوشته آنها (به راحتی با هر پردازشگر کلمه انجام می شود).
قالببندی تولید محتوا به گونهای که شامل سرفصلها، سرفصلها، پاراگرافها با فاصله مناسب، فهرستهای شمارهدار و نامرتب و غیره باشد.
ارائه نوشته ای عالی که کاربر را از ابتدا تا انتها درگیر می کند و او را به اقدام برای هدف مشخص شده در طرح هدایت می کند.
لطفاً توجه داشته باشید که نویسندگان محتوا لزوماً کپی رایتر نیستند. آنها می توانند هر دو باشند (ما در Koala Rank توصیه می کنیم فردی را پیدا کنید که درجاتی از تجربه در هر دو شاخه داشته باشد)، اما این نقش انعطاف پذیر است که بسته به نیازها و مقیاس سازمان و تجارتی که با آن کار می کنند می تواند تغییر کند.
نکته جانبی: نویسندگان تولید محتوا معمولاً به عنوان کارمندان آزاد یا قراردادی استخدام می شوند. این کاملاً خوب است و در محدوده نقش های تیمی شما کار می کند.